Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά κατεβήκατε στην Αθήνα...Τώρα το ανέβασμα θα είναι δύσκολο μετά την περιποιημένη τεσσάρα.Αχ φχαριστήθηκε η ψυχούλα μου σήμερα.Άντε και του χρόνου βρε με πεντάρα......

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξια η ήττα μας. Ρεζίλι των σκυλιών και λίγο λέω.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για το κύπελλο. Στα μέσα της χρονιάς έλεγα πως η ομάδα αυτή θα κάνει την εκπληξη του χρόνου. Κι έτσι θα γίνει.

Αξια η ήττα μας. Ρεζίλι των σκυλιών και λίγο λέω.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για το κύπελλο. Στα μέσα της χρονιάς έλεγα πως η ομάδα αυτή θα κάνει την εκπληξη του χρόνου. Κι έτσι θα γίνει.

Ασε φιλε σημερα ο βαζελος σας εστησε στα τεσσερα χαχαχα

Τελευταία φορά που χάσαμε σε τελικό από τον ΠΑΟ στην Αγγλία το πήρε η μεγάλη liverpool και στην Ισπανία η Ατλέτικο. lol

Εγώ  να πώ  την αλήθεια περίμενα καλώς τα παιδιά 0-2 αλλά όχι και τέτοια εμφάνιση λόγω τελικού και όχι απλού παιχνιδιού.

Respect στον Μπεργκ. Ωραίο cf

Χειρότεροι : Κοντός και τζαβέλλας.

• Like 1

Τελευταία φορά που χάσαμε σε τελικό από τον ΠΑΟ στην Αγγλία το πήρε η μεγάλη liverpool και στην Ισπανία η Ατλέτικο. lol

Εγώ  να πώ  την αλήθεια περίμενα καλώς τα παιδιά 0-2 αλλά όχι και τέτοια εμφάνιση λόγω τελικού και όχι απλού παιχνιδιού.

Respect στον Μπεργκ. Ωραίο cf

Χειρότεροι : Κοντός και τζαβέλλας.

Θα φταιγαν τα σοκολατακια :P

• Like 1

Ιβαν Σαββίδης: "Δίδαξαν μπάλα"

Τι κ@υλ@ το σημερινό...

Ας μάθουν ότι τα παιχνίδια δεν παίρνονται ούτε με πυρσούς ούτε με φωτοβολίδες κι ας κάτσουν να φτιάξουν ομάδα μπας και κερδίσουν μες στο γήπεδο...

Γιατί ποιος ειπε οτι ειχαμε ομάδα ? Σταματήστε να συγκρίνετε εμάς που γράφουμε εδώ στο forum με αυτά που γράφονται στα οπαδικά site και στα ραδιόφωνα ;) Μέρα με την νύχτα ειναι οι απόψεις μας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...