we_will_rise Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πάτε λέει για Μόλο? Αν καταφέρει και τον αγοράσει θα ειναι μεγάλη μαγκιά και θα δείχνει οτι όντως έχει σκοπό να αλλάξει 5 πράγματα. Κλεισμένος είναι λέει, με οψιόν αγοράς 1.5-2 μύρια.. Γατί μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Οχι ρε. Καλό παιχτάκι ειναι.(βέβαια και ο Μασάδο καλός ηταν στη Τουλούζ αλλά εδω...) Όχι σοβαρά ειναι καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ιάκωβος Αγγελίδης για νέος προεδρός της ΠΑΕ.. Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 έχω να γράψω καιρό αλλά ένα έχω να πώ... Θα γελάσουν και οι πέτρες μαζί μας εφέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα.. Αυτοφωράκιας κι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 έχω να γράψω καιρό αλλά ένα έχω να πώ... Θα γελάσουν και οι πέτρες μαζί μας εφέτο. Βοηθεια μας (σας βασικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δείτε αυτή την φατσούλα και φανταστείτε την να ζητά λογαριασμό απ'τον Άγγελο γιατί έφερε Χ στην λειβαδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δείτε αυτή την φατσούλα και φανταστείτε την να ζητά λογαριασμό απ'τον Άγγελο γιατί έφερε Χ στην λειβαδιά Εμένα μου φέρνει σε μανιακό δολοφόνο εύκολα. Παίζει και να του σιδερώσει τη μάπα με Stirella αν φέρει Χ ο Αναστασιάδης στη Λιβαδειά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Κανονικός πρόεδρος ώστε να τρέξει την ομαδα. Δεν θα περιμένουμε ελπίζω την έγκριση και την έλευση του ιβαν για να ανανεώσει κ.αποιος παίκτης για παράδειγμα. Το τι κάνει ακριβώς και πόσο αποδοτικός ειναι θα φανεί στην πορεία. Από Μακάμπι πάντως οι συστάσεις ειναι καλές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gravenas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ιάκωβος Αγγελίδης για νέος προεδρός της ΠΑΕ.. Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα.. Απλά φοβερός. Πάει και σε παιδικά πάρτι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Απλά φοβερός. Πάει και σε παιδικά πάρτι;;; Λογικά έχει περιοριστικά μέτρα για να μη πλησιάζει παιδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σε ποιο καναλι ειναι ο αγωνας σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δύο νίκες με τους μολδαβούς να πάρει και η Ελλάδα κάνα πόντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anterovgaltis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ούτε κατα παραγγελία τέτοια κλήρωση. Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πολυ καλη κλήρωση και για τις 3 ομαδες.. Έχουν την δυνατότητα να μπουν και οι 3 στους ομίλους με τον Αστέρα να εχει το πιο δύσκολο εργο βέβαια Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις