stamatinho Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ετσι πανε αυτα, γτ μονο έτσι μπορείτε.. Απο τα Τέμπη και κατω ΚΟΤΕΣ!! Αυτοι στη τουμπα,εσεις στο πειραια και παει λεγοντας.
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ελα μη γίνεσαι κακός. Ας με έβαζες πέντε στο τηγάνι να περνούσες σήμερα άνετα. Ομάδα που δεν επιτρέπεται να χάσει ακόμα και στις κακές της μέρες την κερδίζεις με ξύλο και τσαμπουκά. Πειραιωτικη πρόκριση. Εκαναν οτι μπορούσαν μάνταλος και βοηθός στο τέλος αλλά δεν ήθελε η μπάλα.
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 An το λες για εμένα δεν ειναι θέμα κακίας. Απλά παίζω με τη λογική τους . Το "οποτε βολεύει στημένο" και τέτοια, ξέρεις τώρα Θα χω τωρα να λέω για Ριζουπουλοτουμπα...ποιος τη χάρη μας των γάβρων...αδικημένοι και τέτοια 1
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προτείνω να κατεβάσει την Κ-20 στο τελικό. 2
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προτείνω να κατεβάσει την Κ-20 στο τελικό. Θα δώσουν στον Σάλπι, στον Νινη και στα άλλα παιδιά μερίδιο απ το bonus. Μη σου πω οτι θα τους ανεβάσουν και στο βάθρο να πανηγυρίζουν αδελφοποιημένα με τις εφημερίδες την άλλη μέρα να γράφουν για διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Και κάπου εκει θα μείνει ο Μανιάτης μόνος του εκτος Εθνικης :P 1
Crash_Batic Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ευτυχώς τελειώσε η παρωδία αυτή που λέγεται ποδόσφαιρο . Ο μάνταλος στο τέλος μου έδωσε την εντύπωση "Δε περνάει ο ΟΣΦΠ , θα πας τελικό αποδεκατισμένος." ξέχασε και την σφυρίχτα στα αποδυτήρια Σφαγη στην Τουμπα κατα του ΠΑΟΚ σημερα αλλα η ΜΠΑΟΚΑΡΑ ηκαρυδατη τους κερδισε ολους.Μπεεεε Αυτοι στη τουμπα,εσεις στο πειραια και παει λεγοντας. Ακριβως τα ιδια καναμε και εμεις στον Πειραια..Εχεις δικιο και εσυ...Ματι σαν τον Δαιμονα εχεις και εσυ...
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μίλησε κανείς για σφαγή ή το έβγαλες το συμπέρασμα απο την φράση μου. ? Μου έδωσε την εντύπωση ειπα όχι ειμαι σίγουρος. Μπορεί ο μάνταλος να είχε αγνά αισθήματα και απλά δεν είδε τα κλωτσίδια στον Νάτχο άφησε την φάση και έβγαλε την δίκαιη κίτρινη μετά στον ισραηλινο. Ειναι ωραία τεχνική αυτή , να προκαλείς εσύ τις κάρτες συνεπεία "λανθασμένων" σφυριγμάτων. Μπορεί και να κάνω λάθος.
jmirko15 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Φάση έχει όταν παραπονιέται ο Ολυμπιακός. Δεν το βλέπεις συχνά αυτό.. 1
stamatinho Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Σφαγη στην Τουμπα κατα του ΠΑΟΚ σημερα αλλα η ΜΠΑΟΚΑΡΑ ηκαρυδατη τους κερδισε ολους.Μπεεεε Ακριβως τα ιδια καναμε και εμεις στον Πειραια..Εχεις δικιο και εσυ...Ματι σαν τον Δαιμονα εχεις και εσυ... Μαλλον δεν εχεις βρεθει σε ντερμπυ στο καραισκακη.Και καλα κανεις.
tomato9 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 τα ψαρια συμφωνα με τον ΚΑΠ ειναι αιτια διακοπης παιχνιδιου, οι ριπες με αεροβολα σε τερματοφυλακες φυσικα και δεν ειναι αιτια διακοπης
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 τα ψαρια συμφωνα με τον ΚΑΠ ειναι αιτια διακοπης παιχνιδιου, οι ριπες με αεροβολα σε τερματοφυλακες φυσικα και δεν ειναι Aνάλογα με τα αεροβόλα. Το θέμα ειναι να τα δεις οτι υπάρχουν. Γιατι και εγω φαντάζομαι διάφορα
tomato9 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Aνάλογα με τα αεροβόλα. Το θέμα ειναι να τα δεις οτι υπάρχουν. Γιατι και εγω φαντάζομαι διάφορα τα κερματα στα κεφαλια εποπτων που τα δειχνει ζωντανα η καμερα ειναι οφθαλμαπατες ? για αυτο και ο τριτσωνης διεταζε τον εποπτη να σηκωθει ?
Cossutius. Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Από τα αεροβόλα το πας στα κέρματα? Έμαθα οτι έριχναν και μπεκάτσες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις