Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσύ έλεγες θα τα μοιράσουμε. Άλλαξε η τρολοκασέτα; Δεν βγαίνει το imaginary σενάριο ε;

Γιατί απαγορεύεται να τα χάσει και τα 2 ή να τα κερδίσει και τα 2 ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ;

Τελικά τι συμβαίνει τα μοιράζουμε ή τα παίζουμε στο γήπεδο;

Βγήκε και CL o ΠΑΟ; ωραία. Παρεούλα.

Εσυ τρολαρεις,ενω ακομα δεν ξερουμε απο που θα αφαιρεθουν οι 3 βαθμοι...Κανενα CL δεν κοβεται απο τον ΠΑΟΚ...

Ας προσεχαν εκει πανω στο Βορρα...

Και περυσι την προκριση στους ομιλους απο τα καφριλικια των οπαδων του την στερηθηκε.Με γεματη Τουμπα με την Σαλκε θα μπορουσε να περασει...

Χαχα....... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας πάρει πρωτοβουλία ο ΠΑΟΚ, κάμερες, εισιτήρια με όνομα και ισόβια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε όποιον κάνει μαλακία.
Αφού δεν το κάνει το κράτος υποχρεωτικό ας το κάνει μόνος του.

Το ρητορικό βέβαια ερώτημα είναι αν θέλει να το κάνει...
Οπότε αφου δεν θέλουμε, ας μην παραπονιόμαστε για τίποτα. Εγώ ήθελα σκληρότερη ποινή μήπως και ξυπνήσουμε και γίνουμε κάποτε ομάδα.

• Like 1

<p>Ας πάρει πρωτοβουλία ο ΠΑΟΚ, κάμερες, εισιτήρια με όνομα και ισόβια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε όποιον κάνει μαλακία.<br>

Αφού δεν το κάνει το κράτος υποχρεωτικό ας το κάνει μόνος του.<br><br>

Το ρητορικό βέβαια ερώτημα είναι αν θέλει να το κάνει...<br>

Οπότε αφου δεν θέλουμε, ας μην παραπονιόμαστε για τίποτα. Εγώ ήθελα σκληρότερη ποινή μήπως και ξυπνήσουμε και γίνουμε κάποτε ομάδα.</p>

Το θεμα είναι οτι δεν θελει. Οχι μόνο αυτος αλλα όλοι..

Εσύ έλεγες θα τα μοιράσουμε. Άλλαξε η τρολοκασέτα; Δεν βγαίνει το imaginary σενάριο ε;

Δε περιμενα οτι θα προδώσετε το παράρτημα. Αλλά δε μπορεις να περιμένεις κάτι καλύτερο από τέτοιο σύλλογο που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο και ΕΙΔΙΚΑ το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ευτυχως που βρέθηκε ο Σωκράτης και ο Βαγγέλης και γλίτωσαν το ποδόσφαιρο από τη κακομοιριά που το οδηγούσαν οι "επενδυτές" σας.

Για την ιστορία αν γινει κανα θαυμα και βγει ο ΠΑΟΚ τσ. Λ. θα έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο μου. Αν δε βγει, θα έχει προδώσει το παραρτημα.. Έτσι ειμαι καλυμμένος απο παντου. (Μαθαίνουμε οι γάβροι με τον καιρό από τους master της κλάψας και της δικαιολογίας.). Και να μη ξεχάσω. Η καλές αποδόσεις του ΠΑΟ ειναι αποτέλεσμα κοκό και μόνο. Οταν χάνει βαθμους είναι επειδή δεν έχουν πάρει το κοκό τους.

Οπότε αφου δεν θέλουμε, ας μην παραπονιόμαστε για τίποτα. Εγώ ήθελα σκληρότερη ποινή μήπως και ξυπνήσουμε και γίνουμε κάποτε ομάδα.

Η σκληρότερη ποινή θα έχει ως "θυμα" τον εκάστοτε πρόεδρο του γάβρου.

Απόφαση να σταματήσουν αυτές οι αηδίες δεν θα υπάρξει διοτι βολεύουν τους πάντες. Σκοπός ειναι απλά να μη πηγαίνει κανεις γηπεδο και να τρολάρει σε κανα φόρουμ. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Για την ιστορία αν γινει κανα θαυμα και βγει ο ΠΑΟΚ τσ. Λ. θα έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο μου. Αν δε βγει, θα έχει προδώσει το παραρτημα.. Έτσι ειμαι καλυμμένος απο παντου. (Μαθαίνουμε οι γάβροι με τον καιρό από τους master της κλάψας και της δικαιολογίας.)

Εσύ και ο superpie :) Βασικά έκαψες και το σενάριο σου, ακόμα και να βγει. Δίχνεις οτι δεν τι πιστεύεις κατά βάθος το πετάς στην θάλασσα με την πρώτη ευκαιρία.

Καλυμμένος είσαι :)

Ολοι europa league θα είμαστε κατα 90% εκτός αν πάθει ο θεός βέρτικο (για να ηρεμήσεις δεν θα παίξει CL o ΠΑΟ ή κανείς άλλος)

Εσύ και ο superpie :) Βασικά έκαψες και το σενάριο σου, ακόμα και να βγει. Δίχνεις οτι δεν τι πιστεύεις κατά βάθος το πετάς στην θάλασσα με την πρώτη ευκαιρία.

Καλυμμένος είσαι :)

Ολοι europa league θα είμαστε κατα 90% εκτός αν πάθει ο θεός βέρτικο (για να ηρεμήσεις δεν θα παίξει CL o ΠΑΟ ή κανείς άλλος)

Να κανεις μεταγραφες για να μπεις στο CL οπως παραλιγο πηγε να κανει ο ΠΑΟΚ περυσι..

- Οπαδέ του ΠΑΟΚ, γιατί αποδοκιμάζατε τον Σαλπιγγίδη;
- Να, κοίτα. Εμείς δεν θέλαμε να τον αποδοκιμάσουμε, αλλά μας είπαν οι Παναθηναϊκοί ότι θα τον αποθεώσουν και εμείς τους είπαμε εντάξει θα τον αποδοκιμάσουμε. Αλλά μετά μας είπαν στο 1-1 ότι θα τον αποδοκιμάσουμε, και γι' αυτό και εμείς είπαμε ότι θα τον αποθεώσουμε αλλά τελικά δεν τον αποδοκίμασαν γι' αυτό και εμείς δεν τον αποθεώσαμε αλλά τον αποδοκιμάσαμε. Αυτό ακριβώς σε λέω τίποτε άλλο

Aπό τον πάπιο :P

Παιδια ασχετα απο τις κοντρες που εχουμε ο ινσουαραλδε ειναι μεγαλος καφρος και πρεπει να τον διωξετε απο την ομαδα σας γιατι συντομα θα τριτωσει το κακο,

Ευτυχως που βρέθηκε ο Σωκράτης και ο Βαγγέλης και γλίτωσαν το ποδόσφαιρο από τη κακομοιριά που το οδηγούσαν οι "επενδυτές" σας.

Τι να πει κανείς μετά από αυτό. Λουκέτο στο insomnia.

• Like 1

Τι να πει κανείς μετά από αυτό. Λουκέτο στο insomnia.

Το χιουμορ φαντάζομαι δεν υπάρχει στο λεξιλογιό σου έτσι?

Παρε τον Βαγγελα της καρδιας σου και εσυ μια που εισαι και υπερμαχος των απανταχου ιδιωτων κ μνημονιων. Αυτος κυβερναει αλλωστε αρα αυτον υποστηριζεις.

marin.gif

• Like 1

Μπα, όσο το διαβάζω μάλλον για βλακεία πρόκειται. Ειδικά όταν διαβάζω και το υπόλοιπο ποστ.

Όσο για το Βαγγέλα , τον αφήνω σε σένα , το φίλαθλο που η ομάδα του τιμάει τις αρχές αυτού του κράτους και τις δικές σου.

• Like 1

δωσε αλλη μια ψηφο στον Βαγγελη της καρδιας σου τωρα και ασε τα κολπακια...μνημονιακος=υπερασπιστης του Βαγγελη.

Στο θεμα μας, αλλη ομαδα ο ΠΑΟΚ οταν παιζει με νατχο, Αθανασιαδη.

δωσε αλλη μια ψηφο στον Βαγγελη της καρδιας σου τωρα και ασε τα κολπακια...μνημονιακος=υπερασπιστης του Βαγγελη.

Στο θεμα μας, αλλη ομαδα ο ΠΑΟΚ οταν παιζει με νατχο, Αθανασιαδη.

Ο Νατχο πολυ καλος αν και το παιχνιδι το εφερε χ ο Αναστασιου που μου φορτωσε το κεντρο λες

και παιζαμε με τη Ρεαλ.Και που αφησε μονο τον "λιγο" Χουχουμη αντι να βαλει τον Πρανιτς και τον εκανε ο Σαλπι

τ αλατιου.

Παλι καλα που δεν εκανε την ιδια κοτσανα και στον τελικο.

Ο δε Αθανασιαδης κατα τη γνωμη μου ειναι "απατη" σεντερ φορ και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν

στον παοκ και τον αντικαταστησουν τοσο το καλυτερο γι αυτους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...