we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ο Νατχο πολυ καλος αν και το παιχνιδι το εφερε χ ο Αναστασιου που μου φορτωσε το κεντρο λες και παιζαμε με τη Ρεαλ.Και που αφησε μονο τον "λιγο" Χουχουμη αντι να βαλει τον Πρανιτς και τον εκανε ο Σαλπι τ αλατιου. Παλι καλα που δεν εκανε την ιδια κοτσανα και στον τελικο. Ο δε Αθανασιαδης κατα τη γνωμη μου ειναι "απατη" σεντερ φορ και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν στον παοκ και τον αντικαταστησουν τοσο το καλυτερο γι αυτους. Κανείς δεν είπε ότι είναι ο Lewandowski, αλλά όχι και απάτη... Αξιοπρεπέστατος είναι! Κάπου στα 20 γκολ το χρόνο είναι σε όλες τις διοργανώσεις.. Νταξ, καλός είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κανείς δεν είπε ότι είναι ο Lewandowski, αλλά όχι και απάτη... Αξιοπρεπέστατος είναι! Κάπου στα 20 γκολ το χρόνο είναι σε όλες τις διοργανώσεις.. Νταξ, καλός είναι Εγω δεν ειπα,μια χαρα χοριστρα εχει Απο τι στιγμη που εισαι Παοκ και σας θεωρω μεγαλη ομαδα δεν φτανει να υπαρχει καποιος αξιοπρεπεστατος για το κατι παραπανω φυσικα οχι για να βαζει γκολ στον Απολλων. ο Αθανασιαδης ειναι τυπου Ναλιτζης,Ματζιος παιχτης. Δηλαδη αν κανει και φυγει απο τον Παοκ θα τον χασουν τα ματια μας. Μακαρι να βγω λαθος αλλα δε μου κανει για κατι παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για την πρωτόδικη απόφαση των μείον τριών βαθμών και των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών με τους πόντους να αφαιρούνται από τη βαθμολογία των play off. για αλλη μια φορα η "δικαιοσυνη" εριξε στα μαλακα αυτους που πρεπει να αποκλειστουν για τουλαχιστον 1 χρονο απο το πρωταθλημα μπας και βαλουν μυαλο....-3 βαθμους μιλαμε για καταστροφη!! πωπωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Λογικό ψάρια πετάξανε όχι βόμβες σε καφετέριες... Καλό ειναι το -3 απόρριψη ψαριών σε πάγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 για τα μυαλα που κουβαλατε θα επρεπε να φατε τουλαχιστον -27254 βαθμους εκδικαση για τα γεγονοτα στην Λεωφορο ποτε θα γινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το γύρισες στο προσωπικό βλέπω , μιας που δεν έχεις κάτι να πεις. Αλλάζεις topic γιατί εδώ μιλάμε με επιχειρήματα. Φυτά οπαδοί σε άλλα topic φίλε. Εκδίκαση για Λεωφόρο -6 ΠΑΟΚ -3 ΠΑΟ και σηκώνεις τη δοσμένη κούπα έτσι και αλλιώς του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Επίσημα η ποινή για τι πράμα είναι? Για ψάρια? Για "πολλες" φωτοβολίδες? Για αγένεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 τι ενοεις φιλε μου? εγω δεν εχω να πω κατι? ξεκαθαρα το ειπα! σε ενα σαπιο συστημα που η ομαδα σου εχει κανει ΤΑ αισχη μια ολοκληρη χρονια με φασαριες καταστροφες και τραυματισμους, εφαγες τιμωρια -3 βαθμων! αυτο απο μονο του ειναι αποκρουστικο! και σιγα την ζημια που εκανε στον παοκ αυτο το -3 βαθμοι. αφου ο παοκ για το Europa league στοχευει.. μεχρι εκει μπορει και το ξερουν στην ΠΑΕ. στο πρωταθλημα φετος τερματισες με -20 βαθμους πισω.. ξερει τι σημαινει -20 ? ο ολυμπιακος και ο καθε ολυμπιακος δεν περιμενει να φας μειωση βαθμων για να σηκωσει κουπα. αυτες ειναι δικαιολογιες δικες σας για να κρυψετε την ανικανοτητα του ΔΣ του παοκ που εχει αφησει την ομαδα ερμαιο των 50 ανεγκεφαλων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Kαι μικρη τιμωρια εφαγε... Ερχονται ομως και οι ποινες απο Κυπελλο και Πρωταθλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 τι εννοεις φιλε μου? εγω δεν εχω να πω κατι? ξεκαθαρα το ειπα! σε ενα σαπιο συστημα που η ομαδα σου εχει κανει ΤΑ αισχη μια ολοκληρη χρονια με φασαριες καταστροφες και τραυματισμους, εφαγες τιμωρια -3 βαθμων! αυτο απο μονο του ειναι αποκρουστικο! και σιγα την ζημια που εκανε στον παοκ αυτο το -3 βαθμοι. αφου ο παοκ για το Europa league στοχευει.. μεχρι εκει μπορει και το ξερουν στην ΠΑΕ. στο πρωταθλημα φετος τερματισες με -20 βαθμους πισω.. ξερει τι σημαινει -20 ? ο ολυμπιακος και ο καθε ολυμπιακος δεν περιμενει να φας μειωση βαθμων για να σηκωσει κουπα. αυτες ειναι δικαιολογιες δικες σας για να κρυψετε την ανικανοτητα του ΔΣ του παοκ που εχει αφησει την ομαδα ερμαιο των 50 ανεγκεφαλων . Δεν έχει κάνει ΤΑ αίσχη, δεν έχει τραυματιστεί ΚΑΝΕΙΣ και έφαγα τιμωρία -3 βαθμών Α Δ Ι Κ Α. Για 1 αγωνστική κεκλεισμένων ήταν. Για να πάει στο Europa League έφερε Stoch, Natkho κλπ ? -20 βαθμούς σημαίνει ότι 4-5-6 ομάδες άνοιξαν τα πόδια τους. Τζιζ μπιζ πωσελενε, στα τετοια μας ο ολυμπιακος. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΣ! ΝΙΩΣΕ ΤΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Kαι μικρη τιμωρια εφαγε... Ερχονται ομως και οι ποινες απο Κυπελλο και Πρωταθλημα! Χωρίς να έχω καμιά πρόθεση να διαφωνήσω μαζί σου, για ποιο λόγο ήταν μικρή η τιμωρία? Για τα ψάρια? Τις πολλές φωτοβολίδες? Τί ακριβώς? Ξέρουμε τι λέει η απόφαση? Γενικά είμαι κι εγώ υπέρ των αυστηρών τιμωριών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Kαι μικρη τιμωρια εφαγε... Ερχονται ομως και οι ποινες απο Κυπελλο και Πρωταθλημα! Ναι ρε, μην αγχώνεσαι, έχει ψωμί ακόμα... Χωρίς να έχω καμιά πρόθεση να διαφωνήσω μαζί σου, για ποιο λόγο ήταν μικρή η τιμωρία? Για τα ψάρια? Τις πολλές φωτοβολίδες? Τί ακριβώς? Ξέρουμε τι λέει η απόφαση? Γενικά είμαι κι εγώ υπέρ των αυστηρών τιμωριών. Παρεξηγήσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 παρε το παιδι σου και ελα στο γηπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 παρε το παιδι σου και ελα στο γηπεδο Πολύ ευχαρίστως !!! Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=KgOgxCVkh-E Ε;;; Τι λες;;;; Αλλά είπαμε εμείς έιμαστε άγριοι, απολίτιστοι, και προκαλούμε μόνο καταστροφές, τραυματισμούς, ρίχνουμε κυβερνήσεις και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αχουτο καλε τι ωραια ευτυχισμενη οικογενεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις