Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θεωρητικά δε θα εχεις ομαδα απο ποκ,αλλά πρακτικά θα έχεις. Διοτι απτα 25.000 κομμάτια, τα 20.000 θα τα παρουν γαυροι κανονικοι και τα υπολοιπα 5000 οι γαυροι γιαλαντζή. Εκτος κι αν νομιζουν πως οι βολιωτες θα κατεβασουν 25.000 λαο. Εγώ που είμαι γαύρος και Βολιώτης, που κατατάσσομαι? Στους γιαλαντζί για στους κανονικούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εσυ δεν θα πατησεις ΟΑΚΑ ειναι αβατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλά, αν πάει ο ΠΑΟΚ, σιγά μην τον αφήσουν στην Αθήνα τον τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εσυ δεν θα πατησεις ΟΑΚΑ ειναι αβατο Θέλεις να σκανάρω το εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟ - Ολυμπιακός Βόλου με τελικό αποτέλεσμα 0-1 με γκολ του Μόνχε, για να δεις πόσο άβατο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλά, αν πάει ο ΠΑΟΚ, σιγά μην τον αφήσουν στην Αθήνα τον τελικό. Γιατί? ΟΑΚΑ θέλουμε ΟΑΚΑ θέλουμε ΟΑΚΑ θέλουμε ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στο "καυτατζογριο" θα γίνει, ξεχάστε το οακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εγώ που είμαι γαύρος και Βολιώτης, που κατατάσσομαι? Στους γιαλαντζί για στους κανονικούς? Πάντα πίστευα οτι ανήκεις σε περίεργη συνομοταξία!!! αποδείχθηκε. :-D Καλά, αν πάει ο ΠΑΟΚ, σιγά μην τον αφήσουν στην Αθήνα τον τελικό. Εννοείς ελέω όλων αυτων που έχουν συνέβη ή θα συμβούν... Διότι ο τελικός θα γινει στο ΟΑΚΑ οπως και να χει.Εκτός αν ήταν δυο ομάδες απο θεσ/νικη. Αυτό είχε πεί η διοργανώτρια αρχή. Ας περασουμε την αεκ, κι εχει ο θεος για το που θα γινει ο τελικος... Αλλα κι εγω ΟΑΚΑ θελω,εχω χρόνια να πάω και τότε ηταν μικρή εκδρομη, καμμια 8000-9000 ήμασταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Για να δούμε σήμερα τι θα δουν τα ματάκια μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Kοιτα το μπάσταρδο το διαιτητή...ο αλλος σηκώνει το πόδι ρημάζει το πόδι του ιβιτς και αντι να βγάλει τον της αεκ εβγαλε τον ιβιτς για διαμαρτυρία. Αι σιχτιρ πια. Τωρα τσιρίλο,σπάσε το πόδι το σκόκο και κόψτου τη μπάλα.Να τελειώνει το παραμύθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ξεφτίλες ρε... Και πάλι το χ δεν είναι αδύνατο, εκτός αν παίξει και φορ το κοράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackstar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Απο τα μέρη μας είναι αυτός που κάνει τον διαιτητή; Για μια ακόμα φορά η ξεφτίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μ'αρέσουν πάντως πολύ οι εκφωνητές... Αν παιζει κανας πάοκ,μια χαρά εκφέρουν τη γνώμη του και ξανά και ξανά και ξανα...και πάει λεγοντας. Εδώ ταιριάζει γάντι το "γατάκια". Πάντως με 11 οταν παίζαμε, πολύ κακός ο παοκ,αυτό δεν αλλάζει με τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλά τι περιμένεις απ' το Ραβούση. Σε όλη τη μετάδοση πετάχτηκε δύο φορές. Μια για να φωνάξει γκολ σε μια ευκαιρία και μία για να πει ότι χάρισε κάρτα στον Κοντρέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 γτ είπε αυτός ότι παίζετε με 9? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 γτ είπε αυτός ότι παίζετε με 9? Με 9 παίζαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις