Pa0ki Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Στο Καραϊσκάκη δεν ανάβετε πυρσούς έτσι? Δεν το έχεις ξαναδεί το προχθεσινό? Η Τούμπα πάντα έτσι είναι στα ντέρμπυ, στο συγκεκριμένο λίγο περισσότερο λόγω κυπέλλου και σφαγής στο 1ο ματς Ένα μικρό δείγμα Το μόνο που λείπει από τα βίντεο είναι τα ψάρια στην αρχή, δε θυμάμαι να παραπονιόταν κανείς τότε ότι θα καιγόταν Τους σιδερολοστούς και τις πέτρες δε ξέρω που τα είδες ή τα βγάζεις από το μυαλό σου Επίσης αν ο το λείψανο που είχατε στην αποστολή δεν έκανε ναζάκια και δεν καθυστερούσε αδικαιολόγητα να αρχίσει ο αγώνας θα ήταν λιγότερο τεταμένα τα νεύρα και του κόσμου και των παικτών 1
thanos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 κοιτα αν μεναμε στους πυρσους και μονο σε αυτους ,θα σας εβγαζα το καπελο ,δυστυχως για το τελευταιο που εχει παραπονα ο ολυμπιακος ειναι για τα καπνογονα . και στην τελικη σε ολο το γηπεδο υπηρχε καπνογονο που περασανε με την ανοχη της αστυνομιας και της διοικησης .. στα βιντεο που ανεβαζεις δειχνει μονο την θ4 και καποια μεμονομενα απο τα κεντρικα , αυτο που εγινε προχτες ητε θελεις να το δεχτεις ητε οχι ηταν ενα καλα οργανωμενο σχεδιο απο διοικηση αστυνομια και οπαδους , το λειψανο που λες ειχε ολα τα δικια και θα μπορουσε καλιστα να παρει την ομαδα και να φυγει 1
thanos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Και ο νοών νοείτω... δειξε μου και μια φωτο εσυ σαν παοκτζης ποτε αντιμετωπισε προβλημα η αποστολη της ομαδας σου στο καραισκακη? οχι 4 . μια μονο θελω να μου δειξεις . εκτος και αν εισαι παοκτζης με φιλοπαναθηναικα αισθηματα που τωρα τελευταια ειναι της μοδας
Pa0ki Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 κοιτα αν μεναμε στους πυρσους και μονο σε αυτους ,θα σας εβγαζα το καπελο ,δυστυχως για το τελευταιο που εχει παραπονα ο ολυμπιακος ειναι για τα καπνογονα . και στην τελικη σε ολο το γηπεδο υπηρχε καπνογονο που περασανε με την ανοχη της αστυνομιας και της διοικησης .. στα βιντεο που ανεβαζεις δειχνει μονο την θ4 και καποια μεμονομενα απο τα κεντρικα , αυτο που εγινε προχτες ητε θελεις να το δεχτεις ητε οχι ηταν ενα καλα οργανωμενο σχεδιο απο διοικηση αστυνομια και οπαδους , το λειψανο που λες ειχε ολα τα δικια και θα μπορουσε καλιστα να παρει την ομαδα και να φυγει Δες το 2ο με το βάζελο που δείχνει και επίσημα και θύρες 5-6 Πυρσοί περνάνε σε όλα τα γήπεδα των μεγάλων ομάδων για πλάκα, δεν θέλει και πολύ οργάνωση Εγώ είμαι υπέρ των πυρσών/καπνογόνων στο γήπεδο, σχεδόν πάντα έχω μαζί