Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουγεται πολυ εντονα παντως οτι ετοιμαζουν πεσιμο με σουγιαδες... το ακουσα απο μπατσο κολλητο στην αθηνα...

γυρω απο το γηπεδο δυσκολα να γινει κατι χοντρο, θα ειναι 2000 μπατσοι... οι μεμονωμενοι απο Αθηνα και νοτο γενικα θα εχουν θεμα...

Εγω ακούω έντονα πως καλόπαιδα απο λιμανιού πλευρά, ετοιμάζουν τεράστια υποδοχή με ανάλογες της Τούμπας εκδηλώσεις λατρείας, αδελφοσύνης και πάνω απ όλα φιλοξενείας, προς όλους αυτους τους αγνους φιλάθλους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στον φιλικο τελικό κυπελλου.

Πέρα από τη πλάκα, ευελπιστώ να ειναι απλά φήμες.

Δημοσ.

Eγώ αναμένω απ'την Αστυνομία του Νότου, να'ναι όσο τυπική είναι και η Αστυνομία του Βορρά. Οπως δηλαδή κλείνει η ευρύτερη περιοχή Τούμπας, ερχονται ματ, υμετ, βατραχάνθρωποι, εκαμίτες, φ16, φαντομ, σικόρσκι και συναφή όταν έρχεται ο ολυμπιακός, έτσι να'ναι μόλις κατέβουν τα παιδιά μας.

Ας ελπίσουμε πάντως να μην γίνουν σοβαρές φασαρίες...κυρίως με τα παιδιά του Νότου. Διότι για τους Βόρειους, χλωμά τα πράγματα. Επειδή έχω κάνει παρόμοια εκδρομή, μόνο κουράγιο δεν έχεις για τέτοια. Βέβαια, αυτά για τους νορμαλ οπαδούς...Αν πιείς κάνα μισό κιλό ντουμάνι και τρυπηθείς, δε νιώθεις κούραση και δε νιώθεις προφανώς...γι'αυτό είσαι μέσα σ'ολα, χαχαχα.

Δημοσ.

Όσοι κατεβείτε αύριο, το μυαλό στο κεφάλι και αν μπορείτε κρατήστε και τον διπλανό σας... Θέλουν να χυθεί αίμα, μη τους κάνετε το χατίρι...

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ αναμένω απ'την Αστυνομία του Νότου, να'ναι όσο τυπική είναι και η Αστυνομία του Βορρά. Οπως δηλαδή κλείνει η ευρύτερη περιοχή Τούμπας, ερχονται ματ, υμετ, βατραχάνθρωποι, εκαμίτες, φ16, φαντομ, σικόρσκι και συναφή όταν έρχεται ο ολυμπιακός, έτσι να'ναι μόλις κατέβουν τα παιδιά μας.

Ας ελπίσουμε πάντως να μην γίνουν σοβαρές φασαρίες...κυρίως με τα παιδιά του Νότου. Διότι για τους Βόρειους, χλωμά τα πράγματα. Επειδή έχω κάνει παρόμοια εκδρομή, μόνο κουράγιο δεν έχεις για τέτοια. Βέβαια, αυτά για τους νορμαλ οπαδούς...Αν πιείς κάνα μισό κιλό ντουμάνι και τρυπηθείς, δε νιώθεις κούραση και δε νιώθεις προφανώς...γι'αυτό είσαι μέσα σ'ολα, χαχαχα.

Ρώτα και κανέναν από Αθήνα/Πειραιά που έχει έρθει στα μέρη σας να σου πει

πόσο καλή και τυπική ειναι η Αστυνομία του Βορρά στους εκδρομείς.

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.Μην στεκόμαστε σε τέτοια και μην προδικάζουμε τίποτα.

Δημοσ.

Ειδα στον υπνο μου το ματς να ληγει 2-1 υπερ του ΠΑΟΚ , και οτι ειχαμε πολλους τραυματιες οπαδους εξω απο το ΟΑΚΑ , μα το "θεο" .

Το 2-1 λετε να το παιξω ? :P

• Like 1
Δημοσ.
Μπαίνουν από τώρα στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Απίστευτη επιχείρηση της Αστυνομίας στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η οποία κάτω απο άκρα μυστικότητα μετέφερε με συρμούς των τρένων φιλάθλους του ΠΑΟΚ προς το ΟΑΚΑ οι οποίοι θα βρίσκονται από τώρα στις εξέδρες!  

Διάβασε περισσότερα στο: Μπαίνουν από τώρα στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...