Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγα μην καθομαι να ψαχνω τωρα ανουσια πραγματα που εγιναν πριν μηνες. Τι σε νοιαζει τοσο?? Και δεν το ειχε μεγαλο σαιτ(γιατι ως γνωστον αυτα θαβονται για τον Ολυμπιακο και δεν καταλαβαινω γιατι το κανανε για αυτο το θεμα αφου ειναι ανουσια ειδηση).

Αφου βαριεσαι να ψαχνεις μην λες ανακριβιες λοιπον..

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν λεω ανακριβειες. Το διαβασα και πιθανοτατα ισχυει.

Ωραια,αφου το διαβασες μοιρασου τις γνωσεις σου και με μας λοιπον..Αφου δεν το κανεις,παραμενουν ανακριβιες λοιπον..

Δημοσ.

Κατσε περιμενε λιγο να μπορεσω να καταφερω να παρω και επωνυμη συνεντευξη(διοτι of the record ειχα αναφερει τι μου εχει πει αλλος γιατρος για το θεμα) με ιατρο καταλληλης ειδικοτητας για το θεμα του Ολαϊταν, χωρις να ονοματισω σε αυτον σε ποιον αναφερομαι και να αναφερω απλως τα συμπτωματα, την ιδιοτητα του ανθρωπου(πχ επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, νορμαλ ανθρωπος(χωρις επαγγελματικη προπονηση δηλαδη) κλπ), κλπ, και να μου αναφερει την ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ διαγνωση καθως και εναλλακτικες, για να παψετε να κρυβεστε για το θεμα.

Γιατι η αγωνιστικη σας πτωση τον τελευταιο καιρο λετε να μην εχει σχεση με το θεμα Ολαϊταν? ;)

**Με το θεμα Ολαϊταν και οχι με την απουσια του Ολαϊταν.

Ωραια,αφου το διαβασες μοιρασου τις γνωσεις σου και με μας λοιπον..Αφου δεν το κανεις,παραμενουν ανακριβιες λοιπον..

Σωστα.

Δημοσ.

Κατσε περιμενε λιγο να μπορεσω να καταφερω να παρω και επωνυμη συνεντευξη(διοτι of the record ειχα αναφερει τι μου εχει πει γιατρος για το θεμα) με ιατρο καταλληλης ειδικοτητας για το θεμα του Ολαϊταν, χωρις να ονοματισω σε αυτον σε ποιον να αναφερομαι και να αναφερω απλως τα συμπτωματα, την ιδιοτητα του ανθρωπου(πχ επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, νορμαλ ανθρωπος(χωρις επαγγελματικη προπονηση δηλαδη) κλπ), κλπ, και να μου αναφερει την ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ διαγνωση καθως και εναλλακτικες, για να παψετε να κρυβεστε για το θεμα.

Γιατι η αγωνιστικη σας πτωση τον τελευταιο καιρο λετε να μην εχει σχεση με το θεμα Ολαϊταν? ;)

Σωστα.

Αλλαζεις κουβεντα..Εχεις να πεις κατι για τον Καμπελ που κανει εμετο οπως ειπες ή οχι ρε φιλε?

Οσο για την αγωνιστικη μας πτωση,σκεφτηκες οτι ισως την ντοπα την πηρε ξαφνικα ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ ενω την σταματησε ο Ολυμπιακος?

Αφου λες οτι ο Καμπελ εκανε εμετο και λες οτι το διαβασες,εχεις να μας το δειξεις ή λογια του αερα λες απο μονος σου?Γιατι ΕΣΥ ειπες οτι το διαβασες

Δημοσ.

Αλλαζεις κουβεντα..Εχεις να πεις κατι για τον Καμπελ που κανει εμετο οπως ειπες ή οχι ρε φιλε?

Ειπα οτι ΟΧΙ. Ψαξε και βρες το μόνος σου.

Οσο για την αγωνιστικη μας πτωση,σκεφτηκες οτι ισως την ντοπα την πηρε ξαφνικα ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ ενω την σταματησε ο Ολυμπιακος?

Δεν εχω ενδειξεις για τα 2 πρωτα.... ;)

Θα μιλαω για αυτα που εχω ενδειξεις. ;)

Δημοσ.

Ειπα οτι ΟΧΙ. Ψαξε και βρες το μόνος σου.

Δεν εχω ενδειξεις για τα 2 πρωτα.... ;)

Θα μιλαω για αυτα που εχω ενδειξεις. ;)

Και σου λεω οτι δεν υπαρχει πουθενα αναφορα.Αρα αφου δεν υπαρχει πουθενα τιποτα και ουτε εσυ μας δειχνεις κατι ειναι λογια του αερα και δη δικα σου..

Μια χαρα ενδειξεις εχεις ειδικα για τον ΠΑΟ που απο εκει που τον γλεντουσε ο καθε πικραμενος ξαφνικα μοιραζει 3αρες παντου..

Για τον Ολυμπιακο εχεις ενδειξεις στην πτωση της αγωνιστικης του καταστασης παραλληλα με τον Ολαιταν οπως επισης και για τον εμετο που εκανε ο αμυντικος σου οσο αφορα τις ενδειξεις του ΠΑΟΚ..

Δημοσ.

Και σου λεω οτι δεν υπαρχει πουθενα αναφορα.Αρα αφου δεν υπαρχει πουθενα τιποτα και ουτε εσυ μας δειχνεις κατι ειναι λογια του αερα και δη δικα σου..

Οχι. Εγω το ειχα διαβασει. Το οτι δεν βρηκες εσυ καμια αναφορα δεν με ενδιαφερει.

Μην ψαχνεις μόνο τις πρωτες 2-3 σελιδες του GOOGLE. Ψαξε εως και την 25η πχ, που να ξερω που μπορει να ειναι?

Μια χαρα ενδειξεις εχεις ειδικα για τον ΠΑΟ που απο εκει που τον γλεντουσε ο καθε πικραμενος ξαφνικα μοιραζει 3αρες παντου..

Για τον Ολυμπιακο εχεις ενδειξεις στην πτωση της αγωνιστικης του καταστασης παραλληλα με τον Ολαιταν οπως επισης και για τον εμετο που εκανε ο αμυντικος σου οσο αφορα τις ενδειξεις του ΠΑΟΚ..

Αστεια πραγματα λες. Ο εμετος δεν σημαινει τιποτα.

Η λιποθυμια χωρις λογο σημαινει ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η διαγνωση για εμετο ειναι 10000000 πραγματα. Η διαγνωση για ξαφνικη λιποθυμια εν ωρα αγωνα σε επαγγελματια ποδοσφαιριστη ειναι μια κατα 99% και 3-4 αλλες κατα 1%.

Αυτο σε συνδιασμο πως πριν το περιστατικο με τον Ολαϊταν ο Ολυμπιακος κυριολεκτικα πετουσε αγωνιστικα, ενω μετα ειχε βουτια στην αποδοση του, ε δεν πιστευω σε συμπτωσεις, ειδικα οταν η συμπτωση συνοδευεται και με σαφη ιατρικη διαγνωση.

Απλως επειδη κανείς δεν εχει αποδειξεις και ολοι φοβουνται τον Ολυμπιακο κανείς δεν τολμαει να πει το τι γινεται....

Δημοσ.

Κόπηκε ο μαγικός ζωμός μετά το περιστατικό με τον Ολαϊτάν , γι' αυτό έπεσε η απόδοση του γαύρου

Δημοσ.

Οχι. Εγω το ειχα διαβασει. Το οτι δεν βρηκες εσυ καμια αναφορα δεν με ενδιαφερει.

Μην ψαχνεις μόνο τις πρωτες 2-3 σελιδες του GOOGLE. Ψαξε εως και την 25η πχ, που να ξερω που μπορει να ειναι?

Αστεια πραγματα λες. Ο εμετος δεν σημαινει τιποτα.

Η λιποθυμια χωρις λογο σημαινει ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η διαγνωση για εμετο ειναι 10000000 πραγματα. Η διαγνωση για λιποθυμια εν ωρα αγωνα σε επαγγελματια ποδοσφαιριστη ειναι μια κατα 99% και 3-4 αλλες κατα 1%.

Αυτο σε συνδιασμο πως πριν το περιστατικο με τον Ολαϊταν ο Ολυμπιακος κυριολεκτικα πετουσε αγωνιστικα, ενω μετα ειχε βουτια στην αποδοση του, ε δεν πιστευω σε συμπτωσεις, ειδικα οταν η συμπτωση συνοδευεται και με σαφη ιατρικη διαγνωση.

Απλως επειδη κανείς δεν εχει αποδειξεις και ολοι φοβουνται τον Ολυμπιακο κανείς δεν τολμαει να πει το τι γινεται....

Δειξε μας λοιπόν αυτο που διαβασες.. Αφου δεν το κανεις τοτε πολυ απλα ειναι δικα σου λογια..Επισης, και η λιποθυμία σε 20 ετων παιδι που παιζει συνεχόμενα σε τετοιο επίπεδο και σε αυτη την ενταση δεν σημαίνει ότι ειναι θεμα ντοπαρισματος.. Ισως εχει και κάποιο πρόβλημα που δεν το ειχαν εντοπίσει στις εξετάσεις.. Η ιατρική διάγνωση ήταν σαφης και δεν παραπέμπει σε χρήση ανατολικών. Και επισης που πετουσε ρε παιδια η ομαδα.. Εσεις δεν λεγατε οτι απο τυχη εκανε οτι εκανε στο CL και λογω Μητρογλου? Τωρα λετε οτι πετουσε σε απόδοση.. Ρε τι ακουμε.. Απο την μια πετουσε η ομαδα και απο την αλλη ο Ολυμπιακός ειναι μια ομαδουλα που κερδίζει μονο με την διαιτησία. Τα εχετε χάσει λιγο στο μυαλο σας και ανα περιπτώσεις που σας συμφερει λετε οτι πετουσε η ομάδα για να βαλετε την ντοπα στη μεση και απο την αλλη ο Ολυμπιακός δεν ειναι πουθενά.. Κατασταλαξτε τελικα αν ο Ολυμπιακός πετουσε αρα δικαια παιρνει το πρωτάθλημα αγωνιστικα αλλα ντοπε ή οτι ηταν χάλια και το πηρε πετσινα. Οταν τα βρειτε με τον εαυτο σας τα ξαναλεμε γιατι πραγματικά δεν πιανεστε πουθενα ρε παιδια.. Να ξέρουμε πάνω σε τι βαση θα συζηταμε.. Ειτε ομαδαρα αλλα ντοπε αρα αξια πρωταθλήτρια ντοπε βεβαια ειτε ομαδουλα κατωτερη απο Παοκ Παο και πετσινη. Ολα μαζι δεν γίνονται.

<p>Κόπηκε ο μαγικός ζωμός μετά το περιστατικό με τον Ολαϊτάν , γι' αυτό έπεσε η απόδοση του γαύρου</p>

Και τον μαγικο ζωμό τον πηρε ο ΠΑΟ γιαυτο "πεταει" τωρα.. Να τα λετε ολα!

Δημοσ.

Λεω ακριβως αυτο που ειπα πιο πανω..Κατι ειχε ο Αργεντινος γιατι εκανε εμετο στο γηπεδο...

Επισης δεν το ειδα αυτο γραμμενο πουθενα. Οχι οτι εχει και καμια σημασια ως γεγονος, αλλά που το διαβασες/ειδες?

Δημοσ.

Λεω ακριβως αυτο που ειπα πιο πανω..Κατι ειχε ο Αργεντινος γιατι εκανε εμετο στο γηπεδο...

Επισης δεν το ειδα αυτο γραμμενο πουθενα. Οχι οτι εχει και καμια σημασια ως γεγονος, αλλά που το διαβασες/ειδες?
Εγω σε αντίθεση με σενα δεν ειπα οτι το διαβασα κάπου, ισα ισα που ανέφερα κιολας οτι δεν αναγραφηκε πουθενα! Δοξα το Θεο ματακια εχω, οπως εχω και Otetv επισης...

<p>Κόπηκε ο μαγικός ζωμός μετά το περιστατικό με τον Ολαϊτάν , γι' αυτό έπεσε η απόδοση του γαύρου</p>

Και επισης ειπε ο Βαγγελας αφου πήραμε το πρωτάθλημα να δωσουμε και καποιες δοσεις του μαγικού ζωμου στα παραρτηματα Πλατανια, Βεροια, Εργοτελη για να σωθουν. Και περισεψε κιολας λιγο παραπάνω και το δωσαμε στον Βελλη για να σταματησει να βγαζει ανακοινώσεις κατα του Βαγγελα και λιγο στον Αλαφουζο...

Δημοσ.

Δειξε μας λοιπόν αυτο που διαβασες.. Αφου δεν το κανεις τοτε πολυ απλα ειναι δικα σου λογια..

Σωστα, για εσενα ειναι δικα μου λογια αφου δεν δινω την πηγη, αλλά στην πραγματικοτητα οχι αφου καπου το ειχα διαβασει.

Επισης, και η λιποθυμία σε 20 ετων παιδι που παιζει συνεχόμενα σε τετοιο επίπεδο και σε αυτη την ενταση δεν σημαίνει ότι ειναι θεμα ντοπαρισματος..

Αστο. ΞΥΠΝΑ!

Ειπαμε. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ(και με διαφορά! με μεγαλη διαφορά!) διαγνωση.

Οχι η μοναδικη. Αφου αν σε ποναει το κεφαλι σου μπορει να εχεις εναν απλο ακινδυνο πονοκεφαλο. Μπορει ομως και καρκινο.

Η πιθανοτερη μακραν διαγνωση ομως ειναι ο πονοκεφαλος και οχι ο καρκινος του εγκεφαλου.

Ετσι και εδω. Μιλαμε για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που καταληγει ετσι ξαφνικα λιποθυμος κατω, ενω προηγουμενως ειχε φοβερη φορμα αγωνιστικα.

Ισως εχει και κάποιο πρόβλημα που δεν το ειχαν εντοπίσει στις εξετάσεις..

Ισως. ειπαμε ομως η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ διαγνωση ποια ειναι.

Η ιατρική διάγνωση ήταν σαφης και δεν παραπέμπει σε χρήση ανατολικών.

Τωρα σοβαρα μιλας? Περιμενες να αφησουν να πουνε κατι αλλο????

Νομισα οτι εχεις μια νοτα σοβαροτητας μεσα σου αλλά οταν μιλας για Ολυμπιακο δεν εχεις καμια.

Και επισης που πετουσε ρε παιδια η ομαδα.. Εσεις δεν λεγατε οτι απο τυχη εκανε οτι εκανε στο CL καθενά..

Ελα που πετουσε? Την ηλιου φαεινοτερη ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πτωση στην αποδοση ΜΟΛΙΣ εγινε το περιστατικο με τον Ολαϊταν δεν την βλεπεις εσυ?

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ την βλεπουμε! Σας πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεεεε.

Κατασταλαξτε τελικα αν ο Ολυμπιακός πετουσε αρα δικαια παιρνει το πρωτάθλημα αγωνιστικα αλλα ντοπε ή οτι ηταν χάλια και το πηρε πετσινα. Οταν τα βρειτε με τον εαυτο σας τα ξαναλεμε γιατι πραγματικά δεν πιανεστε πουθενα ρε παιδια.. Να ξέρουμε πάνω σε τι βαση θα συζηταμε.. Ειτε ομαδαρα αλλα ντοπε αρα αξια πρωταθλήτρια ντοπε βεβαια ειτε ομαδουλα κατωτερη απο Παοκ Παο και πετσινη. Ολα μαζι δεν γίνονται.

Σε τι βαση συζηταμε?

Ειχατε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ καλυτερη ομαδα.

Δεν ειναι ενδειξη αυτο. Μπορει να φορμαριστηκε τωρα.

Αν λιποθυμουσε και αυτουνου ξαφνικα παικτης του και μετα ξαναεπεφτε η αποδοση της ομαδας τοτε ναι θα ηταν φοβερη ενδειξη.

Δημοσ.

Ο μπαρμπα-Σάββας ζήτησε πανστρατιά για τον επαναληπτικό

Μεταφορές Κυριάκος, 4-5 χιλιάρικα μπάτσοι, 2-3 ελικόπτερα και 5 άρματα μάχης προβλέπω :lol:

Ας έρθουν με την όπισθεν

Θέλω πρόκριση επί του gay μαζί με πρόκριση του ΟΦΗ για ασπρόμαυρο ΟΑΚΑ, να κατεβούμε 30-40 χιλιάδες να κάψουμε και τη μισή Αθήνα σαν σωστά ορκ που είμαστε

Δημοσ.

Δειξε μας λοιπόν αυτο που διαβασες.. Αφου δεν το κανεις τοτε πολυ απλα ειναι δικα σου λογια..

Σωστα, για εσενα ειναι δικα μου λογια αφου δεν δινω την πηγη, αλλά στην πραγματικοτητα οχι αφου καπου το ειχα διαβασει.

Επισης, και η λιποθυμία σε 20 ετων παιδι που παιζει συνεχόμενα σε τετοιο επίπεδο και σε αυτη την ενταση δεν σημαίνει ότι ειναι θεμα ντοπαρισματος..

Αστο. ΞΥΠΝΑ!

Ειπαμε. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ(και με διαφορά! με μεγαλη διαφορά!) διαγνωση.

Οχι η μοναδικη. Αφου αν σε ποναει το κεφαλι σου μπορει να εχεις εναν απλο ακινδυνο πονοκεφαλο. Μπορει ομως και καρκινο.

Η πιθανοτερη μακραν διαγνωση ομως ειναι ο πονοκεφαλος και οχι ο καρκινος του εγκεφαλου.

Ετσι και εδω. Μιλαμε για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που καταληγει ετσι ξαφνικα λιποθυμος κατω, ενω προηγουμενως ειχε φοβερη φορμα αγωνιστικα.

Ισως εχει και κάποιο πρόβλημα που δεν το ειχαν εντοπίσει στις εξετάσεις..

Ισως. ειπαμε ομως η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ διαγνωση ποια ειναι.

Η ιατρική διάγνωση ήταν σαφης και δεν παραπέμπει σε χρήση ανατολικών.

Τωρα σοβαρα μιλας? Περιμενες να αφησουν να πουνε κατι αλλο????

Νομισα οτι εχεις μια νοτα σοβαροτητας μεσα σου αλλά οταν μιλας για Ολυμπιακο δεν εχεις καμια.

Και επισης που πετουσε ρε παιδια η ομαδα.. Εσεις δεν λεγατε οτι απο τυχη εκανε οτι εκανε στο CL καθενά..

Ελα που πετουσε? Την ηλιου φαεινοτερη ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πτωση στην αποδοση ΜΟΛΙΣ εγινε το περιστατικο με τον Ολαϊταν δεν την βλεπεις εσυ?

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ την βλεπουμε! Σας πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεεεε.

Κατασταλαξτε τελικα αν ο Ολυμπιακός πετουσε αρα δικαια παιρνει το πρωτάθλημα αγωνιστικα αλλα ντοπε ή οτι ηταν χάλια και το πηρε πετσινα. Οταν τα βρειτε με τον εαυτο σας τα ξαναλεμε γιατι πραγματικά δεν πιανεστε πουθενα ρε παιδια.. Να ξέρουμε πάνω σε τι βαση θα συζηταμε.. Ειτε ομαδαρα αλλα ντοπε αρα αξια πρωταθλήτρια ντοπε βεβαια ειτε ομαδουλα κατωτερη απο Παοκ Παο και πετσινη. Ολα μαζι δεν γίνονται.

Σε τι βαση συζηταμε?

Ειχατε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ καλυτερη ομαδα.

Δεν ειναι ενδειξη αυτο. Μπορει να φορμαριστηκε τωρα.

Αν λιποθυμουσε και αυτουνου ξαφνικα παικτης του και μετα ξαναεπεφτε η αποδοση της ομαδας τοτε ναι θα ηταν φοβερη ενδειξη.

Και εγω διαβασα οτι κατεβηκαν εξωγήινοι στην Ομονοια αλλα δεν θυμαμαι που το διαβασα. Σημαινει οτι ισχυει? Λογια δικα σου ειναι απο τη στιγμή που ΕΣΥ λες οτι το διαβασες και δεν λες που.. Δηλαδη οι επαγγελματίες απαγορεύεται να παθουν κατι απο κόπωση ή κατι παρόμοιο? Πρεπει κατα 95-99% να οφείλεται σε ντοπα? Τι ακουμεεεε! Και επίσης γίνονται αντιντοπινγκ, κατι θα ειχε βρεθει.. Η πτωση του Ολαιταν εγινε με τον ΠΑΟ. Μεχρι τοτε δεν εβλεπα να λετε οτι πεταει ο Ολυμπιακός σαν ομαδα αλλα λογω φαρδους εκανε οτι εκανε στο CL.. Ε τι να κάνουμε ρε φιλε, εχουν καλυτερους γιατρους εκει στον ΠΑΟ και δια χειρίζονται πιο καλα το θεμα της ντοπας δινοντας καλυτερες δόσεις και δεν επεσε καποιος κατω.. Οπως λες οτι φορμαριστηκε ο Παο ετσι λεω και εγω οτι ντεφορμαριστηκε ο Ολυμπιακός. Τοσο απλα!!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...