μου αλλά τον ανάβω και σβήνει στο χέρι μου Το πρόβλημα δεν είναι ο πυρσός αλλά ο κάθε μαλάκας που τον πετάει μες στο γήπεδο Ο Σάββας έχασε κάθε δίκιο όταν αρνιόταν επί 75 λεπτά να βγάλει την ομάδα στο γήπεδο ενώ οι πάγκοι είχαν καθαριστεί και δεν υπήρχε λόγος καθυστέρησης. Σκέψου μόνο ότι ο κόσμος(που προηγούμενος είχε φάει χημικά έξω) καθόταν 1 ώρα και 1 τέταρτο στην κερκίδα και έτρωγε κρύο και βροχή για τα ναζάκια του παππού. Είχε ξεκάθαρη πρόθεση να μην γίνει το ματς, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Απόδειξη το κάψιμο του πάγκου από εσάς τους ίδιους και τα κλάματά του για διακοπή "μας κάψανε τον πάγκο" Αν δεν ήταν η καθυστέρηση με τη μαλακία με τα ψάρια(που τους τσίτωσε όλους), άντε και η μπανάνα δε νομίζω να ασχολούμασταν ακόμη με τη "ζούγκλα" της Τούμπας. Στον ημιτελικό που χάσαμε από την ΑΕΚ έγιναν πολύ χειρότερα
kostask91 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλα το επιχειρημα περι καπνογονων τελειως ακυρο. Και ποιος φιλαθλος-οπαδος δε κ@υλωνει βλεποντας το γηπεδο του ετσι ? Δε γινεται πχ στο Καραισκακι να σου αρεσει και στην Τουμπα να το κατηγορεις , οπως και το αντιθετο. Οπως λεει και το Paoki απο πανω , μονοι σας τα προκαλεσατε τα νευρα του κοσμου. Εδω εγω στην καφετερια στην καναπεδαρα με το μπυρονι στο χερι , βαρεθηκα και νευριασα , ποσο μαλλον αν ημουν μες τη βροχα και το δακρυγονο
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Και ο νοών νοείτω... ΧΑΧΑΧΑ εχεις χιουμορ. Ναι ολο το προβλημα της αποστολης του ολυμπιακου, και το χειροτερο που εγινε, ηταν τα ψαρια. Η φαση με τα ψαρια και τα βρωμονερα βεβαια στον παγκο αποτελει την επιτομη της γυφτιας. Οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο απο τους μπεκρουλιακες της 4 βεβαια, αλλα μακαρι να μενε εκει το θεμα και να μην ειχαμε τα υπολοιπα. Λυπαμαι που περα απο τον Κοσμα οι υπολοιποι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Το μονο κακο για μας ειναι που δε σηκωθηκαμε να φυγουμε, οπως και επρεπε. Ουτως η αλλως ο μαρινακης δε προκειται να τα ξανανεχτει αυτα οποτε απολαυστε τον θριαμβο! (= κεκλεισμενων των θυρων στα πλει οφ και -3 βασικοι στον τελικο) 1
anterovgaltis Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε thanos77 γιατί ταυτ´ιζεσαι με μια διοίκηση κι έναν επιχειρηματία τους οποίους χαρακτηρίζεις μάγκες? δηλ θέλεις να μας πεις πως ο οσφπ σαν διοίκηση ειναι λιγότερο κακός από όλους τους υπόλοιπους? δεν βοηθάς την ομάδα σου ετσι αλλά μόνο την καφρίλα την οποία ΚΑΙ ο οσφπ προμοτάρει.
thanos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ο παοκ γιατι δεν δεχοταν να γινει η αλλαγη των παγκων να τελειωνει το θεμα ... μην κοροιδευομαστε ολοι γνωριζαμε τι θα γινοταν στην τουμπα ,ολοι το περιμεναμε ,αλλα οχι σε τετοιο μεγαλο βαθμο . για μενα κακως συνεχιστηκε ο αγωνας ας επαιρνε την ομαδα ο χοντρος και να φυγει .ειναι και η διοικηση υπευθυνη που εστειλε τους παιχτες σαν προβατα στην σφαγη τωρα να λες οτι πηγαμε να βαλουμε φωτια στον παγκο οι ιδιοι ,ειναι αστειο ,δηπάδη εμεις τρυπησαμε και τον παγκο ? που ολα αυτα εγιναν μια μερα πριν τον αγωνα ,καπου το διαβασα και δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα την προηγουμενη μερα ειχανε παει μπαοκια στην τουμπα για προβα εξεδρας .. και ξαναλεω ειμαι υπερ των καπνογονων και μακαρι να μεναμε σε αυτα
anterovgaltis Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ΧΑΧΑΧΑ εχεις χιουμορ. Ναι ολο το προβλημα της αποστολης του ολυμπιακου, και το χειροτερο που εγινε, ηταν τα ψαρια. Η φαση με τα ψαρια και τα βρωμονερα βεβαια στον παγκο αποτελει την επιτομη της γυφτιας. Οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο απο τους μπεκρουλιακες της 4 βεβαια, αλλα μακαρι να μενε εκει το θεμα και να μην ειχαμε τα υπολοιπα. Λυπαμαι που περα απο τον Κοσμα οι υπολοιποι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Το μονο κακο για μας ειναι που δε σηκωθηκαμε να φυγουμε, οπως και επρεπε. Ουτως η αλλως ο μαρινακης δε προκειται να τα ξανανεχτει αυτα οποτε απολαυστε τον θριαμβο! (= κεκλεισμενων των θυρων στα πλει οφ και -3 βασικοι στον τελικο) Μαργαριτα πάντως με εκφράσεις τύπου μπεκρούλιακες της 4 πρόαγεις αυτό που πιο πάνω λες πως καταδικάζεις. 1
Demon13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 δλδ θα πρεπει να χυθει αιμα για να καταλαβω ... το οτι στην τουμπα εχουμε παντα προβλημα ειναι γεγονος ,αλλα το προχτεσινο δεν το εχω ξαναδει ποτε , καπνογονα σε ολο το γηπεδο με την ανοχη της αστυνομιας ,σιδερολοστους ,πετρες ξυραφακια και οι αστυνομια αταραχη ..πες μου ποτε συνεβησαν αυτα στο καραισκακη ????? αν εχεις παει στο καραισκακη θα δεις τα μετρα ασφαλειας που εφαρμοζονται . μην μου μιλησεις για παναθηναικο και ριζουπολες που σε καμια περιπτωση παλι δεν μπορουμε να τα βαλουμε στην ιδια ζυγαρια εγω με τον παοκ εχω προβλημα ,και πες μου ποτε η αποστολη του παοκ αντιμετωπισε προβλημα στο καραισκακη ? Με τον Παναθηναϊκό δεν εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας αυτό λες; Ακου λέει να μην μιλήσει για Ριζούπολες. Και εφαρμόζονται με όλους τους άλλους; Δικιά σας είναι η αστυνομία μάλλον, για να κάνετε ότι θέλετε. Πες εδώ στους Παοκτζήδες ότι δουλευει και επίσημα πλεον ο αργηχός της τότε Αστυνομίας Τσιρόνης (επι Ριζούπολης) στον οσφπ, να μαθαίνουν και τι εστί γάβρος. Και λοστούς, και μολότοφ και πέτρες και απ όλα έχουμε δει εκει μέσα απο εσάς. Τώρα που ο παοκ πήρε την θέση του ΠΑΟ στην βαθμολογική θέση, θα δεις τι θα τραβήξουν και αυτοί. Δεν προλάβατε να τα κάνετε και σε αυτούς. Σε βλέπω και να ξεφεύγεις απο το θέμα τον βομβιστικών επιθέσεων, που ξεπρερνάει τα όρια του τραμπουκοσμού, και περνάει στο πεδίο της εγκληματικής οργάνωσης.
