~mxls~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ΧΑΧΑΧΑ ο άγγελος ειναι καλός προπονητής ρε ασχέτως αν έχει κάποιες ιδιοτροπίες. Σε οσες ομάδες έχει πάει το έχει δείξει. Επίσης ειναι η αφορμή να επιστρέψω μετά απο πολλά χρόνια στην θύρα 3 της Τούμπας Σποράκι ανάλατο κλπ Βασικά είναι χειρότερος απ'τους 2 προηγούμενους που είχατε. Αφου σας αρέσει από όσα διαβάζω, κανένα πρόβλημα. Ξανα άτιτλους σας βλέπω. Α ναι, και η παναγια μαζι σας xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Α ναι, και η παναγια μαζι σας xDΑυτό εννοείται. Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Άγγελο. Άγγελος-πνευματικός-Παναγιά πηγαίνουν πακέτο στις ομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 To τεχνικο επιτελειο του Παοκ για τη σεζον 2014-2015: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Βασικά είναι χειρότερος απ'τους 2 προηγούμενους που είχατε. Αφου σας αρέσει από όσα διαβάζω, κανένα πρόβλημα. Ξανα άτιτλους σας βλέπω. Α ναι, και η παναγια μαζι σας xD Aν ο προπονητής και οι παίχτες καθορίζουν τον πρωταθλητή στην Ελλάδα, οκ. Αλλα δεν το καθορίζουν αυτοί. Πέρα απο αυτό, δεν είναι άσχημος προπονητής για Ελλάδα, με μοναδικό μειονέκτημα του οι έντονες τριβές που έχει με κάποιος παίχτες βεντέτες ή τεμπέληδες. Για τον ΠΑΟΚ; 100% σωστή κίνηση κατα την γνώμη μου. Φέρνει κάτι τυχάρπαστους που δεν γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα, αυτός καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Aν ο προπονητής και οι παίχτες καθορίζουν τον πρωταθλητή στην Ελλάδα, οκ. Αλλα δεν το καθορίζουν αυτοί. Πέρα απο αυτό, δεν είναι άσχημος προπονητής για Ελλάδα, με μοναδικό μειονέκτημα του οι έντονες τριβές που έχει με κάποιος παίχτες βεντέτες ή τεμπέληδες. Για τον ΠΑΟΚ; 100% σωστή κίνηση κατα την γνώμη μου. Φέρνει κάτι τυχάρπαστους που δεν γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα, αυτός καλύτερα. Γιατι,ο Αναστασιου ο Βαλβερδε,ο Μιτσελ κτλ ηξεραν ή ξερουν την Ελληνικη πραγματικοτητα? Εγω ειπα την γνωμη μου στο θεμα του Προπονητη για τον ΠΑΟΚ..Οτι καλο θα ηταν να εφερνε εναν προπονητη ξενο που να ειχε φιλοδοξιες να ανεβασει την καριερα του οπως οι προαναφερθεντες.. Μπορει να ταιριαξει 100% ο συγκεκριμενος λογω ΠΑΟΚ,αλλα πιστευω θα υπαρχει προβλημα αν φερει ο ΠΑΟΚ καποιον παικτη κλασης ας πουμε ή οπως λες και συμφωνω απολυτα μαζι σου,παικτες τυπου βεντετες κτλ..Που καλως ή κακως υπαρχουν κατα καιρους. Το θεμα για μενα δεν ειναι 100% ο προπονητης,αλλα η νοοτροπια του ΠΑΟΚ στο συνολο σαν ομαδα αλλα και για την στηριξη που δεν εχει απο τον κοσμο του.Τρανο παραδειγμα ο φετινος Παναθηναικος,που με 101% στηριξη απο ΟΛΟΥΣ,εκανε κατι παρα μα παρα πολυ καλο..Αυτο ειναι το κλειδι για μενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Βάστα γερά Παναγιώτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν τα κατάφερε ο Ποικιλίδης... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν τα κατάφερε ο Ποικιλίδης... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει Sent from my iPhone using Insomnia Σαν Ολυμπιακός είχα στραβώσει πολύ με την συμπεριφορά του, αλλά όταν μαθαίνεις ότι ένας άνθρωπος φεύγει καταλαβαίνεις ότι η μπάλα είναι απλά για να περνάς καλά και τίποτα παραπάνω. Θεός συγχωρέστον και καλή δύναμη στους δικούς του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλό ταξίδι ρε γίγαντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παντρευτηκε ο Σαλπι. Οποτε του χρονου αν μεινει στον ΠΑΟΚ θα μπορουν οι Παοκτζηδες να του βριζουν και την γυναικα του με την "βουλα" πλεον.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αγοράζει το 51% του Αιγινιακού εντός της εβδομάδας ο Σαββίδης. Σκοπός είναι να στέλνει δανεικούς παίκτες εκεί ο ΠΑΟΚ αλλά και να ανέβει superleague ο Αιγινιακός (και να ανοίγει τα πόδια του στον ΠΑΟΚ ενώ λυσσάει να κόψει κανα βαθμό απ'τους άλλους)... Αυτά που κοροϊδεύαμε στον Βαρδινογιάννη και στον Μαρινάκη (τουλάχιστον αυτός κράτησε τα προσχήματα, δεν αγόρασε και μετοχές απ'τις ΠΑΕ που ελέγχει!). Υπέρτατη ξεφτίλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 <p>Αγοράζει το 51% του Αιγινιακού εντός της εβδομάδας ο Σαββίδης. Σκοπός είναι να στέλνει δανεικούς παίκτες εκεί ο ΠΑΟΚ αλλά και να ανέβει superleague ο Αιγινιακός (και να ανοίγει τα πόδια του στον ΠΑΟΚ ενώ λυσσάει να κόψει κανα βαθμό απ'τους άλλους)...</p> <p> </p> <p>Αυτά που κοροϊδεύαμε στον Βαρδινογιάννη και στον Μαρινάκη (τουλάχιστον αυτός κράτησε τα προσχήματα, δεν αγόρασε και μετοχές απ'τις ΠΑΕ που ελέγχει!). Υπέρτατη ξεφτίλα...</p> Είδατε οταν λετε οτι μονο ο Ολυμπιακός ειναι στην βρωμια και στην μποχα? Οταν λεμε οτι ολοι ειναι στο ιδιο καζανι και απλα το καθε καζανι καιει σε διαφορετικη θερμοκρασία μας λέγατε τρελους κτλ.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Είδατε οταν λετε οτι μονο ο Ολυμπιακός ειναι στην βρωμια και στην μποχα? Οταν λεμε οτι ολοι ειναι στο ιδιο καζανι και απλα το καθε καζανι καιει σε διαφορετικη θερμοκρασία μας λέγατε τρελους κτλ.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ντάμπο, το πρόβλημα είναι ότι είσαι/είστε εντάξει με αυτό. Γι'αυτό λογομαχώ πάντα με Ολυμπιακούς! Τώρα πάει να γίνει αυτό στην ομάδα και είμαι κάθετα αντίθετος και θα ξενερώσω απόλυτα αν καταντήσει η ομάδα μου σαν τον Ολυμπιακό. Κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει να συμβαίνει από φίλαθλο του Ολυμπιακού παρά μόνο μία φορά στο παρελθόν από έναν συμμαθητή μου (φανατικό Ολυμπιακό, μακρυνό συγγενή του Νινιάδη) που μετά από ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1 στην Τούμπα με Ο-Ρ-Γ-Ι-Α για να μην χάσει ο Ολυμπιακός αηδίασε τελείως και σταμάτησε να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Το είπε και το έκανε, πλέον είναι ΜΟΝΟ Manchester United και του βγάζω το καπέλο γιατί έβγαλε τα κόκκινα γυαλιά και ξεκόλλησε απ'αυτό το μίασμα που λέγεται Ολυμπιακός! Μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω, αλλά αν γίνει τέτοιο μίασμα και ο ΠΑΟΚ, θα με κάνει να τον σιχαθώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ντάμπο, το πρόβλημα είναι ότι είσαι/είστε εντάξει με αυτό. Γι'αυτό λογομαχώ πάντα με Ολυμπιακούς! Τώρα πάει να γίνει αυτό στην ομάδα και είμαι κάθετα αντίθετος και θα ξενερώσω απόλυτα αν καταντήσει η ομάδα μου σαν τον Ολυμπιακό. Κάτι αντίστοιχο δεν έχω δει να συμβαίνει από φίλαθλο του Ολυμπιακού παρά μόνο μία φορά στο παρελθόν από έναν συμμαθητή μου (φανατικό Ολυμπιακό, μακρυνό συγγενή του Νινιάδη) που μετά από ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1 στην Τούμπα με Ο-Ρ-Γ-Ι-Α για να μην χάσει ο Ολυμπιακός αηδίασε τελείως και σταμάτησε να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Το είπε και το έκανε, πλέον είναι ΜΟΝΟ Manchester United και του βγάζω το καπέλο γιατί έβγαλε τα κόκκινα γυαλιά και ξεκόλλησε απ'αυτό το μίασμα που λέγεται Ολυμπιακός! Μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω, αλλά αν γίνει τέτοιο μίασμα και ο ΠΑΟΚ, θα με κάνει να τον σιχαθώ! Δεν το κανει γιατι πολυ απλα γνωριζει οτι ολοι ειναι μπλεγμενοι στα σκ@τα.Αλλος πολυ,αλλος λιγο.. Εσεις το βλεπετε διαφορετικα ολο αυτο γιατι εχετε πιστεψει πραγματικα οτι ο μονος βρωμικος ειναι ο Ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι που θελουν την εξυγιανση του ποδοσφαιρου.Και με βαση αυτο,τωρα που βγαινει αυτη η "βρωμα",σας κακοφαινεται διοτι εχετε υιοθετησει διαφορετικη αντιληψη.. Εγω γνωριζω οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει και κανει τις βρωμιες του οπου τον παιρνει,αλλα γνωριζω οτι βρωμιες κανουν ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου (Βλεπε Απολλωνα που ηταν ο καθαροτερος συλογος στην SL,φυσικα ομως χωρις να παρουν υποψιν τους πως ανεβηκε αερα 4 κατηγοριες -βλεπεις στις παρακατω τον επαιρνε αλλα στην SL οχι-). Στο μονο που δεν χαιρομαι,και ειναι και λογος που δεν παω στο γηπεδο οτι ενω δεν χρειαζεται σφυριγματα ή χρειαζεται 1-2 παιρνει 6-7..Αυτο δεν μου αρεσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν το κανει γιατι πολυ απλα γνωριζει οτι ολοι ειναι μπλεγμενοι στα σκ@τα.Αλλος πολυ,αλλος λιγο.. Εσεις το βλεπετε διαφορετικα ολο αυτο γιατι εχετε πιστεψει πραγματικα οτι ο μονος βρωμικος ειναι ο Ολυμπιακος και ολοι οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι που θελουν την εξυγιανση του ποδοσφαιρου.Και με βαση αυτο,τωρα που βγαινει αυτη η "βρωμα",σας κακοφαινεται διοτι εχετε υιοθετησει διαφορετικη αντιληψη.. Εγω γνωριζω οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει και κανει τις βρωμιες του οπου τον παιρνει,αλλα γνωριζω οτι βρωμιες κανουν ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου (Βλεπε Απολλωνα που ηταν ο καθαροτερος συλογος στην SL,φυσικα ομως χωρις να παρουν υποψιν τους πως ανεβηκε αερα 4 κατηγοριες -βλεπεις στις παρακατω τον επαιρνε αλλα στην SL οχι-). Στο μονο που δεν χαιρομαι,και ειναι και λογος που δεν παω στο γηπεδο οτι ενω δεν χρειαζεται σφυριγματα ή χρειαζεται 1-2 παιρνει 6-7..Αυτο δεν μου αρεσει.. Όχι βέβαια! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που εθελοτυφλεί τόσο πολύ... Θα ξεχάσω ότι άνοιξε Κυριακή η Εθνική τράπεζα για να πάρει εγγυητική ο ΠΑΟΚ;;; Όλοι είναι βρώμικοι, κανείς δεν αντιλέγει. Ο ολυμπιακός όμως δεν είναι απλά βρώμικος. Είναι ο βασιλιάς της βρωμιάς, είναι ό,τι πιο σιχαμερό και απαίσιο υπάρχει και ευθύνεται πιο πολύ από όλους τους υπόλοιπους για το άσχημο ελληνικό ποδόσφαιρο... Μπορώ να στο αναλύσω αν θες και θα δεις ότι έχω δίκιο! υγ: Το να θεωρείς ότι όλοι είναι βρώμικοι, άρα κλάιν μάιν, ας είναι και ο ολυμπιακός, είναι χειρότερο απ'το να θεωρείς ότι μόνο ο άλλος είναι βρώμικος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις