Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να το χωνέψω πως έμεινα χωρίς εισιτήριο για τον ημιτελικό

Εξαντλήθηκαν από τώρα?

Στα διαρκείας περιλαμβάνεται και το κύπελλο?

Αν όχι παίζει να έχουν δεσμευτεί απούλητα γι αυτούς και όσα μείνουν να διατεθούν τις τελευταίες μέρες.

Δημοσ.

Αν περάσετε τον γάβρο, θα το πάρετε από εμάς.

Αν δεν περάσετε, θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη διαίσθηση έχω.

Δημοσ.

Αν περάσετε τον γάβρο, θα το πάρετε από εμάς.

Αν δεν περάσετε, θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη διαίσθηση έχω.

Πιο πολύ φοβάμαι μεταξύ μας τελικό, παρά το γαύρο στην Τούμπα που θεωρητικά έχουμε το πάνω χέρι

Εγώ πάντως θέλω τελικό με ΟΦΗ B)

Δημοσ.

Μάνταλος στην Τούμπα, καλώς τα δεχτήκατε  :-D

Βρε βρε τον γενικο ρεπορτερ ολων των ομαδων της SL...

Λες να γινει καμια σφαγη οπως εγινε στη Λεωφορο με το φαουλ του φαουλ απο το οποιο προηλθε το πλαγιο του πλαγιου που μετα απο 2 λεπτα εφερε το γκολ του Ολυμπιακου? :P

Δημοσ.

Τραγικος ορισμος αλλά ακομα υπερτραγικοτερος ο Σωτηροπουλος ως βοηθος διαιτητη.

Get ready for the slaughter....

svSLAUGHTER_wideweb__470x334,0.jpg

Προβατα στην σφαγη εννοεις τον ΠΑΟΚ? Μεσα στη Τουμπα? Really? Ελεος!

Δημοσ.

Ε ελπιζω να μην γινει.

Βασικα νομιζα οτι ελπιζω να γινει το αντιστροφο απο αυτο που εγινε στον 1ο ημιτελικο και να μεινει χωρις λογο(αδικως δηλαδη) στο 30ο λεπτο ο Ολυμπιακος με παικτη λιγοτερο ενω θα επρεπε να μεινει ο ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο, αλλά τελικα δεν ειμαι σιγουρος και ισως ελπιζω για το 50-50.

Δημοσ.

Ε ελπιζω να μην γινει.

Βασικα νομιζα οτι ελπιζω να γινει το αντιστροφο απο αυτο που εγινε στον 1ο ημιτελικο και να μεινει χωρις λογο(αδικως δηλαδη) στο 30ο λεπτο ο Ολυμπιακος με παικτη λιγοτερο ενω θα επρεπε να μεινει ο ΠΑΟΚ με παικτη λιγοτερο, αλλά τελικα δεν ειμαι σιγουρος και ισως ελπιζω για το 50-50.

Μην διαβαζεις Κολκα.... :P

Εγω το ελπιζω να παιξω με παικτη λιγοτερο απο το 30' για να ησυχασουμε

Δημοσ.

Μην διαβαζεις Κολκα.... :P

Εγω το ελπιζω να παιξω με παικτη λιγοτερο απο το 30' για να ησυχασουμε

Χεχε μπα οχι πρωτα εγω το σκεφτηκα και μετα το ειδα οτι το εγραψε και αυτος. Δικιο εχει παντως.

Διαβαζα και ενα αρθρο πριν λιγο που λεει καποια απο αυτα που εχει κανει ο Σωτηροπουλος αλλά ξεχναει και αρκετες αλλες περιπτωσεις. Αχρηστοι. Κλασικα πραγματα βασικα. Ή καντε μια δουλεια σωστα(και αναφερετε ΟΛΑ τα γεγονοτα) ή μην την κανετε καθολου αναφεροντας ενα μερος τους. Τελοσπαντων αυτο ειναι το αρθρο:

Ποδόσφαιρο / Κύπελλο Ελλάδας / ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το κομάντο από την Αχαία! (pics)

Η είδηση των σημερινών ορισμών δεν είναι βέβαια η παρουσία του Μάνταλου που είχε κριθεί εδώ και εβδομάδες. Η ΚΕΔ ξεπέρασε κάθε όριο πρόκλησης με τον ορισμό του πλέον προκατειλημμένου ερυθρόλευκου βοηθού διαιτητή!

Κι’ όμως η ΚΕΔ στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς όρισε τον Σωτηρόπουλο από την Αχαία! Όλα για όλα τα παίζει η ΚΕΔ και ο Ολυμπιακός με τον βοηθό που έχει συνδυάσει το όνομά του με τα μεγαλύτερα εγκλήματα υπέρ του Ολυμπιακού.

Εύκολα έρχονται στη μνήμη οι αγώνες: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ κατά την περσινή σεζόν όπου έκοβε τον ΠΑΟΚ ακόμη και κάτω από το κέντρο! (Δείτε κάτω την φωτογραφία)

Φέτος ο συγκεκριμένος προστατευόμενος άφησε τρία οφσάιντ του Ολυμπιακού στο ματς της Βέροιας! (Δείτε την φωτό) Ούτε εκεί τιμωρήθηκε ο Σωτηρόπουλος που είναι πραγματικός κασκαντέρ για τον Ολυμπιακό!

Και όμως η συγκεκριμένη τριάδα Μάνταλου-Σωτηρόπουλου-Καρατζίκα ορίστηκε από την ΚΕΔ και στον φετινό αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ εκεί που δεν «έπρεπε» να κερδίσει με τίποτα ο ΠΑΟΚ.

Αυτός ήταν και στο Άρης-ΠΑΟΚ με τον Σπάθα, αυτός ήταν και σε αρκετά ακόμη παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα έπρεπε να μην ξεφύγει από τις διαθέσεις του ενός…

Μετά λοιπόν από τον ανύπαρκτο Καλογερόπουλου (με τον Γεωργαράκο από τα Καμίνια) που έκρινε το πρώτο παιχνίδι, έρχεται και ο Σωτηρόπουλος με τους άλλους για να αποδειχθεί ότι το σύστημα τα παίζει όλα για όλα σε αυτόν τον αγώνα της Τούμπας.

40340_1.jpg

40340_2.jpg

Δημοσ.

Έχει ξαναγίνει. Πως δεν έχει ξαναγίνει, με τον Παπαπέτρου.

Δημοσ.

Έχει ξαναγίνει. Πως δεν έχει ξαναγίνει, με τον Παπαπέτρου.

Ετσι οπως το λες, ειναι σαν να λες οτι εγινε μόνο μια φορα.

"700 φορες" εγινε στα πρωτα 10-11 χρονια του Κοκκαλη και της παραγκας με σφαγες μεσα στην Τουμπα. Τι να πρωτοθυμηθει κανείς?

Δημοσ.

1η αγωνιστική
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Αστέρας

2η αγωνιστική
Αστέρας-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Αστέρας-Παναθηναϊκός

4η 
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Αστέρας 

5η 
Αστέρας-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Αστέρας

Καλό πρόγραμμα, ξεκινάμε Τούμπα και τελειώνουμε Τούμπα(με ΠΑΟ που λογικά θα παλέψουμε για την 1η θέση)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...