antreaslam Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εχω γνωρίσει φυσικά ουγκ. Συγχέουμε τον οπαδισμό (που όχι απλά είναι αποτρεπτός, αλλά τον επιθυμώ, τουλάχιστον εγώ), με το χουλιγκανισμό. δηλαδή, αυτοί οι 2.000 που ήταν στην 13 και ΔΕ μπήκαν στο γήπεδο, για να παίξουν περνά περνά η μέλισσα, με τους παοκτσηδες, ΔΕΝ αγαπούν την ομάδα? Το φαινόμενο του χουλιγκανισμού, πάει πακέτο με την κοινωνική κατάσταση και ανεκτικότητα. Αν αύριο, πιάσουν, πχ, τα 300 βλαμμένα του παοκ (γιατί και οι 300, μπήκαν με προφανή σκοπό να το κάνουν μπουρδέλο), και τους ανοίξουν ΑΠΛΑ ένα φάκελο (τίποτε άλλο), και κάθε κυριακή για 3 χρόνια, που θα παίζει η παοκάρα, αυτοί θα είναι στο αστυν.τμήμα της γειτονιάς τους, θα ηρεμήσουν, ΟΧΙ μόνο αυτοί, αλλά και αλλα 300 ουγκ απο τον παοκ, αλλά 600 από τον παναθηναικό, κ.ο.κ. Συμφωνώ απόλυτα στο ότι η καθαρότητα του πρωταθλήματος και του παιχνιδιού, είναι ένα μέσο άμυνας των φυσιολογικών ανθρώπων. Και μπορούμε να συζητήσουμε όσο θέλεις για αυτό,ναι, μαζί σου. Αλλά δεν αρκεί. Και το βλέπεις, γιατί αυτοί οι 300 πχ χθες (μη βλέπεις ότι κολλάω σε αυτούς, με κάθε μορφή χουλιγκανισμού έχω πρόβλημα, αλλά με ενοχλησε ΠΟΛΥ που εκμεταλλεύτηκαν την κατασταση, την προσπάθεια για μετακίνηση, την φιλειρηνική αρχικά ατμόσφαιρα, κλπ κλπ), δεν τα είχαν με κανένα σύστημα, κανένα παναθηναικό, καμία αθήνα, και καμία παλεφίπ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΤΟΚΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ. (το ίδιο και τα δικά μας τα ουγκ ετσι? που χέστηκαν για τον καπίνο ή τον ζέκα, που τους παρακαλούσαν να βγουν απο΄το γήπεδο, εκείνοι ορμούσαν στον "ιερό εχθρό" , τον αντίπαλο ουγκ). 1
we_will_rise Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Στον ΒΠΠ, η Γερμανία κατέλαβε την Δανία χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ενώ οι γερμανοί είχαν τοποθετήσει αξιωματούχους δικούς τους Δανούς στις καίριες θέσεις όλα κηλούσαν ήρεμα κι ωραία, η βιομηχανία δεν σταμάτησε, ο κοσμάκης στην ουσία δεν πρόσεξε καμια τεράστια διαφορά, απλώς όλοι ξέρανε ότι "δεν τους παίρνει" πολύ πολύ εφόσον είναι υπό κατοχή. Μετά από μερικούς μήνες άρχισαν κάποιες εσωτερικές αναταραχές, δολιοφθορές, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία καίγανε γερμανικά καταστήματα, ανατινάζανε αυτοκίνητα κλπ... Τους κλάσανε μια μάντρα στην ουσία, γιατί μετά από λίγο καιρό τους συνέλαβαν και ποτέ κανείς δεν ξανάκουσε γι'αυτούς! Το μόνο που κατάφεραν είναι να δυσκολέψουν λίγο την ζωή κάποιων που δεν έφταιγαν καθόλου στην ουσία για την κατοχή... Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις που το πάω. Το πράγμα ηρέμησε όταν έφυγε ο Χίτλερ, όχι όταν κρεμάσανε τους ταραξίες...
antreaslam Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καταλαβαίνω απόλυτα. και να σου πω κάτι? ναι, μέσα μου, όταν τις ετρωγε ο ευθυμιάδης, ήθελα να φωνάξω, ριξτου και αλλες του φουστη. και ναι, αισθάνομαι τον "χίτλερ" πάνω από το κεφάλι του ποδοσφαίρου. ΟΜΩΣ, την κυριακή, δεν ΥΠΗΡΧΕ κανένας λόγος, και αυτοί που το έκαναν, είναι ηλίθιοι, γιατί δεν είχαν ΚΑΝ κάποια αφορμή. Τίποτα. Απλοί μπαχαλάκηδες. Αν πρόκειται να συζητήσουμε για το χουλιγκανισμό και τα επεισόδια ως κοινωνικό φαινόμενο, σε θεωρητικό επίπεδο, θα συμφωνήσω , και περί καθαρότητας του ποδοσφαίρου, και περί διοικήσεων, και 1002. Αλλά ας βάλουμε λίγο και την ατομική μας ευθύνη. Συλλαμβάνουν κάποιους παοκτσηδες, η 13 τους επισκέπτεται, τους προστατευει μάλιστα, και το ευχαριστώ, είναι να σταλούν 300 ζώα, να κάνουν ενα παιχνίδι μπουρδέλο. Εδώ μπαίνουμε στα πλαίσια και της ατομικής ευθύνης, καταρχήν των 300 ζώων, και 2ον, των ατόμων που "διοικούν" την 4. Φέρουν μερίδιο ευθύνης, γιατί επέλεξαν το μπάχαλο. ΥΓ: το να είσαι υπό γερμανική κατοχή, και να καις γερμανικά μαγαζιά, είναι λογικό. Το να είσαι υπό γερμανική κατοχή, και να καις ισπανικά μαγαζιά, είναι ηλίθιο....
we_will_rise Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Όσοι από τους 300 ήταν ζώα καλά θα κάνουν να πάνε να ζήσουν με τα υπόλοιπα ζώα τότε... Εγκληματίες δεν χωράνε σε καμία κοινωνία, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι επειδή το είδα από stream δεν έδειξε τα επεισόδια απ'την αρχή. Μου φαίνεται τελείως παράλογο με το που μπήκαν στην κερκίδα να άρχισαν να πετάνε καρεκλάκια και πυρσούς στα γυναικόπαιδα (και στην Τούμπα, δεξιά και αριστερά απ'τους φιλοξενούμενους κάθονται επίσημοι και γυναικόπαιδα) εντελώς απρόκλητα. Ε αν όντως έγινε, μιλάμε για σχιζοφρενείς και για εγκληματίες οι οποίοι θα έπρεπε απ'την κερκίδα να μπουν κατευθείαν σε κλούβα, όμορφα κι ωραία
antreaslam Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 επειδή πάω γήπεδο πολλά χρόνια (πανω από 20...μεγαλωσα ρε πουστη μου), και επειδή πάντα γούσταρα την κερκίδα, τον οπαδισμό, μπλα μπλα, είχα πάει με μια ανυπομονησία την κυριακή γήπεδο, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ξαναέχει απέναντι κόσμο. Οσα δε , είχαν προηγηθεί με την 13 , και την επίσκεψη στην γαδα, κλπ, συν την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ αλαφούζου - σαββίδη, ήμουν σίγουρος, ότι δε θα ανοίξει ρουθούνι, και ότι θα έχει την πλάκα και το ενδιαφέρον που πάντα οι αντίπαλοι οπαδοί φέρνουν στο γήπεδο. (μάλιστα αναρωτιόμουν, αφού τους έδωσε όλη την κερκίδα, γιατί δεν τους έδινε και διπλάσια εισητήρια να εχει περισσότερο χαβαλέ...). όταν μπήκαν μέσα τα ζώα, και πριν ΚΑΝ να ακουστεί το ...σύνηθες, για το τι κανει ο παοκ και η θεσσαλονικη, ξεκίνησαν να πετάνε τα πολεμοφόδιά τους, ένιωσα πολύ μαλάκας. Που σπατάλησα τη ζωή μου για να δω 500 (Συνολικά) ζώα, να προσπαθούν να σκοτώσουν αλλήλους, ή και άσχετους. Θεωρώ ότι έχει τεράστια ευθύνη η αστυνομία φυσικά, αλλά ρίχνω το φταίξιμο εξίσου και στην "διοίκηση" της 4, και στα 300 (+150 ή όσοι ήταν τέλος πάντων) , ζώα.
