Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

foto.jpg

Ειναι μονταζ αυτη η εικονα παιδια... μην ασχολειστε...

Βγαζει ματι... περαστε την απο το photoshop με φιλτρα και θα δειτε οτι ο πυρσος ειναι ξενο σωμα για την εικονα....

Ελεος, ποση ακομα προπαγανδα?

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

foto.jpg

Ειναι μονταζ αυτη η εικονα παιδια... μην ασχολειστε...

Βγαζει ματι... περαστε την απο το photoshop με φιλτρα και θα δειτε οτι ο πυρσος ειναι ξενο σωμα για την εικονα....

Ελεος, ποση ακομα προπαγανδα?

Μην τους τα λες αυτά ρε φίλε. Θα παρεξηγηθούνε. Τώρα το παίζουν "αδικημένοι". Άστους λίγο να το "χαρούν".

• Like 1
Δημοσ.

όταν θα βρεθεί κάποιος με αρχίδια και βάλει κάνα 500χίλιαρο πρόστιμο + 7-8αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους+ αποκλεισμό από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για κάνα-δυο χρονάκια εκεί να δεις πως στρώνει η κατάσταση. Μέχρι τότε να 'χαμε να λέγαμε για κάμερες κι ότι δήθεν δεν ξέρουν ποιοί είνα,ι τη στιγμή που πετάνε μάλιστα από πάνω

.[κι ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου, σε όλο το γήπεδο οπαδοί να 'χουν πυρσούς,παντού περιμετρικά του γηπέδου,ούτε να τους τους έδωσαν τέτοιο πράγμα... -_-]

Για όλους όμως ετσι? και σκέψου ποιος έχει να χάσει τα περισσότερα...

Δημοσ.

H προπαγανδα των "αντικειμενικων" μιντια υπερ του ΟΣΦΠ,καλα κρατει.

Το επιδεικτικο φιμωμα του ξυλου που εριξαν οι παιχτες του ΟΣΦΠ,ειναι κατι παραπανω απο προκλητικο.Ολα παρουσιαζονται μονοπλευρα υπερ του ΟΣΦΠ.

Οταν οι σαβιολα-μαρκανο-μεγερι(ενας-ενας) εδερναν τον νατχο σε σημειο να αιμορραγει,και να μην μπαινει φορειο στο γηπεδο,και να παιρνει και κοκκινη απο πανω,ειναι το λιγοτερο προκλητικο.Μεχρι και η καμερα του ΟΤΕ ΤV τα εδειξε αυτα.

Υπηρχε μονο 1 ομαδα μεσα στο γηπεδο,το ματς αντι για 3-0 εληξε 1-0,και οι παλαιστες του ολυμπιακου μεινανε ολοι ατιμωρητοι πλην ενος.Και μιλατε μετα για τον Ινσαουραλντε.Τουλαχιστον αυτος πηρε και μια κιτρινη.Οι κοκκινες των Σαλινο-Μανωλα-Σαβιολα-Μαρκανο-Μεγερι που ειναι?

• Like 3
Δημοσ.

H προπαγανδα των "αντικειμενικων" μιντια υπερ του ΟΣΦΠ,καλα κρατει.

Το επιδεικτικο φιμωμα του ξυλου που εριξαν οι παιχτες του ΟΣΦΠ,ειναι κατι παραπανω απο προκλητικο.Ολα παρουσιαζονται μονοπλευρα υπερ του ΟΣΦΠ.

Όταν πέφτω από τα σύννεφα

Ο Δημήτρης Κριτής θυμάται περιπτώσεις που προηγήθηκαν των γεγονότων στην Τούμπα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, κάνοντας αναφορές στην επιλεκτική μνήμη ορισμένων.

....Όσο για τις συνθήκες ζούγκλας και τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις που ακολούθησαν, που με γουρλωμένα μάτια και περίσσεια έκπληξη αντικρίσατε, ξέρω ότι θα σας προσφέρω ένα δεύτερο ισχυρό σοκ, αλλά δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή: τα ίδια και ίσως χειρότερα για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών έζησε ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη, για να ακούσει μάλιστα λίγο αργότερα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής (!), Θανάση Κανελλόπουλο, να δηλώνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα.....

http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-kritis/otan-peftw-apo-ta-sunnefa.2744855.html

...κάποιοι λένε και την αλήθεια. 

Δημοσ.

Όλα καλά και άμορφα. Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη αναμέτρηση των δυο για να συνεχίσουμε τις παραδόσεις..

Δημοσ.

όταν θα βρεθεί κάποιος με αρχίδια και βάλει κάνα 500χίλιαρο πρόστιμο + 7-8αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους+ αποκλεισμό από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για κάνα-δυο χρονάκια εκεί να δεις πως στρώνει η κατάσταση. Μέχρι τότε να 'χαμε να λέγαμε για κάμερες κι ότι δήθεν δεν ξέρουν ποιοί είνα,ι τη στιγμή που πετάνε μάλιστα από πάνω ελικοπτεράκια.[κι ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου, σε όλο το γήπεδο οπαδοί να 'χουν πυρσούς,παντού περιμετρικά του γηπέδου,ούτε να τους τους έδωσαν τέτοιο πράγμα... -_-]

Μπα, χέστηκε ο ανώνυμος χουλιγκάνος ή πίθηκος για όλα αυτά και για το αν θα πληγεί η ομάδα του. Αυτός γουστάρει μόνο με πυρσούς, ξύλο και πανηγύρια. Η λύση είναι κάμερες, ονομαστικά και αριθμημένα εισιτήρια και συλλήψεις.

• Like 3
Δημοσ.

Μπα, χέστηκε ο ανώνυμος χουλιγκάνος ή πίθηκος για όλα αυτά και για το αν θα πληγεί η ομάδα του. Αυτός γουστάρει μόνο με πυρσούς, ξύλο και πανηγύρια. Η λύση είναι κάμερες, ονομαστικά και αριθμημένα εισιτήρια και συλλήψεις.

Μπα και αυτά θέμα διοικησης ειναι ρε. Ειδες να πιάνει κανεις τον βλαμενο που πεταξε το ποτήρι στον Αναστασίου? Σιγά μη δε τον βρηκανε. Αλλά θα ναι κανας πολιτικός και θα τη γλιτωσε ή κανα μεγάλο κεφάλι.

Τα πάντα ξεκινουν απο πολύ ψηλοτερα.

Στην Αγγλία η Θάτσερ τους έκανε ανθρώπους. Δεν ειμαι υπερ τέτοιων νοοτροπιών βέβαια, αλλά μπορω να κάνω υπομονη 2-3 χρονια χωρις Ευρώπη αν ειναι να βλέπουμε μόνο μπαλίτσα και όχι σφαξίματα.

Δημοσ.

Στην Αγγλία η Θάτσερ τους έκανε ανθρώπους. Δεν ειμαι υπερ τέτοιων νοοτροπιών βέβαια, αλλά μπορω να κάνω υπομονη 2-3 χρονια χωρις Ευρώπη αν ειναι να βλέπουμε μόνο μπαλίτσα και όχι σφαξίματα.

Βασικα αυτο με την Θατσερ ειναι ενας μυθος. Η Θατσερ δεν τους εκανε ανθρωπους, ουτε παταξε την βια. Η Θατσερ εδιωξε την βια μεσα στα ποδοσφαιρικα γηπεδα. Γιατι οι συναντησεις βιας και μαχαιρωματων κλπ(παρομοιες με αυτες Ολυμπιακων-Παναθηναικων αλλά πολυ χειροτερων) αυξηθηκαν σε συχνοτητα!

Η Θατσερ δηλαδη εκανε ομορφο και πολιτισμενο το προσκηνιο αλλά το παρασκηνιο παρεμεινε ιδιο και χειροτερεψε.

Βεβαια εγω προσωπικα ζηλευω τα Αγγλικα γηπεδα(και οχι μόνο, πχ και τα Ισπανικα κλπ) και την ατμοσφαιρα που επικρατει εκει, εννοω και μιλαω βεβαια περι του πολιτισμου που επικρατει και θα ηθελα να (μπορουν να ) υπαρχουν φιλαθλοι και των 2 ομαδων διπλα διπλα με συνθηματα εστω και μισους εκατερωθεν, οποτε η Θατσερ εκανε φοβερα καλο σε αυτο.

Και βεβαια ολα αυτα τα χρονια ενασχολησης μου με το ποδοσφαιρο εχω καταλαβει οτι το ποσοστο που δημιουργουν το προβλημα, το ποσοστο των καρφων αποτελει την συντριπτικη μειοψηφεια αλλά οι ενεργειες τους εχουν γιγαντωδες αντικτυπο και κανουν να φαινεται κακη ολη η συντριπτικη πλειοψηφεια παροτι δεν εχει συμμετοχη στην "καταστροφη". Και οτι λογω ψυχολογιας της μαζας και λογω του οτι οι περισσοτεροι φοβουνται και δεν θελουν να μπλεξουν με συνοπαδους τους σε καυγαδες, οι "καφρικες" συμπεριφορες επικροτουνται εκεινη τη στιγμη απο τους υπολοιπους με επιδοκιμασιες. Αντι η συντριπτικη πλειοψηφεια να καταδικαζει και να εξοριζει αυτους τους καφρους, στη στιγμη.

Με απλα λογια, ενας και μόνο ενας απο τις εξης 3 κατηγοριες να ηθελε θα μπορουσε να παταξει την βια στη στιγμη:

Κρατος.

Ομαδες(ΠΑΕ)

Οπαδοι(οργανωμενοι οπαδοι).

Αλλά το κρατος το συμφερει ολο αυτο, τις ομαδες και τις συμφερει αλλά και δεν θελουν να πανε κοντρα στους οπαδους τους παιρνοντας μετρα κατα αυτων, ενω οι οπαδοι δεν ειναι και το πιο ευκολο να στραφουν εναντιον συνοπαδων τους.

Δημοσ.

Η ΕΠΟ δεν έβγαλε διαπίστευση στον Κόλκα για τον τελικό. Κόβουν δημοσιογράφο από τον τελικό επειδή τους κράζει.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!

ps προς άπαντες: Δεν κατηγορώ τον βαγγέλα για αυτό

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η ΕΠΟ δεν έβγαλε διαπίστευση στον Κόλκα για τον τελικό. Κόβουν δημοσιογράφο από τον τελικό επειδή τους κράζει.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!

ps προς άπαντες: Δεν κατηγορώ τον βαγγέλα για αυτό

Η πιο αισχρη αποφαση φασισμου ηταν αυτη!!

Η αιτιολογια ποια ηταν αναρωτιεμαι? Την ξερεις? Λογικα κατι σαν "Αποφασιζομεν και διατασσομεν οτι δεν μας αρεσουν αυτα που γραφεις οποτε....."

Τραγικα πραγματα. ΦΑΣΙΣΜΟΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

PS: Ναι λογικα η ΕΠΟ δρα μονη της φιλτατε αφελη συνοπαδε..... :-D

Δημοσ.

Η πιο αισχρη αποφαση φασισμου ηταν αυτη!!

Η αιτιολογια ποια ηταν αναρωτιεμαι? Την ξερεις? Λογικα κατι σαν "Αποφασιζομεν και διατασσομεν οτι δεν μας αρεσουν αυτα που γραφεις οποτε....."

Τραγικα πραγματα. ΦΑΣΙΣΜΟΣ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

PS: Ναι λογικα η ΕΠΟ δρα μονη της φιλτατε αφελη συνοπαδε..... :-D

Ο Σαρρής δεν πήγε στην σημερινή σύσκεψη με τον υπουργό, τον αρχηγό της αστυνομίας, τον βρύζα και τον αλαφούζο. Λένε ότι δε θέλει με τίποτα να έρθει στον τελικό...

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ βαριέμαι να βλέπω αγώνες που δεν παίζει η ομάδα μου οπότε τον δικαιολογώ...

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Ολυμπιακό γιατί κάποιος είναι ηλήθιος, όπως δεν μπορώ να κατηγορίσω τον ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι οπαδοί είναι ηλήθιοι. Δεν εκπροσωπεί ο ένας τον άλλο...

Δημοσ.

Προς το παρόν λείπει τρίτος χαφ. :-)

Δεν μπορώ με τίποτε να μαντέψω ποιος θα είναι, αν και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο Νίνης. :devil:

Εκτός αν κάνει τα ακατανόητα όπως στον 1ο ημιτελικό.

Δημοσ.

Ο Σαρρής δεν πήγε στην σημερινή σύσκεψη με τον υπουργό, τον αρχηγό της αστυνομίας, τον βρύζα και τον αλαφούζο. Λένε ότι δε θέλει με τίποτα να έρθει στον τελικό...

Αν είχαμε έστω και λίγο σοβαρό κράτος, θα έπρεπε ναείχανε καλέσει και τον χοντρό. Γιατί hooligans/οργανωμένοι του γάβρου θα εμπλακούν στα επεισόδια. 

Για να μην πω οτι ίσως είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Εγώ φοβάμαι μεγάλης έκτασης επεισόδια, τουλάχιστον ας έχουμε μόνο υλικές ζημιές.

Δεν τον αφορά το θέμα ε;

Μετά έχει άδικο ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ που τον λένε προσκύμενο στο γάβρο.

Δημοσ.

ακουγεται πολυ εντονα παντως οτι ετοιμαζουν πεσιμο με σουγιαδες... το ακουσα απο μπατσο κολλητο στην αθηνα...

γυρω απο το γηπεδο δυσκολα να γινει κατι χοντρο, θα ειναι 2000 μπατσοι... οι μεμονωμενοι απο Αθηνα και νοτο γενικα θα εχουν θεμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...