Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνήθως αν προσέχετε τα post μου είμαι ο πρώτος που παραδέχεται την επιρροή της ομάδας μου στην διαμόρφωση της λίγδας γενικά!Από ότι πληροφορούμαι όμως η ποινή στον Π.Α.Ο.Κ επιβλήθηκε από τακτικούς δικαστές. Άρα αυτό μου λέει προκειμένου να στηρίξουμε τα οπαδικά μας συμφέροντα θα  αμφισβητούμε ακόμα  και αυτούς;Δηλαδή ποιος άλλος πρέπει να εκδώσει απόφαση για να πούμε ότι λήφθηκε με βάση τον κανονισμό και όσα προβλέπει ο νόμος;Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ πρέπει να αποφασίζει;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάλεξε:

1.Ρίψεις αντικειμένων: οι ρίψεις πριν την έναρξη του αγώνα επισύρουν 20.000 έως 120.000 ευρώ πρόστιμο και ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης επιβάλλονται και 1 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

- Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: αν η είσοδος των φιλάθλων συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 έως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών! Σε περίπτωση υποτροπής ισχύει ο διπλασιασμός των ποινών.

- Εκτεταμένα επεισόδια: αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως «εκτεταμένα» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ τότε για αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται 70.000 έως 200.000 ευρώ πρόστιμο, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ για «εκτεταμένα» επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην κερκίδα, προβλέπεται πρόστιμο 60.000 έως 140.000 ευρώ πρόστιμο ανάλογα με τη βαρύτητα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά και 1 έως 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

1. Έπεσε μπανάνα και άλλα όντως. Αλλά αυτό απ ότι λες δεν έχει ποινή βαθμούς.

2. Έγινε εισβολή οπαδών? Εκτός αν εννοούμε αυτό που έγινε μετά την λήξη του αγώνα. Πήρε διαστάσεις αυτό?

3. Έγιναν εκτεταμένα επεισόδια από οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο ή στην κερκίδα?

Για τα αντικείμενα δεν ξέρω αλλά για τα 2 και 3 η φάση ήταν νηπιαγωγείο σε σύγκριση με παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος που τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών.

Γενικά νομίζω πως το κλάμα του ολυμπιακού για τα ψάρια, η καθυστέρηση έναρξης για τα ψάρια, το ξύλο των παικτών μεταξύ τους κατά την διάρκεια του αγώνα, η ένταση και η διαστάσεις που πήραν τα γεγονότα και ο χαρακτήρας του παιχνιδιού (τελικός) επηρρέασαν προς την πλευρά της αυστηρότητας.

Περίνενε, έρχονται και οι υπόλοιποι.

Εγώ περιμένω και στην πραγματικότητα θέλω να έρθουν. Απλά έχω και φιλοσοφικές αναζητήσεις για τους λόγους που θα αφαιρεθούν.

Συνήθως αν προσέχετε τα post μου είμαι ο πρώτος που παραδέχεται την επιρροή της ομάδας μου στην διαμόρφωση της λίγδας γενικά!Από ότι πληροφορούμαι όμως η ποινή στον Π.Α.Ο.Κ επιβλήθηκε από τακτικούς δικαστές. Άρα αυτό μου λέει προκειμένου να στηρίξουμε τα οπαδικά μας συμφέροντα θα  αμφισβητούμε ακόμα  και αυτούς;Δηλαδή ποιος άλλος πρέπει να εκδώσει απόφαση για να πούμε ότι λήφθηκε με βάση τον κανονισμό και όσα προβλέπει ο νόμος;Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ πρέπει να αποφασίζει;

Δεν καταλαβα, υπάρχουν δικαστικές αυθεντίες των οποίων τις αποφάσεις δεν πρέπει να κρίνουμε?

Για τους λόγους που λέω παραπάνω θεωρώ τις αποφάσεις αυστηρές. Αυτό.

http://www.gazzetta.gr/football/article/610890/dioxi-se-panathinaiko-kai-paok-gia-ektetamena-epeisodia

διάβαστε ένα αρθράκι, αύριο έρχονται παραδειγματικές τιμωρίες προβλέπω. Είναι ευκαιρία να κάνει μια επίδειξη δύναμης ο πόλντο.

Το ελαφρυντικό της αστυνομίας δεν το βλέπω να ευσταθεί(αυτά ευσταθούν σε άλλες ομάδες), που είναι και 100% σωστό.

Έρχεται και -5 για τον ΠΑΟΚ ξεχάστε το CL. και ένα -3 για εμάς.

Α και υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου μετά κάτι θα εφεύρουν και εκεί.

Γενικά νομίζω πως το κλάμα του ολυμπιακού για τα ψάρια, η καθυστέρηση έναρξης για τα ψάρια,

Μπαίνει άτομο με διαπίστευση λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα και αδίαζει ΚΑΣΕΣ, οχι 1-2 ψάρια αλλά κάσες στον πάγκο του φιλοξενούμενου. Ο γηπεδούχος  κάνει την πάπια και αφήνει ένα άτομο να αδιάζει ψάρια ανενόχλητο!!

Αυτό το σκηνικό αναρωτιέμαι απλά ως "κλάμα" το ερμηνεύουν οι του Παοκ, τέτοιο καραγκιοζιλίκι ούτε στην Αφρική δεν συμβαίνει αλλά στην Ελλάδα το δικαιολογούν ως αστείο;

2. Έγινε εισβολή οπαδών? Εκτός αν εννοούμε αυτό που έγινε μετά την λήξη του αγώνα. Πήρε διαστάσεις αυτό?

Το να μπουν οπαδοί και να δέρνουν παίχτες μολίς λήξει ο αγώνας δεν θεωρείται επισόδεια; Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να πεις οτι πείρε διαστάσεις το πράμα;

http://www.dailymotion.com/video/x1ow2jn_fisouna-2-telos-agona_sport

• Like 2

Το έχει κάνει και ο γάβρος αυτό στο καραϊσκάκης με την βαζελίνη σε όλο τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Ποϊλα. Και δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί.

Lary7 πιστεύεις πως αν επιβάλλονταν ανάλογες τιμωρίες σε όλες τις ομάδες για παρόμοια αδικήματα δεν θα έκαναν όλοι τουμπεκί? δεν ενοχλεί η τιμωρία η ίδια αλλά η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων.

• Like 1

Το έχει κάνει και ο γάβρος αυτό με την βαζελίνη σε όλο τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Ποϊλα. Και δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί.

Τωρα αυτο για σοβαρη δικαιολογια το ανεφερες, κατι που εγινε 20 χρονια πριν;  Αυτο λες να ειχαν οι ανθρωποι του Παοκ στο μυαλο τους; Αφου εγινε πριν 20 χρονια δικαιολογητε να το κάνουμε και φετος; Ουτε ενα 6χρονο δεν θα σκεφτονταν να το δικαιολογησει ετσι, να ειναι αποδεκτα πραγματα που γινονταν πριν 20 χρονια

Και δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί.

Βρες τον κανονισμο του 1994 να δουμε αν καλως η κακως δεν αφαιρεθηκαν βαθμοι. Παντως το -3 ήρθε γιατι ο κανονισμος του 2012 αναφερει μεταξυ αλλων

4.
Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την
διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:
α)Χρηματική ποινή .........
εφόσον η είσοδος των οπαδών δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες
κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας.
β)
Εάν η είσοδος των οπαδών συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή
.........αι ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές
δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3)
βαθμών.

Κατα γράμμα τον ακολουθησαν οι του Παοκ, λες και τον ειχαν διαβάσει πριν τον αγωνα και ειπαν "αυτο το 4' να κανουμε"

Lary7 πιστεύεις πως αν επιβάλλονταν ανάλογες τιμωρίες σε όλες τις ομάδες για παρόμοια αδικήματα δεν θα έκαναν όλοι τουμπεκί? δεν ενοχλεί η τιμωρία η ίδια αλλά η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων.

ΟΧΙ

Τουμπεκι δεν γίνεται γιατι τα αγωνιστικα προβλήματα παραμερίζονται οταν ταίζεις τον οχλο με σανο, δηλαδή λεςς οτι για ολα φταίει κάποιος άλλος ή βρίσκεις ένα ασχετο θέμα να τους κάνεις να ασχολούνται. Το κάνει ολόκληρη κυβέρνηση με επιτυχία, δεν θα το έκαναν οι Αλαφούζος-Σαββίδης;

Ξεκαθαρίζω οτι θεωρώ οι 3 βαθμοί για είσοδο φιλάθλων που δέρνουν παίχτες είναι πολύ λίγοι, όπως και ενα πρόστιμο για ξεφτύλισμενες πράξεις όπως τα ψάρια. Θέλω ποιο αυστηρές ποινες και ας επιβάλονται και στην ομάδα μου για παρόμοια περιστατικά (2011, 1994 και οτι αλλο).

ΑΠο τον βάζελο χάσαμε 0-3 μέσα στον ναο, είδες πολυ κόσμο να κατεβαίνει για να πάρει εκδίκηση;

• Like 2

Τωρα αυτο για σοβαρη δικαιολογια το ανεφερες, κατι που εγινε 20 χρονια πριν;  Αυτο λες να ειχαν οι ανθρωποι του Παοκ στο μυαλο τους; Αφου εγινε πριν 20 χρονια δικαιολογητε να το κάνουμε και φετος; Ουτε ενα 6χρονο δεν θα σκεφτονταν να το δικαιολογησει ετσι, να ειναι αποδεκτα πραγματα που γινονταν πριν 20 χρονια

Βρες τον κανονισμο του 1994 να δουμε αν καλως η κακως δεν αφαιρεθηκαν βαθμοι. Παντως το -3 ήρθε γιατι ο κανονισμος του 2012 αναφερει μεταξυ αλλων

Αν θυμάμαι καλά έγραψες για φέτος, "ε και τι σας κάναμε στο καραϊσκάκι για ένα ποτηράκι;"

Τώρα βέβαια να τιμωρηθούν οι άλλοι(έβαλες τον μανδύα της ευαισθησίας) και να ξεχάσουμε τι έχει γίνει με εσάς 20 χρόνια ατιμωρησίας. Έχεις αμνησία ρε φίλε και είπα να σου θυμίσω ένα περιστατικό που αγνοείς.(ενα 3χρόνο έχει καλύτερη μνήμη)

Γραφικό και αυτό με τον κανονισμό που θες να σου φέρω, ποτέ μας ποτέ δεν υπάρχουν νόμοι για να σας τιμωρήσουν. Ευτυχώς που ο σημερινός κανονισμός προβλέπει τιμωρία Ψαριών σε πάγκο αντίπαλης ομάδας!!! (Για πολλά γέλια αυτά που γράφεις)

Δώσατε μεγάλη έκταση στο θέμα με τα Ψάρια, κάνατε σαν να σας σκοτώσαν. Ενώ πριν 20 χρόνια οι παίχτες του ΠΑΟ το σκουπίσαν και κάτσαν ακομπλεξάριστοι. Και δεν απαίτησαν το κεφάλι σας με τιμωρίες όπως κάνατε εσείς(Στον δικό σας υπάλληλο βέβαια τον Σαρρή). Αυτή είναι η διαφορά μας.

Εσείς απαιτήσατε να γυαλίσει ο πάγκος για να αρχίσει το παιχνίδι.

Αν θυμάμαι καλά έγραψες για φέτος, "ε και τι σας κάναμε στο καραϊσκάκι για ένα ποτηράκι;"

Τώρα βέβαια να τιμωρηθούν οι άλλοι(έβαλες τον μανδύα της ευαισθησίας) και να ξεχάσουμε τι έχει γίνει με εσάς 20 χρόνια ατιμωρησίας. Έχεις αμνησία ρε φίλε και είπα να σου θυμίσω ένα περιστατικό που αγνοείς.(ενα 3χρόνο έχει καλύτερη μνήμη)

Γραφικό και αυτό με τον κανονισμό που θες να σου φέρω, ποτέ μας ποτέ δεν υπάρχουν νόμοι για να σας τιμωρήσουν. Ευτυχώς που ο σημερινός κανονισμός προβλέπει τιμωρία Ψαριών σε πάγκο αντίπαλης ομάδας!!! (Για πολλά γέλια αυτά που γράφεις)

Δώσατε μεγάλη έκταση στο θέμα με τα Ψάρια, κάνατε σαν να σας σκοτώσαν. Ενώ πριν 20 χρόνια οι παίχτες του ΠΑΟ το σκουπίσαν και κάτσαν ακομπλεξάριστοι. Και δεν απαίτησαν το κεφάλι σας με τιμωρίες όπως κάνατε εσείς(Στον δικό σας υπάλληλο βέβαια τον Σαρρή). Αυτή είναι η διαφορά μας.

Εσείς απαιτήσατε να γυαλίσει ο πάγκος για να αρχίσει το παιχνίδι.

Ωραία γράψε τον κανονισμο του 1994 να δούμε αν σωστα ή λάθος δεν αφαιρέθηκαν οι βαθμοι. Αφου λες οτι έχεις τοσο καλη μνήμη σίγουρα θα το θυμάσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...