Danbo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/612573/synehizei-me-vryza-proedro-o-paok Ετσι Ιβαν,κρατα την κλικα και φετος και περιμενε το πρωταθλημα ή το κυπελλο να ανηφορησει στην Τουμπα...Θα περιμενεις πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει...Η Αγγελια μαλλον δεν εκανε τιποτα για την ανευρεση προεδρου,ο Σαββιδης την προεδρια δεν την παιρνει με τιποτα (χαζος ειμαι να φορτωθω εγω τα χρεη),αφηνει τον Βρυζα προεδρο και... Δωστου κλαμα και του χρονου που το πρωταθλημα δεν ανεβαινει προς τον Βορρα...
we_will_rise Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/612573/synehizei-me-vryza-proedro-o-paok Ετσι Ιβαν,κρατα την κλικα και φετος και περιμενε το πρωταθλημα ή το κυπελλο να ανηφορησει στην Τουμπα...Θα περιμενεις πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει...Η Αγγελια μαλλον δεν εκανε τιποτα για την ανευρεση προεδρου,ο Σαββιδης την προεδρια δεν την παιρνει με τιποτα (χαζος ειμαι να φορτωθω εγω τα χρεη),αφηνει τον Βρυζα προεδρο και... Δωστου κλαμα και του χρονου που το πρωταθλημα δεν ανεβαινει προς τον Βορρα... Δηλαδή τα χρέη τα φορτώνεται ο πρόεδρος, όχι ο ιδιοκτήτης... 2
Danbo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δηλαδή τα χρέη τα φορτώνεται ο πρόεδρος, όχι ο ιδιοκτήτης... """Οι μεγάλες αλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θα έρθουν ούτε αυτή την φορά όπως θα περίμενε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου και άφηνε να εννοηθεί με τις τοποθετήσεις του και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος διαπιστώνει όσο περνούν οι μέρες πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα κάνει τον πρόεδρο και θα φορτωθεί τα χρέη."""
we_will_rise Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 """Οι μεγάλες αλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θα έρθουν ούτε αυτή την φορά όπως θα περίμενε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου και άφηνε να εννοηθεί με τις τοποθετήσεις του και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος διαπιστώνει όσο περνούν οι μέρες πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα κάνει τον πρόεδρο και θα φορτωθεί τα χρέη.""" Ε πες ότι το διάβασες, άδικα σε κακολόγησα..
Danbo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ε πες ότι το διάβασες, άδικα σε κακολόγησα.. Γιατι εσυ οταν λες κατι για τα εσωτερικα της ΠΑΕ δεν τα διαβαζεις? Ή μηπως εννοεις οτι ειναι ψεμματα επειδη το εγραψαν?
we_will_rise Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Γιατι εσυ οταν λες κατι για τα εσωτερικα της ΠΑΕ δεν τα διαβαζεις? Ή μηπως εννοεις οτι ειναι ψεμματα επειδη το εγραψαν? Εννοώ ότι αυτός που το έγραψε είναι κάτι απ'τις 3 φωτογραφίες που πόσταρα νωρίτερα... Φυσικά και τα διαβάζω! Μετά τα φιλτράρω και ό,τι κρίνω ότι στέκει το υποστηρίζω/απορρίπτω! Πως σου ακούγεται σαν ιδέα το ό,τι ένας έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος από το πουθενά χρεώνεται εικοσιπόσα εκατομμύρια; Και άντε και στέκει. Ποιος ΜΑΛΛΛΛΑΚΑΣ πιστεύεις θα δεχόταν αυτή τη θέση ;;;;
Danbo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εννοώ ότι αυτός που το έγραψε είναι κάτι απ'τις 3 φωτογραφίες που πόσταρα νωρίτερα... Φυσικά και τα διαβάζω! Μετά τα φιλτράρω και ό,τι κρίνω ότι στέκει το υποστηρίζω/απορρίπτω! Πως σου ακούγεται σαν ιδέα το ό,τι ένας έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος από το πουθενά χρεώνεται εικοσιπόσα εκατομμύρια; Και άντε και στέκει. Ποιος ΜΑΛΛΛΛΑΚΑΣ πιστεύεις θα δεχόταν αυτή τη θέση ;;;; Οταν απο αυτα,θα φαει κιολας και θα πεσει και η "μασα" μια χαρα θα το εκαναν... Οπως το εκαναν τοσοι και τοσοι στο παρελθον οπως ο Γοντικας,ο Νικολαιδης,ο Δημητρελος και και και..
we_will_rise Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Οταν απο αυτα,θα φαει κιολας και θα πεσει και η "μασα" μια χαρα θα το εκαναν... Οπως το εκαναν τοσοι και τοσοι στο παρελθον οπως ο Γοντικας,ο Νικολαιδης,ο Δημητρελος και και και.. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Πως είναι ο Βρέντζος;;; Το ίδιο πράμα. Έχει μηνιάτικο, άντε να έχει και bonus, δεν έχει καμία σχέση με τα έσοδα/έξοδα/χρέη της ΠΑΕ.
Danbo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έμμισθος ιδιωτικός υπάλληλος! Πως είναι ο Βρέντζος;;; Το ίδιο πράμα. Έχει μηνιάτικο, άντε να έχει και bonus, δεν έχει καμία σχέση με τα έσοδα/έξοδα/χρέη της ΠΑΕ. Οταν γινεσαι σε μια ΠΑΕ προεδρος αναλαμβανεις και τα χρεη της ομως ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ..Δεν πα να εισαι και ποδοσφαιριστης,αν γινεις προεδρος της ΠΑΕ αναλαμβανεις τα χρεη της.. Και αφου εσυ λες οτι δεν ισχυει αυτο,για ποιο λογο ειναι τοσο δυσκολο ο Σαββιδης να βρει καποιον να αναλαβει προεδρος της ΠΑΕ? Γιατι δεν αναλαμβανει ο ιδιος? Δεν μπορει να βρει ενα ατομο εμπιστο δικο του να αναλαβει την Προεδρια? Η Θεση του προεδρου που θα καλυφθει στον ΠΑΟΚ,θα πρεπει να αναλαβει και τα χρεη προς το δημοσιο.Χρεη που ο Ιβαν δεν εχει να κανει με αυτα.Αρα αυτα τα χρεη καποιος πρεπει να τα αναλαβει,και αυτος θα ειναι ο Προεδρος της ΠΑΕ.. Οπως και οι ΠΑΕ ΑΕΚ,ΗΡΑΚΛΗΣ,κτλ κτλ που επεσαν κατηγορια ας πουμε,τα χρεη της βαρυνουν ΟΣΟΥΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ στην εκαστοτε ομαδα..Ειτε ηταν εμμισθοι υπαλληλοι οπως λες ειτε οτιδηποτε αλλο 1
Jenkins Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ο ΠΑΟΚ τυπικά τελεί υπό διοίκηση πρωτοδικείου. Αν αύριο την κοπανήσει ο Σαβίδης, κανείς δεν μπορεί να τον κυνηγήσει για χρέη. Είναι ξεκάθαρο και από την προθεσή του να ξεχρεώσει με τους δικούς του όρους (11 μύρια κι αν θέλετε για να αναλάβω) όπως επίσης είναι ηλίου φαεινότερον ότι το χρησιμοποιεί και εκβιαστικά, του στυλ, αν δεν τα θέλετε, παρατάω τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού και χάνετε μερικές χιλιάδες ψηφοφόρους άνετα. Αυτοφωράκια ψάχνει ο ΠΑΟΚ, όχι πρόεδρο. Επίσης, από συνέντευξη του εραστή Τάσου Κάκου: - Είναι αλήθεια ότι πήγατε να δοκιμαστείτε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού; "Τώρα το παρατραβάμε… Ξέρω τις δυνατότητες μου..". - Αλλού το πήγαινα… Τι ομάδα είστε; "Τι να σας πω τώρα… Πάντως, ο γιος μου είναι ΠΑΟΚτσής". - Στην Τούμπα κάνατε ζέσταμα μπροστά στην θύρα 4. Υπήρχε λόγος; "Εκεί ήταν ο μόνος χώρος που μπορούσα να κάνω προθέρμανση, υπήρχαν και οι ομάδες. Αλλά ήταν και το ψυχολογικό…". - Ποιο γήπεδο σας… πήγαινε πιο πολύ; "Η Τούμπα. Το έχω ξαναπεί αυτό". - Σας κατηγόρησαν στην φάση του Ινσαουράλδε. Τι έγινε τελικά; "Εσείς τι καταλάβατε; Δεν το είδα. Είχα λάθος πληροφόρηση και έβγαλα κίτρινη κάρτα. Δεν το είδα…". http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/kakos_moy_paei_h_toumpa.2786100.html Όπου ΠΑΟΚ βάλτε Ολυμπιακός και όπου Τούμπα, βάλτε Καραϊσκάκης και σκεφτείτε τι θα γινόταν σε αυτή την περίπτωση. Από συλλαλητήρια μέχρι πτώση της κυβέρνησης. Αυτά για τον αντικειμενικό Τασοκάκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις