Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έχω δει στην 4 ή σε άλλες θύρες να τους πιάνει ο κόσμος και να τους πετάει έξω.

Οσοι πάνε γήπεδο και κράζουν αυτό το 0.01% που αναφέρεις τους έχουν δίπλα τους και δεν κάνουν τίποτα. Συμφωνω σε αυτό που λές  ,  στιγματισμός λόγω μιας μερίδας ανεγκέφαλων αλλά ευθύνη έχουν και οι υπόλοιποι στην κερκίδα. το σπίτι σου εσύ ο ίδιος πρέπει να το προστατέψεις.

Δημοσ.

Δεν είναι πολύπλοκα τα πράγματα. Τυπικό νομικό πλαίσιο, καμερούλες, αριθμημένες θέσεις, , αστυνομία μετά από 1 εβδομάδα στο σπίτι του του παραβάτη και σιγά σιγά , μόλις φύγουν τα χοντρά, ιδιωτικό security εντός γηπέδου. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έχω δει στην 4 ή σε άλλες θύρες να τους πιάνει ο κόσμος και να τους πετάει έξω.

Στην 4 το ποσοστο ανοητων μεγαλωνει.

Οσοι πάνε γήπεδο και κράζουν αυτό το 0.01% που αναφέρεις τους έχουν δίπλα τους και δεν κάνουν τίποτα. Συμφωνω σε αυτό που λές  ,  στιγματισμός λόγω μιας μερίδας ανεγκέφαλων αλλά ευθύνη έχουν και οι υπόλοιποι στην κερκίδα. το σπίτι σου εσύ ο ίδιος πρέπει να το προστατέψεις.

Δεν κανουν τιποτα γιατι κανείς δεν θελει να μπλεξει. Πολλοι βεβαια που και που κανουν. Αλλά πας στο γηπεδο να δεις παιχνιδι, ε δεν θα κατσεις να μαλωνεις με απροσμενα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Γιαυτό δεν πρόκειται ποτέ να πατήσω γήπεδο και να δώσω τα λεφτά μου σε αυτούς που δε διασφαλίζουν το αυτονόητο της υγείας μου. Οσο πήγα μικρός πήγα απλά πήγαινα να δώ μπαλα. Πλέον ούτε αυτό μπορείς.

Δημοσ.

Το καλά γιαυτόν μάλλον σημαίνει "ειχα εγγυηθει οτι ολα θα πανε καλα, και δεν πέθανε κανείς"
Μη ασχολείσαι με τον Ιβάν μαργαρίτα. Σηκώσαμε κούπα στην Ισπανία.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο του "διδάξαμε ήθος" δηλαδή.

Τρολιες μετά απο τέτοια ντερμπι, επίπεδο παραγόντων οχι αστεία...

Δημοσ.

Ελα μωρέ . θυμηθείτε πως έφυγε ο ευθυμιάδης παλαιότερα σε άλλο γήπεδο. Εδώ δεν είδαμε αιμα. Μύτη δεν άνοιξε σήμερα. Light επεισόδια. ΧΑΧΑ.
Συνεχίζω να μένω στις δηλώσεις Σάλπι. Αυτός δίδαξε ήθος.

Υ.Γ. Τι ωραια στις 26/4 στις σουίτες του ΟΑΚΑ ουισκάκι Αλ αφούζ και Ιβαν μαζί δίπλα δίπλα.

Δημοσ.

Ελα μωρέ . θυμηθείτε πως έφυγε ο ευθυμιάδης παλαιότερα σε άλλο γήπεδο. Εδώ δεν είδαμε αιμα. Μύτη δεν άνοιξε σήμερα. Light επεισόδια. ΧΑΧΑ.

Συνεχίζω να μένω στις δηλώσεις Σάλπι. Αυτός δίδαξε ήθος.

Καμια ομαδα σχεδον δεν διδασκει ηθος.

Ποιος ξεχναει το ποτηρι που πεταξε απο την εξεδρα ο Μαρινακης προπροπερσι στο κεκλεισμενων των θυρων?

Την βαζελινη που ειχαν αλειψει τον παγκο του Παναθηναικου οι Ολυμπιακοι οπαδοι?

Το περιφημο ματς της Ριζουπολης και οσα ειχαν γινει τοτε?

Κλπ κλπ.

Μην γινεστε υποκριτες!! :mad:  Καμια ομαδα δεν ειναι πολιτισμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πας ?

Έχασα τον ημιτελικό, τον τελικό δεν τον χάνω με τίποτα

Χωρίς Κλάους-Νάτχο βέβαια δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.

Ε ναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και κανά ντόρτι απο  τον ΠΑΟ. Ανεβασμένοι ειναι.

Δημοσ.

Σήμερα με τον ΟΦΗ ψιλοζορίστηκαν όμως, ντόρτι δεν παίζει να φάμε

Ο σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. θα το χτυπήσει στα ίσα το κυπελλάκι, αν δεν ήταν και ο Μάνταλος και είχαμε Κλάους-Νάτχο στον τελικό θα ήμουν πολύ αισιόδοξος

• Like 2
Δημοσ.

Σερνόταν η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε λίγο μπάλα, φοβερό το πρώτο γκολ.

Εγώ το ξαναείπα. Δυστυχώς για εμάς, θα το πάρετε. Μακάρι να βγώ λάθος. 

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα. Σας πάει το κύπελλο. Σαν να φαίνεται οτι είναι η σειρά σας.

Τεσπα θα είναι ένα ωραίο ματς με λίγες έως ελάχιστες καφρίλες.

Δημοσ.

Σερνόταν η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε λίγο μπάλα, φοβερό το πρώτο γκολ.

Εγώ το ξαναείπα. Δυστυχώς για εμάς, θα το πάρετε. Μακάρι να βγώ λάθος. 

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα. Σας πάει το κύπελλο. Σαν να φαίνεται οτι είναι η σειρά σας.

Δυσκολο παιχνιδι για το παοκ.Απουσιες σημαντικες και ο Αναστασιου προσαρμοζεται σα το χαμελεον αναλογα 

τον αντιπαλο,και καλα μαλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει θα πάει ο Σάλπι σέντερ φορ , θα γυρίσει ο λούκας χαφ και στη θέση του Νάτχο κλασσικά λάζαρ. Καλό σχήμα ειναι αρκεί να μην τραυματιστεί κανείς. Δεν ειναι και τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων αλλά το φάντασμα  του ΟΑΚΑ "καλώς τα παιδιά 3-0" καραδοκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...