PostHelper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μα οι ανθρωποι ειναι αστειοι. Για να παιξει ο Ολυμπιακος με κοσμο στο κυπελλο κοντρα στον ΠΑΟΚ, αλλαζουν ολο το προγραμμα του κυπελλου καθως και την ημερομηνια διεξαγωγης του τελικου, καταπατωντας την προκηρυξη του θεσμου του κυπελλου(απιστευτα πραγματα!!), και αλλαζοντας ετσι ολο το προγραμμα των πλειοφ του πρωταθληματος και πηγαινοντας πιθανοτατα 1 εβδομαδα τουλαχιστον πισω την προετοιμασια της εθνικης ομαδας!!!!!Αυτα δεν γινονται!ΠΡΕΠΕΙ να παραιτηθει ο ΠΑΟΚ και να μην κατεβει στον ημιτελικο! http://www.gazzetta.gr/football/article/593073/brazoyn-ston-paok-me-tin-epo Δεν μπορούν να πιστέψουν στον ΠΑΟΚ την απόφαση της ΕΠΟ να μη ορίσει το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη να γίνει στις 12 του μηνός. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με αποκλεισμό της έδρας της. Αν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όριζε το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου ο αγώνας θα γινόταν χωρίς θεατές. Η απόφαση της ΕΠΟ φαίνεται πως πάρθηκε στο πόδι καθώς αν ο Ολυμπιακός περάσει την Μάντσεστερ τότε θα πρέπει να γίνει ο επαναληπτικό στις 22 Απριλίου όταν ο τελικός έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ο τελικός την συγκεκριμένη ημερομηνία πρώτα απ’ όλα λόγω εισιτηρίων, πότε θα τυπωθούν, πότε θα μοιραστούν. Αυτομάτως ο τελικός πάει γι’ αργότερα και συμπαρασύρει και τα play off του Πρωταθλήματος την στιγμή που η ίδια η ΕΠΟ έχει ορίσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Εθνικής. Βεβαια ολα αυτα με βαση το οτι θα τηρηθουν οι κανονες και θα φαει ο Ολυμπιακος την τιμωρια που προβλεπεται για το αντικειμενο που χτυπησε τον προπονητη του Παναθηναικου.Γιατι πολυ αμφιβαλλω οτι θα φαει τετοια ποινη και αν την φαει θα ειναι η μικροτερη δυνατη.
PostHelper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ακουγεται εντονα πλεον. Γρηγορα πριν εξαντληθουν!! 4
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλα με τον καρπουζα θα πονεσουν τα ματια μας αλλα θα σφιξει πισω η ομαδα. Χαχαχα 1
zorans Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Γιατι πιστευετε οτι με το καφε δερμάτινο θα είμασταν, οπως τώρα, 20 βαθμούς πίσω απο τον γαυρο; Κακα τα ψέματα ο Σάντος με το ίδιο υλικο θα είχε παρουσιάσει καλύτερη ομάδα. Οσο για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του δεν με πειράζει. Θέλω αμεσα αποτελέσματα. Θέλω τίτλους. Η ωραία μπάλα ας έρθει μετα απο 3-4 σερι πρωταθλήματα.... 1
PostHelper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Γιατι πιστευετε οτι με το καφε δερμάτινο θα είμασταν, οπως τώρα, 20 βαθμούς πίσω απο τον γαυρο; Κακα τα ψέματα ο Σάντος με το ίδιο υλικο θα είχε παρουσιάσει καλύτερη ομάδα. Οσο για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του δεν με πειράζει. Θέλω αμεσα αποτελέσματα. Θέλω τίτλους. Η ωραία μπάλα ας έρθει μετα απο 3-4 σερι πρωταθλήματα.... Κοιταξε με το υλικο που εχει μπροστα ο ΠΑΟΚ και με αμυνα Σαντος σιγουρα ο ΠΑΟΚ θα ηταν πισω απο Ολυμπιακος 5-10 βαθμους ξερω γω. Γιατι η πραγματικη διαφορα του Ολυμπιακου με τον ΠΑΟΚ ειναι μικρη αυτη τη στιγμη. Καλυτερος ο Ολυμπιακος αλλα για 4-5 ποντους(πριν ο ΠΑΟΚ κανει το κακιστο σερι γιατι ειχε φτασει η διαφορα 10+ και ο Στεφενς μαλλον εχασε το ενδιαφερον του για πρωταθλημα και εκανε ο,τι να'ναι). Πριν αρχισει το κακο εκτός εδρας σερι ο ΠΑΟΚ ειχε 8 που στην ουσια ηταν πολυ μικροτερη, λογω σκανδαλωδους ευνοιας του Ολυμπιακου. Αλλά ακομα και να μην πιασουμε τα σπορια, τις κιτρινες καρτες, τα φαουλ, κλπ, που ευνοειται σκανδαλωδως ο Ολυμπιακος αλλα τις κρισιμες αποφασεις, ο Ολυμπιακος θα επαιρνε το καθαρο πεναλτυ μεσα στον ΟΦΗ και θα νικουσε(ενω ο ΠΑΟΚ δεν το πηρε και τελικα ηρθε ισοπαλια) ενω και το γκολ με τον Απολλωνα δεν θα ακυρωνοταν(στον ΠΑΟΚ ακυρωθηκε και παλι πηρε ισοπαλια), ενω και ο ΠΑΟΚ αμα εχανε απο Βεροια δεν θα του κατακυρωνοταν γκολ 45 μετρα οφσαιντ για να του φυγει το αγχος και να βαλει μετα 5 γκολ, ουτε θα του δινοταν το πεναλτι με τον Αστερα Τριπολης στο 70' ωστε και παλι να του φυγει το αγχος και να νικησει. Οταν ειχε λοιπον 8 βαθμους η πραγματικη διαφορα ηταν σιγουρα 4 εαν ειχαμε 50-50 πρωταθλημα και ισως και μικροτερη. Μετα βεβαια ο ΠΑΟΚ εκανε ενα τραγικο σερι εκτός εδρας και η διαφορα εχει φτασει στους 19 οποτε δεν μπορει να ισχυριστει οτι του το κλεβει με την διαιτησια το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος γιατι εκανε αυτος περισσοτερες βλακειες.
Demon13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για τις κομπίνες που σας κάνουν με τις ημερομηνίες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ μπορεί να πατήσει πάνω στο δεδικασμένο ΠΑΟ-ΠΟΡΤΟ . Τότε δεν είχε γίνει καμία αναβολή.
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ψιλα γραμματα..... εβγαλε ανακοινωση μεσα στο ψεμα η ΕΠΟ...και μετα ο αλλος καρφωθηκε μονος του οτι ο γαυρος το ζητησε...κατι κουρασμενα παλικαρια...
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δικαιο το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε την κόκκινη Σαλίνο , Ινσαουράλντε και το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δικαιο το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε την κόκκινη Σαλίνο , Ινσαουράλντε και το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ξεχασες του Λουκας και του Τζαβελλα..
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ειπαμε να πούμε τις κόκκινες. Οχι τις ντεμέκ κόκκινες. Ειναι προφανές οτι ο κάκος ισοφάρισε την φάση του 39 που έπνιξε το πέναλτι και μετά δεν έβγαλε κόκκινη στον ινσαουράλντε. Μετά συνεχίζοντας έπνιξε σε φάουλ και την δεύτερη κίτρινη του Μπονγκ. Με βάση την στατιστική και την μπάλα που έπαιξαν οι δύο ομάδες δίκαιο το αποτέλεσμα υπέρ του ΠΑΟΚ.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ειπαμε να πούμε τις κόκκινες. Οχι τις ντεμέκ κόκκινες. Ειναι προφανές οτι ο κάκος ισοφάρισε την φάση του 39 που έπνιξε το πέναλτι και μετά δεν έβγαλε κόκκινη στον ινσαουράλντε. Μετά συνεχίζοντας έπνιξε σε φάουλ και την δεύτερη κίτρινη του Μπονγκ. Με βάση την στατιστική και την μπάλα που έπαιξαν οι δύο ομάδες δίκαιο το αποτέλεσμα υπέρ του ΠΑΟΚ. Αλλο δικαιο αποτελεσμα και αλλο οι διαιτησια που 50-50 δεν ηταν..Παραδεχτειτε το και εσεις μια φορα,δεν παθαινετε τιποτα.. Που ειναι το φαουλ για δευτερη κιτρινη του Μπονγκ ρε φιλε? πραγματικα..Και ο Τζαβελλας σταματησε 2 φορες την μπαλα με το χερι εσκεμμενα και την μια δεν δοθηκε καν φαουλ.Ο Λουκας στο 90 τακλιν απο πισω,μια φαση πιο πριν κλοτσαει την μπαλα.Μην λεμε οτι θελουμε.. Υ.Γ Αστο αυτο για την στατιστικη που λες.Γιατι και ο Ολυμπιακος με βαση την στατιστικη και την μπαλα που επαιξε σε αρκετα παιχνιδια,αλλα εχουμε σεντονια για ολα τα ματσ του Ολυμπιακου για την διαιτησια.Ακομα και σε παιχνιδι 6-0..
zorans Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εγω ενα εχω να πω, ευτυχως βρεθηκε χθες ο Κακος και ο Ολυμπιακος έκρυψε τα προβληματά του κάτω απο το χαλάκι. Αλλα σιγα σιγα αυτα σχηματίζουν λοφάκι.... 1
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εγω ενα εχω να πω, ευτυχως βρεθηκε χθες ο Κακος και ο Ολυμπιακος έκρυψε τα προβληματά του κάτω απο το χαλάκι. Αλλα σιγα σιγα αυτα σχηματίζουν λοφάκι.... Μα σαφως εχει προβληματα ο Ολυμπιακος ρε παιδια,και ειδικα οταν εχει ΚΑΙ απουσιες.
zorans Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 "ντερμπι" σήμερα και με πιάνει μια μελαγχολια. Νοσταλγω τις παλιες μέρες που ενα ΠΑΟΚ-Αρης είχε κάποια αξία. Πάντως ευκαιρια σήμερα για ένα καθαρο-άνετο διπλό. Και μαλλον δεν είμαι καλα, αλλα νομίζω οτι θα μου λείψουν οι συντοπίτες μου. (και οπως το βλέπω θα λείψουν και καιρό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις