Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O ένας έφαγε ένα ποτήρι στο μάτι γεμάτο(αρα και βαρύ), και ο άλλος ένα σχεδον άδειο που ουτε που τον ακούμπησε.

Δεν έχουν κανα ιδιαίτερο πρόβλημα εμας να μας τιμωρήσουν για το οτιδήποτε άλλωστε πρώτοι είμαστε σε αυτό. Στα φύλλα αγώνων μας γράφετε ακόμα και ένα καπάκι απο νερό να πέσει απο τα κοράκια. Αν εξαιρέσω το σωστό πρόστιμο της Λεωφόρου όλα τα άλλα είναι για τρίχες. Και υβριστικά συνθήματα ακόμα, σε εμάς γράφονται. (Σε αντίθεση με εσάς που δεν γράφονται ούτε τα μισά απο τα επεισόδια που κάνετε) Άστο ρε φίλε.

Αν όντως χτυπούσε ο Καραμήτρος, δεν θα μας το χαρίζαν. Σε αντίθεση με τον Αναστασίου που χτύπησε πραγματικά.

http://www.protothema.gr/sports/article/367430/o-pao-plirose-196-hiliades-euro-se-prostima/

http://www.gazzetta.gr/football/article/601652/orgi-kai-antidrasi-pao-gia-ta-prostima

200.000 για πρόστιμα. Και έρχονται και άλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαίνει άτομο με διαπίστευση λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα και αδίαζει ΚΑΣΕΣ, οχι 1-2 ψάρια αλλά κάσες στον πάγκο του φιλοξενούμενου. Ο γηπεδούχος  κάνει την πάπια και αφήνει ένα άτομο να αδιάζει ψάρια ανενόχλητο!!

Αυτό το σκηνικό αναρωτιέμαι απλά ως "κλάμα" το ερμηνεύουν οι του Παοκ, τέτοιο καραγκιοζιλίκι ούτε στην Αφρική δεν συμβαίνει αλλά στην Ελλάδα το δικαιολογούν ως αστείο;

Το να μπουν οπαδοί και να δέρνουν παίχτες μολίς λήξει ο αγώνας δεν θεωρείται επισόδεια; Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να πεις οτι πείρε διαστάσεις το πράμα;

http://www.dailymotion.com/video/x1ow2jn_fisouna-2-telos-agona_sport

Ως φίλος του ΠΑΟΚ οφείλω να παραδεχτώ πως έχεις δίκιο τελικά.

Επίσης με την ίδια ιδιότητα ελπίζω να μας ρίξουν κι άλλες ποινές μήπως το μπουρδέλο αυτό σοβαρευτεί και γίνει ομάδα κάποτε.

• Like 4

Ως φίλος του ΠΑΟΚ οφείλω να παραδεχτώ πως έχεις δίκιο τελικά.

Επίσης με την ίδια ιδιότητα ελπίζω να μας ρίξουν κι άλλες ποινές μήπως το μπουρδέλο αυτό σοβαρευτεί και γίνει ομάδα κάποτε.

Μα στο τελος την νυφη την πληρωνει ο προεδρος και οχι οι φιλαθλοι, οποτε δεν προκειτε να αλλαξει κατι.Θα φυγει κατεστραμενος ο Σαββιδης, οπως ο Μπατατουδης φοβαμαι.

Ειτε θα πρεπει να "εξαγορασει" τους συνδεσμίτες ο Σαββίδης, είτε θα πρέπει επιτέλους να μπουν κάμερες σε όλα τα γηπεδα. Προφανώς όμως τα επεισόδεια εξυπηρετούν συμφέροντα οπότε δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Μονο ο Ντέμης είχε τα @ρχ@δια να τα βάλει με κάποιους συνδεσμίτες και στο τέλος εφυγε νύχτα απο την ΑΕΚ...

• Like 2

lary7

Όταν χρόνια ολόκληρα υπάρχει ατιμωρησία, ποινές σβήνονται με τον τσαμπουκά, δήμαρχοι υπουργοί βουλευτές νομάρχες μητροπολίτες ξεσηκώνουν επανάσταση μόλις επιβληθεί καμιά πιο αυστηρή ποινή για σοβαρά παραπτώματα δεν έχει διαμορφωθεί καμιά συνείδηση για αποδοχή τιμωρίας. Αν όλοι μας γνωρίζαμε πως στην πρώτη λαλακία θα σε ξεσκίσουν, που να χτυπιέται ο πρόεδρας κάτω πως για την ανυπαρξία της ομάδος  ευθύνεται το κατεστημένο των αθηνών, ο Δούρος, ο βάζελος, ο θείος κοκ σε αυτόν θα τα έρχνες και όχι στους δικαστές. Αυτό όμως προυποθέτει ισονομία και ίσες αποστάσεις.

Όσον αφορα το ναό και την πολιτισμένη συμπεριφορά, πρέπει να αντιληφθείς πως ΠΑΟΚ και οσφπ βρίσκονται σε τελείως διαφορετικό σημείο. Ο πρώτος έχει βιώσει την απόλυτη παρακμή και συνέχιζε να την βιώνει μέχρι και δυο χρόνια πριν και ο δεύτερος είναι τόσo χορτασμένος από τίτλους, γήπεδα διακρίσεις, ποδόσφαιρο, παικταράδες που ένα τρίμπαλο από τον βάζελο δεν πείραξε και πολύ. Πρέπει να σου θυμίσω πως στα δικά σου πέτρινα χρόνια προ 15ετιας έχουν γίνει πολύ χειρότερα όπως αντίστοιχα και στην Τούμπα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα σε παλιότερα ντέρμπυ.. Άλλωσε όταν κρίνεται κανα πρωτάθλημα ή κανας τίτλος βλεπουμε αρκετές ομορφιές ακόμα και στον... ναό.

Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνούμε, απλα αμα το δεις σε βαθος, ακομα και σε περιοδο παρακμης τα καραγκιοζιλίκια στο γηπεδο σε ριχνουν ακομα ποιο βαθια στον λάκο. Οσο πεινασμένος και να ειναι ο λαος του Παοκ, οι σκηνες της τουμπας δεν δικαιολογούνται, ουτε ειναι κατι που κάποιος πρεπει να ειναι υπερηφανος. Και ουσιαστικά μπορει να πεις πως και κακό έκανε στην ομάδα και στην τούμπα χάθηκε σχεδόν το κύπελο. Οτι και αν κάνει ο Μαρινάκης, ο επίσημος Παοκ ελπιζω να πήρε το μάθημα του , μόνο καλο θα κάνει στον Παοκ να μήν ξαναγίνει αγώνας όπως αυτός της τούμπας.

To προβλημα στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα το ποιος διοικεί. Ουσιαστικά δεν πιστεύω οτι διοίκησε ποτέ κάποιος πρόεδρος και όχι ο Μπάμπης ο Σουγιάς. Ειναι και ο μοναδικος λογος που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα μεχρι τώρα.

Λένε ότι σκέφτεστε τον Σαντος πάλι για προπονητή. Άμα ισχύσει θα κάνετε αλλά 4-5 χρόνια να δείτε τίτλο, συν το αντιποδοσφαιρο που θα βλέπετε από την ομάδα που θα φτιάξει!

Μα στο τελος την νυφη την πληρωνει ο προεδρος και οχι οι φιλαθλοι, οποτε δεν προκειτε να αλλαξει κατι.Θα φυγει κατεστραμενος ο Σαββιδης, οπως ο Μπατατουδης φοβαμαι.

Ειτε θα πρεπει να "εξαγορασει" τους συνδεσμίτες ο Σαββίδης, είτε θα πρέπει επιτέλους να μπουν κάμερες σε όλα τα γηπεδα. Προφανώς όμως τα επεισόδεια εξυπηρετούν συμφέροντα οπότε δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Μονο ο Ντέμης είχε τα @ρχ@δια να τα βάλει με κάποιους συνδεσμίτες και στο τέλος εφυγε νύχτα απο την ΑΕΚ...

Αν ο πρόεδρος = επιχειρηματιας δεν μπορεί να διαχειριστεί την εταιρία του και τους fan της τότε ας βγει κατεστραμμένος, πρόβλημά του.

Προφανώς και θέλουμε να μην βγει κατεστραμμένος για να γουστάρουμε με τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό προυποθέτει γενναίες και ριζοσπαστικές αλλαγές που αν δεν κάνει θα φταίει αυτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνούμε, απλα αμα το δεις σε βαθος, ακομα και σε περιοδο παρακμης τα καραγκιοζιλίκια στο γηπεδο σε ριχνουν ακομα ποιο βαθια στον λάκο. Οσο πεινασμένος και να ειναι ο λαος του Παοκ, οι σκηνες της τουμπας δεν δικαιολογούνται, ουτε ειναι κατι που κάποιος πρεπει να ειναι υπερηφανος. Και ουσιαστικά μπορει να πεις πως και κακό έκανε στην ομάδα και στην τούμπα χάθηκε σχεδόν το κύπελο. Οτι και αν κάνει ο Μαρινάκης, ο επίσημος Παοκ ελπιζω να πήρε το μάθημα του , μόνο καλο θα κάνει στον Παοκ να μήν ξαναγίνει αγώνας όπως αυτός της τούμπας.

Μα φυσικά η ατιτλία δεν δικαιολογεί τίποτε. Σαν γεγονός το αναφέρω για να συγκρίνω τις δυο ομάδες και το κατα πόσο ο οσφπ έχει ξεφύγει και φυσικα πόσο αντικυπτο έχει στην εικόνα του γηπέδου του συγκριτικά με τις αρχές των 90ς.

Για να σταθώ ακόμη μια φορά στον ημιτελικό: πραγματικά δεν αξίζει να αναφέρονται οι γαύροι στον πάγκο. Όσο κακόγουστο βλαχομπαρόκ αστείο να ειναι δεν πρέπει να στέκεστε εκεί. Το μείζον και αυτό που πραγματικά με έκανε να απορώ ήταν η φωτοβολίδα δίπλα απο την πλάτη μεγιερι προς το τέλος του αγώνα. Και παρεπιπτοντως μπράβο στον μεγιερι που δεν έπεσε εκείνη τη στιγμή και να τελείωνε το ματς. Παλικαρίσια κίνηση. Τα ΜΜΕ βέβαια λύσσαξαν για τον γαβρο και το πυροσόοου (αν δεν έπεφταν μέσα στο γήπεδο θα ήταν απλά εντυπωςιακό) χωρίς να υπογραμμίσουν το πιο σοβαρό. Παιχνίδια εντυπώσεων λέω εγώ...

Και στο ίδιο πλαίσιο ο καβγάς του Μανωλά ήταν και δικιά του αφέλεια καθώς έχασε τον έλεγχο αντί να φύγει κατευθείαν αποφεύγοντας όλα αυτά που έγιναν. Λίγα χρόνια πριν μια πραγματική επίθεση σε παίκτη (κηπουρός - καρατιά) δεν πήρε τόση έκταση. Για αυτό όλα αυτα με τις ποινές φαίνονται περίεργα...

Λένε ότι σκέφτεστε τον Σαντος πάλι για προπονητή. Άμα ισχύσει θα κάνετε αλλά 4-5 χρόνια να δείτε τίτλο, συν το αντιποδοσφαιρο που θα βλέπετε από την ομάδα που θα φτιάξει!

Καταρχήν η ιστορία με τον Σαντος ειναι τόσο αποκρουστική που δεν με χαροποιεί μια έλευση του.

Απο τον Δεκέμβριο πριονίζαν τον στεφενς και ήξεραν όλοι πως θα έρθει ο Σαντος. Απαράδεκτη κίνηση, ενδεικτική μη σοβαρής διοίκησης να έχεις ήδη αφήσει να διαρρεύσει ο αντικαταστάτης του τωρινού σου προπονητή.

Ναι ειναι σοβαρός, ναι ειναι εργατικός, έχει προσωπικότητα, αλλά άλλο 2007 άλλο τώρα. Τότε το αγωνιστικό τμήμα ήταν σε αποσύνθεση. Όποιος λίγο σοβαρός να ερχότανε θα πήγαινε το τμήμα μπροστά. Απλά ήθελε χρόνο τον οποίο με τσαμπουκά του έδωσε ο Ζαγορ. Με την οικονομική δυναμική που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ μπορεί και καλύτερο προπονητή.

Επεξ/σία από anterovgaltis

Και η κουτσή Μαρία στην κυριολεξία απο θέμα προπονητή έχει πάρει πρωτάθλημα στον γάβρο. Γιατί όχι και ο Παοκ με τον Santos;

Mια που το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο B) όλα μπορούν να γίνουν.

Βάζεις γαύρους σε πάγκο. Εμφανίζονται από το πουθενά σωματικές βλάβες, μείον τρεις συν δύο κεκλεισμένων των θυρών.

Μπουκάρεις στο γήπεδο, πετάς ΑΚ σε γεμάτη κερκίδα. Δύο κεκλεισμένων των θυρών.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

• Like 1

Βάζεις γαύρους σε πάγκο. Εμφανίζονται από το πουθενά σωματικές βλάβες, μείον τρεις συν δύο κεκλεισμένων των θυρών.

Μπουκάρεις στο γήπεδο, πετάς ΑΚ σε γεμάτη κερκίδα. Δύο κεκλεισμένων των θυρών.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

αν θέλεις να μιλήσουμε για λογική, για τα συγκεκριμένα επεισόδια, ας μιλήσουμε για τα 300 ουγκ που ήρθαν ως εκπροσωποι των οπαδών του παοκ, στην 1η προσπάθεια μετακίνησης οπαδών, που μπήκαν στο γήπεδο στις 19.20, και 19.21, είχαν ήδη πετάξει 10 πυρσούς και καθίσματα σε μια κερκίδα που ούτε καν ασχολήθηκε μαζί τους (και που ΔΕΝ είναι τίποτα σκληροπυρηνικοί. Η παλεφίπ είναι, και κάποιοι οπαδοί που βρήκαν φθηνό διαρκείας εκεί). Οι "ενισχύσεις" των ουγκ, ήρθαν στο 2ο ημίχρονο, με μετακίνηση οπαδών εκτός γηπέδου, και την αστυνομία να επιτρέπει να μπουν μέχρι και μπαζουκας (λέμε τώρα) στο γήπεδο.

Που αφού έληξαν τα επεισόδια με τα άλλα ουγκ που ήρθαν απο τη δική μας μεριά, αρχισαν να ειρωνεύονται το ότι δε θα ανεβουν ποτέ οπαδοί του παο στην τούμπα (ΠΡΟΦΑΝΩΣ), με τα "τουμπα ε? να" και "1,2,3, την τούμπα θα την βλέπετε μόνο από τη γερμανία".

Γιατί ωραία είναι να καταδικάζουμε τα επεισόδια, αλλά σύμφωνα με τη δική μου λογική, αυτός που σηκώνει χέρι 1ος, έχει πάντα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Προσωπικά, ΑΝ ήμουν στην 6-7 (ευτυχώς ήμουν στην 9), και μου ερχόταν πυρσός στο κεφάλι από τα ουγκα που μπήκαν με σχέδιο για επεισόδια, ΦΥΣΙΚΑ και θα τον επέστρεφα πίσω, με σκοπό να προκαλέσω σε κάποιο από αυτά, ότι ήθελαν να μου προκαλέσουν. Και μετά, θα εφευγα ΦΥΣΙΚΑ από το γηπεδο.

αν θέλεις να μιλήσουμε για λογική, για τα συγκεκριμένα επεισόδια, ας μιλήσουμε για τα 300 ουγκ που ήρθαν ως εκπροσωποι των οπαδών του παοκ, στην 1η προσπάθεια μετακίνησης οπαδών, που μπήκαν στο γήπεδο στις 19.20, και 19.21, είχαν ήδη πετάξει 10 πυρσούς και καθίσματα σε μια κερκίδα που ούτε καν ασχολήθηκε μαζί τους (και που ΔΕΝ είναι τίποτα σκληροπυρηνικοί. Η παλεφίπ είναι, και κάποιοι οπαδοί που βρήκαν φθηνό διαρκείας εκεί). Οι "ενισχύσεις" των ουγκ, ήρθαν στο 2ο ημίχρονο, με μετακίνηση οπαδών εκτός γηπέδου, και την αστυνομία να επιτρέπει να μπουν μέχρι και μπαζουκας (λέμε τώρα) στο γήπεδο.

Που αφού έληξαν τα επεισόδια με τα άλλα ουγκ που ήρθαν απο τη δική μας μεριά, αρχισαν να ειρωνεύονται το ότι δε θα ανεβουν ποτέ οπαδοί του παο στην τούμπα (ΠΡΟΦΑΝΩΣ), με τα "τουμπα ε? να" και "1,2,3, την τούμπα θα την βλέπετε μόνο από τη γερμανία".

Γιατί ωραία είναι να καταδικάζουμε τα επεισόδια, αλλά σύμφωνα με τη δική μου λογική, αυτός που σηκώνει χέρι 1ος, έχει πάντα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Προσωπικά, ΑΝ ήμουν στην 6-7 (ευτυχώς ήμουν στην 9), και μου ερχόταν πυρσός στο κεφάλι από τα ουγκα που μπήκαν με σχέδιο για επεισόδια, ΦΥΣΙΚΑ και θα τον επέστρεφα πίσω, με σκοπό να προκαλέσω σε κάποιο από αυτά, ότι ήθελαν να μου προκαλέσουν. Και μετά, θα εφευγα ΦΥΣΙΚΑ από το γηπεδο.

Δεν διάβασα το υπόλοιπο. Να σου πω κάτι, έχει καταντήσει κουραστικό... Μίλα σαν ενήλικος άνθρωπος (ακόμα κι αν δεν είσαι) και με χαρά θα απαντήσω/συμφωνήσω/διαφωνήσω με επιχειρήματα σε ό,τι πεις..

Φτάνουν τα ουγκ, μουγκ, μπαοκ κλπ...

Δεν διάβασα το υπόλοιπο. Να σου πω κάτι, έχει καταντήσει κουραστικό... Μίλα σαν ενήλικος άνθρωπος (ακόμα κι αν δεν είσαι) και με χαρά θα απαντήσω/συμφωνήσω/διαφωνήσω με επιχειρήματα σε ό,τι πεις..

Φτάνουν τα ουγκ, μουγκ, μπαοκ κλπ...

μπαοκ, δεν είπα.

Ούγκ, είπα, και συνεχίζω να λέω. και τους 300 που ήρθαν εκδρομή για να σπάσουν τη λεωφόρο και να δείξουν πόσο νεάτερνταλ είναι, και τους 100-150, που όρμησαν να ανταποδώσουν , ότι οι καλύτεροι ουγκ ειναι πράσινοι.

Ακριβώς επειδή είμαι ενήλικος, δεν ανέχομαι κανένα ουγκ, να θέτει σε κίνδυνο τη διασκέδασή μου,και τη σωματική μου ακεραιότητα.

μπαοκ, δεν είπα.

Ούγκ, είπα, και συνεχίζω να λέω. και τους 300 που ήρθαν εκδρομή για να σπάσουν τη λεωφόρο και να δείξουν πόσο νεάτερνταλ είναι, και τους 100-150, που όρμησαν να ανταποδώσουν , ότι οι καλύτεροι ουγκ ειναι πράσινοι.

Ακριβώς επειδή είμαι ενήλικος, δεν ανέχομαι κανένα ουγκ, να θέτει σε κίνδυνο τη διασκέδασή μου,και τη σωματική μου ακεραιότητα.

Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό ουγκ αλλά εν πάση περιπτώσει..

Έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον Έλληνα χούλιγκαν;; Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά 2 και είναι καλοί μου φίλοι.. Την κουβέντα του "ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ" την έχουμε κάνει 10άδες φορές και καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Τίποτα δεν τους φταίμε, τίποτα δεν τους φταίει ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός κλπ. Είναι ο συνδιασμός αδρεναλίνης, φόβου, πόρωσης και οπαδικής τρέλας ("αυτό που ποτέ τους δεν κατάλαβαν οι άλλοι"). Αυτό είναι που τους κάνει ανεξέλεγκτους, που τους μετατρέπει σε ανθρώπους που χάνουν τον έλεγχο, ανθρώπους που καταστρέφουν αυτό που λατρεύουν προσπαθώντας να το υπερασπιστούν.

Δεν είσαι χαζός, απ'ό,τι καταλαβαίνω είσαι γηπεδάκιας, το ξέρεις ότι μια σπίθα αρκεί... Και η λύση δεν είναι να τους κόψεις την είσοδο.. Τι θα καταλάβεις;;; Θα ξεσπάσουν αλλού... Θα έχεις κι άλλους Φιλόπουλους κλπ!

Η λύση είναι στο να τους δώσεις κάτι για το οποίο ΑΞΙΖΕΙ να το σκεφτούν 2η φορά πριν κάνουν την μαλακία. Γιατί να σου πω κάτι; Αν ό,τι είχα στην ζωή μου ήταν ο ΠΑΟΚ, και έβλεπα τον καθένα διαιτητή, αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αντίπαλο οπαδό, αντίπαλο διοικητικό να μου το βιάζει ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ, ε κι εγώ τρελαμένος θα ήμουν.

Γι'αυτό λέω εγώ, καλή η Θάτσερ, καλές οι φυλακές, καλά οι security, αλλά η λύση είναι μία. Καθάρισε το ποδόσφαιρο, καθαρό, να λάμπει! Γιατί σήμερα δεν είναι καθαρό. Σήμερα το σύστημα ελέγχεται από τον δυνατότερο (ναι, τον ολυμπιακό λέω) και μάλιστα χωρίς καν να το επιδιώκει αυτός! Απλά όλοι οι φουκαράδες που είναι στο σύστημα ξέρουν ό,τι αν στεναχωρηθεί ο μεγάλος την άλλη μέρα δεν θα είναι στο σύστημα (Σπάθας,Κάκκος, Σιδηρόπουλος) και όποιος φροντίζει να είναι χαρούμενος ο μεγάλος θα μένει ακλόνητος για χρόνια (ο εισαγγελέας της ΕΠΟ που μας γάμησε το σπίτι είναι εδώ και 15 χρόνια στην θέση του. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!). Ε, έτσι δε γίνεται δουλειά όμως. Εσείς είδατε ένα πρωτάθλημα στο οποίο πάλεψαν όλοι εναντίον όλων;; Τα περισσότερα ματς θύμιζαν φαρσοκωμωδία.. Καθάρισε αυτές τις μαλακίες λοιπόν, να ξέρουν όλοι ό,τι κατεβαίνουν απ'το 0 και έχουν δικαίωμα να φτάσουν στο 100! Να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος, ο τυχερότερος, όποιος να'ναι, αλλά να το πάρει στο χόρτο ρε συ.

Τότε πιστεύω, ότι και οι ΟΥΓΚ θα περιοριστούν στον ρόλο τους, που είναι η υποστήριξη της ομάδας στις νίκες και στις ήττες, στον ρομαντικό οπαδισμό (όπως μ'αρέσει να τον λέω). Οι όποιοι και αν, μείνουν να καταστρέφουν και να καταστρέφονται, είναι ακατάλληλα μέλη για οποιαδήποτε κοινωνία, και πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να αποβληθούν απ'αυτήν (όχι απλά απ'το ποδόσφαιρο)!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...