Jenkins Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Α, καλά, μιλάμε για 10 χρόνια πίσω, οκ. Anyway, ήμουν φαντάρος, δεν το θυμόμουν. Έδινε και απόδοση 1,20 ο άσος? Και γιατί δεν βάλατε τα σπίτα σας στον άσο?
antreaslam Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 προσωπικά, το είχα παίξει στο 1,45, τότε, στην bwin, αλλά με πενιχρά αποτελεσματα , λογω αφραγκιας. 100 ευρω. Επισης, Α καλά.... από τότε, έχεις ανοίξει κ αλλού πόδια, το ξέχασα! σκόντα , άρης, κλπ κλπ! 1
Demon13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μερικά πράγματα δρουν αθροιστικά. Ο γάβρος πήρε, έτσι όπως το πήρε το πρωτάθλημα σωστά; Αφήστε ρε και καναν κακόμοιρο να κερδίσει. Τα ίδια κάνατε και πέρσι με την Τρίπολη, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου και φέτος. Δεν είναι δυνατόν να ευνοείται συνέχεια, μα συνέχεια προκλητικά ο γάβρος. Ενα μαμημένο κύπελλο είναι, γιατί δεν το αφήνετε να πάει όπου είναι να πάει; Δηλαδή αν γίνονται αυτά για ένα άτυπο κύπελλο, όταν κινδυνεύσει το πρωτάθλημα, Καλόπουλοι θα ξανα-οργιάζουν πάλι; Φανταστείτε δηλαδή αν υπάρχει 1 στις 100 να χάσει ο γάβρος το πρωτάθλημα, ΥΠΟ αυτές τις συνθήκες. Καμία απολύτως. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μιλάμε πια για μπάλα πλεον. Το ξαναέγραψα, εποχές Θωμα Μητρόπουλου ξαναζούμε 1
Jenkins Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 προσωπικά, το είχα παίξει στο 1,45, τότε, στην bwin, αλλά με πενιχρά αποτελεσματα , λογω αφραγκιας. 100 ευρω. Επισης, Α καλά.... από τότε, έχεις ανοίξει κ αλλού πόδια, το ξέχασα! σκόντα , άρης, κλπ κλπ! Ε, καλά, δεν έγινα και Μόρρις για να πάρει το αφεντικό τα λεφτά από τη Μαλαισία
man of steel Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μερικά πράγματα δρουν αθροιστικά. Ο γάβρος πήρε, έτσι όπως το πήρε το πρωτάθλημα σωστά; Αφήστε ρε και καναν κακόμοιρο να κερδίσει. Τα ίδια κάνατε και πέρσι με την Τρίπολη, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου και φέτος. Δεν είναι δυνατόν να ευνοείται συνέχεια, μα συνέχεια προκλητικά ο γάβρος. Ενα μαμημένο κύπελλο είναι, γιατί δεν το αφήνετε να πάει όπου είναι να πάει; Δηλαδή αν γίνονται αυτά για ένα άτυπο κύπελλο, όταν κινδυνεύσει το πρωτάθλημα, Καλόπουλοι θα ξανα-οργιάζουν πάλι; Φανταστείτε δηλαδή αν υπάρχει 1 στις 100 να χάσει ο γάβρος το πρωτάθλημα, ΥΠΟ αυτές τις συνθήκες. Καμία απολύτως. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν μιλάμε πια για μπάλα πλεον. Το ξαναέγραψα, εποχές Θωμα Μητρόπουλου ξαναζούμε Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοί που φωνάζουμε.Σε μία συνομιλία με έναν πολύ καλό φίλο στο insomnia είπα ότι δεν θα ξανά κάνω κριτική στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα μου αλλά δεν με αφήνει να αγιάσω ο χοντρός.Πιθανών να ενοχλούνται κάποιοι συνγαυροι αλλά τους διαβεβαιώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω τον γύρο του θριάμβου φέτος να τον αγνοήσουν πολλοί πάλι φέτος γιατί δεν θα προλαβαίνουν το μετρό!Ερώτηση προς σύνγαυρουςΣε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να υπάρξει ένας άνθρωπος σαν τον Θεωδορίδη στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας; 5
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 3-2, με 3-0 από το 17ο λεπτό από τη μπαρτσα της λιβαδειας... εκεί που ο Σόλιντ (προπονητής του οσφπ), δήλωσε ότι έγινε σοφότερος ντε? Ποτε εγινε το ματσ αυτο? Απριλιο? Α ναι,σωστα.. Ε,φορμαριστηκε η ομαδα της Λιβαδειας βρε οπως η Μπαρτσα της Παιανιας.. Τωρα περα απο την καζουρα και την πλακα..Το ποδοσφαιρο μας δεν προκειται να παει μπροστα οσο υπαρχουν ατομα οπως ο Τζιγκερ,Καπετανιος,Κοκκαλης,Μαρινακης,Μελισσανιδης,Κοσκωτας κτλ. Ολοι θελουν να γινουν ο Χαλιφης στη θεση του Χαλιφη,και οποιος δεν το βλεπει,ανεξαρτητου ομαδας,εθελοτυφλει! Και ειδικα οταν υπαρχει το στοιχημα στη μεση και ειδικα το παρανομο.. Παιδια,περα απο τα οπαδικα και τις ομαδες ολοι αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι επειδη αγαπουν τον Ολυμπιακο,ΠΑΟ,ΑΕΚ ΠΑΟΚ κτλ.Βγαζουν χοντρο χρημα οταν εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας και μετραμε ποιος την εχει πιο μεγαλη και απο πισω ολοι αυτοι ειναι μια κλικα αγαπημενοι και ωραιοι.. Χθες εβλεπα το παιχνιδι με 2 φιλους μου.Στην παρεα ηταν και ενας 45αρης γνωστος μου ο οποιος μου ειπε οτι γνωριζε αυτα που ειπα παραπανω επειδη τα εζησε.Δουλευε σε μια εταιρια ενος μεγαλομετοχου ΠΑΕ (οχι του ΟΣΦΠ) και 3 γνωστοι προεδροι μεγαλων ΠΑΕ τα επιναν μαζι και ηταν "αδελφια" μεταξυ τους οταν προς τα ΜΜΕ και γενικα προς τον εξω κοσμο εδειχναν οτι πηγαιναν να σφαξει ο ενας τον αλλον κυριολεκτικα. Δεν θελω να το παιξω γνωστης και ξερολας αλλα παιζονται πολλα πισω απο ολους μας και ειδικα στο χρημα οταν εμεις οπως προειπα φαγωνομαστε μεταξυ μας για το ποιος εριξε με πιο μεγαλη δυναμη το μπουκαλι στον Αναστασιου ή στον Τζολε.. Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοί που φωνάζουμε.Σε μία συνομιλία με έναν πολύ καλό φίλο στο insomnia είπα ότι δεν θα ξανά κάνω κριτική στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα μου αλλά δεν με αφήνει να αγιάσω ο χοντρός.Πιθανών να ενοχλούνται κάποιοι συνγαυροι αλλά τους διαβεβαιώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω τον γύρο του θριάμβου φέτος να τον αγνοήσουν πολλοί πάλι φέτος γιατί δεν θα προλαβαίνουν το μετρό!Ερώτηση προς σύνγαυρουςΣε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να υπάρξει ένας άνθρωπος σαν τον Θεωδορίδη στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας; Φιλε,μακαρι να ξεσηκωνομασταν και ο Σαββας να εφευγε με τις κλοτσιες απο την ομαδα
Demon13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοί που φωνάζουμε.Σε μία συνομιλία με έναν πολύ καλό φίλο στο insomnia είπα ότι δεν θα ξανά κάνω κριτική στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα μου αλλά δεν με αφήνει να αγιάσω ο χοντρός.Πιθανών να ενοχλούνται κάποιοι συνγαυροι αλλά τους διαβεβαιώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω τον γύρο του θριάμβου φέτος να τον αγνοήσουν πολλοί πάλι φέτος γιατί δεν θα προλαβαίνουν το μετρό!Ερώτηση προς σύνγαυρουςΣε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να υπάρξει ένας άνθρωπος σαν τον Θεωδορίδη στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας; Πάρε και πέστα απευθείας εκεί που θες να τα πεις. Πάρε τηλέφωνο στα γραφεία της ΠΑΕ και πεστα ή στείλε email. Μπορεί να κάνουν τα ίδια και άλλοι οπότε θα μετρήσει αθροιστικά η κίνησή σου. ή στείλε γράμμα κανονικό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δυστυχώς είμαστε πολλοί αυτοί που φωνάζουμε.Σε μία συνομιλία με έναν πολύ καλό φίλο στο insomnia είπα ότι δεν θα ξανά κάνω κριτική στον Ολυμπιακό που είναι η ομάδα μου αλλά δεν με αφήνει να αγιάσω ο χοντρός.Πιθανών να ενοχλούνται κάποιοι συνγαυροι αλλά τους διαβεβαιώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω τον γύρο του θριάμβου φέτος να τον αγνοήσουν πολλοί πάλι φέτος γιατί δεν θα προλαβαίνουν το μετρό!Ερώτηση προς σύνγαυρουςΣε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να υπάρξει ένας άνθρωπος σαν τον Θεωδορίδη στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας;Ευτυχως, υπαρχουν τυποι που σκεφτονται σαν εσενα εκθετοντας τα ποστ καποιων αλλων ομοιδεατων τους. Και το λεω εγω που εχουμε ερθει σε διαμαχες στο παρελθον για οπαδικα ζητηματα. Το πιο ευτυχες ειναι οτι υγιεις σκεψεις σαν τις δικες σου κανουν πολλοι γαυροι, ασχετα αν δεν εχουν καμια ορεξη να ποσταρουν στο συγκεκριμενο φορουμ διαβαζοντας τα Τσουκαλέικα ποστ που εχουν επικρατησει.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ευτυχως, υπαρχουν τυποι που σκεφτονται σαν εσενα εκθετοντας τα ποστ καποιων αλλων ομοιδεατων τους. Και το λεω εγω που εχουμε ερθει σε διαμαχες στο παρελθον για οπαδικα ζητηματα. Το πιο ευτυχες ειναι οτι υγιεις σκεψεις σαν τις δικες σου κανουν πολλοι γαυροι, ασχετα αν δεν εχουν καμια ορεξη να ποσταρουν στο συγκεκριμενο φορουμ διαβαζοντας τα Τσουκαλέικα ποστ που εχουν επικρατησει. Εχεις αναρρωτηθει γιατι αυτοι που λες οτι ειναι υγιης σκεπτωμενοι Ολυμπιακοι δεν τα ποσταρουν στα ισια εδω αλλα το παιζουν Τσουκαλαδες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Στο μεταξυ του χω πει 3 φορες οτι τον εχω ignore και συνεχιζουν να μου ερχονται 3-3 τα notifications οτι απαντησε σε μηνυματα μου. Τι να πεις...
