Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι θα πει αυτο? http://en.wikipedia.org/wiki/Defensive_three-second_violation Εγώ παντως δεν συμφωνω με αυτον τον κανονισμό για Ευρώπη. Θεωρώ παντως ότι για να γίνει λιγο πιο θεαματικό το άθλημα, μαζί με πολλά άλλα, πρέπει να μεγαλώσουν λίγο το γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saab_21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ενταξει σημερα εγιναν εγκληματα στην τεταρτη περιοδο.οπου υπαρχει ζορι τα κορακια αναλαμβανουν δουλεια.γνωστο το εργο το εχουμε δει απειρες φορες.αντε σφαζουν τον ολυμπιακο γιατι εχει καλυτερη ομαδα και ειναι ο μονος τροπος να τον κερδισουν τα τελευταια χρονια.τον παοκ ρε?1.000.000 μπατζετ και αν εχει και τοσο.τι φοβηθηκατε?αν δεν ξηλωθουν οι παντες απο κεδ,εσακε κτλ δεν προκειτε να ανακαμψει το ελληνικο μπασκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Defensive_three-second_violation Εγώ παντως δεν συμφωνω με αυτον τον κανονισμό για Ευρώπη. Θεωρώ παντως ότι για να γίνει λιγο πιο θεαματικό το άθλημα, μαζί με πολλά άλλα, πρέπει να μεγαλώσουν λίγο το γήπεδο. Α αυτο του ΝΒΑ λεει? Ε δυσκολα γινεται αυτο για Ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγω πιστευω ειναι απο τους λιγους κανονισμους που μπορουσαν ανετα να βαλουν στην Ευρωπη. Ας το βαλουν Euroleague τουλαχιστον. Ετσι και αλλιως το ελληνικο πρωταθλημα ειναι τοσο κακο προιον που ουσιαστικα τα ματς αποτελουν τις επισημες προπονησεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ενταξει σημερα εγιναν εγκληματα στην τεταρτη περιοδο.οπου υπαρχει ζορι τα κορακια αναλαμβανουν δουλεια.γνωστο το εργο το εχουμε δει απειρες φορες.αντε σφαζουν τον ολυμπιακο γιατι εχει καλυτερη ομαδα και ειναι ο μονος τροπος να τον κερδισουν τα τελευταια χρονια.τον παοκ ρε?1.000.000 μπατζετ και αν εχει και τοσο.τι φοβηθηκατε?αν δεν ξηλωθουν οι παντες απο κεδ,εσακε κτλ δεν προκειτε να ανακαμψει το ελληνικο μπασκετ 1 εκατομμυριο μπατζετ?????? Σιγα μην εχουμε και 1 δισεκατομμυριο. 260 χιλιαδες ευρω νομιζω ειναι το μπατζετ μας αν δεν κανω τραγικα λαθος. Ναι και ομως τοση καταντια!! Αλλά εχουμε το καταραμενο το αρθρο 99 να πληρωνουμε οποτε.... BTW ισως σε αδικω, αλλά κανει μπαμ οτι αυτο που ηθελες να πεις σε αυτο το μηνυμα σου, δεν ειναι κατι για τον ΠΑΟΚ αλλά να πεις οτι ο Ολυμπιακος αδικειται απο τον Παναθηναικο(απο την διαιτησια υπερ του Παναθηναικου) στο μπασκετ(κατι που τα τελευταια χρονια δεν γινεται). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ενταξει σημερα εγιναν εγκληματα στην τεταρτη περιοδο.οπου υπαρχει ζορι τα κορακια αναλαμβανουν δουλεια.γνωστο το εργο το εχουμε δει απειρες φορες.αντε σφαζουν τον ολυμπιακο γιατι εχει καλυτερη ομαδα και ειναι ο μονος τροπος να τον κερδισουν τα τελευταια χρονια.τον παοκ ρε?1.000.000 μπατζετ και αν εχει και τοσο.τι φοβηθηκατε?αν δεν ξηλωθουν οι παντες απο κεδ,εσακε κτλ δεν προκειτε να ανακαμψει το ελληνικο μπασκετ Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά... Ποιά τελευταία χρονια φίλε μου; 3 σεζόν πίσω πήρα πρωτάθλημα Ευρώπης, άρα έχω καλύτερη ομάδα. Την επόμενη χρονιά το πήρατε εσείς το πρωτάθλημα μαζί με το Πανευρωπαϊκό, και πέρσι μόνο ένας μεθυσμένος θα το αμφισβητούσε. Δηλαδή στα τελευταία 3 χρόνια, μια μόνο χρονιά πήγατε καλύτερα και χάσατε 0-3 με τον ΠΑΟ να έχει πολύ καλή απόδοση.τα ισοπεδώνεις όλα νομίζω. Θέλεις να θυμηθούμε μήπως πως αποκλείστηκε ο ΠΑΟ απο την Barca ή εκεί είναι καλή η Moneyleague γιατί σας το έδωσε; Φέτος παίξαμε και με ξένους διαιτητές τι ακριβώς είδες; Την καλύτερη ομάδα που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά... Ποιά τελευταία χρονια φίλε μου; 3 σεζόν πίσω πήρα πρωτάθλημα Ευρώπης, άρα έχω καλύτερη ομάδα. Την επόμενη χρονιά το πήρατε εσείς το πρωτάθλημα μαζί με το Πανευρωπαϊκό, και πέρσι μόνο ένας μεθυσμένος θα το αμφισβητούσε. Δηλαδή στα τελευταία 3 χρόνια, μια μόνο χρονιά πήγατε καλύτερα και χάσατε 0-3 με τον ΠΑΟ να έχει πολύ καλή απόδοση.τα ισοπεδώνεις όλα νομίζω. Θέλεις να θυμηθούμε μήπως πως αποκλείστηκε ο ΠΑΟ απο την Barca ή εκεί είναι καλή η Moneyleague γιατί σας το έδωσε; Φέτος παίξαμε και με ξένους διαιτητές τι ακριβώς είδες; Την καλύτερη ομάδα που λες; Συνηθως, οταν λεμε "τελευταια χρονια" εννοουμε τα χρονια 1-2 τελευταια... Επειδη πηρες πρωταθλημα Ευρωπης πριν 3 χρονια εχεις τωρα καλυτερη ομαδα? Τι λογικη ειναι αυτη? 2 Χρονια παιρνω το Ευρωπαικο,εχω καλυτερη ομαδα φιλε οταν εσυ εχεις 3η συνεχομενη χρονια που δεν πηγες καν f4.. Για την Μπαρτσα που λες.Αποκλειστηκες για τον ιδιο λογο που εχασε σημερα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saab_21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά... Ποιά τελευταία χρονια φίλε μου; 3 σεζόν πίσω πήρα πρωτάθλημα Ευρώπης, άρα έχω καλύτερη ομάδα. Την επόμενη χρονιά το πήρατε εσείς το πρωτάθλημα μαζί με το Πανευρωπαϊκό, και πέρσι μόνο ένας μεθυσμένος θα το αμφισβητούσε. Δηλαδή στα τελευταία 3 χρόνια, μια μόνο χρονιά πήγατε καλύτερα και χάσατε 0-3 με τον ΠΑΟ να έχει πολύ καλή απόδοση.τα ισοπεδώνεις όλα νομίζω. Θέλεις να θυμηθούμε μήπως πως αποκλείστηκε ο ΠΑΟ απο την Barca ή εκεί είναι καλή η Moneyleague γιατί σας το έδωσε; Φέτος παίξαμε και με ξένους διαιτητές τι ακριβώς είδες; Την καλύτερη ομάδα που λες; να σου θυμησω μηπως οταν πηγα τελικο με τσιλντρες,κλειζα κτλ και εσυ αποκλειστηκες απο τους 16.σε εκεινον τον τριτο τελικο εγινε η σφαγη του αιωνα για να γυρισει η διψηφια διαφορα ποντων.να σου θυμησω παλι σε ματς στο οακα την ανακαλυψη non call οταν ο ιδιος ο διαμαντιδης σηκωσε ξεκαθαρα το χερι οτι εκανε φαουλ.και αυτα ειναι τα εξωφθαλμα.το οτι στην αμυνα σας δεν σφυριζονται οι επαφες και στην αλλη μερια με το παραμικρο σουταρεται βολες ειδικα οταν κολατε στο σκορ παιρνετε βολες με το τσουβαλι.αυτα ειναι πραγματα που εσυ δεν τα βλεπεις αλλα σε ξελασπωνουν συνεχως και σε βγαζουν απο τη δυσκολη θεση. Φέτος παίξαμε και με ξένους διαιτητές τι ακριβώς είδες; Την καλύτερη ομάδα που λες; 1-1 πηγαν οι νικες φετος ευρωπη.και το ματς στο οακα οταν δεν ημουν και στο καλυτερο φεγγαρι κριθηκε στο τελευταιο σουτ.με αφησαν να παιξω.με τετοια αποδοση που ειχα σε εκεινο το ματς αν σφυριζαν ελληνες θα ειχα χασει +10 ποντους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Άσε τις δικαιολογίες, γιατί εμείς πως ήμασταν στο ΟΑΚΑ, με Γκιστ απο τραυματισμό και πάλι έχασες. Μην ξεχνάς οτι αν τυχών ευσταθούσαν όσα ισχυρίζεσαι θα έπρεπε να κερδίζατε με 15 πόντους τουλάχιστον γιατί ως γνωστόν η διαιτησία μας κρατούσε ζωντανούς και ο γάβρος είναι πολύ καλύτερος. Τα ξέχασατε γρήγορα όσα λέγατε. Βλέπεις όμως οτι τα πράγματα δεν γίνανε έτσι(δεν ρίξατε τους 15 πόντους), και το τροπάριο συνεχίζεται αμείωτο. Πέρσι 3-0, πρόπερσι το πήρατε, και αντιπρόπερσι σε κέρδισα σε 2 διαφορετικές χώρες . Τώρα εσύ θυμήθηκες τον Κλέιζα που κόντεψε να καταστρέψει φέτος τον Ζοτς. Πάνε πολλά χρόνια φίλε, για τα τελευταία είπες. 1-2 ματς πριν 7-8 χρόνια δεν ισοδυναμεί με όσα έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danbo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το οτι ξεκινησα να μιλαω με το παιδι για την προεδρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το οτι καταληξαμε να μιλαμε για τα παιχνιδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στην Ευρωλιγκα,και για τους διαιτητες μεταξυ Ελλαδας-Ευρωπης,με φυσικα μια μικρη αναφορα για τον Ολυμπιακο και τα χρεη του (που καμια σχεση απολυτως δεν εχουν να κανουν με την συζητηση -και που ουτε η συζητηση εχει καμια σχεση με τι και πόσα χρωσταει ο ΠΑΟΚ και ουτε καν τον τροπο ή οχι αποπληρωμης αυτων- με ξεπερναει πραγματικα... Και ολα αυτα στο θεμα του ΠΑΟΚ... Τι να πει κανεις!!! Άσε τις δικαιολογίες, γιατί εμείς πως ήμασταν στο ΟΑΚΑ, με Γκιστ απο τραυματισμό και πάλι έχασες. Μην ξεχνάς οτι αν τυχών ευσταθούσαν όσα ισχυρίζεσαι θα έπρεπε να κερδίζατε με 15 πόντους τουλάχιστον γιατί ως γνωστόν η διαιτησία μας κρατούσε ζωντανούς και ο γάβρος είναι πολύ καλύτερος. Τα ξέχασατε γρήγορα όσα λέγατε.Βλέπεις όμως οτι τα πράγματα δεν γίνανε έτσι(δεν ρίξατε τους 15 πόντους), και το τροπάριο συνεχίζεται αμείωτο.Πέρσι 3-0, πρόπερσι το πήρατε, και αντιπρόπερσι σε κέρδισα σε 2 διαφορετικές χώρες . Τώρα εσύ θυμήθηκες τον Κλέιζα που κόντεψε να καταστρέψει φέτος τον Ζοτς. Πάνε πολλά χρόνια φίλε, για τα τελευταία είπες. 1-2 ματς πριν 7-8 χρόνια δεν ισοδυναμεί με όσα έγραψες. Ψιτ....Topic PAOK, you know? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγώ έγιναν όργια χτες στο ΝΒΑ με σφαγή του CP3 , στο ελληνικό δε θα γινόταν ? Ας γεμίσουν το παλατάκι τουλάχιστον μπας και πάρουμε καμοιά νίκη λίγο να χαρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όταν έλεγα εγώ ότι δεν υπήρξαν "εκτεταμένα" επεισόδια με βγάζανε τρελό! Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Λέτε να υπάρχει πιθανότητα να αναιρεθεί το -3;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λέτε να υπάρχει πιθανότητα να αναιρεθεί το -3;;; Καμία, το έχει δέσει από παντού ο Τουίτυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καμία, το έχει δέσει από παντού ο Τουίτυ Δεν υπάρχει επέμβαση Αλαφούζου. Ούτε Μαρινάκη φυσικά! Υπάρχει μόνο το "στον Ολυμπιακό δε θα ξηγιέσαι έτσι". Δεν το έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, απλά αυτοί φοβούνται ότι αν δεν μεροληπτήσουν θα χάσουν τις θέσεις τους. Για να σε προλάβω... Δεν κερδίζει τίποτα ουσιαστικό ο Ολυμπιακός. Δεν πιστεύω ότι το επιθυμεί ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον οι οπαδοί του.. Απλά έτσι πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχει δικηγόρους ο ΠΑΟΚ, ας προσφύγει στον Cas ή δεν ξέρω που. Απ ότι διαβάζω, δεν στέκει νομικά η αφαίρεση βαθμών που έγινε ετσιθελικά απο την γαβροΕΠΟ. Στο στυλ "Τολμήσατε να κάνετε Ριζούπολη στον διορισμένο; Πάρτε να έχετε" 50% και βάλε έχετε να βγείτε CL χωρίς την αφαίρεση βαθμών. Αφήστε που και η αφαίρεση βαθμών έγινε απο τo ειδικό πρωτάθλημα των play off, που είναι λίγοι αγώνες και καθοριστικοί(σαν να σας αφαίρεσαν 12 δηλαδή ξεκινήσατε σαν το Αστέρα)...άρτζι μπούρτζι και λουλάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις