Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paoki εγω μαζί σου ειμαι. 12, γιατι όχι? Οι άλλοι δε νομίζω οτι το θέλουν και απαιτουν τα πάντα. Και δε καταλαβαίνω τους λόγους.

Τι κερδίζει ένα κράτος έτσι? Να χαριστουν τα χρέη οπως γινεται με την ΑΕΚ?

Mην μιλας για κρατος.

Δεν υπαρχει κρατος. Προδοτες υπαρχουν.

Μιλαμε για το οτι χρωσταει 30 εκατομμυρια ευρω ο ΠΑΟΚ και να δωσει ή να μην δωσει 12 εκατομμυρια ευρω.

Την στιγμη(αυτο δεν το λεω με το νοημα οτι του ΠΑΟΚ ειναι ψιχουλα και πρεπει να χαριστουν αλλά με το νοημα οτι κοιταμε το δεντρο και δεν βλεπουμε το δασος-εθνικη προδοσια) που πριν καποιες εβδομαδες με νομοθεσια που ψηφιστηκε τα τελευταια 10 λεπτα μιας αρκετα αδειας βουλης χαριστηκαν 800 εκατομμυρια ευρω απο προστιμα φορολογιων σε κορυφαιους επιχειρηματιες/εφοπλιστες της χωρας μας, ενω πριν λιγες μερες χαριστηκαν παρομοια χρηματα σε μια αλλη εταιρια και το συνολικο υψος χρηματων απο προστιμα φορολογιας που χαριστηκαν σε μεγαλοεπιχειρηματιες/εφοπλιστες κλπ, με ψηφισμα νομου ηταν 1.5 δισεκατομμυρια ευρω. 1500 εκατομμυρια ευρω δηλαδη!!

Αλλά ο Ελληνικος λαος κοιμαται ορθιος αντι να @@@@@@@@@ τους προδοτες.

Θα μου πεις, τα ξερει κανείς ολα αυτα?

ΟΧΙ!

Απο που να τα μαθει, οταν ολα σχεδον τα ΜΜΕ και κυριως η κυρια πηγη πληροφορησης του μεσου Ελληνα, τα τηλεοπτικα ΜΜΕ, σιωπουν!!

Και σιωπουν γιατι χρωστανε και αυτα εκατομμυρια ευρω σε χρεη, φορους κλπ, αλλά το Ελληνικο κρατος τους τα χαριζει προς το παρον. Και αυτα ως ανταλλαγμα δεν βγαζουν μιλια για τις εθνικες προδοσιες των αξιαγαπητων βουλευτων μας!!

Ολα ενα μπαχαλο.

ΥΓ: Κομμουνιστης δεν ειμαι(θεος φυλαξοι), φασιστας δεν ειμαι(θεος φυλαξοι), δεξιος δεν ειμαι(θεος φυλαξοι), αριστερος δεν ειμαι, απλως τεινω σε αριστερες ιδεες. Και αναφερω το υστερογραφο γιατι το μυαλο των περισσοτερων ειναι τοσο δηλητηριασμενο που εαν ανηκουν πχ στον δεξιο χωρο αν ακουσουν μια αποψη απο εναν που ανηκει πχ στον αριστερο χωρο, ακομα και αν συμφωνουν πληρως με αυτη την αποψη, θα διαφωνησουν μόνο και μόνο επειδη ο αλλος ανηκει καπου αλλου. Σε τετοια καταντια εχουμε φτασει.

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα ονόματα μη ντρέπεσαι

Με λιγα λόγια με την τροπολογία "χαριζει " η κυβέρνηση Σαμαρά στον Βαρδή Βαρδινογιάννη και την Μotor Oil 660 εκ και στον Σπύρο Λάτση και τα ΕΛΠΕ 220 εκ.

Τα υπόλοιπα χρέη και πρόστιμα είχαν ήδη διαγραφεί με νομοσχέδιο του 2013 που αναίρεσε νομοσχέδιο του 2010 που όριζε βαριά πρόστιμα για τις πετρελαϊκές που έκαναν δουλειές μεσω ofshore (το κόλπο με τις τριγωνικές διαδρομές). Ο νόμος αυτός είχε αναδρομική ισχύ μονο για ένα έτος .

Μάλιστα τροποποίησαν και άρθρο νόμου του 1994 που καταργούσε το 1% φοροαπαλλαγή από τα κέρδη των πετρελαϊκών εταιρειών. Δηλαδη κατάργησαν την κατάργηση

Ελλαδάρα

Δημοσ.

Aυτα βλεπεις και λες ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Ολυμπιακος και ποιος ημιτελικος και ποιος Αρης και ποια ΑΕΚ, κλπ?

Ο χωρισμος μας σε ομαδες και οπαδους κανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακο τελικα. Μας κοιμιζει να ασχολουμαστε με αυτα και με το οτι θα μας αδικησει ο Μανταλος κλπ, και αυτοι οι ραδιουργοι δρουνε ανενοχλητοι!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ??

Δυστυχως μόνο λογια και ευχολογια οπως τα παραπανω....

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια και σήμερα, ή ρίχνουμε τον συμπαθέστατο Απολλωνα ή ακούμε τα απίστευτα απο τους γαυρους. Και στις δυο περιπτώσεις χαμένοι....

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια και σήμερα, ή ρίχνουμε τον συμπαθέστατο Απολλωνα ή ακούμε τα απίστευτα απο τους γαυρους. Και στις δυο περιπτώσεις χαμένοι....

Οπως τα ιδια ακουμε και εμεις οι γαυροι ολη την χρονια...

Δημοσ.

Ε?

Παιζεις για την νικη και τελος. Αν νικησεις νικησες, αν οχι οχι. Τοσο απλά.

Δημοσ.

Kακος δεν μπαινω σε αυτο το τοπικ. Γράφτηκαν τοσο ενδιαφέροντα πράγματα. Και σας ειχα παρεξηγήσει εσας τους δυό :-P

Δημοσ.

Θα κανει και σημερα ανατροπη ο Παοκ? Γιατι ολο κατι συμβαινει φετος και συνεχεια νικαει με ανατροπη..

Δημοσ.

Θα κανει και σημερα ανατροπη ο Παοκ? Γιατι ολο κατι συμβαινει φετος και συνεχεια νικαει με ανατροπη..

Γιατι ολο εχουμε την κατοχη και στις αντεπιθεσεις οι επιστροφες της αμυνας μας ειναι απο τις χειροτερες στην κατηγορια.

Δημοσ.

Ετοιμαστειτε για 95-5 διαιτησια την τεταρτη. Και αυτο συγνωμη δεν ειναι καθολου αλλωθι. Ειναι συνδυασμος της κακης καταστασης του ΟΣΦΠ αυτη τη στιγμη , δηλωσεων του χοντρου περι θρασους και τσαμπουκα double του ΟΣΦΠ και ορισμου διαιτησιας. Διαιτητικα ο καλογεροπουλος δεν υπαρχει με εποπτη δηλωμενο οπαδο Οσφπ.

Αν χασουμε ας χασουμε αγωνιστικα οπως στο 1ο γυρο γι να μην βρουν αλλωθι παλι , αλλα αυτη το φορα το βλεπω δυσκολο , υπαρχει μεγαλη κοντρα δηλωσεων εδω και καιρο.

Οποτε φιλτατοι παοκτζηδες ετοιμαστειτε για εξωφθαλμη σφαγη αν χρειαστει και στο πρωτο 10 λεπτο τα δυο σεντερ μπακ και ο κατσε με κιτρινες. Και βεβαια προβλεπεται μεγαλος τραμπουκισμος.

Αν τελειωσει ο παοκ με 11 τον αγωνα θα γκρεμιστηκε καποιος φουρνος καπου.

Δημοσ.

Αν χώσει κανένα μπουνίδι ο Ινσουαράλδε και αποβληθεί θα μιλάμε για σκάνδαλο και εμπάθεια κατά του λαού της μπαοκάρας.

Επίσης αν πάρει κανένας Κάτσε καμία κίτρινη για μαρκάρισμα από πίσω και αυτό σκάνδαλο θα είναι, δεν το συζητώ.

Και δηλωμένος γαύρος ο επόπτης, το είπε το Metropolis εξάλλου.

Δημοσ.

Το ιδιο τριο σε επαιζε 90-10 με κατι λιμα που μεχρι το 70 ησουν 0-0 λενε οι κακολογοι του ολυμπαικου. Εχεις σφαξει μεσα εξω οτι ομαδα βρεθηκε σε καλυτερη κατασταση απο εσενα και δε μπορουσες να κερδισεις. Ετσι λενε δεν υιοθετω τις αποψεις τους.

Ισως ο εποπτης ειναι οπαδος του παοκ τελικα απλα καταλαθος για τα ματια του κοσμου

ειναι γραμμενος σε συνδεσμο αλλης ομαδας.

Δημοσ.

Η καλυτερη ομαδα που ηρθε στην τουμπα φετος ηταν ο ατρομητος. Το σφαχτηκες φανταζομαι για σενα ειναι 55-45 υπερ του παοκ γιατι εχεις συνηθισει στο 70-30 υπερ σου

Στην τελικη πηρες αυτο που σου αξιζε στο πειθαρχικο κομματι αν λαβουμε υποψιν ποσες κιτρινοκκινες δεν εχουν παρει τα τσεκουρια σαμαρης και μανωλας. Η ασυλια σου στα σεντερ μπακ ειναι αηδιαστικη στη supa league. Βγαζει ματια που λενε. Αν διαφωνεις σε ταιζει πολυ σανο ο χοντρος. Απλα η ασυλια σου δεν περασε με τον κακο. Αφου εχεις τα κοζια ας οριζε ο μωραλης αλλον στην τουμπα να περασεις αερα.

Και στον αγωνιστικο ειχα 3πλασιες τελικες. Fair result

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...