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μην ανησυχεις,αν δεν γραφεις και εσυ Τσουκαλεικα πραγματα για τον ΠΑΟ μια χαρα μπορεις να συζητησεις μαζι μου σε φυσιολογικους τροπους και μπορεις να το δοκιμασεις..Οπως και σου εχω γραψει και καποια πραγματα φυσιολογικα χωρις να στην πω ή να σου κανω καζουρα..
man of steel Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ευτυχως, υπαρχουν τυποι που σκεφτονται σαν εσενα εκθετοντας τα ποστ καποιων αλλων ομοιδεατων τους. Και το λεω εγω που εχουμε ερθει σε διαμαχες στο παρελθον για οπαδικα ζητηματα. Το πιο ευτυχες ειναι οτι υγιεις σκεψεις σαν τις δικες σου κανουν πολλοι γαυροι, ασχετα αν δεν εχουν καμια ορεξη να ποσταρουν στο συγκεκριμενο φορουμ διαβαζοντας τα Τσουκαλέικα ποστ που εχουν επικρατησει. Το να έρθει σε αντιπαράθεση ένας φίλαθλος το Ολυμπιακού με έναν του Π.Α.Ο είναι τόσο φυσιολογικό όσο και η αναπνοή Το να μην βλέπει κάποιος το τι συμβαίνει ειδικά την τελευταία διετία στον Θρύλο μας με αυτούς που διοικούν και παντελονιάζουν χοντρά βεβαίως βεβαίως τι να πω.@demon δεν χρειάζεται ούτε τα email μου να στείλω ούτε και να ξοδεύομαι σε ανούσια τηλεφωνήματα.Μέχρι μία πενταετία πριν κατεβαινα σε αρκετά ματς του θρύλου μου τώρα ξέρεις τι θα πάρει ο Μαρινάκης από μένα;Τα @ρχειδια μου.Πραγματικά όμως...
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εδω ο προεδρος ολοκληρης μπαγερν εκλεψε κατι δεκαδες μυρια, ο μεσι κατηγορηθηκε για φοροδιαφυγη ξερω γω κι εσυ αναρρωτιεσαι για τον γερο? μακαρι οι γραφικες δηλωσεις του γερου να ταν το μοναδικο προβλημα του ποδοσφαιρου.
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ερώτηση προς σύνγαυρουςΣε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να υπάρξει ένας άνθρωπος σαν τον Θεωδορίδη στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας; Φαντάζομαι στην ίδια χώρα που ένας κοκάκιας αληταράς είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ. Δε δικαιολογώ τον Ολυμπιακό, διευρύνω το σκεπτικό σου.
Demon13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εδω ο προεδρος ολοκληρης μπαγερν εκλεψε κατι δεκαδες μυρια, ο μεσι κατηγορηθηκε για φοροδιαφυγη ξερω γω κι εσυ αναρρωτιεσαι για τον γερο? μακαρι οι γραφικες δηλωσεις του γερου να ταν το μοναδικο προβλημα του ποδοσφαιρου. Δεν ενοχλούν οι δηλώσεις του συγκεκριμένου. Όλο με διαιτησίες και παρασκήνια ασχολείται, το παραδέχεται άλλωστε. Δεν είναι καθαρός παράγοντας. Επίσης μην αναγάγεις την εδώ βρωμιά με ατασθαλίες εξωτερικού, καμιά σχέση, μην τα λέμε πάλι τα έχουμε πει 100 φορές. Φαντάζομαι στην ίδια χώρα που ένας κοκάκιας αληταράς είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ. Παναγιά μου... Γιατί τέτοιο μένος Ο Μαρινάκης έβρισε τον Cisse μπροστά στις κάμερες. Γιατί δεν είπες τα ίδια; Όλο αυτό το σκηνικό με τον Καλόπουλο τυχαία στήθηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις