Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κακές γλώσσες έχουν άδικο γιατί ο πρόεδρος του Αιγινιακού, ο κ. Νιώπας είναι ΠΑΟΚσής με διαρκείας πολλά πολλλλλά χρόνια!

Ε, καλά, επιχειρηματίας είναι πρώτα απ' όλα και μετά όλα τα άλλα

Δημοσ.

Καλυτερους παικτες αυτους που τους κραζετε μετα απο καθε τραγικη εμφανιση? Και ηταν πολλες φετος απο την αρχη της χρονιας...

Πες μας τωρα οτι αξιζες να παρεις το πρωταθλημα και οτι στο στερησε η παραγκα...Μην τρελαθουμε

Stoch, Natcho, Martens, Insauralde είναι μεταγραφές Τσιστιακόφ και είναι πολύ δυνατές μεταγραφές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πότε μίλησα εγώ για πρωτάθληματα; Του μυαλού σου φαντάσματα...

Δημοσ.

<p>Και πάλι δεν βγαίνει νόημα, τούμπανες μεταγραφές και παίρνει λομπου;</p>

Μα αφού ο Σαββίδης πιστεύει πλέον ότι δεν είναι οι μεταγραφές που θα τον οδηγήσουν σε επιτυχία... Μακάρι να ήταν έτσι!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/tsistiakof_kuklwma_gia_na_vgainei_o_olympiakos_prwtathlhths.2813280.html

Αλλά τι ξέρει αυτός..

Για τον Ολυμπιακό: "Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από τον Ολυμπιακό. Το άκουγα πριν πάω στον ΠΑΟΚ να δουλέψω και έλεγα ότι είναι δικαιολογίες. Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν πάει καλά.

Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί, είναι παίκτες κλειδιά αλλά με τον Ολυμπιακό αντίπαλο δεν παίζουν για λόγους που δεν ξέρουμε. Μερικές φορές μάλιστα πετυχαίνουν και αυτογκόλ".

Καλά κρασιά...τώρα ξύπνησες Τσιτσιακόφ πως σε λένε.

Δημοσ.

Πως θα γίνει ρε γμτ να σβήσει αυτή η ομάδα από τον χάρτη; Να μην υπάρχει ρε παιδί μου... Πόσο πιο όμορφο πρωτάθλημα χωρίς αυτή την ξεφτίλα.. Μακάρι κάποιος κάπου κάποτε να τους αφανίσει

Δημοσ.

Πως θα γίνει ρε γμτ να σβήσει αυτή η ομάδα από τον χάρτη; Να μην υπάρχει ρε παιδί μου... Πόσο πιο όμορφο πρωτάθλημα χωρίς αυτή την ξεφτίλα.. Μακάρι κάποιος κάπου κάποτε να τους αφανίσει

Ωραία φαντασίωση....Εγώ που λες χτες στην διάρκεια μίας τέτοιας έκανα καμάκι στην Ούμα Θέρμαν και μου έκατσε και μάλιστα με επιβράβευσε και η γυναίκα μου για την επιτυχία....Καλά τι γράφετε ορισμένοι;Δηλαδή όλες οι τεσσάρες που τρως κάτω από τα Τέμπη είναι λόγω δανεικών και στησιμάτων;Για αυτό η μόνη κούπα που θα δείτε ποτέ σε επίπεδο πρωταθλήματος θα είναι αυτήν του καφέ...Αντί να κράξετε τον ρωσοπόντιο που σας δουλεύει ψιλό γαζί δύο χρόνια παρακαλάτε να εξαφανιστεί ο Ολυμπιακός. Α και για να σε προλάβω όχι ότι όλα είναι εντάξει στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.Το αντίθετο μάλιστα....Δες το κράξιμο που ρίχνω στον Βαγγέλα....Αλλά πραγματικά πες μου μία ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ από μας και άξιζε το πρωτάθλημα και της το κλέψαμε.Και μην μου πεις για την Α.Ε.Κ γιατί πάνω σε κανονισμό πάτησα και το πήρα άσχετα αν ήταν άθλιο..Αν νομίζεις ότι ο Σαβίδης ή ο Πατέρας δεν θα εκμεταλλευόταν τον κανονισμό σε αντίστοιχη περίπτωση μάλλον ζούμε σε διαφορετική πραγματικότητα!

• Like 1
Δημοσ.

Τα παραπάνω από κάποιον που έχει "τσακωθεί" ακόμα και με Ολυμπιακούς για τον Βαγγέλα, λόγω του κραξίματος που του ρίχνει σε οτι αφορά τη συμπεριφορά του και γενικά. Αυτό περι αντικειμενικότητας.

Τα χουμε πει πολλές φορές πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρησει όταν πάψει να διοικει ο Μπάμπης ο Σουγιάς και οι ποδοσφαιριστές αποφασίσουν να παίξουν μπάλα και όχι να γινουν ηρωες της εξεδρας.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία φαντασίωση....Εγώ που λες χτες στην διάρκεια μίας τέτοιας έκανα καμάκι στην Ούμα Θέρμαν και μου έκατσε και μάλιστα με επιβράβευσε και η γυναίκα μου για την επιτυχία....Καλά τι γράφετε ορισμένοι;Δηλαδή όλες οι τεσσάρες που τρως κάτω από τα Τέμπη είναι λόγω δανεικών και στησιμάτων;Για αυτό η μόνη κούπα που θα δείτε ποτέ σε επίπεδο πρωταθλήματος θα είναι αυτήν του καφέ...Αντί να κράξετε τον ρωσοπόντιο που σας δουλεύει ψιλό γαζί δύο χρόνια παρακαλάτε να εξαφανιστεί ο Ολυμπιακός. Α και για να σε προλάβω όχι ότι όλα είναι εντάξει στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.Το αντίθετο μάλιστα....Δες το κράξιμο που ρίχνω στον Βαγγέλα....Αλλά πραγματικά πες μου μία ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ από μας και άξιζε το πρωτάθλημα και της το κλέψαμε.Και μην μου πεις για την Α.Ε.Κ γιατί πάνω σε κανονισμό πάτησα και το πήρα άσχετα αν ήταν άθλιο..Αν νομίζεις ότι ο Σαβίδης ή ο Πατέρας δεν θα εκμεταλλευόταν τον κανονισμό σε αντίστοιχη περίπτωση μάλλον ζούμε σε διαφορετική πραγματικότητα!

Καλέ μου άνθρωπε, δείξε μου σε παρακαλώ που είπα ότι ο ΠΑΟΚ ή οποιοσδήποτε άλλος έχει καλύτερη ομάδα; Επίσης όταν λες 4άρες μιλάς για τις 2 (δύο) που έφαγα; Γιατί το λες σαν να είναι κανόνας... Δεν γνωρίζω τι κράξιμο ρίχνεις στον Βαγγέλα και δεν με αφορά... Σχετικά με το πρωτάθλημα που κλέψατε απ'την ΑΕΚ, είμαι 101% σίγουρος ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι. Απλά στον Ολυμπιακό χτυπάει χειρότερα γιατί ήδη δεν είχε αφήσει πέτρα πάνω σε πέτρα!

Τα παραπάνω από κάποιον που έχει "τσακωθεί" ακόμα και με Ολυμπιακούς για τον Βαγγέλα, λόγω του κραξίματος που του ρίχνει σε οτι αφορά τη συμπεριφορά του και γενικά. Αυτό περι αντικειμενικότητας.

Τα χουμε πει πολλές φορές πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρησει όταν πάψει να διοικει ο Μπάμπης ο Σουγιάς και οι ποδοσφαιριστές αποφασίσουν να παίξουν μπάλα και όχι να γινουν ηρωες της εξεδρας.

Δεν διοικεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς πια, διοικεί ο Ιβάν ο Λεφτάς! Οι ποδοσφαιριστές γιατί να παίξουν μπάλα; Για να βγαίνουν προκριματικά Ch L (αφού το πιο πάνω είναι ρεζερβέ) και να τους το στερούν γιατί στεναχώρησαν τον νταβατζή;;;

Κάθεστε και λέτε ξεγελάτε τον εαυτό σας με το να πιστεύετε ότι παίρνετε το πρωτάθλημα by default επειδή έχετε καλύτερη ομάδα. Κούνια που σας κούναγε! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχετε καλύτερη ομάδα; 

Σας φαίνεται τελείως λογικό κανένας άλλος μεγαλολεφτάς να μην έχει ενδιαφερθεί να φτιάξει ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα;

Σας φαίνεται τελείως λογικό που απέτυχαν Ο Λ Ο Ι ;;;;

Σας φαίνεται λογικό που τα 2/3 των ομάδων του πρωταθλήματος σας ανοίγουν τα πόδια μέσα έξω ενώ με τους άνταγωνιστές σας λυσσάνε ;;;

Σας φαίνεται λογικό που αυτό που συμβαίνει στο ελλ. πρωτάθλημα δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου;;;

Πάμε στα ποδοσφαιρικά...

Σας φαίνεται λογικό που ο πρωταθλητής ελλάδος με ευρωπαϊκές βλέψεις (μη γελάτε, ισχύει) αγοράζει οποιονδήποτε έλληνα πάει κάπως να ξεχωρίσει σε κάποιο από τα afiliated clubs για να τον δώσει απευθείας δανεικό;;;

Σας φαίνεται λογικό που για το ίδιο παράπτωμα ο Φουστέρ παίρνει κίτρινη και ο Στοχ κόκκινη;;;

Σας φαίνεται λογικό που ο καημένος που έδωσε μούφα πέναλτυ στον ΠΑΟΚ κάποτε στα Γιάννενα τον έφαγε το μαύρο χώμα ενώ ο Γιάχος (χέρι Μανιάτη στον περσινό τελικό) είναι διεθνής διαιτητής και παίζει κανονικά ;;;

Σας φαίνεται λογικό που επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός κοντέψανε να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ (στέρηση προκριματικών Ch L και των 2 βασικότερων και καλύτερων παικτών (Κλάους και Νάτχο) απ΄τον τελικό κυπέλλου);;;

Κόκκαλης.. Do I need to say more?

Ώρες ώρες κάθομαι και αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι νοήμονες άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.. Πως γίνεται να υποστηρίζουν το συνόνημο της βρωμιάς, της πουστιάς και της απατεωνιάς... Όλοι τυφλοί είστε;;; Όλοι νομίζετε ότι βρέχει;;;

Δημοσ.

Καλέ μου άνθρωπε, δείξε μου σε παρακαλώ που είπα ότι ο ΠΑΟΚ ή οποιοσδήποτε άλλος έχει καλύτερη ομάδα; Επίσης όταν λες 4άρες μιλάς για τις 2 (δύο) που έφαγα; Γιατί το λες σαν να είναι κανόνας... Δεν γνωρίζω τι κράξιμο ρίχνεις στον Βαγγέλα και δεν με αφορά... Σχετικά με το πρωτάθλημα που κλέψατε απ'την ΑΕΚ, είμαι 101% σίγουρος ότι το ίδιο θα έκαναν όλοι. Απλά στον Ολυμπιακό χτυπάει χειρότερα γιατί ήδη δεν είχε αφήσει πέτρα πάνω σε πέτρα!

Δεν διοικεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς πια, διοικεί ο Ιβάν ο Λεφτάς! Οι ποδοσφαιριστές γιατί να παίξουν μπάλα; Για να βγαίνουν προκριματικά Ch L (αφού το πιο πάνω είναι ρεζερβέ) και να τους το στερούν γιατί στεναχώρησαν τον νταβατζή;;;

Κάθεστε και λέτε ξεγελάτε τον εαυτό σας με το να πιστεύετε ότι παίρνετε το πρωτάθλημα by default επειδή έχετε καλύτερη ομάδα. Κούνια που σας κούναγε! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχετε καλύτερη ομάδα; 

Σας φαίνεται τελείως λογικό κανένας άλλος μεγαλολεφτάς να μην έχει ενδιαφερθεί να φτιάξει ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα;

Σας φαίνεται λογικό που τα 2/3 των ομάδων του πρωταθλήματος σας ανοίγουν τα πόδια μέσα έξω ενώ με τους άνταγωνιστές σας λυσσάνε ;;;

Σας φαίνεται λογικό που αυτό που συμβαίνει στο ελλ. πρωτάθλημα δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου;;;

Πάμε στα ποδοσφαιρικά...

Σας φαίνεται λογικό που ο πρωταθλητής ελλάδος με ευρωπαϊκές βλέψεις (μη γελάτε, ισχύει) αγοράζει οποιονδήποτε έλληνα πάει κάπως να ξεχωρίσει σε κάποιο από τα afiliated clubs για να τον δώσει απευθείας δανεικό;;;

Σας φαίνεται λογικό που για το ίδιο παράπτωμα ο Φουστέρ παίρνει κίτρινη και ο Στοχ κόκκινη;;;

Σας φαίνεται λογικό που ο καημένος που έδωσε μούφα πέναλτυ στον ΠΑΟΚ κάποτε στα Γιάννενα τον έφαγε το μαύρο χώμα ενώ ο Γιάχος (χέρι Μανιάτη στον περσινό τελικό) είναι διεθνής διαιτητής και παίζει κανονικά ;;;

Σας φαίνεται λογικό που επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός κοντέψανε να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ (στέρηση προκριματικών Ch L και των 2 βασικότερων και καλύτερων παικτών (Κλάους και Νάτχο) απ΄τον τελικό κυπέλλου);;;

Κόκκαλης.. Do I need to say more?

Ώρες ώρες κάθομαι και αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν τόσοι νοήμονες άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.. Πως γίνεται να υποστηρίζουν το συνόνημο της βρωμιάς, της πουστιάς και της απατεωνιάς... Όλοι τυφλοί είστε;;; Όλοι νομίζετε ότι βρέχει;;;

Αφού λοιπόν λες οτι κανείς δεν εχει καλύτερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό γτ να μην παίρνει το πρωτάθλημα καθε χρόνο δλδ? Απο την μια λες ότι δεν εχετε/εχουν καλύτερη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ και απο την αλλη αναρωτιέσαι γτ οι παικτες σου να μην παίξουν μπαλα αφου ειναι καπαρωμενο το πρωτάθλημα. Αφου οπως λες εχω καλύτερη ομάδα για ποιο λόγο το λες αυτο? Δν υπάρχει μια αντίφαση νομίζεις?Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Αφού λοιπόν λες οτι κανείς δεν εχει καλύτερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό γτ να μην παίρνει το πρωτάθλημα καθε χρόνο δλδ? Απο την μια λες ότι δεν εχετε/εχουν καλύτερη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ και απο την αλλη αναρωτιέσαι γτ οι παικτες σου να μην παίξουν μπαλα αφου ειναι καπαρωμενο το πρωτάθλημα. Αφου οπως λες εχω καλύτερη ομάδα για ποιο λόγο το λες αυτο? Δν υπάρχει μια αντίφαση νομίζεις?

Και η Real και η Barcelona είχαν καλύτερη ομάδα, αλλά το χτύπησε και το πήρε η Ατλέτικο..

Και η Liverpool το χτύπησε..

Και η Dortmund το χτυπούσε αλλά έβγαλε τα μάτια της μόνη της...

Και η Monaco το χτύπησε...

Και η ROMA ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ το χτύπησε στα ίσια !!!!

Ο ΠΑΟΚ αν και θα ήταν μεγάλη έκπληξη, πιστεύω ότι θα μπορούσε να το χτυπήσει ακόμα και φέτος!

Το ένα πρόβλημα μου είναι ότι παίρνεις πρωτάθλημα ασχέτως με το αν έχεις καλύτερη ομάδα!

Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ο φαύλος κύκλος που εκτός συγκλονηστικού απροόπτου σου παρέχει ένα πρωτάθλημα κλόουν, αλλά και πολλά πραγματικά εκατομμύρια που πλουτίζουν τον Βαγγέλη, του επιτρέπουν να έχει και του χρόνου "την καλύτερη ομάδα" και πάει λέγοντας. Μείνε εκτός Ευρώπης και εκτός ΕΠΟ μια 5ετία, όχι παραπάνω, και δείξε μας πως φτιάχνεται "η καλύτερη ομάδα"!

Το τρίτο και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι εσύ (και ο κάθε εσύ) δεν το βλέπεις!

Δημοσ.

Αν διοικουσε ο Ιβαν με τα λεφτά δε θα έβλεπες τσαμπουκαλεμένους παιχτες ΜΟΝΟ απέναντι στον γάβρο και δε θα έχανες με κατεβασμένα χέρια απο τον κάθε τυχάρπαστο.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έχετε καλύτερη ομάδα; 

Διότι όταν δοθηκε η ευκαιρία στον Βάζελο να φτιάξει ομάδα το 2009, αποφάσισαν να τσακωθουν...ειδαμε που κατέληξαν. Να υπενθυμισω πως ο Ολυμπιακος ηταν μια παρατημένη ομάδα το 2009. Και ο ΠΑΟΚ ηταν επισης πολύ δυνατός..

Αλλα έλεγαν οι Παναθηναικοι οταν το σήκωναν το 2009.

Σου φαίνεται λογικο που εδω και 20 χρόνια δε ριχνει κανεις χρημα?

Απόλυτα. Απο τον γαβρο έχουν να κερδισουν εισητήρια, παιχτες, χρημα. Οχι απο τον πλουσιο Σαβιδη.

Συμβαινει παντου και σε χειρότερη μορφή, πολυ πιο επαγγελματική.

Πάμε στα ποδοσφαιρικά...

Απόλυτα. Αποδυναμωση των άλλων και διατυριση των κεκτημένων. Δε μου αρέσει. Καταλαβαινω την λογικη.

Ο ΠΑΟΚ δε πρέπει να μιλάει για θέματα κοκκινων. Κανονικα θα έπρεπε να έχει αποβληθει η μιση ομάδα ΟΠΟΤΕ παιζει με τον Ολυμπιακο. Η λογικη που ανέφερα παραπάνω.

Το αυτό.

Ας μην έκαναν επεισόδια. Σιγά που τους ενοιαξε. Ηξεραν τι έκαναν.

Καμία τυφλα. Ξέρουμε καλά τι γινεται στον γάβρο. Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι αν ξέρετε εσεις τι συμβαινει στη δική σας ομάδα. Ολο το θέμα δεν ειναι το να παραδεχτει ο γάβρος το τι άθλιο συμβαινει στην ομάδα του, αλλά να δουν και οι άλλοι οτι η βρωμιά υπάρχει παντου. Μονο τοτε θα υπάρχει σωστό διάλογος.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λοιπόν δεν διοικεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς θα πρέπει ο πρόεδρας που έχετε να μην υιοθετεί τις τακτικές του.Ένα είναι αυτό...Καλά αυτά που λες ότι δεν βλέπουμε εμείς οι του γαύρου αλλά αν αρχίσω να απαριθμώ όλα τα δικά σας θα τελειώσουμε του χρόνου τέτοια μέρα. Ωστόσο λίγα θα πω θα μου επιτρέψεις....Όσο το επίπεδο των οπαδών σας είναι αυτό που είναι μέχρι τώρα δεν θα δεις άσπρη μέρα.Πρόσεξε αναφέρομαι σε οπαδούς και όχι φιλάθλους.Φέτος έχασες το ch.l εξαιτίας τους επίσης εξαιτίας τους αποκλείστηκες από όλα τα κύπελλα Ευρώπης για μια πενταετία σε ματς με την Νάπολι αν θυμάμαι καλά γιατί μπουκάρατε μέσα και κυνηγούσατε διαιτητές σε Ευρωπαϊκό ματς΄, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα....Δύο, σας τάζει ο Ρώσος λαγούς με πετραχήλια και όταν χάνεται από όποιον ζει από τα Τέμπη και κάτω σας φταίνε οι παράγκες και οι δανεικοί.Αναλογίσου μόνο πόσο μίκρυναν την ομάδα σου οι ίδιοι της οι οπαδοί στερώντας της έξι χρόνια Ευρώπη.Εδώ πήγατε να παίξετε ch.l και ξεχάσατε τα δελτία..Και μετά φταίει ο Ολυμπιακός....Μάλιστα.Φτιάξτε πρώτα την ομάδα σας και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα!

Δημοσ.

Αν διοικουσε ο Ιβαν με τα λεφτά δε θα έβλεπες τσαμπουκαλεμένους παιχτες ΜΟΝΟ απέναντι στον γάβρο και δε θα έχανες με κατεβασμένα χέρια απο τον κάθε τυχάρπαστο.

Μόνο ο γαύρος και ο εαυτός τους τους φταίει. Γι'αυτό μόνο με αυτόν τσαμπουκαλεύονται

Διότι όταν δοθηκε η ευκαιρία στον Βάζελο να φτιάξει ομάδα το 2009, αποφάσισαν να τσακωθουν...ειδαμε που κατέληξαν. Να υπενθυμισω πως ο Ολυμπιακος ηταν μια παρατημένη ομάδα το 2009. Και ο ΠΑΟΚ ηταν επισης πολύ δυνατός..

Δεν απαντάς στην ερώτηση! Τις άλλες χρονιές; Κανείς; Όσο για τον ΠΑΟΚ του 2009, δες το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ...

Αλλα έλεγαν οι Παναθηναικοι οταν το σήκωναν το 2009.

Εγώ και τότε τα ίδια έλεγα.

Σου φαίνεται λογικο που εδω και 20 χρόνια δε ριχνει κανεις χρημα?

Μαλάκας είναι να ρίξει χρήμα; Αφού θα πάρει τα @@ του όσο είσαι εσύ πάνω!

Απόλυτα. Απο τον γαβρο έχουν να κερδισουν εισητήρια, παιχτες, χρημα. Οχι απο τον πλουσιο Σαβιδη.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι όλες οι ομάδες πρέπει να προσπαθούν να κερδίζουν όλους τους αγώνες.

Συμβαινει παντου και σε χειρότερη μορφή, πολυ πιο επαγγελματική.

Για δώσε παραδείγματα. Θέλω πολλά αφού λες παντού!

Απόλυτα. Αποδυναμωση των άλλων και διατυριση των κεκτημένων. Δε μου αρέσει. Καταλαβαινω την λογικη.

Τουλάχιστον το καταλαβαίνεις.. Κάτι είναι κι αυτό...

Ο ΠΑΟΚ δε πρέπει να μιλάει για θέματα κοκκινων. Κανονικα θα έπρεπε να έχει αποβληθει η μιση ομάδα ΟΠΟΤΕ παιζει με τον Ολυμπιακο. Η λογικη που ανέφερα παραπάνω.

Δεν απάντησες στην ερώτηση. Απάντησε αν θες...

Το αυτό.

Δεν απάντησες στην ερώτηση. Απάντησε αν θες...

Ας μην έκαναν επεισόδια. Σιγά που τους ενοιαξε. Ηξεραν τι έκαναν.

Ας μην τα βάφτιζαν "εκτεταμένα". Πρόστιμο, 1 αγωνιστική και γεια σας. Τα υπόλοιπα ήταν επειδή σου έκανα το double, single

Καμία τυφλα. Ξέρουμε καλά τι γινεται στον γάβρο. Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι αν ξέρετε εσεις τι συμβαινει στη δική σας ομάδα. Ολο το θέμα δεν ειναι το να παραδεχτει ο γάβρος το τι άθλιο συμβαινει στην ομάδα του, αλλά να δουν και οι άλλοι οτι η βρωμιά υπάρχει παντου. Μονο τοτε θα υπάρχει σωστό διάλογος.

Βρωμιά υπάρχει παντού. Τόση βρωμιά μόνο στον Ολυμπιακό!

Αφού λοιπόν δεν διοικεί ο Μπάμπης ο Σουγιάς θα πρέπει ο πρόεδρας που έχετε να μην υιοθετεί τις τακτικές του.Ένα είναι αυτό...Καλά αυτά που λες ότι δεν βλέπουμε εμείς οι του γαύρου αλλά αν αρχίσω να απαριθμώ όλα τα δικά σας θα τελειώσουμε του χρόνου τέτοια μέρα. Ωστόσοω λίγα θα πω θα μου επιτρέψεις....Όσο το επίπεδο των οπαδών σας είναι αυτό που είναι μέχρι τώρα δεν θα δεις άσπρη μέρα.Πρόσεξε αναφέρομαι σε οπαδούς και όχι φιλάθλους.Φέτος έχσες το ch.l εξαιτίας τους επίσης εξαιτίας τους αποκλείστηκες από όλα τα κύπελλα Ευρώπης για μια πενταετία σε ματς με την Νάπολι αν θυμάμαι καλά γιατί μπουκάρατε μέσα και κυνηγούσατε διαιτητές σε Ευρωπαϊκό ματς μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα....Δύο, σας τάζει ο Ρώσος λαγούς με πετραχήλια και όταν χάνεται από όποιον ζει από τα Τέμπη και κάτω σας φταίνε οι παράγκες και οι δανεικοί.Αναλογίσου μόνο πόσο μίκρυναν την ομάδα σου οι ίδιοι της οι οπαδοί στερώντας της έξι χρόνια Ευρώπη.Εδώ πήγατε να παίξετε ch.l και ξεχάσατε τα δελτία..Και μετά φταίει ο Ολυμπιακός....Μάλιστα.Φτιάξτε πρώτα την ομάδα σας και μετά συζητάμε και τα υπόλοιπα!

Το επίπεδο των οπαδών μας δεν είναι διαφορετικό από αυτό αυτό όλων των ελλήνων οπαδών. Η διαφορά είναι ότι αυτοί οι οπαδοί είναι ο λόγος που δεν αφανίστηκε ο ΠΑΟΚ τα δύσκολα χρόνια. Αυτοί τον κράτησαν όρθιο, τουλάχιστον οικονομικά!

Μιλάς για το match με την PSG... Με την Napoli ήταν που ο Maradona κοιτούσε τις κερκίδες σαν χαζός... Τεράστιο λάθος όπως λες αλλά μιλάμε για άλλες εποχές...

Όποιον ζει κάτω από τα Τέμπη; Και απ'τους υπόλοιπους χάνουμε, μη κάνεις διακρίσεις! Δε φταίνει οι παράγκες που χάνουμε, φταίνε που υπάρχουν!

Στο ch l δε ξεχάσαμε τα δελτία, βάλαμε να παίξει τιμωρημένο παίκτη. Το περίφημο Fax που δεν ήρθε ποτέ!

Για κανένα απ'αυτά δε φταίει ο Ολυμπιακός, όσο και αν σε βολεύει να νομίζεις ότι αυτό πιστεύω ή ότι αυτό λέω...

Την ομάδα μας την φτιάξαμε. Έλα να συζητήσουμε :-)

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν την έφτιαξες ακόμα.Μακάρι να το κάνεις στο  λέω με το χέρι στην καρδιά παρόλο που για την ομάδα μου εύχεσαι τα χειρότερα γιατί από φύση μου είμαι άνθρωπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο έχοντας παίξει ημιεπαγγελματικά Δ Εθνική για μία δεκαετία.Επίσης γουστάρω τρελά τον ανταγωνισμό σε hardcore επίπεδο και όχι να παίρνω κούπα από τον Δεκέμβρη.Αυτά τα ωραία που είδαμε φέτος στην Τούμπα απλά δεν με πείθουν ότι άλλαξε η νοοτροπία εκεί πάνω.Ο Ρώσος επενδύει στον φανατισμό και όχι στην δημιουργία ομάδας.Όχι ότι δεν το κάνει και ο χοντρός αλλά τουλάχιστον ρίχνει λεφτά.Όταν θα μπορείς στα αλήθεια να με κάνεις να τρέμω στην έδρα σου από αγωνιστικής απόψεως τότε να κουβεντιάσουμε ότι θες.Όταν προσπαθείς να μου επιβληθείς με το ξύλο τότε sory αλλά έτσι κουβέντα δεν γίνεται.Πάντως προσωπικά σαν παίκτης κάτι τέτοια τα γούσταρα αλλά δεν ζούσα από την μπάλα.Όποτε πηγαίναμε σε τίποτα μεγάλα χωριά και κατέβαιναν ακόμα και με τις γκλίτσες στο γήπεδο φτιαχνόμουν τρελά.Αλλά εδώ μιλάμε για Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τέτοια συμβάντα είναι απαράδεκτα από όπου και αν προέρχονται....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...