we_will_rise Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 ΧΑΧΑΧΑ εχεις χιουμορ. Ναι ολο το προβλημα της αποστολης του ολυμπιακου, και το χειροτερο που εγινε, ηταν τα ψαρια. Η φαση με τα ψαρια και τα βρωμονερα βεβαια στον παγκο αποτελει την επιτομη της γυφτιας. Οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο απο τους μπεκρουλιακες της 4 βεβαια, αλλα μακαρι να μενε εκει το θεμα και να μην ειχαμε τα υπολοιπα. Λυπαμαι που περα απο τον Κοσμα οι υπολοιποι προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Το μονο κακο για μας ειναι που δε σηκωθηκαμε να φυγουμε, οπως και επρεπε. Ουτως η αλλως ο μαρινακης δε προκειται να τα ξανανεχτει αυτα οποτε απολαυστε τον θριαμβο! (= κεκλεισμενων των θυρων στα πλει οφ και -3 βασικοι στον τελικο) Γαύροι ήταν, γαύρους τους πέταξαν. Δεν φταίνε οι μπεκρούλακιες της 4 που δεν έχουν για παρατσούκλι κάτι πιο ευγενές... Ποια είναι τα αδικαιολόγητα που προσπαθούμε (είμαι κι εγώ στους "οι υπόλοιποι") να δικαιολογήσουμε;;; Γιατί δεν πήρατε την ομάδα να φύγετε αλήθεια;;; Επίσης, όταν λες "ο μαρινακης δε προκειται να τα ξανανεχτει αυτα" τι εννοείς; Τον αποκλεισμό; @thanos77 Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα στο να φτάσει στο Καραϊσκάκη. Ούτε ο Ολυμπιακός θα είχε αν είχε φτάσει στην συμφωνημένη και από τις 2 πλευρές ώρα 17:00-18:30, οπότε και ήταν κλειστοί ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Αντ'αυτού ήρθε 19:10 με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι οπαδοί στις εξέδρες. Να σημειώσουμε εδώ ότι η αστυνομία με ευγενική χρήση δακρυγόνων απομάκρυνε τους ενοχλητικούς μπεκρούλακιες της 4 που θέλανε να μπουν στην 4 (τι θράσος) αλλά ΜΠΟΡΕΙ να κινούνταν αρνητικά εναντίον του πούλμαν του Ολυμπιακού. 1
thanos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ρε thanos77 γιατί ταυτ´ιζεσαι με μια διοίκηση κι έναν επιχειρηματία τους οποίους χαρακτηρίζεις μάγκες? δηλ θέλεις να μας πεις πως ο οσφπ σαν διοίκηση ειναι λιγότερο κακός από όλους τους υπόλοιπους? δεν βοηθάς την ομάδα σου ετσι αλλά μόνο την καφρίλα την οποία ΚΑΙ ο οσφπ προμοτάρει. εισαι λαθος φιλε μου ,εχω αηδιασει απο τον μαρινακη και τους αυλικους του και το γραφω συνεχως ,αλλλα δεν μπορω ομως να μενω και αμετοχος στην ιδεα που λατρευω ,ασχετα αν αυτος ο προεδρος εμενα σαν οπαδο του ολυμπιακου δεν με αντιπροσοπευει . αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι για ολα φταει ο ολυμπιακος ,εχετε φτασει σε σημειο να μας χαρακτηριζετε ως κοινωνικο προβλημα . ΟΛΟΙ εχουνε ευθυνες φιλε μου απο τον πρωτο εως τον τελευταιο ,το ποδοσφαιρο ειναι καθρεφτης της κοινωνιας μας και σιγουρα δεν φταιει για ολα ο ολυμπιακος . η παραγκα υπηρχε και θα υπαρχει και μετα απο τον ολυμπιακο
margaritagr Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μαργαριτα πάντως με εκφράσεις τύπου μπεκρούλιακες της 4 πρόαγεις αυτό που πιο πάνω λες πως καταδικάζεις. Μα μπεκρουλιακες ειναι οι συγκεκριμενοι που τα κανουν αυτα, τι ειναι; Με τις μαλαματινες στα χερια. Σε καθε ομαδα οι οπαδοι που τα κανουνε αυτα ειναι πρεζακηδες, μαστουρωμενοι..αποβρασματα της κοινωνιας γενικοτερα. Ανθρωποι που δεν εχουν τι αλλο να κανουν. Εχω βρεθει σε "συζητησεις" με "μεγαλοστελεχη" της 7 και της 13.. Θεωρουν τρελλη μαγκια το να χτυπησεις ποδοσφαιριστες ή "να τη πεσεις" σε αντιπαλους συνδεσμους κλπ. Εχω γραψει και πιο πριν οτι ολους αυτους πρεπει να τους κλεισουνε σ ενα κλουβι να σκοτωθουν μεταξυ τους. Θα κατεβουνε λεει 21.000 παοκτζηδες στην αθηνα.. Δε φανταζονται οι "υπευθυνοι" τα αντιποινα που θα σχεδιαστουν απο τους "γαυρους";;; Ειναι δυνατον να βγαινουνε να κανουνε τετοιες δηλωσεις παιχτες και προεδροι; Θυμαμαι ποσο κραξιμο εφαγε ο χοντρος μετα το ντερμπι με τον παο. Μετα πια κραταγε πιο.. Χαμηλο προφιλ και μετραγε τις δηλωσεις του. Δε γινεται να μπαινουνε οπαδοι κι να βαρανε παιχτες και να λεει μετα ο σαββοδης μπραβο ολα πηγαν οπως εγγυηθηκα. 2
thanos77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Με τον Παναθηναϊκό δεν εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας αυτό λες; Ακου λέει να μην μιλήσει για Ριζούπολες. Και εφαρμόζονται με όλους τους άλλους; Δικιά σας είναι η αστυνομία μάλλον, για να κάνετε ότι θέλετε. Πες εδώ στους Παοκτζήδες ότι δουλευει και επίσημα πλεον ο αργηχός της τότε Αστυνομίας Τσιρόνης (επι Ριζούπολης) στον οσφπ, να μαθαίνουν και τι εστί γάβρος. Και λοστούς, και μολότοφ και πέτρες και απ όλα έχουμε δει εκει μέσα απο εσάς. Τώρα που ο παοκ πήρε την θέση του ΠΑΟ στην βαθμολογική θέση, θα δεις τι θα τραβήξουν και αυτοί. Δεν προλάβατε να τα κάνετε και σε αυτούς. Σε βλέπω και να ξεφεύγεις απο το θέμα τον βομβιστικών επιθέσεων, που ξεπρερνάει τα όρια του τραμπουκοσμού, και περνάει στο πεδίο της εγκληματικής οργάνωσης. φυσικα και εφαρμοζονται ,αφου θες να θυμηθουμε την ριζουπολη να σου θυμησω πως υπηρχαν και δικοι σας οπαδοι μεσα ..μετα τον αγωνα τους πηρατε στο κυνηγι εσεις οι ιδιοι και μαλιστα ο φιλλιπιδης τους ειχε χαρακτηρισει κοτες .. ριζουπολη για μας εχουμε καθε χρονο την τουμπα ,σταματηστε ποια να την πιπιλατε ,οτι εγινε ηταν κατακριταιο συμφωνω. δεν θελω να μπω σε λογικη ποιος την εχει μεγαλυτερη και το ποιος φταει περισσοτερο,γιατι και εγω μπορω να θυμηθω παλλιοτερος και προσφατους αγωνες στα μεταξυ μας παιχνιδια που ειχαμε και αποδειδηγμενα τραυματισμους παιχτων . να σου θυμησω πως ενα ποτηρι πεταχτηκε στον αναστασιου στο μεταξυ μας παιχνιδι και εμεις οι ιδιοι κραξαμε τον μαλακα που τον πεταξε ,εσεις παλι πανυγηριζετε με τα αισχη που γινανε στην τουμπα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις