~mxls~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ... Ώρες ώρες κάθομαι και αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι νοήμονες άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.. Πως γίνεται να υποστηρίζουν το συνόνημο της βρωμιάς, της πουστιάς και της απατεωνιάς... Όλοι τυφλοί είστε;;; Όλοι νομίζετε ότι βρέχει;;; Δεν το χωρα το μυαλό σου ε; Άκου εδώ καρντάσι. Το ποδόσφαιρο ( όχι εδώ στην Ελλάδα, αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ) έχει στις τάξεις του παράγοντες που κυνηγούν την ηγεσία δημοφιλών συλλόγων για προσωπικούς σκοπούς. Είτε είσαι μεγαλοκαρχαρίας (Αμπράμοβιτς ή Φλορεντίνο Πέρες, Μπερλουσκόνι ή Ούλι Χένες, Άραβας με πετρελαια ή Ρώσος με φυσικα αέρια) είτε ένας μικροαπατεωνάκος που προσπαθει να ξεπλύνει μαύρο χρήμα - προωθήσει δικα του συμφέροντα, η στήριξη ενός φανατισμένου κοινού, είναι μέλι στο κουτάλι σου. Δεν γεννήθηκε ο Σαββίδης παοκτζής, αρειανός ή οτιδήποτε άλλο. Διεκδικει ότι ο κάθε τυχοδιώκτης έκανε ανέκαθεν στην χώρα μας. Όπως ο Μώραλης για να περάσει τα συμφέροντα του φατ μποι στο Λιμάνι, έτσι και ο "λεφτάς" σου θέλει να φουσκώσει την τσέπη στο παντελόνι του, και να μεγαλώσει και άλλο την δύναμή του ( σοβαρά υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει πως ήρθε εδώ να δείξει σε όλους πόσα πολλα έχει; ) Ο κόσμος θα είναι εκεί. Όπως πρόσφατα με τον Σπανό που ενώ ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, οι οπαδοί ήταν έξω απ'το δικαστήριο για να τον ζητωκραυγάσουν. Όπως θα στηρίξουν οι Αεκτζήδες τον Μελισσανίδη και πάει λέγοντας. Και φυσικα η λίστα αν κοιτάξεις πίσω δεν έχει τελειωμό, είτε μιλούσαμε για Λαυρεντιάδη για Κοσκωτά για Φιλιππίδη και πάει λέγοντας. Τα έλεγα και στον Κοσμα. Μην τρελένεστε. Άραξε και χάζευε το θέαμα ( της όποιας ποιότητας μπορει να αποδώσει ο ισχνος ανταγωνισμός του Ελληνικού πρωταθλήματος). Γιατι πολύ απλα δεν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι εγώ και εσύ (εκτός αν είσαι μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ). Για αυτο προτιμώ να γράφουμε όσο περισσότερο γίνεται για καθαρα αγωνιστικά θέματα παρα διαιτησίες, παράγοντες κτλ. Δεν θα επανέλθω πάνω σ'αυτο. Τροφή για την σκέψη σου είναι το ποστ . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αφού λοιπόν λες οτι κανείς δεν εχει καλύτερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό γτ να μην παίρνει το πρωτάθλημα καθε χρόνο δλδ? Απο την μια λες ότι δεν εχετε/εχουν καλύτερη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ και απο την αλλη αναρωτιέσαι γτ οι παικτες σου να μην παίξουν μπαλα αφου ειναι καπαρωμενο το πρωτάθλημα. Αφου οπως λες εχω καλύτερη ομάδα για ποιο λόγο το λες αυτο? Δν υπάρχει μια αντίφαση νομίζεις? Και η Real και η Barcelona είχαν καλύτερη ομάδα, αλλά το χτύπησε και το πήρε η Ατλέτικο.. Και η Liverpool το χτύπησε.. Και η Dortmund το χτυπούσε αλλά έβγαλε τα μάτια της μόνη της... Και η Monaco το χτύπησε... Και η ROMA ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ το χτύπησε στα ίσια !!!! Ο ΠΑΟΚ αν και θα ήταν μεγάλη έκπληξη, πιστεύω ότι θα μπορούσε να το χτυπήσει ακόμα και φέτος! Το ένα πρόβλημα μου είναι ότι παίρνεις πρωτάθλημα ασχέτως με το αν έχεις καλύτερη ομάδα! Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ο φαύλος κύκλος που εκτός συγκλονηστικού απροόπτου σου παρέχει ένα πρωτάθλημα κλόουν, αλλά και πολλά πραγματικά εκατομμύρια που πλουτίζουν τον Βαγγέλη, του επιτρέπουν να έχει και του χρόνου "την καλύτερη ομάδα" και πάει λέγοντας. Μείνε εκτός Ευρώπης και εκτός ΕΠΟ μια 5ετία, όχι παραπάνω, και δείξε μας πως φτιάχνεται "η καλύτερη ομάδα"! Το τρίτο και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι εσύ (και ο κάθε εσύ) δεν το βλέπεις! Και εσυ το χτυπουσες μεχρι καποιο διαστημα.. Μετα η διαφορά εφτασε και στους 20 βαθμους.. Ειδες καμια Ρεαλ ή Μπαρτσα ή Ντορτμουντ ή Μονακο ή Λίβερπουλ να μενει μεχρι και 20 βαθμους πισω και μετα να φωναζει για το πρωτάθλημα? Μιλας για ομαδες που ηταν ισοβαθμοι μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τέλος.. Εφτασες μεχρι 20+ βαθμους πισω και τερματισες στο -13 αν δεν κάνω λάθος. Τι συγκρινεις τωρα? Και αυτες οι ομαδες που αναφερεις αυτοκτονησαν μονες τους με 1-2 γκελες πριν το τέλος και οχι τον Δεκέμβρη να ηταν στους -20+Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μόνο ο γαύρος και ο εαυτός τους τους φταίει. Γι'αυτό μόνο με αυτόν τσαμπουκαλεύονται. Πράγμα το οποιο συμβαίνει απ την εποχη του Κουδα. Ακομα να ξεπεραστουν αυτά τα κομπλεξ? Δεν απαντάς στην ερώτηση! Τις άλλες χρονιές; Κανείς; Όσο για τον ΠΑΟΚ του 2009, δες το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ... ΠΑΟ 2004. Τα ιδια με το 10 έγιναν... Μόνο την ΑΕΚ δικαιολογω που τα έσκασε και της πηραν ένα πρωτάθλημα που άξιζε ηθικά. Εγώ και τότε τα ίδια έλεγα. Μαλάκας είναι να ρίξει χρήμα; Αφού θα πάρει τα @@ του όσο είσαι εσύ πάνω! Τα 2 πρωταθληματα του Βάζελου ηταν θέμα χρηματος ή οχι? Με καλές μεταγραφές τα πήρε. Το ιδιο και η ΑΕΚ άσχετα με ότι έγινε. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι όλες οι ομάδες πρέπει να προσπαθούν να κερδίζουν όλους τους αγώνες. Αδελφέ το ποδόσφαιρο ειναι επιχειρηση. Δεν ειναι θέαμα μονο οπως κάποτε. Συμβαινει παντου και σε χειρότερη μορφή, πολυ πιο επαγγελματική. Γερμανια, Αγγλία, Ολλανδια, με παράνομο στοιχηματισμό. Καλά για Ιταλία και Ισπανία τα ξερεις και μονος σου. Τουλάχιστον το καταλαβαίνεις.. Κάτι είναι κι αυτό... Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Δε σημαίνει οτι δεν μπορω να δω το προφανές. Σας φαίνεται λογικό που για το ίδιο παράπτωμα ο Φουστέρ παίρνει κίτρινη και ο Στοχ κόκκινη;;; Αν στο ιδιο παιχνίδι στους παιχτες του ΠΑΟΚ έχουν χαριστει ωστε να μη τελειωσει η ομάδα το παιχνιδι με 5 παιχτες, λογικο το βρισκω. Δεν απάντησες στην ερώτηση. Απάντησε αν θες... Ο Γιάχος βρισκεται σε ειδική κατηγορία για πολλούς λόγους. Μη ξεχνάς οτι έχει σφάξει και τον Ολυμπιακο στο παρελθόν. Ας μην τα βάφτιζαν "εκτεταμένα". Πρόστιμο, 1 αγωνιστική και γεια σας. Τα υπόλοιπα ήταν επειδή σου έκανα το double, single Δε σε πιάνω... Βρωμιά υπάρχει παντού. Τόση βρωμιά μόνο στον Ολυμπιακό! Ας ξεκινησουμε λοιπον καθαριζοντας πρωτα τη δικη μας βρωμιά ο καθένας ξεχωριστα. Θα δεις ως δια μαγίας οτι αυτη του Ολυμπιακου θα εξαφανισθει. Η κάθε δράση φέρνει αντιδραση. Η βρωμιά ειναι αλληλενδετη. Αυτο προσπαθω να πω μηνες τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δυστυχώς δεν την έφτιαξες ακόμα.Μακάρι να το κάνεις στο λέω με το χέρι στην καρδιά παρόλο που για την ομάδα μου εύχεσαι τα χειρότερα γιατί από φύση μου είμαι άνθρωπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο έχοντας παίξει ημιεπαγγελματικά Δ Εθνική για μία δεκαετία.Επίσης γουστάρω τρελά τον ανταγωνισμό σε hardcore επίπεδο και όχι να παίρνω κούπα από τον Δεκέμβρη.Αυτά τα ωραία που είδαμε φέτος στην Τούμπα απλά δεν με πείθουν ότι άλλαξε η νοοτροπία εκεί πάνω.Ο Ρώσος επενδύει στον φανατισμό και όχι στην δημιουργία ομάδας.Όχι ότι δεν το κάνει και ο χοντρός αλλά τουλάχιστον ρίχνει λεφτά.Όταν θα μπορείς στα αλήθεια να με κάνεις να τρέμω στην έδρα σου από αγωνιστικής απόψεως τότε να κουβεντιάσουμε ότι θες.Όταν προσπαθείς να μου επιβληθείς με το ξύλο τότε sory αλλά έτσι κουβέντα δεν γίνεται.Πάντως προσωπικά σαν παίκτης κάτι τέτοια τα γούσταρα αλλά δεν ζούσα από την μπάλα.Όποτε πηγαίναμε σε τίποτα μεγάλα χωριά και κατέβαιναν ακόμα και με τις γκλίτσες στο γήπεδο φτιαχνόμουν τρελά.Αλλά εδώ μιλάμε για Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τέτοια συμβάντα είναι απαράδεκτα από όπου και αν προέρχονται.... Ξέρεις πόσο χρήμα έχει ΗΔΗ ρίξει ο Ρώσος στον ΠΑΟΚ; Ξέρεις πόσες φορές έχει εναντιωθεί (έστω και με το γάντι) στους οπαδούς; Πράγμα το οποιο συμβαίνει απ την εποχη του Κουδα. Ακομα να ξεπεραστουν αυτά τα κομπλεξ? Ήμουν αγέννητος επί Κούδα. Απ'τα τέλη του 90 που θυμάμαι το έχετε λιανίσει το πρωτάθλημα και παρατηρούνται αυτά τα.. κόμπλεξ ΠΑΟ 2004. Τα ιδια με το 10 έγιναν... Μόνο την ΑΕΚ δικαιολογω που τα έσκασε και της πηραν ένα πρωτάθλημα που άξιζε ηθικά. Και άλλες χρονιές είχε ομάδα ο ΠΑΟ, και η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ. Τους έφαγε η μαρμάγκα Εγώ και τότε τα ίδια έλεγα. Τα 2 πρωταθληματα του Βάζελου ηταν θέμα χρηματος ή οχι? Με καλές μεταγραφές τα πήρε. Το ιδιο και η ΑΕΚ άσχετα με ότι έγινε. Τους το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Όπως τους το στέρησε πχ με τον Κατσουράνη.. Αδελφέ το ποδόσφαιρο ειναι επιχειρηση. Δεν ειναι θέαμα μονο οπως κάποτε.Όχι, εγώ αρνούμαι το δεχτώ αυτό. Συμβαινει παντου και σε χειρότερη μορφή, πολυ πιο επαγγελματική. Γερμανια, Αγγλία, Ολλανδια, με παράνομο στοιχηματισμό. Καλά για Ιταλία και Ισπανία τα ξερεις και μονος σου. Που είναι ο by default πρωταθλητής σε αυτούς; Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Δε σημαίνει οτι δεν μπορω να δω το προφανές.Σε τιμά αυτό! Αν στο ιδιο παιχνίδι στους παιχτες του ΠΑΟΚ έχουν χαριστει ωστε να μη τελειωσει η ομάδα το παιχνιδι με 5 παιχτες, λογικο το βρισκω.Ε; Που; Ποιον; Γιατί; Ο Γιάχος βρισκεται σε ειδική κατηγορία για πολλούς λόγους. Μη ξεχνάς οτι έχει σφάξει και τον Ολυμπιακο στο παρελθόν.Τι θα πει ειδική κατηγορία; Πότε έσφαξε τον Ολυμπιακό; Δε σε πιάνω...Ο ΠΑΟΚ είχε αυτή την τιμωρία γιατί δικάστηκε για "εκτεταμένα επεισόδια. Δεν έγιναν ποτέ! Ας ξεκινησουμε λοιπον καθαριζοντας πρωτα τη δικη μας βρωμιά ο καθένας ξεχωριστα. Θα δεις ως δια μαγίας οτι αυτη του Ολυμπιακου θα εξαφανισθει. Η κάθε δράση φέρνει αντιδραση. Η βρωμιά ειναι αλληλενδετη. Αυτο προσπαθω να πω μηνες τωρα. Διαφωνούμε... Είσαι μια κατηγορία μόνος σου! Danbo συγγνώμη αλλά δε βγάζω άκρη μαζί σου. Νομίζω ότι ζεις μία άλλη πραγματικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ξέρεις πόσο χρήμα έχει ΗΔΗ ρίξει ο Ρώσος στον ΠΑΟΚ; Ξέρεις πόσες φορές έχει εναντιωθεί (έστω και με το γάντι) στους οπαδούς; Danbo συγγνώμη αλλά δε βγάζω άκρη μαζί σου. Νομίζω ότι ζεις μία άλλη πραγματικότητα... Πρόεδροι που εναντιώνεται σε έκτροπα παίρνουν επιτόπου ένα μικρόφωνο και λένε στους οπαδούς η να συμμαζευτούν ή θα εκκενώσουν το γήπεδο.Ισχύει και για την φώκια την δικιά μας αυτό!Εδώ σας τίμησε ο ΠΑΟ με την φιλοξενία του και είδαμε τα αποτελέσματα..Μην βαφτίζεις το ψάρι κρέας, ποιο χρήμα μου λες ότι έδωσε και για ποιον.Για τον Τζιώλη και τον Νίνη ας πούμε;Πάντως είμαστε η ντροπή της Ευρώπης σε θέματα σχέσεων μεταξύ των ΠΑΕ και ανθρώπων που διοικούν ομάδες.Άλλοι είναι μαφιόζοι και χρηματοδότες ναζιστικών μορφωμάτων και άλλοι ανέχονται απαράδεκτα επεισόδια και αντί να συνετίσουν τους οπαδούς τους απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.Αν δεν είναι αυτό ξεφτίλα δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Τεσπα δεν θα συνεχίσω άλλο είναι προφανές ότι βλέπουμε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική σκοπιά άρα τα επιχειρήματα μεταξύ ημών θα φαντάζουν τουλάχιστον αίολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δυστυχώς δεν την έφτιαξες ακόμα.Μακάρι να το κάνεις στο λέω με το χέρι στην καρδιά παρόλο που για την ομάδα μου εύχεσαι τα χειρότερα γιατί από φύση μου είμαι άνθρωπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο έχοντας παίξει ημιεπαγγελματικά Δ Εθνική για μία δεκαετία.Επίσης γουστάρω τρελά τον ανταγωνισμό σε hardcore επίπεδο και όχι να παίρνω κούπα από τον Δεκέμβρη.Αυτά τα ωραία που είδαμε φέτος στην Τούμπα απλά δεν με πείθουν ότι άλλαξε η νοοτροπία εκεί πάνω.Ο Ρώσος επενδύει στον φανατισμό και όχι στην δημιουργία ομάδας.Όχι ότι δεν το κάνει και ο χοντρός αλλά τουλάχιστον ρίχνει λεφτά.Όταν θα μπορείς στα αλήθεια να με κάνεις να τρέμω στην έδρα σου από αγωνιστικής απόψεως τότε να κουβεντιάσουμε ότι θες.Όταν προσπαθείς να μου επιβληθείς με το ξύλο τότε sory αλλά έτσι κουβέντα δεν γίνεται.Πάντως προσωπικά σαν παίκτης κάτι τέτοια τα γούσταρα αλλά δεν ζούσα από την μπάλα.Όποτε πηγαίναμε σε τίποτα μεγάλα χωριά και κατέβαιναν ακόμα και με τις γκλίτσες στο γήπεδο φτιαχνόμουν τρελά.Αλλά εδώ μιλάμε για Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τέτοια συμβάντα είναι απαράδεκτα από όπου και αν προέρχονται.... Ξέρεις πόσο χρήμα έχει ΗΔΗ ρίξει ο Ρώσος στον ΠΑΟΚ; Ξέρεις πόσες φορές έχει εναντιωθεί (έστω και με το γάντι) στους οπαδούς; Πράγμα το οποιο συμβαίνει απ την εποχη του Κουδα. Ακομα να ξεπεραστουν αυτά τα κομπλεξ? Ήμουν αγέννητος επί Κούδα. Απ'τα τέλη του 90 που θυμάμαι το έχετε λιανίσει το πρωτάθλημα και παρατηρούνται αυτά τα.. κόμπλεξ ΠΑΟ 2004. Τα ιδια με το 10 έγιναν... Μόνο την ΑΕΚ δικαιολογω που τα έσκασε και της πηραν ένα πρωτάθλημα που άξιζε ηθικά. Και άλλες χρονιές είχε ομάδα ο ΠΑΟ, και η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ. Τους έφαγε η μαρμάγκα Εγώ και τότε τα ίδια έλεγα. Τα 2 πρωταθληματα του Βάζελου ηταν θέμα χρηματος ή οχι? Με καλές μεταγραφές τα πήρε. Το ιδιο και η ΑΕΚ άσχετα με ότι έγινε. Τους το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Όπως τους το στέρησε πχ με τον Κατσουράνη.. Αδελφέ το ποδόσφαιρο ειναι επιχειρηση. Δεν ειναι θέαμα μονο οπως κάποτε.Όχι, εγώ αρνούμαι το δεχτώ αυτό. Συμβαινει παντου και σε χειρότερη μορφή, πολυ πιο επαγγελματική. Γερμανια, Αγγλία, Ολλανδια, με παράνομο στοιχηματισμό. Καλά για Ιταλία και Ισπανία τα ξερεις και μονος σου. Που είναι ο by default πρωταθλητής σε αυτούς; Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Δε σημαίνει οτι δεν μπορω να δω το προφανές.Σε τιμά αυτό! Αν στο ιδιο παιχνίδι στους παιχτες του ΠΑΟΚ έχουν χαριστει ωστε να μη τελειωσει η ομάδα το παιχνιδι με 5 παιχτες, λογικο το βρισκω.Ε; Που; Ποιον; Γιατί; Ο Γιάχος βρισκεται σε ειδική κατηγορία για πολλούς λόγους. Μη ξεχνάς οτι έχει σφάξει και τον Ολυμπιακο στο παρελθόν.Τι θα πει ειδική κατηγορία; Πότε έσφαξε τον Ολυμπιακό; Δε σε πιάνω...Ο ΠΑΟΚ είχε αυτή την τιμωρία γιατί δικάστηκε για "εκτεταμένα επεισόδια. Δεν έγιναν ποτέ! Ας ξεκινησουμε λοιπον καθαριζοντας πρωτα τη δικη μας βρωμιά ο καθένας ξεχωριστα. Θα δεις ως δια μαγίας οτι αυτη του Ολυμπιακου θα εξαφανισθει. Η κάθε δράση φέρνει αντιδραση. Η βρωμιά ειναι αλληλενδετη. Αυτο προσπαθω να πω μηνες τωρα. Διαφωνούμε... Είσαι μια κατηγορία μόνος σου! Danbo συγγνώμη αλλά δε βγάζω άκρη μαζί σου. Νομίζω ότι ζεις μία άλλη πραγματικότητα... Φιλε μου δν βγαζεις ακρη γτ μου συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Το καταλαβαινεις οτι δν γίνεται να λες οτι θα χτυπουσες πρωτάθλημα όταν φεύγω μπροστά σου με +20 ποντους? Συγκρίνοντας μας με ομαδες που μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος ηταν ΙΣΟΒΑΘΜΕΣ και σε περιπτώσεις σε 3πλη ισοβαθμία? Συγκρινε μας μεβτην Σκωτια ας πούμε..Και κατι ακομα, ποιο χρήμα εχει ριξει ο Ιβαν στον Παοκ? Τα 4/5 των χρημάτων έχουν παει σε χρεη και διορθώσεις γηπεδου κτλ και ΟΧΙ στο αγωνιστικό τμήμα εκτος Στοχ και Στεφενς..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φιλε μου δν βγαζεις ακρη γτ μου συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Το καταλαβαινεις οτι δν γίνεται να λες οτι θα χτυπουσες πρωτάθλημα όταν φεύγω μπροστά σου με +20 ποντους? Συγκρίνοντας μας με ομαδες που μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος ηταν ΙΣΟΒΑΘΜΕΣ και σε περιπτώσεις σε 3πλη ισοβαθμία? Συγκρινε μας μεβτην Σκωτια ας πούμε..Και κατι ακομα, ποιο χρήμα εχει ριξει ο Ιβαν στον Παοκ? Τα 4/5 των χρημάτων έχουν παει σε χρεη και διορθώσεις γηπεδου κτλ και ΟΧΙ στο αγωνιστικό τμήμα εκτος Στοχ και Στεφενς.. Δεν βγάζω άκρη γιατί δεν απαντάς σε αυτά που λέω, λες τα δικά σου! Πως να σε πλησιάσω στην βαθμολογία όταν εγώ παίζω με αντίπαλο και εσύ παίζεις χωρίς αντίπαλο; Το χρήμα του Σαββίδη πήγε κατά 50% στο αγωνιστικό (ξεχρεώθηκαν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ'τον ΠΑΟΚ, ανεξαιρέτως) και αγοράστηκαν/νοικιάστηκαν νέοι που παλιά ούτε απ'έξω δε θα περνούσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν βγάζω άκρη γιατί δεν απαντάς σε αυτά που λέω, λες τα δικά σου! Πως να σε πλησιάσω στην βαθμολογία όταν εγώ παίζω με αντίπαλο και εσύ παίζεις χωρίς αντίπαλο; Το χρήμα του Σαββίδη πήγε κατά 50% στο αγωνιστικό (ξεχρεώθηκαν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ'τον ΠΑΟΚ, ανεξαιρέτως) και αγοράστηκαν/νοικιάστηκαν νέοι που παλιά ούτε απ'έξω δε θα περνούσαν... Ρε φίλε όταν παίζουμε μεταξύ μας τι γίνεται;Είπα να μην επανέλθω αλλά δεν με αφήνεις.όταν παίζουμε μεταξύ μας αν δεν επιστρατεύσεις μπουνιές κλωτσιές αγκωνιές, βλ.γκαρσία ινασουράλδε κ.α μην τα ξαναλέμε, πιστεύεις ότι μπορείς να με ανταγωνιστείς σε ένα ματς;Ξεκίνα από αυτό πρώτα, δεν μπορεί να λες ότι θα πάω από Θεσσαλονίκη Αθήνα αλλά από την Καβάλα θα κόψω δρόμο!Όλα τα πράγματα έχουν μία λογική σειρά.Φτιάξε μία ομάδα που να μπορεί να με γλεντάει και αν σου στερηθεί αυτό που δικαιούσαι εδώ είμαστε να με κράξεις.Αλλά ξεκίνα από τα βασικά.Φτιάξε ομάδα που μπορεί να με πατήσει κάτω.Πήγαινε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα μην κόβεις δρόμο από την Καβάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Φιλε μου δν βγαζεις ακρη γτ μου συγκρινεις ανόμοια πράγματα. Το καταλαβαινεις οτι δν γίνεται να λες οτι θα χτυπουσες πρωτάθλημα όταν φεύγω μπροστά σου με +20 ποντους? Συγκρίνοντας μας με ομαδες που μεχρι 2-3 αγωνιστικες πριν το τελος ηταν ΙΣΟΒΑΘΜΕΣ και σε περιπτώσεις σε 3πλη ισοβαθμία? Συγκρινε μας μεβτην Σκωτια ας πούμε..Και κατι ακομα, ποιο χρήμα εχει ριξει ο Ιβαν στον Παοκ? Τα 4/5 των χρημάτων έχουν παει σε χρεη και διορθώσεις γηπεδου κτλ και ΟΧΙ στο αγωνιστικό τμήμα εκτος Στοχ και Στεφενς.. Δεν βγάζω άκρη γιατί δεν απαντάς σε αυτά που λέω, λες τα δικά σου! Πως να σε πλησιάσω στην βαθμολογία όταν εγώ παίζω με αντίπαλο και εσύ παίζεις χωρίς αντίπαλο; Το χρήμα του Σαββίδη πήγε κατά 50% στο αγωνιστικό (ξεχρεώθηκαν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ'τον ΠΑΟΚ, ανεξαιρέτως) και αγοράστηκαν/νοικιάστηκαν νέοι που παλιά ούτε απ'έξω δε θα περνούσαν... Ξεχρεωθηκαν παικτες=χρεη!!! Κατανοητο? Δεν εριξες χρημα σε μεταγραφες για να φτιαξεις ομαδα. Αυτο σου λεμε.. Εκτος αν θεωρεις μεταγραφες για να δυναμωσεις τον Σπυροπουλο, τον Νινη, τον Τζιολη, τον Μαντουρο. Μονο ο Βουκιτσ αξιζε, ο Βιτορ για 10 παιχνιδια και ο Στοχ για 7 παιχνιδια. Αν εχεις καταλαβει φετος σε εχει ξελασπωσει ο πρωτος, ο Κλαους, ο γεροΛινο, Ο Σαλπι και ο Βιτορ που στον πρωτο γυρο ήταν ο πρωτος σου σκορερ.. Που λες οτι εριξε χρημα ο Ιβαν στο Αγωνιστικο κομματι φερνοντας παικτες για να χτυπησεις το πρωτάθλημα?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ξεχρεωθηκαν παικτες=χρεη!!! Κατανοητο? Δεν εριξες χρημα σε μεταγραφες για να φτιαξεις ομαδα. Αυτο σου λεμε.. Εκτος αν θεωρεις μεταγραφες για να δυναμωσεις τον Σπυροπουλο, τον Νινη, τον Τζιολη, τον Μαντουρο. Μονο ο Βουκιτσ αξιζε, ο Βιτορ για 10 παιχνιδια και ο Στοχ για 7 παιχνιδια. Αν εχεις καταλαβει φετος σε εχει ξελασπωσει ο πρωτος, ο Κλαους, ο γεροΛινο, Ο Σαλπι και ο Βιτορ που στον πρωτο γυρο ήταν ο πρωτος σου σκορερ.. Που λες οτι εριξε χρημα ο Ιβαν στο Αγωνιστικο κομματι φερνοντας παικτες για να χτυπησεις το πρωτάθλημα?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Σπυρόπουλος πουλί... Χούσεν πουλί... Νίνης περίμενα να βοηθήσει, δε μπορείς να τον βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον Σπυρόπουλο... Τζιώλης ήταν πολύ καλός σε μας, δε ξέρω τι λες... Έφυγε δανεικός γιατί ήθελε να κάνει συμμετοχές για το μουντιάλ! Μαντούρο περίπτωση Νίνη. Used to be great... 600.000 παίρνει! Βίτορ πολύ δυνατός, αν δεν είχε τραυματισμούς... Inigo Lopez βασικός της Granada πριν έρθει σε μας και εξαφανιστεί, 350.000 τσεπώνει! Στοχ Νάτχο Μάρτνες απο 700.000 ο καθένας! Σάλπι 650.000 Ινσαουράλδε 400.000 το μερίδιο του ΠΑΟΚ στο συμβόλαιό του. Κλάους νέο συμβόλαιο με 600.000 πάει για φέτος Τζαβέλλας πολύ αξιόλογος, 400.000 νομίζω Μη πιάσουμε τα λεφτά του Στέφενς... Αυτά δεν πιάνονται για λεφτά; Ρε φίλε όταν παίζουμε μεταξύ μας τι γίνεται;Είπα να μην επανέλθω αλλά δεν με αφήνεις.όταν παίζουμε μεταξύ μας αν δεν επιστρατεύσεις μπουνιές κλωτσιές αγκωνιές, βλ.γκαρσία ινασουράλδε κ.α μην τα ξαναλέμε, πιστεύεις ότι μπορείς να με ανταγωνιστείς σε ένα ματς;Ξεκίνα από αυτό πρώτα, δεν μπορεί να λες ότι θα πάω από Θεσσαλονίκη Αθήνα αλλά από την Καβάλα θα κόψω δρόμο!Όλα τα πράγματα έχουν μία λογική σειρά.Φτιάξε μία ομάδα που να μπορεί να με γλεντάει και αν σου στερηθεί αυτό που δικαιούσαι εδώ είμαστε να με κράξεις.Αλλά ξεκίνα από τα βασικά.Φτιάξε ομάδα που μπορεί να με πατήσει κάτω.Πήγαινε κατευθείαν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα μην κόβεις δρόμο από την Καβάλα Οι μπουνιές και οι κλοτσιές που λες είναι η εξής μία: Ινσαουράλδε->Εντινγκά;;; Ποιος δεν την κατέκρινε; Είδες καμία αποθέωση;;; Στα φετινά μας παιχνίδια, στο Καραϊσκάκη δεν υπήρχα... Στην Τούμπα σε κέρδισα δίκαια. Το 2-1 μάλλον ελαφρύ ήταν... Στο κύπελλο με κέρδισες 2-1 ενώ θα μπορούσες 4-1, ας το έκανες! Στην Τούμπα, 1-0 ενώ μπορούσα 3-0, ας το έκανα... Ομάδα που να σε γλεντάει δεν έχω, αλλά να σε κοντράρει μπορεί... Και το πρωτάθλημα δεν είπα ότι θα το πάρω με γλέντι! Ούτε καν ότι θα το πάρω! Είπα ότι θα μπορούσα να το χτυπήσω, όπως χτύπησα εσένα. Μοιραστήκαμε από 3 πόντους στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο σε απέκλεισα. Έτσι δεν είναι; Προσπαθώ... Δεν το χωρα το μυαλό σου ε; Άκου εδώ καρντάσι. Το ποδόσφαιρο ( όχι εδώ στην Ελλάδα, αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ) έχει στις τάξεις του παράγοντες που κυνηγούν την ηγεσία δημοφιλών συλλόγων για προσωπικούς σκοπούς. Είτε είσαι μεγαλοκαρχαρίας (Αμπράμοβιτς ή Φλορεντίνο Πέρες, Μπερλουσκόνι ή Ούλι Χένες, Άραβας με πετρελαια ή Ρώσος με φυσικα αέρια) είτε ένας μικροαπατεωνάκος που προσπαθει να ξεπλύνει μαύρο χρήμα - προωθήσει δικα του συμφέροντα, η στήριξη ενός φανατισμένου κοινού, είναι μέλι στο κουτάλι σου. Δεν γεννήθηκε ο Σαββίδης παοκτζής, αρειανός ή οτιδήποτε άλλο. Διεκδικει ότι ο κάθε τυχοδιώκτης έκανε ανέκαθεν στην χώρα μας. Όπως ο Μώραλης για να περάσει τα συμφέροντα του φατ μποι στο Λιμάνι, έτσι και ο "λεφτάς" σου θέλει να φουσκώσει την τσέπη στο παντελόνι του, και να μεγαλώσει και άλλο την δύναμή του ( σοβαρά υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει πως ήρθε εδώ να δείξει σε όλους πόσα πολλα έχει; ) Ο κόσμος θα είναι εκεί. Όπως πρόσφατα με τον Σπανό που ενώ ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, οι οπαδοί ήταν έξω απ'το δικαστήριο για να τον ζητωκραυγάσουν. Όπως θα στηρίξουν οι Αεκτζήδες τον Μελισσανίδη και πάει λέγοντας. Και φυσικα η λίστα αν κοιτάξεις πίσω δεν έχει τελειωμό, είτε μιλούσαμε για Λαυρεντιάδη για Κοσκωτά για Φιλιππίδη και πάει λέγοντας. Τα έλεγα και στον Κοσμα. Μην τρελένεστε. Άραξε και χάζευε το θέαμα ( της όποιας ποιότητας μπορει να αποδώσει ο ισχνος ανταγωνισμός του Ελληνικού πρωταθλήματος). Γιατι πολύ απλα δεν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι εγώ και εσύ (εκτός αν είσαι μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ). Για αυτο προτιμώ να γράφουμε όσο περισσότερο γίνεται για καθαρα αγωνιστικά θέματα παρα διαιτησίες, παράγοντες κτλ. Δεν θα επανέλθω πάνω σ'αυτο. Τροφή για την σκέψη σου είναι το ποστ . Τώρα το ειδα αυτό.. Κέρδισες το Like για την σοπιά και για το καρντάσι. Στα υπόλοιπα διαφωνούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ήμουν αγέννητος επί Κούδα. Απ'τα τέλη του 90 που θυμάμαι το έχετε λιανίσει το πρωτάθλημα και παρατηρούνται αυτά τα.. κόμπλεξ Bro...από τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου οι Παοκτζηδες έχουν θέμα με τους γάβρους. Ουδέποτε το ξεπέρασαν. Οπως έλεγα σε συμφορουμιτη σου παλαιότερα, στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσα. Η γνωμη μου για την Τουμπα δε μπορει να αλλάξει. Μια εποχή ψιλομισουσαν και τους Παναθηναικους, τότε που ήταν η εποχη του Καπετάνιου...Οι παλιοι Παοκτζηδες δε θα δεχόντουσαν ποτέ φιλικές σχέσεις με τον ΠΑΟ Και άλλες χρονιές είχε ομάδα ο ΠΑΟ, και η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ. Τους έφαγε η μαρμάγκα Πότε είχε καλύτερη ομάδα εκτος από τις χρονολογίες που έγραψα? Ποτε έσκασαν περισσότερα φράγκα, πότε πήραν εξαιρετικους παίχτες? Ο ΠΑΟΚ ειχε καλους παιχτες αλλά αυτοκτονουσε οχι σε παιχνιδια με τον Ολυμπιακό αλλά με άλλους. Τους το επέτρεψε ο Ολυμπιακός. Όπως τους το στέρησε πχ με τον Κατσουράνη.. Απλά έσκασαν περισσότερα, έφεραν καλύτερους παιχτες...τιποτε περισσότερο τιποτε λιγοτερο...Ο ΠΑΟ όταν καλυπτόταν ο Κατσουράνης δεν διεκδικουσε καν πρωτάθλημα. Μια ματιά στη βαθμολογικη διαφορά θα στο υπενθιμίσει. Όχι, εγώ αρνούμαι το δεχτώ αυτό. Σε καπιταλιστική ευρώπη ζεις. Τα πάντα ειναι επιχείρηση πλέον. Που είναι ο by default πρωταθλητής σε αυτούς; Δεν χρειάζεται by default οταν παιζει το στοιχημα στη μέση. Σου ειπα ειναι πιο προχωρημένοι εκει. Ακολουθουν στο συστημα Καπετάνιου πιο εξελιγμένο. Αλλα επιπεδα. Ντοπες κτλ κτλ. Σε τιμά αυτό! Σε ευχαριστώ. Δε μπορουν να το αντιληφθουν όλοι αυτο. .Ε; Που; Ποιον; Γιατί; Σε ότι αφορά τη σκληρότητα παιχνιδιου που ανέφερα νωρίτερα. Εχεις κάποια ένσταση στο πόσο σκληρά αντιμετωπιζει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστης της Τουμπας τον Ολυμπιακό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων? Τι θα πει ειδική κατηγορία; Πότε έσφαξε τον Ολυμπιακό; Δε μπορω να στο εξηγήσω εδω. Ισως σε π.μ. Ο ΠΑΟΚ είχε αυτή την τιμωρία γιατί δικάστηκε για "εκτεταμένα επεισόδια. Δεν έγιναν ποτέ! Μα ειχαμε τον πετροπόλεμο έξω απ το γηπεδο, τη χρηση χημικων και όλα οσα έγιναν στη συνέχεια. Μιλάμε οτι έκαναν τον γυρω του κόσμου. Εκτος αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και δε καταλαβαίνω. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/epeisodia/ta-ksena-mme-gia-ta-epeisodia-sthn-toumpa.2744542.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Man τσάμπα ασχολείσαι. Υπάρχουν 2 κατηγορίες Ολυπιακών αυτοί που γουστάρουν αυτά που γίνονται και φαντασιώνονται ότι είναι ο Πόλντο,Κρόκους,Κοσκωτάς ξέρω γω και οι άλλοι που έχουν ένα κάποιο αίσθημα ενοχής/συνείδησης και το καλύπτουν κατ επίφαση με το "παντού τα ίδια γίνονται¨έτσι γενικά και αόριστα. Που "παντού" και ποια ΄'ίδια" δεν λένε. Ο Αμπράμοβιτς,Ρώσοι,Αραβες(ο Χένες και ο Πέρεθ δν καταλαβαίνω που κολλάνε αφού δεν κατέχουν ούτε μια μετοχή..) ξεπλένουν χρήμα. Μπορεί και να συμβαίνει.Δεν διαφώνω αν και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ δικαστική έρευνα σε όλη την Ευρώπη που ερευνά αυτό το θέμα(σε αντίθεση με εδώ που έχω χάσει το μέτρημα πόσες είναι). Χάρη της συζήτησης ας συμφωνήσω. Εχω μια απορία:Αυτοί οι ΑραβοΡώσοι που χώνουν εκατομμύρια γιατί δεν κάνουν κάτι για να "προστατεύσουν την επένδυση¨" τους και να σαρώνουν τα πρωταθλήματα αφού ¨φτιάχνουν ομαδάρες"? Και αφήνουν κάτι Μονπελιέ,Ατλέτικο Μ,Λιλ,Ντόρτμουντ ακόμα και Λίβερπουλ(παραλίγο) να τα παίρνουν? Γιατί δεν καίνε φούρνους-καφετέριες,γιατί δεν εκτρέφουν νεοναζί,γιατί δεν συνομιλούν με διαιτητές,γιατί δεν πιιάνουν φιλίες με πρόεδρους άλλων ομάδων? "ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ" Αφού λοιπόν είναι παντού τα ίδια την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί το τζίνι και σε ρωτήσει ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ:ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ Η ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Πες του "στο Κονγκό με τα χίλια λατρεμένο μου τζίνι" Εχει περισσότερο ήλιο και ούτως ή άλλως "ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ" Υ.γ1: Δείκτες Διαφθοράς:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82 Υ.γ2:Σημερινό http://www.sport-fm.gr/article/skies-panw-apo-tin-ellada/768458 ( Το είχε πρώτο θέμα περίπου 5 λεπτά,μετά πρέπει να έφτασε κανένα non paper που έλεγε να προστατέψουμε το προιόν...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχω μια απορία:Αυτοί οι ΑραβοΡώσοι που χώνουν εκατομμύρια γιατί δεν κάνουν κάτι για να "προστατεύσουν την επένδυση¨" τους και να σαρώνουν τα πρωταθλήματα αφού ¨φτιάχνουν ομαδάρες"? Ανυποψίαστε φίλε μου. Η έννοια του ξεπλύματος σου λέει κάτι? Ναι παντου τα ιδια γινονται και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμό. Και ειναι γενικό φαινόμενο αυτο. Αφορά τα πάντα, όχι μονο το ποδόσφαιρο... Οσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Εδω βουιζει ο τοπος για ότι συμβαινει στην Γερμανία...Κατηγορουμε τον Ελληνα λογου χάρη για διαπλοκή και στη Γερμανία έχουν απ τα μεγαλυτερα ποσοστά. Ψηφιζουν νομους για τη διαφθορά των πολιτικών τους...Φωνάζουμε οτι δε πάνε να ψηφίσουν οι δικοι μας και οι Γερμανοι ειχαν 50% αποχη στις εκλογές... Μόλις προσφατα έπιασαν τον προεδρο της Μπαγερ και τον καταδικασαν σε φυλάκιση...Και χορευει στα μπουζουκια ο τυπάς... Τι να λέμε τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Bro...από τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου οι Παοκτζηδες έχουν θέμα με τους γάβρους. Ουδέποτε το ξεπέρασαν. Οπως έλεγα σε συμφορουμιτη σου παλαιότερα, στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσα. Η γνωμη μου για την Τουμπα δε μπορει να αλλάξει. Μια εποχή ψιλομισουσαν και τους Παναθηναικους, τότε που ήταν η εποχη του Καπετάνιου...Οι παλιοι Παοκτζηδες δε θα δεχόντουσαν ποτέ φιλικές σχέσεις με τον ΠΑΟ Αυτό είναι ο ορισμός του κόμπλεξ. Η δική μου μπορεί να αλλάξει για τον Ολυμπιακό! Πότε είχε καλύτερη ομάδα εκτος από τις χρονολογίες που έγραψα? Ποτε έσκασαν περισσότερα φράγκα, πότε πήραν εξαιρετικους παίχτες? Ο ΠΑΟΚ ειχε καλους παιχτες αλλά αυτοκτονουσε οχι σε παιχνιδια με τον Ολυμπιακό αλλά με άλλους. Τις αμέσως προηγούμενες και επόμενες χρονιές είχε πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟ, θα μπορούσε άνετα να το πάρει! Δεν έχω χρόνο τώρα να κάτσω να τα ψάξω αναλυτικά. Το είχα κάνιε σε παλιότερο post μου... Εδώ επί Κούδα ο ΠΑΟΚ πήρε 2 πρωταθλήματα όλα κι όλα. Και μιλάμε για 10 χρόνια ολικής κυριαρχίας! Απλά έσκασαν περισσότερα, έφεραν καλύτερους παιχτες...τιποτε περισσότερο τιποτε λιγοτερο...Ο ΠΑΟ όταν καλυπτόταν ο Κατσουράνης δεν διεκδικουσε καν πρωτάθλημα. Μια ματιά στη βαθμολογικη διαφορά θα στο υπενθιμίσει. Νομίζω ότι μείωνε στο -2 και μετά ακολουθούσαν δύσκολα παιχνίδια και για τους 2. Σε καπιταλιστική ευρώπη ζεις. Τα πάντα ειναι επιχείρηση πλέον. ΟΚ, γνώμη σου Δεν χρειάζεται by default οταν παιζει το στοιχημα στη μέση. Σου ειπα ειναι πιο προχωρημένοι εκει. Ακολουθουν στο συστημα Καπετάνιου πιο εξελιγμένο. Αλλα επιπεδα. Ντοπες κτλ κτλ. Ας γίνουμε εξίσου προχωρημένοι και στην Ελλάδα τότε! Σε ευχαριστώ. Δε μπορουν να το αντιληφθουν όλοι αυτο. Σε ότι αφορά τη σκληρότητα παιχνιδιου που ανέφερα νωρίτερα. Εχεις κάποια ένσταση στο πόσο σκληρά αντιμετωπιζει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστης της Τουμπας τον Ολυμπιακό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων? Δεν υπάρχει που λες. Άντε πες ότι υπάρχει το πάθος των derby. Ίσα ίσα που η σκληρότητα από πλευράς Ολυμπιακού συνήθως μένει ατιμώρητη και αυτό εξοργίζει τον ποδοσφαιριστή... Αυτό ήταν που τρέλαινε και τον Garcia πάντα. Με τον Άρη θυμάμαι του έβγαλε κάρτα στα πρώτα δευτερόλεπτα γιατί "έτρεξε απότομα προς την μπάλα". Έτσι έγραψε ο θεός ο Σπάθας! Δε μπορω να στο εξηγήσω εδω. Ισως σε π.μ. Στείλε! Μα ειχαμε τον πετροπόλεμο έξω απ το γηπεδο, τη χρηση χημικων και όλα οσα έγιναν στη συνέχεια. Μιλάμε οτι έκαναν τον γυρω του κόσμου. Εκτος αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και δε καταλαβαίνω. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/epeisodia/ta-ksena-mme-gia-ta-epeisodia-sthn-toumpa.2744542.html Δεν υπήρξε πετροπόλεμος. Η αποστολή του Ολυμπιακού ήρθε με καθυστέρηση με αποτέλεσμα να συμπέσει με την άφιξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τους οποίους ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ (χωρίς να γίνει τίποτα δηλαδή) απομάκρυνε η αστυνομία με δακρυγόνα. Στα δακρυγόνα απάντησε με πέτρες η 4! Δε ξέρω αν έχεις δει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, η είσοδος των ποδοσφαιρστών είναι κολλητά με την Θ1, τα επίσημα. Με επίσημους και γυναικόπαιδα θα συνέπεφταν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Εναλλακτικά θα μπορούσε να έρθει στην ώρα του (κατά την οποία είχαν κλείσει όλο το κέντρο της Θεσ/νίκης) και να μπουν ανενόχλητοι. Η αστυνομία ΠΑΝΤΑ, πρώτη και απρόκλητα επιτείθεται με χημικά και τα κάνει όλα μπουρδέλο... Κατά τ'άλλα είχαμε τα ψάρια και την είσοδο μερικών για πανηγυρισμό στην λήξη. Τίποτα παραπάνω. Δεν υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια. Διάβασε αν θες τον νόμο για το τι συνιστά εκτεταμένα επεισόδια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις