Danbo Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Χαχαχαχα!!! Μεγαλώνει ο μπαοκ... Με τέτοια νοοτροπία κ προπονητή θα βγείτε 5οι του χρόνου. 4oι...Του παραχρονου θα βγουν 5οι που θα ανεβει η ΑΕΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 4oι...Του παραχρονου θα βγουν 5οι που θα ανεβει η ΑΕΚ... Αυτα ειναι, εμεις τους δινουμε το δικαίωμα να βγαλουν και γλώσσα. Στο θέμα μας: εγω ειμαι αρνητικος στην επιστροφη Αγγελου, αλλα τώρα πλέον δεν έχει και νοημα να εκφέρω την αποψη μου. Ελπίζω μόνο να βρούμε την ηρεμία μας. Πάντως εκείνο που προβλέπεται είναι μείωση ρόστερ και μπάτζετ, ο Άγγελος ποτε δεν δουλευε με μεγάλα ρόστερ και πάντα δοκίμαζε μικρους. Μόνο να μην τον αφήσουν να έχει λόγο στις μεταγραφές και μας φέρει καναν ThankPanagia πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Αυτα ειναι, εμεις τους δινουμε το δικαίωμα να βγαλουν και γλώσσα. Στο θέμα μας: εγω ειμαι αρνητικος στην επιστροφη Αγγελου, αλλα τώρα πλέον δεν έχει και νοημα να εκφέρω την αποψη μου. Ελπίζω μόνο να βρούμε την ηρεμία μας. Πάντως εκείνο που προβλέπεται είναι μείωση ρόστερ και μπάτζετ, ο Άγγελος ποτε δεν δουλευε με μεγάλα ρόστερ και πάντα δοκίμαζε μικρους. Μόνο να μην τον αφήσουν να έχει λόγο στις μεταγραφές και μας φέρει καναν ThankPanagia πάλι. Δικαιωμα να βγαλουμε γλωσσα για ποιο πραγμα? Για την φυσικη θεση του ΠΑΟΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 @zorans Γράψε το Danbo εκεί που ξέρεις. Eίναι γνωστό troll. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 @zorans Γράψε το Danbo εκεί που ξέρεις. Eίναι γνωστό troll. Οταν γραφετε αυτα που γραφετε μονο με τρολαρισμα πρεπει να σας απανταει ο αλλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αφιερωμενο στον νταμπο Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 19 Μαΐου 2014 από we_will_rise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τουν μπήρε τουν Γλύξ στου μουντιάλου. Και τον Σαμάρη και τον Μητρογλού ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Υπάρχει καμιά ελπίδα με βάση αυτό? "Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η απόφαση που βγήκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ και επικυρώθηκε από την Δευτεροβάθμιά της, η οποία μάλιστα όρισε να εφαρμοστεί η αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ, αδικεί κατάφορα την ομάδα και ετοιμάζει τις επόμενες νομικές κινήσεις για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να ανατρέψει την απόφαση." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Υπάρχει καμιά ελπίδα με βάση αυτό? "Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η απόφαση που βγήκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ και επικυρώθηκε από την Δευτεροβάθμιά της, η οποία μάλιστα όρισε να εφαρμοστεί η αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ, αδικεί κατάφορα την ομάδα και ετοιμάζει τις επόμενες νομικές κινήσεις για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να ανατρέψει την απόφαση." Όχι ρε, αφού είπαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Υπάρχει καμιά ελπίδα με βάση αυτό? "Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η απόφαση που βγήκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ και επικυρώθηκε από την Δευτεροβάθμιά της, η οποία μάλιστα όρισε να εφαρμοστεί η αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ, αδικεί κατάφορα την ομάδα και ετοιμάζει τις επόμενες νομικές κινήσεις για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει να ανατρέψει την απόφαση." Όχι ρε, αφού είπαμε... Να πας στο Cas φιλε μου...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Να πας στο Cas φιλε μου...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Το CAS ασχολείται μόνο με διακρατικές διαφορές. Όχι με ενδοκρατικές, πόσο μάλλον παρακρατικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Να πας στο Cas φιλε μου...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Το CAS ασχολείται μόνο με διακρατικές διαφορές. Όχι με ενδοκρατικές, πόσο μάλλον παρακρατικές Μαλιστα.. Ειπαμε, για μια νίκη επι του Ολυμπιακού κατέστρεψες την χρονιά. Ας προσεχες..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μαλιστα.. Ειπαμε, για μια νίκη επι του Ολυμπιακού κατέστρεψες την χρονιά. Ας προσεχες..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ρε Ντάμπο, καταλαβαίνεις τι λες; Δηλαδή όταν νικάω τον ολυμπιακό θα καταστρέφεται η χρονιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μαλιστα.. Ειπαμε, για μια νίκη επι του Ολυμπιακού κατέστρεψες την χρονιά. Ας προσεχες..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ρε Ντάμπο, καταλαβαίνεις τι λες; Δηλαδή όταν νικάω τον ολυμπιακό θα καταστρέφεται η χρονιά; Οταν κανεις αυτα που εκανες στη Τουμπα ναι.. Και το 2009 αν δεν κανω λαθος τον απέκλεισες αλλα δν ανοιξε μυτη..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Οταν κανεις αυτα που εκανες στη Τουμπα ναι.. Και το 2009 αν δεν κανω λαθος τον απέκλεισες αλλα δν ανοιξε μυτη..Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ε ούτε φέτος άνοιξε μύτη! Έλα μη λέμε πάλι τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις