Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεχθούμε (λέω αν) πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε δίκαια, περιμένω και ελπίζω του χρόνου να συμβεί το ίδιο και για σε άλλες περιπτωςεις. Αλλά τζάμπα ελπίζω έχω την αίσθηση. Γιατί όταν δεν εφαρμόζεται κάτι σε όλους όσο και σωστό να ειναι δεν ειναι δίκαιο.

Μακάρι η τιμωρία αυτή να ειναι η αρχή για εφαρμογή του νομού. Μακάρι πραγματικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aς δεχθώ ως σωστή τη τιμωρία.

Αλλά, με ποιό σκεπτικό, αφαίρεσαν τους 3 βαθμούς απ'την ΕΙΔΙΚΗ βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος=πλεϊ οφ και οχι απτην βαθμολογία ΣΚΕΤΟ, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εάν μου βρεί κάποιος που προβλέπεται το παραπάνω, θα κάτσω στα ιντερνετικά αυγά μου και δε θα μιλήσω για αδικία.

Διότι άλλο 3 βαθμοί απ'τους 50-60-70 του πρωταθλήματος και άλλο 3 βαθμοί απ'τους θεωρητικούς 18 (αν κέρδιζες λέμε ολα τα παιχνίδια) των πλέι οφ.

Και κατ'εμε, θεωρώ πως ο ιδιοκτήτης (διοτι εμείς δε βάζουμε ζεστό χρήμα απο τσέπη) αν ισχύσει η τιμωρία αυτή, να κάνει ότι μπορεί για να ρεζιλέψει το μινι πρωτάθλημα τόσο, ώστε να ακουστούμε σε ολη την Ευρώπη, ακόμη περισσότερο. Αν γίναμε με τα επεισόδια μια φορά ρόμπα, τώρα να γίνουμε 100.

Ας τους βάλει μέσα να κάτσουν οκλαδόν επί 90 λεπτά, κάτι βρε αδερφέ...

Εκτός από αδιάβαστος είσαι και εριστικός. Ψάξε βρες πόσες έφαγε ο Καρεμπέ

MIA. Οι άλλες 2 ήταν για την κόκκινη, δεν μετράνε για τιμωρία λόγω συμπεριφοράς. Μόνο ένας γάβρος Jenkins θα τις μέτραγε B)

Γράψε και καμια αλήθεια.

Αν δεχθούμε (λέω αν) πως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε δίκαια, περιμένω και ελπίζω του χρόνου να συμβεί το ίδιο και για σε άλλες περιπτωςεις. Αλλά τζάμπα ελπίζω έχω την αίσθηση. Γιατί όταν δεν εφαρμόζεται κάτι σε όλους όσο και σωστό να ειναι δεν ειναι δίκαιο.

Μακάρι η τιμωρία αυτή να ειναι η αρχή για εφαρμογή του νομού. Μακάρι πραγματικά.

Αυτη η "αρχή" γίνεται πάντα σε όλους τους άλλους εκτός του οσφπ. Και η συνέχεια δεν είναι ποτέ η ίδια που αρχίζει πάντα σε όλους τους άλλους πλην του οσφπ

Τα ακούμε χρόνια. Μια τους φταίει ο καπ, μια ήταν πριν τον αγώνα, μια ήταν μετά, μια έλεγε ψέμματα ο τζόρβας κτλ....

MIA. Οι άλλες 2 ήταν για την κόκκινη, δεν μετράνε για τιμωρία λόγω συμπεριφοράς. Μόνο ένας γάβρος Jenkins θα τις μέτραγε B)

Γράψε και καμια αλήθεια.

Βλέπω διάβασες και έκανες την κωλοτούμπα σου. Είναι μια καλή αρχή για έναν δαίμονα του trolling.

Για τους φίλους παοκτζήδες που θεωρούν άδικη την τιμωρία της ομάδας τους, θα περιμένω να δω την τιμωρία του βάζελου για να δούμε αν θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες ποινές, αλλιώς θα πρόκειται για σκάνδαλο.

Και μαντέψτε ποιον ακριβώς συμφέρει η αφαίρεση των βαθμών από τα play off και όχι από το πρωτάθλημα.

Κόκκινη ΕΠΟ και καλά. Αγκαλίτσες με τον Αλαφούζο δεν θέλατε? Μεγειά την ισονομία.

• Like 1

Οχι τίποτα δεν διάβασα. Μια αγωνιστική είχε φάει το θυμόμουν απο τότε,γιατί ήταν γελοίο. Και Μ Ι Α συνεχίζω να λέω, ποια κωλοτούμπα; Πρέπει να ήταν και η ίδια χρονιά με το ξύλο στον Γρανίτσα στα επίσημα της Ριζούπολης. (και την ανύπαρκτη τιμωρία σας φυσικά)

Χαίρομαι που διάβασες το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί αποκρύπτεις σκόπιμα και άλλες περιπτώσεις ανήπαρκτης τιμωρίας (αφού δεν ξέρετε να γράφετε σωστά, ανεβάστε τα σε soundcloud να μην πονάνε τα μάτια μας)

@Demon13 θα έμενε 3 αγωνιστικές έξω ο Καρεμπέ, έκανε έφεση ο ΟΣΦΠ, και έφαγε άλλη μια. Έμεινε συνολικα 4 αγωνιστικές εκτός. Και άλλες τόσες να έτρωγε δικαιολογημένα θα'ταν.

Εσύ σαν βάζελος δεν πρέπει να μιλάς πουθενα και ποτε. Αθλητης που είχε φορέσει την φανέλα του ΠΑΟ και συνεχίζει να την φορά έχει το μεγαλύτερο άθλο σε ατιμωρησία (πάτημα κεφαλιου) όσο εγώ θυμάμαι από παιδι. Όχι, μπουκέτο, βρισιδια, ξύλο, καρατιές κτλ, πάτημα κεφαλιου σε πεσμένο συνάδελφό του.

Να σε ρωτήσω, μιας και είναι πρόσφατο σχετικα το συμβαν με Κριστιαν-Καφε-Οκκα για να μην το θυμάσαι, πόσο χρονών είσαι;

Μαζι σου μαν, και αυτό είναι το σωστό. Ένας λόγος για την βία που βιώνει ο αθλητισμος είναι και η ατημωρισία.

Αλλά ειλικρινα, πιστεύετε ότι αυτες οι ποινές είναι αρκετες; Εννοώ σας φαίνονται "βαριες" τόσο ώστε να αλλάξουν στάση οι παράγοντες των ομάδων;

• Like 2

Να σε ρωτήσω, μιας και είναι πρόσφατο σχετικα το συμβαν με Κριστιαν-Καφε-Οκκα για να μην το θυμάσαι, πόσο χρονών είσαι;

Το θυμάμαι! Μια έφαγε. Για τις μπουνιές. Για την κόκκινη και το φάουλ έφαγε τρείς. Άρα 1+ 3 = 4?  όχι δεν πάει έτσι.

Εγώ δεν μιλάω για το αγωνιστικό! Και για τον λόγω που αποβλήθηκε.

Για μετά μιλάω. Για τις μπουνιές στον Καφέ. ΜΙΑ λοιπόν. Που στην αρχή ήταν και μηδέν! Δεν είδε τίποτα και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα το κοράκι. Έγινε ολόκληρη φασαρία για να τιμωρηθείτε.

Παράξενη σύμπωση, οι γροθιες σε Καφέ Οκκά. και το επεισοδιο με τον Μανιάτη, κανείς απο τους 2 διατητές δεν είδε τίποτα και δεν έγραψε τα περιστατικά στο φύλλο αγώνα!!!!!! Δεν αλάζουν οι καιροί τελικά περάσαν σχεδόν 10 χρόνια.

Για προσωπικά θέματα που δεν αφορούν το νήμα υπάρχουν και τα pm.

Ο Ινσουαράλδε έφαγε πρόστιμο 160 ευρώ. Μιλάμε για πρόστιμο που τρως για παράνομο παρκάρισμα και όχι για τα μπουνίδια.

Επίσης για τη γροθιά στον Εντινγκά ποια ακριβώς ήταν η τιμωρία?

Το θυμάμαι! Μια έφαγε. Για τις μπουνιές. Για την κόκκινη και το φάουλ έφαγε τρείς. Άρα 1+ 3 = 4?  όχι δεν πάει έτσι.

Εγώ δεν μιλάω για το αγωνιστικό! Και για τον λόγω που αποβλήθηκε.

Για μετά μιλάω. Για τις μπουνιές στον Καφέ. ΜΙΑ λοιπόν. Που στην αρχή ήταν και μηδέν! Δεν είδε τίποτα και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα το κοράκι. Έγινε ολόκληρη φασαρία για να τιμωρηθείτε.

Για προσωπικά θέματα που δεν αφορούν το νήμα υπάρχουν και τα pm.

Ο Καρεμπέ έφαγε 4. Με πόσες τιμωρήθηκε ο Μπατίστ?

Ο Ολυμπιακός φέτος ξεκίνησε με -2 στο μπάσκετ για τα επεισόδια στο ΣΕΦ πέρυσι.

Ο βάζελος με πόσους βαθμούς μείον είχε ξεκινήσει για τα επεισόδια με τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ?

Μιλάμε είτε για επιλεκτική μνήμη, είτε για έλλειψη λογικής, είτε και για τα 2 ταυτόχρονα.

• Like 2

Απο τον καρεμπε στον μπατιστ. Δεν μπορώ να ακολουθήσω τη συζήτηση μερικές φορές. Μάλλον γιατί πιστεύω πως τα προβλήματα ειναι πολύ μεγαλύτερα απο το αν κάποιος έφαγε 1,2,3,4 ή πέντε αγωνιστικές δέκα χρόνια πριν.

Άντε να πούμε πως η δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της. Άντε να πω πως δεν μασάει και για τα επεισόδια στη λεωφόρο δείχνει τα δόντια της όπως πρέπει. Μαζί σας. ΟτΝ κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές πρέπει να ειναι αμείλικτη.

Αλλά θα το παίξω πονηρός. Η δικαιοσύνη εκτός απο αμείλικτη ΔΕΝ πρέπει να ειναι κεπιλεκτική. Τι άλλαξε λοιπόν τώρα και αποφάσισαν να κάνουν τη δουλεια τους? ίσως για πρώτη φορά καποιος άλλος τους δείχνει πως μπορώ να παίξω το παιχνίδι σας, να μπω στα χωράφια σας και να πάρω μερος απο την πίτα σας. Αυτό ενόχλησε ένα ολόκληρο σύστημα καθώς είδε πως ένα άλλο σύστημα ή αν θέλετε κάτι δυνητικά με χαρακτηριστικά καθεστώτος τους εχοχλει, τους γαβγίζει, τους λέει είμαι και εγώ εδώ. Και λέω σύστημα γιατί συγκεκριμένα όλα αυτα που έγιναν στον ημιτελικό προκάλεσαν τέτοιο κύμα "αντιδράσεων" απο φύλλαδες δήθεν αντικειμενικές αλλά και μεγάλα ΜΜΕ που για μια στιγμή νόμιζα πως ζω στο Λουξεμβούργο. Άνθρωποι που βγάζουν λεφτά προάγοντας βία το έπαιζαν παρθενοπιπιτσες.

Οπως και να το κάνουμε αυτή τη στιγμή ο οσφπ ηγείται αυτού του συστήματος που ελέγχει και έχει πρόσβαση στα...πάντα. Όταν βλέπω τον πρόεδρο του σε προεκλογική συγκέντρωση του ίδιου (πραγματικά πονάνε τα ματιά μου) με εκπροσώπους της πολιτικής και κοινωνικής ζωής που κατάφεραν να βιάσουν την αισθητική και την υπομονή μας ε συγχωρείτε με ,προτιμώ να είμαι πονηρός. Και φυσικά δεν γουστάρουν καποιος καινούργιος, ίδιος με αυτούς , να έρθει και να τους χαλάσει τη συνταγή.

Για αυτό λοιπόν η ποινή αυτή ειναι στα πλαίσια ενός πολέμου και όχι η τυφλή (που μακάρι να ήταν αυτό)απόδοση δικαιοσύνης.

• Like 1

Τι όφελος έχει ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός από όλο αυτό;

Την τιμωρία έδρας την εκτίεις στα play off, σου αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τα play off και πήγες και στον τελικό κυπέλλου αποδεκατισμένος εξαιτίας όσων έγιναν στον ημιτελικό. Μέχρι στιγμής κύπελλο ο βάζελος και δεύτερος στα play off.

Αν βέβαια είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα θα φωνάζατε πάλι για τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να σας πιάσει κανένας από πουθενά.

• Super Moderators

Αν δεχτούμε ότι το σύστημα το ελέγχει ο Ολυμπιακός, το όφελος είναι πάρα πολύ απλό:

Κόβεις τα φτερά (και τις οικονομικές προοπτικές, συν τη δυνατότητα προσέλκυσης ικανών παικτών) από αυτόν που θεωρείς πιθανότερο αντίπαλό σου στο άμεσο μέλλον. Και, πολύ απλά, δείχνεις τι μπορείς να κάνεις στον άλλο αν σου "κουνηθεί".

Συν του ότι χαλάς εν τη γεννέσει της την όποια "συμμαχία" Αλαφούζου-Σαββίδη ή έστω βάζεις ψύλλους στα αυτιά: "Ποιος οφελείται; Ο ΠΑΟ". 

Ο Παναθηναϊκός ακόμη κρέμεται από μια κλωστή οικονομικά. Το Σαββίδη μπορεί να τον ειρωνεύονται κάτι φυλλάδες τύπου Γαύρου και Πρωταθλητή (και όλοι αυτοί που τις λένε φυλλάδες αλλά μια χαρά αναμασούν την "λογική" αυτών των εντύπων) αλλά έχει σοβαρότερες προοπτικές να απειλήσει άμεσα την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο Αλαφούζος είναι πολύ light για να κοντραριστεί σοβαρά με τα αγαθά παιδιά που διδάσκουν πολιτισμό. Ενώ ο Ρώσος... 

Εγώ μέχρι χθες τον Αλαφούζο ήξερα. Αυτόν τον Σαββίδη σήμερα τον έμαθα.

Χαίρομαι πάντως που για επεισόδια που δικαιολογούν απολύτως την τιμωρία και ίσως θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, κόσμος ξεσπαθώνει στο όνομα της υποτιθέμενης ισονομίας.

Δεν χρειάστηκε βεβαίως κανένας Μαρινάκης να χαλάσει τη συμμαχία των δύο, αρκούσαν 300 Μουτζαχεντίν σε ρόλο καμικάζι, αλλά ναι, ξέρω και εκεί έβαλε το χέρι του ο Μαρινάκης, μέσω της αστυνομίας.

Αν δεχτούμε βέβαια ότι το σύστημα το ελέγχει ο Ολυμπιακός, δεν θα έπρεπε καν να παίζουν στα play off ούτε ο ΠΑΟΚ (χρέη προς το δημόσιο) ούτε ο ΠΑΟ (εξαιτίας των γνωστών οικονομικών του προβλημάτων). Η "κόκκινη" ΕΠΟ όμως, συνεχίζει να δίνει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε ομάδες που δεν έχουν ολοκληρωμένο φάκελο, ασχέτως βέβαια αν μετά τους κόβει η UEFA (στην Ελλάδα πάντως μια χαρά μεταγραφές κάνουν)

• Super Moderators

Το νόμο δεν τον ξέρω, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να αφαιρούνται 3 βαθμοί από την ειδική βαθμολογία. Δηλαδή, οι βαθμοί αυτοί δεν 1:1, είναι αποτέλεσμα αθροίσματος βαθμών σε σχέση με τους βαθμούν των υπολοίπων. Πού το βρήκαν και το έκαναν, δεν ξέρω. 3 βαθμοί διαφορά μεταξύ δύο ομάδων στα play off μεταφράζονται σε πόσους στο πρωτάθλημα; 15;

Κατά τα άλλα, είναι αφελής ο Σαββίδης και έχει πολλά να μάθει. Τους Μουτζαχεντίν έπρεπε να πει ότι δεν ξέρει τίνος είναι και δεν τους αναγνωρίζει, όπως είχε δηλώσει ένας άλλος κορυφαίος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου προ ετών. Για μια ιστορία στη Νέα Σμύρνη αν θυμάμαι σωστά.

Για να σοβαρευτούμε, όμως, εγώ νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξουν βαριές ποινές. Απλώς, φοβάμαι πως η συγκεκριμένη, λόγω της επιβολής της στα play off, τα έκανε αχταρμά, για το λόγο που εξήγησα πριν περί ειδικής βαθμολογίας.

Κατά τα άλλα, απάντησα πώς μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τα οφέλη του Ολυμπιακού. Και παρατηρώ πως δεν αμφισβητείς κανένα από τα οφέλη που περιέγραψα. Ενδιαφέρον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...