Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανυποψίαστε φίλε μου. Η έννοια του ξεπλύματος σου λέει κάτι?

Ναι παντου τα ιδια γινονται και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμό. Και ειναι γενικό φαινόμενο αυτο. Αφορά τα πάντα, όχι μονο το ποδόσφαιρο...

Οσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.

Εδω βουιζει ο τοπος για ότι συμβαινει στην Γερμανία...Κατηγορουμε τον Ελληνα λογου χάρη για διαπλοκή και στη Γερμανία έχουν απ τα μεγαλυτερα ποσοστά. Ψηφιζουν νομους για τη διαφθορά των πολιτικών τους...Φωνάζουμε οτι δε πάνε να ψηφίσουν οι δικοι μας και οι Γερμανοι ειχαν 50% αποχη στις εκλογές...

Μόλις προσφατα έπιασαν τον προεδρο της Μπαγερ και τον καταδικασαν σε φυλάκιση...Και χορευει στα μπουζουκια ο τυπάς...

Τι να λέμε τωρα?

Εχεις κάποια έρευνα που το αποδεικνύει αυτό?

Εχεις ζήσει σε κάποια άλλη χώρα και το γνωρίζεις?

Οτι στην Γερμανία έχουν από τα μεγαλύτερα ποσοστά διαφθοράς που το βασίζεις?

Οτι ψηφίζουν νόμους για την διαφθορά των πολιτκών τους γιατί ειναι κατακριτέο?

Η αποχή στις εκλογές σε χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο είναι σύνηθες φαινόμενο.

Πιστεύουν ότι οι διαφορές που έχουν oι υποψήφιοι είναι ελάχιστες και δεν θα επηρρεαστεί η καθημερόνότητα τους(συν το γεγονός ότι μιλάμε για Ευρωεκλογές)

Σαν να λέμε ότι έπιασαν τον Μαρινάκη δηλαδή?

Ο Χένες βρέθηκε ένοχος για φοροδιαφυγή σε άλλη εταιρία που δεν έχει καμία σχέση με την Bayern

Ξέρεις αν πλήρωσε το πρόστιμο ή όχι?http://www.contra.gr/Soccer/Germany/Bundesliga/bayernmunchen/apodexthke-thn-poinh-kai-paraiththhke-apo-proedros-o-xenes.2688798.html

Δεν έκανε ΚΑΝ ΕΦΕΣΗ και η υπόθεση του δικάστηκε μέσα ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Μπορείς να συνειδητοποιήσεις την διαφορά??

ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Υ.γ:Αρα θα διάλεγες το ΚΟΝΓΚΟ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

we will rise...δικό σου

1.Δε καταλαβαίνω τι θεωρεις κόμπλεξ. Το γεγονος ότι η Τουμπα δεν έχει αλλάξει από το 1985 ή ότι εγω δεν αλλάζω την άποψή μου?

2.Ποιες ηταν αυτές οι χρονιές με τις καλυτερες ομάδες? Ας μιλάμε με στοιχεία όχι στον αέρα. Εγω έπαιζα με Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ κτλ κτλ και ότι καλυτερο κυκλοφορουσε πάντα στην Ελλ. Αγορά. Όταν ο ΠΑΟΚ ειχε Κουδα, οι άλλοι ξέρεις ποιους ειχαν?? Τους θεωρεις χειροτερους?

3. Μείωνε στους -4 και μετά ειχαν δυσκολα παιχνιδια και οι 2 όντως. Να σου υπενθυμίσω τι έγινε στη συνέχεια? Ο ΠΑΟ δε μπορουσε να πάρει πρωτάθλημα τοτε. Ειχε διοικητικά προβλήματα, δεν παιζαν μπάλα…τι να λέμε?

4. Για να γινει αυτό χρειάζεται όλοι να τα σκάνε όμως…Όχι μόνο ο ένας. Πχ στην Ισπανια υπάρχει ανταγωνισμος διοτι δε τα σκάει μονο η Μπαρτσα ή η ρεαλ που γενικά έχουν και την ευνοια της διαιτησίας.

5. Αν αυτό το πράγμα το ονομάζεις πάθος, τοτε δε θα έχεις προβλημα να συμπεριφέρονται οι άλλοι ετσι στην ομάδα σου…να παιζουν με το ιδιο…πάθος. 

6. Εγω ειδα τις εικόνες και τι έγραψαν τα ΜΜΕ. Αν αυτό που ειδα ηταν μαγικη εικονα σε σχέση με αυτό που πραγματικά έγινε πάω πάσο. Απ την άλλη κάτι παρόμοιο λένε και πολλοί γάβροι για τη Ριζουπολη…τι να πιστεψω τελικά ο δόλιος?

Εχεις κάποια έρευνα που το αποδεικνύει αυτό? NAI. Ψαξε στο ιντερνετ. Εχει δεκάδες. Bbc που θυμάμαι πολυ προχειρα. Εχουν ανέβει αρκετά και εδω στο ινσομνια ειδικά για τους Γερμανους και τους Σκανδιναβους.

Εχεις ζήσει σε κάποια άλλη χώρα και το γνωρίζεις? Ναι Ολλανδία και Γαλλία.

Οτι στην Γερμανία έχουν από τα μεγαλύτερα ποσοστά διαφθοράς που το βασίζεις? Στις ερευνες??? (γραψε στον γουγλι για να σε βοηθησω για τα 250 δις της ετησιας διαφθοράς των Γερμανων και μετά γράψε για το οτι ειναι ειναι η χωρα που δεν ειχε υπογράψει τις διεθνης συμβάσεις για τη διαφθορά.) Γενικά γράψε ένα Γερμανια και διαφθορά στα Ελληνικά, μετά στα Αγγλικά και τέλος στα Γερμανικά...θα εκπλαγεις.

Οτι ψηφίζουν νόμους για την διαφθορά των πολιτκών τους γιατί ειναι κατακριτέο? Γιατι έχουν διαφθορά πολιτικών :-)

O Xένες ειναι το χαρακτηριστικο παράδειγμα μια τιμωριας που έγινε για τα μάτια του κόσμου. Και που εκδικάστηκε γρηγορα τι έγινε? Ειναι φυλακη?? Διοτι για εκει τον καταδίκασαν...

Γενικά διαλέγω Ελλάδα να έχεις υποψη σου.

• Like 1

Απλά έσκασαν περισσότερα, έφεραν καλύτερους παιχτες...τιποτε περισσότερο τιποτε λιγοτερο...Ο ΠΑΟ όταν καλυπτόταν ο Κατσουράνης δεν διεκδικουσε καν πρωτάθλημα. Μια ματιά στη βαθμολογικη διαφορά θα στο υπενθιμίσει.

Νομίζω ότι μείωνε στο -2 και μετά ακολουθούσαν δύσκολα παιχνίδια και για τους 2.

Το ματσ πηγαινε στο -4 με 7 αγωνες να απομενουν εκ των οποιων οι 4 απο αυτους για τον Ολυμπιακο ηταν στο Καραισκακη..

Να σου πω επισης μιας και ανεφερες πριν τα πρωταθληματα στην Αγγλια οπως και ομαδες οπως η Λιβερπουλ,η Ρεαλ η Μπαρτσα κτλ που διεκδικουν πρωταθλημα μεχρι τελους..Να σου πω πανω σε αυτο λοιπον,οπως ειπε και ο αλλος φιλος,οτι στην Αγγλια οι τουλαχιστον 8 πρωτες ομαδες ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για την ομαδα τους.Δεν επενδυει μονο η Παρι,η Σιτι και η Ρεαλ με την Μπαρτσα..

Εσυ πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ αν συνεχισει ο Ιβαν,αλλα με ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ και επιλογες δεν θα διεκδικησει το πρωταθλημα?Γιατι εγω πιστευω οτι εχει πεταξει 2 χρονια τσαμπα λεφτα με ολο αυτο το συναπατημα που εχει μαζεψει εκει πανω,με πρωτα απο ολα την κλικα του Βρυζα κτλ..Σαν Παοκτζης θα ξερεις και θα εχεις ακουσει περισσοτερα ετσι δεν ειναι?

Γιατι εγω πιστευω οτι ο Σαββιδης με την δυναμικη που εχει οικονομικα μπορει και πιστευω οτι θα το κανει στα επομενα 1-2 χρονια να διεκδικησει πρωταθλημα στην Ελλαδα.

Και μια ερωτηση ακομα,ας αφησουμε στην ακρη τον Ολυμπιακο.Πηρε το πρωταθλημα και τελος.Σχετικα με τους δανεικους,τους αντιπαλους που εμεις δεν εχουμε αλλα εχετε εσεις κτλ που ελεγες πριν..Και περι διεκδικησης του πρωταθληματος,πως κρινεις το γεγονος οτι πηγες να χασεις την δευτερη θεση του πρωταθληματος απο τον ΠΑΟ και τον Ατρομητο ως δευτερος διεκδικητης του τιτλου? Εχει ας πουμε παραρτηματα και ο Παναθηναικος και ο Ατρομητος που ανοιγουν τα ποδια και σε αυτους?

Δεν παραθέτουμε ποτέ απόλυτα νούμερα για σύγκριση χωρών.Προφανώς και θα είναι μεγαλύτερη στην Γερμανία με βάση αυτά αφού μιλάμε για 10πλάσια και πλέον οικονομία.

Αναφέρεσαι μάλλον σε αυτήν την έρευνα http://www.thelocal.de/20120316/41373η οποία διεξήχθη με στοιχεία του οργανισμού   Διεθνής Διαφάνειας http://cpi.transparency.org/cpi2013/results/

Καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον χαζό να συγκρίνουμε τις δυο χώρες.

Γενικά όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο με την Ελλάδα..

Δεν είπε κανένας ότι δεν υπάρχει διαφθορά ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο!!

Τα ποσοστά συζητάμε. ΑΛΛΟ 10% διαφθορά και άλλο 50% πχ.

Οσο για τον Χένες.http://www.euronews.com/newswires/2497106-man-arrested-in-germany-for-trying-to-blackmail-disgraced-hoeness/το πιο πρόσφατο άρθρο που βρήκα είναι αυτό και δεν αναφέρει ότι δεν θα πάει φυλακή.

Σου λέω και πάλι μιλάμε για περίπτωση ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ,.

Αφού πλήρωσε εγώ είμαι καλυμμένος.

Μην θυμηθούμε τη λίστα Λαγκάρντ στα μέρη μας

Οσο αφορά  το ιδανικό μέρος για να ζήσει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενικό.

Τα αντικειμενικά κριτήρια  όμως ασφάλεια,ποιότητα ζωής,κοινωνικό κράτος,μισθοί κτλ δεν ευνούν σε καμιά περίπτωση την Ελλάδα,,

Είναι αλήθεια ότι δεν έχω ίδια εμπειρία από τη καθημερινότητα στο εξωτερικό(αλήθεια πόσο χρονών είσαι και έχεις ζήσει σε 3 χώρες ουσιαστικά?)

Από συνομιλίες με φίλους-γνωστούς που έχουν φύγει τα τελευταία 2 χρόνια σε Καναδά,Ολλανδία,Γερμανία,Ισπανία,Αγγλία και Σαουδική Αραβία μόνο ένας από τους 10 θέλει να γυρίσει.Τι να σου πω ανάλογα τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας.

Το δίλλημα Κονγκό ή Σουηδία είναι στην βάση 'παντού τα ίδια είναι".Αφού είναι ίδια γιατί δν πας στον Κονγκο?Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Υ.γ:Ξεφύγαμε όμως.Προφανώς και στο ποδόσφαιρο τα θεωρώ ακόμα χειρότερα τα πράγματα (και είναι) αφού ο Νεοέλληνας βγάζει τα κατώτερα ένστικτα του μέσω αυτού.

Δε νομιζω οτι ενοχλουμε κανέναν εφοσον υπάρχει πολιτισμένη συζήτηση.

Σαφως και δεν τιθεται θέμα συγκρισης και σιγουρα κάθε χωρα ειναι διαφορετική. Η διαφθορά όμως ειναι υπαρκτη και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό. Ειδικά οι Γερμανοι λοιπόν που "διδάσκουν ήθος" και πολλοί τους χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς μιμηση, είναι ένας λαός με πολύ υψηλό ποσοστό διαφθοράς αναλογικά με τον πλυθησμό του, την οικονομία κτλ κτλ.Συνηθως τοσο υψηλά ποσοστά θα περιμενε κανεις να δει σε φτωχές χώρες.

Αν το παίρναμε και ποδοσφαιρικά το θέμα,ο Βαγγέλας ειναι ο Γερμανος του Ελλ. Ποδοσφαιρου. Οι τακτικές του δεν ειναι πολύ διαφορετικές αν το καλοσκεφτεί κανεις :-P

H περίπτωση Χενες δειχνει πως τα πάντα γινονται για τα μάτια του κοσμου. Σοβαρος άνθρωπος εισαι...πόσο πιστευεις οτι θα φυλακιστεί αν τελικά γινει αυτο? Ειναι σκάνδαλο που τον έχουν ακομα έξω. Και που τα επέστρεψε δε μου λέει τιποτε. Αν δε τον έπιαναν δε θα επέστρεφε τιποτε.

Το δίλλημα Κονγκό ή Σουηδία είναι στην βάση 'παντού τα ίδια είναι".Αφού είναι ίδια γιατί δν πας στον Κονγκο?Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Η διαφθορά ειναι παντου η ιδια όχι η ποιότητα ζωής.Προφανως και στην Κινσάσα θα έχω άλλου ειδους προβλήματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφως και δεν τιθεται θέμα συγκρισης και σιγουρα κάθε χωρα ειναι διαφορετική. Η διαφθορά όμως ειναι υπαρκτη και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό. Ειδικά οι Γερμανοι λοιπόν που "διδάσκουν ήθος" και πολλοί τους χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς μιμηση, είναι ένας λαός με πολύ υψηλό ποσοστό διαφθοράς αναλογικά με τον πλυθησμό του, την οικονομία κτλ κτλ.Συνηθως τοσο υψηλά ποσοστά θα περιμενε κανεις να δει σε φτωχές χώρες.

γιατί ένα τεράστιο ποσοστό της χώρας είναι ξένοι..

ελληνικά restaurant στη γερμανία: χιλιάδες

ελληνικά restaurant που πληρώνουν (όλο) το φόρο: 0

νομίζω έχουν τους καλύτερους δασκάλους τα τελευταία 50 χρονια, εμάς και τους γείτονες

Επεξ/σία από Sugizo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Λιτή οικονομική πολιτική στον ΠΑΟΚ!

αφου ηρθε και αγορασε τα ξενοδοχεια του και εκανε και τις μπιζνες του ..  ακολουθωντας τα βηματα βγενοπουλου , καρμπον

7.5 μύρια ρήτρα για τον Δεληγιαννίδη, μην τον αρπάξει κι αυτόν το μίασμα όπως τον Στρέζο. Σωστή κίνηση! Άμεσα να κάνουν το ίδιο και με τους άλλους ταλαντούχους!

Razvan Rat!

Ήθελα να'ξερα τι σκεφτονται..

Sent from my iPhone using Insomnia

Πριν 2-3 χρονια θα ελεγα απιστευτη κίνηση. Τωρα οπως και ολοι εχω κάποιες επιφυλάξεις (προφανως λογο της ηλικιας του). Ομως οπως τον έχω δει ( οχι όμως φετος) ειναι κλάσεις ανώτερος απο Τζαβέλα, Σπυρόπουλο και πανω απο όλα εμπειρος με παραστάσεις και απο Τ.Σ. και απο διεθνεις αγώνες. Οπως και για κάθε ποδοσφαιριστή που έρχεται περιμένω να τον δω στο γήπεδο.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

http://www.gazzetta.gr/football/article/632190/entasi-sto-cas-metaxy-paok-kai-epo

Δεν το εκανε ο Ολυμπιακος να δωσει φωτογραφιες που υπηρξε τραυματισμος παικτη του Ολυμπιακου και το εκανε ο Αλαφουζος...

Ρε τι γινεται στον κοσμο...

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gazzetta.gr/football/article/632190/entasi-sto-cas-metaxy-paok-kai-epo'>http://www.gazzetta.gr/football/article/632190/entasi-sto-cas-metaxy-paok-kai-epo</a></p> <p> </p> <p>Δεν το εκανε ο Ολυμπιακος να δωσει φωτογραφιες που υπηρξε τραυματισμος παικτη του Ολυμπιακου και το εκανε ο Αλαφουζος...</p> <p> </p> <p>Ρε τι γινεται στον κοσμο...</p>

Ήταν λέει απ´την εφημερίδα "ο γαύρος"

Λίγδα σκέτη! Μου θελει και τσου λου η μπουχέσα

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...