kanesaxo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βρε κοίτα που φτάσαμε... Να μας θελουν οι κοκκινοπρασινοι σα φίλους. Αιντε απο δω! πολύ καλά έκανε ο ζαγοράκης και δε πήρε θέση.Θα μου πείτε, ήταν οτι πιο διπλωματικό μπορούσε να κάνει. Και καλά έκανε. Αλλα το να στηριξει τη μια παράγκα αντί της άλλης είναι η μεγαλύτερη κοροιδία. Σα να σου ζητουν να ψηφίσεις ένα απο τα 2 "μεγάλα" κόμματα για να βγείς απτη κρίση. Τα ίδια πράγματα εν ολίγοις. Οσο για τους παίκτες μας...Ολοι περνάνε δύσκολα,οποτε τους καταλαβαίνουμε που είναι απλήρωτοι. Αλλα ρε παιδιά,οταν σας εχουν παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών, το οποιο ξέφυγε κατα 2 μέρες, αν είναι δυνατόν. Συζητήστε το με τη διοικηση,οχι κατευθείαν αποχή και ανακοίνωση. Αν για παράδειγμα,αυριο χάσετε με 0-2 πχ απτη καβάλα, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ στο κόσμο πως δε χάσατε επειδή δε πληρωθήκατε. Μη δίνετε δικαιώματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 έτσι, για την ΠΑΟΚαρα ρε γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Κόμπλεξ ατελείωτο... Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους και τις ομάδες τους, και νομίζουν ότι κάθε απόφαση που παίρνει ο Ζαγορ κι ο κάθε Ζαγόρ, κινείται γύρω απ'τα συμφέροντα των 2... Κούνια που σας κούναγε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα με ξένισε πάντως σαν Παοκτσή το ότι δεν ψηφίσαμε να φύγει ο Μαρινάκης από την προεδρεία...αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα, συμμετέχεις ενεργά με τις αποφάσεις σου, όχι με το να το παίζεις Ελβετία. Και δεν σημαίνει ότι θα στηρίζαμε έτσι τον Παναθηναϊκό, απλά θα βοηθούσαμε να ελαττωθούν τα φετινά αίσχη του Ολυμπιακού. Φέτος τί παράγκα να κάνει ο Παναθηναϊκός; Ούτε διοίκηση δεν έχει καλά καλά. Η σαπίλα προερχόταν από τον Βγενόπουλο και (κυρίως) από τον Πατέρα, ο οποίος είναι της ίδιας συνομόταξίας με τον Μαρινάκη. Αφού έχει φύγει ο Πατέρας, ο πρώτος που πρέπει να αποδυναμωθεί πρέπει να είναι ο Μαρινάκης, με κάθε τρόπο. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι να καθαρίσει η Super League, και ένα καλό πρώτο βήμα είναι να αλλάξει ο πρόεδρός της. Μια έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμα θα του έκοβε λίγο τα φτερά... Σ'αυτό το κομμάτι, ο Πάοκ έκανε την πάπια, συντηρώντας την υπάρχουσα κατάσταση. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Σιγά μην έκανε λάθος ρε ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ζαγόρ βλέπει μπροστά, ατενίζει το μέλλον παρέα με τους άραβες Αν δηλαδή ο ΠΑΟ έλεγε "Μομφή κατά Μαρινάκη, θέλουμε για πρόεδρο SL τον Ζαγοράκη" θα ψήφιζε υπέρ ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Σιγά μην έκανε λάθος ρε ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ζαγόρ βλέπει μπροστά, ατενίζει το μέλλον παρέα με τους άραβες Αν δηλαδή ο ΠΑΟ έλεγε "Μομφή κατά Μαρινάκη, θέλουμε για πρόεδρο SL τον Ζαγοράκη" θα ψήφιζε υπέρ ε ? Πριν γίνει το γελαδομούσχαρο πρόεδρος, μεγάλο φαβορί για την προεδρία του βόθρου ήταν ο Ζαγόρ. Αρνήθηκε την θέση (προς τιμήν του για μένα). Προφανώς πάλι λευκό θα ψήφιζε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα με ξένισε πάντως σαν Παοκτσή το ότι δεν ψηφίσαμε να φύγει ο Μαρινάκης από την προεδρεία...αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα, συμμετέχεις ενεργά με τις αποφάσεις σου, όχι με το να το παίζεις Ελβετία. Και δεν σημαίνει ότι θα στηρίζαμε έτσι τον Παναθηναϊκό, απλά θα βοηθούσαμε να ελαττωθούν τα φετινά αίσχη του Ολυμπιακού. Φέτος τί παράγκα να κάνει ο Παναθηναϊκός; Ούτε διοίκηση δεν έχει καλά καλά. Η σαπίλα προερχόταν από τον Βγενόπουλο και (κυρίως) από τον Πατέρα, ο οποίος είναι της ίδιας συνομόταξίας με τον Μαρινάκη. Αφού έχει φύγει ο Πατέρας, ο πρώτος που πρέπει να αποδυναμωθεί πρέπει να είναι ο Μαρινάκης, με κάθε τρόπο. Αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι να καθαρίσει η Super League, και ένα καλό πρώτο βήμα είναι να αλλάξει ο πρόεδρός της. Μια έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμα θα του έκοβε λίγο τα φτερά... Σ'αυτό το κομμάτι, ο Πάοκ έκανε την πάπια, συντηρώντας την υπάρχουσα κατάσταση. Κρίμα. Συγνώμη που θα σας κατεβάσω από το συννεφάκι σας, αλλά δεν είναι ο Ζαγοράκης και κατ' επέκτασιν ο ΠΑΟΚ ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ με τον στρατό ανεγκέφαλων που συντηρεί. Ο πρόεδρος του Τέλη ίσως να είναι η μοναδική ελπίδα να αλλάξει κάτι, αλλά αν θυμάμαι καλά, είχε αρνηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μας νοιάζει τι λέει ο ΠΑΟ ρε φίλε... Εγώ ήθελα η ομάδα ΜΟΥ να έχει δική της πρόταση για την λύση. Η αποχή όμως δεν είναι πρόταση, τουλάχιστον όχι στα δικά μου μάτια. Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί, χαλαρώστε λίγο, δεν αφορούν τα πάντα εσάς. Αν ο ΠΑΟΚ ψήφιζε υπέρ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, όπως δεν είναι και η ΑΕΚ που ψήφισε υπέρ (για τον Άρη δεν ξέρω ). Τώρα που δεν ψήφισε τίποτα, δυστυχώς δίνει πάλι δικαίωμα για σχόλια ότι βρίσκεται στο άρμα του Ολυμπιακού. Ας μας πουν όμως οι φίλοι μας οι Ολυμπιακοί πόσο "φιλικό" σωματείο μας θεωρούν...νομίζω φαίνεται η αμοιβαία συμπάθεια! Για μένα, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε ψηφίσει υπέρ της μομφής, και μετά στις εκλογές να στήριζε άλλη υποψηφιότητα (π.χ. Αδαμίδης) ή να έβαζε και ο ίδιος ο Ζαγοράκης. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν θα έπρεπε να στηρίξει υποψηφιότητα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. @ Erwdios : Αφού ο Ζαγοράκης δεν "μπορεί" και του Εργοτέλη δεν θέλει , ας μείνει ο Μαρινάκης που και μπορεί και θέλει... ρε δεν πάμε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ο Ζαγοράκης έχει άλλα άγχη, όπως το να βρει λεφτά να πληρώσει τους παίχτες. Δεν τον παίρνει να ασχολείται με τα κοινά, όταν δεν έχει τακτοποιήσει τα του οίκου του, κοινώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς, μετά από αυτή τη συμπεριφορά του μαρινάκη, το να μην τον καταψηφίζεις δείχνει από μόνο του ύποπτο. Θέλεις ύποπτο του στυλ, "δεν τα έκανε σε εμάς άρα στα κοκοβίνια μας"? Θέλεις ύποπτο του στυλ, "ας τα πηγαίνουμε καλά με τον αφέντη"? Θέλεις ύποπτο του στυλ, "σιγά μωρέ... δεν έκανε και τίποτα... (και είμαι ελέφαντας)"? Πάντως, κάτι δεν πάει καλά εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να σας ξενερώσω, πιστεύετε ότι μαθαίνουμε έστω και το 1% αυτών που γίνονται και λέγονται εκεί μέσα ;; Τον χρόνο και το σάλιο μας χαλάμε, ας δούμε λίγη μπαλίτσα και ας κόψουν όλοι τον λαιμό τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 @ Erwdios : Αφού ο Ζαγοράκης δεν "μπορεί" και του Εργοτέλη δεν θέλει , ας μείνει ο Μαρινάκης που και μπορεί και θέλει... ρε δεν πάμε καλά! Μπορεί πάντα να αναλάβει ο Πατέρας. Εξάλλου επί προεδρίας του ήταν όλα ρόδινα. Σώστα? Τα έχουμε ξαναπεί, πρόεδρος σε τέτοιους θεσμούς πρέπει να είναι ανεξάρτητος παράγοντας, που να μην έχει σχέση με το άθλημα, αλλά να έχει το κύρος να σταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να σας ξενερώσω, πιστεύετε ότι μαθαίνουμε έστω και το 1% αυτών που γίνονται και λέγονται εκεί μέσα ;; Τον χρόνο και το σάλιο μας χαλάμε, ας δούμε λίγη μπαλίτσα και ας κόψουν όλοι τον λαιμό τους... Βασικά αυτά που έχουν σημασία, δεν λέγονται εκεί μέσα. Λέγονται στα τηλέφωνα και τα ραντεβού που κάνουν οι υποτακτικοί. Δεν είναι κανείς τους τόσο χαζός ώστε να πάει και να εκτεθεί απέναντι στους "εχθρούς" του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί πάντα να αναλάβει ο Πατέρας. Εξάλλου επί προεδρίας του ήταν όλα ρόδινα. Σώστα? Τα έχουμε ξαναπεί, πρόεδρος σε τέτοιους θεσμούς πρέπει να είναι ανεξάρτητος παράγοντας, που να μην έχει σχέση με το άθλημα, αλλά να έχει το κύρος να σταθεί. Πατέρας ftw! (δες παραπάνω τι γράφω για τον Πατέρα) Συμφωνούμε σε ανεξάρτητο πρόσωπο, αν και να σου πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει τι αρμοδιότητες έχει τελικά ο πρόεδρος της Λίγκας. Αφού η ΕΠΟ και η Αθλητική δικαιοσύνη παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις για τιμωρίες κλπ. Όλο το σύστημα θέλει αλλαγή, αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι μοντέλο διοίκησης εφαρμόζεται στην Premier League ή στην Primera Division τέλος πάντων.. ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις