Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγραψες ΕΙΝΑΙ και οχι ΗΤΑΝ.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο..Τον Αυγουστο για παραδειγμα εξασφαλισμενο ηταν οτι χτυπουσε πρωταθλημα,μετα εγινε εξασφαλιση η 2η θεση και τωρα θα γινει εξασφαλιση της 3ης θεσης..Για τα playoffs δεν μιλαω ακομα,γιατι εκει ισως ο στοχος γινει απλα η συμμετοχη στην Ευρωπη. Και κανεις δεν επαιξε τιποτα φιλε μου,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟΚ,παει και τελειωσε..Μαλλον οι αντιπαλοι του τον επαιξαν οσο δεν επρεπε γι'αυτο και εκανε 7-8 ανατροπες απο το 85 και μετα. Καλά άστο,αν τα κάνουμε "πενηνταράκια" θα βρούμε πολλά σημεία "ανοιχτής σούφρας" στο φετινό Π.Α.Ο.Κ. και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη (όπου παρά ταύτα κατάφεραν να τερματίσουν κάτω απ'την τραγική Alkmaar)...πέρα απ'τις ανατροπές που αναφέρεις,εγώ θυμάμαι πολύ πρόχειρα κάτι εντός με Πλατανιάδες και Παναθηναϊκούς που ένας Θεός ξέρει πως βγήκαν άσσοι! Συνοψίζοντας,μέσες άκρες η φετινή ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. παρά τα extra εκατομμύρια που έριξε αγωνιστικά είναι ακριβώς ίδιας δυναμικότητας με την περσινή... Mirlogria έχεις καταντήσει γυρολόγος, άνοιξε ένα τόπικ και γράφε για τον φουκαρά τον Ηρακλή που παίζει ποδόσφαιρο και μαγεύει αλλά εξακολουθεί να είναι τριτοδεύτερος στα αλώνια της Β Σε μια χώρα στην οποία όλα είναι προδιαγεγραμένα πριν καν αρχίσουν (ποιος θα πάρει τίτλους,ποιος θα σωθεί,ποιος θα πέσει,ποιος θα βγει Ευρώπη κ.λπ.) δεν παίζει ρόλο για μένα ούτε η κατηγορία ούτε τα "μεγάλα ονόματα",αρκεί να βλέπω ποδόσφαιρο...κι εσύ που είσαι στην Α' τι καταλαβαίνεις; Αν είναι να συμμετέχω στα ανωτέρω και να πονάνε τα μάτια μου κάθε Κυριακή,να μου λείπει!
Pa0ki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ε πως δε συμμετέχεις? Που σε χάνει που σε βρίσκει κανείς, στα θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού να γράφεις σεντόνια συνέχεια Παρακολούθα την αε Ποντίων και τη μπαλάρα στη Β και άσε τις μεγάλες ομάδες και τη στημένη Superleague
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 <p>Ε πως δε συμμετέχεις?</p> <p>Που σε χάνει που σε βρίσκει κανείς, στα θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού να γράφεις σεντόνια συνέχεια</p> <p>Παρακολούθα την αε Ποντίων και τη μπαλάρα στη Β και άσε τις μεγάλες ομάδες και τη στημένη Superleague</p> Και οπου γράφει κράζει τους παντες και τα πάντα. Μονο τα δοκάρια του έχουν ξεφύγει που αν το καλοσκεφτεις έρχεται και η σειρά τους.. Χθες στο Βικελιδης τα ειδα λιγο ξεθωριασμενα..
Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ο ρωσσος λοιπόν ήρθε για άλλα πράγματα στη Θεσσαλονίκη , απλά πήρε και μία ομάδα. Πιθανών έχει ρίξει λεφτά αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης η δικαιολογία ότι χτίζει ομάδα ειναι κουραφέξαλα , με δανεικούς και μπεκρίδες δεν χτίζεις τίποτα. Από την άλλη πρωτάθλημα δεν θα δεις ποτέ γιατί η διαστημική ομάδα που λέγεται ΟΣΦΠ δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε να δεχτεί κόκκινη ούτε κίτρινη ούτε τίποτα. Τα λεφτά ειναι πολλά στο CL. Στην χειρότερη της μέρα ειναι ανεπίτρεπτο να χάσει η ομάδα του ΟΣΦΠ. Βλέπεις σε άλλες χώρες Ρεαλ , Barca χάνουν μια χαρά τρώνε και τις κάρτες τους , όταν στην ελληνική παρωδία τσεκούρια σαν τον Σάμαρη έχουν ασυλία , επόπτε και διαιτητές χεσμένοι να υποδείξουν το οτιδήποτε στον ΟΣΦΠ καθώς μετά καρατομούνται. Οποιος έχει αντίθετη άποψη ας βγάλει τα οπαδικά γυαλιά του. Σε πιο ποδόσφαιρο να επενδύσεις και σε πιο γήπεδο να πας να δεις αγώνα σε αυτή τη Χώρα. Και για τα του οίκου μας τα ίδια. Και ο ΠΑΟΚ ευνοείτε σε κάποια παιχνίδια αλλά όχι έτσι. Αν ήθελε λοιπόν ο Σαββίδης , να δείξει ότι προσφέρει στον ΠΑΟΚ έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα από την αρχή για να μεγαλώσει τις πιθανότητες προκρίσεως στους ομίλους του CL , οπού εκεί αλλάζεις επίπεδο με την προοπτική ότι τα χρήματα θα αξιοποιηθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Εφερε τώρα δανεικό τον Νατχο , πολύ καλός ξέρει μπάλα , παίζει με την μία αλλά θέλει δίπλα του ισάξιους ποδοσφαιριστές. Δε μπορεί με τα λιμά μπροστά να συνεργαστεί. Τι να τον κάνω δηλαδή δανεικό για έξι μήνες ? Για να πάρω το κύπελλο ? Κανένας από αυτούς (Σαββίδης,Μυτιληναίος κ.λπ.) δεν έρχεται με σκοπό "να επενδύσει στο ποδόσφαιρο" (ποιο ποδόσφαιρο,έλεος) και να ξέρεις ότι όλα αυτά τα λεφτά που δίνει σήμερα (μόνο ο Natkho και ο Stoch για φέτος θα πάρουν 2 μύρια χωρίς να λογαριάζω εφορίες κ.λπ. κρατήσεις και έξοδα) κατά πάσα πιθανότητα φεύγοντας θα τα πάρει πίσω και με τόκο (με κάποιο "τέχνασμα")... Κι ο δικός μας πριν φύγει πούλησε τον Κωνσταντίνου 15 εκατομμύρια (σημερινά) ευρώ,τα έβαλε στην τσέπη του (καλύπτοντας και με το παραπάνω τις όποιες "ταμειακές ευκολύνσεις" έκανε) και μη τον είδατε τον Παναή! Από εκεί και κάτω τα λες εξίσου σωστά,δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αρχίσει να ελπίζει κάποια άλλη ομάδα να πάρει τίτλο στην Ελλάδα (και ειδικά το Πρωτάθλημα) είναι κάποια στιγμή είτε να χαθούν πλήρως ΟΛΕΣ οι θέσεις του Champions League (πρακτικά ανέφικτο) είτε να φτάσουμε σε σημείο ο πρωταθλητής να ξεκινάει απ'τον Α' ή Β' προκριματικό γύρο κι άλλες 2-3 να παίζουν σε κάποιο προκριματικό του Europa (πιο εφικτό)!Έτσι δε θα παίρνει κανείς τα "χοντρά πακέτα" των χρυσοφόρων ομίλων,ο Ολυμπιακός δε θα μπορεί να συντηρεί αυτό το ρόστερ κι έτσι κάποια στιγμή όλες οι ομάδες (ελλείψει σοβαρών εσόδων) θα έχουν λίγο πολύ το ίδιο (χαμηλό προφανώς) budget! Δυστυχώς για την ομάδα σου,η πλατινένια (καλύτερη από "χρυσή") ευκαιρία για να αλλάξει τον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη χάθηκε φέτος όπου απέκλεισες στα χαρτιά τους Ουκρανούς και βρήκες απίστευτα ντεφορμέ τη Schalke (αποφεύγοντας πολύ χειρότερους αντιπάλους)...είναι προφανές ότι οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα,σε διπλούς αγώνες και σε δύο προκριματικούς γύρους (=4 παιχνίδια) ΔΕΝ μπορεί να περάσει!
tomato9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ο Ηρακλιδης ειναι τιμιο σωματειο, ο γ.σ. γερακλης χρωσταει μονο 150 εκατομμυρια ευρω! για αυτο και οι οπαδοι του ζητουσαν απο τον τιμιοτατο μακαρο να κανει την ομαδα τους Καβακλη και να αγορασει απο τον μπατιρη ΠΑΟΚ τον Κοντρερας! οταν τον ακουγαν τον μακαρο να λεει οτι εχει αποφασισει με τον αχιλλεα (που τον ειχαν και προεδρο οι περηφανοι Ποντιακληδεις) να ριξουν τον γερακλη,φυσικα τον αποθεωναν και εβριζαν τον κομπλεξικο θοδωρο που δεν επαναστατησε εναντιον μακαρου και αχιλλεα αλλα ειπε "ας πεσουν"
Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ε πως δε συμμετέχεις? Που σε χάνει που σε βρίσκει κανείς, στα θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού να γράφεις σεντόνια συνέχεια Παρακολούθα την αε Ποντίων και τη μπαλάρα στη Β και άσε τις μεγάλες ομάδες και τη στημένη Superleague Δικαίωμα μου είναι,εφόσον είμαι κόσμιος απέναντι στους υπόλοιπους χρήστες (πράγμα το οποίο δε μπορώ να πω για σένα)... Επίσης,μην παρερμηνεύεις (τυφλωμένος απ'τον οπαδισμό) αυτά που γράφω!Φυσικά και προτιμώ να αγωνίζομαι απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Ολυμπιακό παρά στον Πιερικό και την Καβάλα καθ'ότι εκεί είναι η φυσική μου θέση,ΑΛΛΑ μόνο αν μπορώ να παίζω καλό ποδόσφαιρο και επί ίσοις όροις! Αν είναι να ανέβω και να παίζω κλωτσοσκούφι/κλεφτοπόλεμο κάθε Κυριακή ή να γίνω παράρτημα του Ολυμπιακού (π.χ. σαν τον Άρη) κι αν δε γίνω και τολμήσω να του κόψω βαθμούς να με σφάζουν οι διαιτητές και να κινδυνεύω πάλι να με ρίξει στα χαρτιά (με τις ευλογίες των υπολοίπων) για να σωθεί κάποιος απ'τους ευεργετηθέντες του,να μου λείπει!Καλύτερα εκεί που είμαι...
Pa0ki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Φάσκεις και αντιφάσκεις, τη μια δε συμμετέχεις, την άλλη δικαίωμα σου η συμμετοχή Δεν έχει η ομάδα σου ενδιαφέρον και αλωνίζεις sites και φόρα κράζοντας τις υπόλοιπες Μια χαρά κόσμιος είμαι, υπάρχει και το κουμπί της αναφοράς για όποιον θίγεται Εδώ είναι το θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. δε θα ασχολούμαστε συνέχεια με μια μιρλόγρια
tomato9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ο Ηρακλιδης ειναι τιμιο σωματειο, ο γ.σ. γερακλης χρωσταει μονο 150 εκατομμυρια ευρω! για αυτο και οι οπαδοι του ζητουσαν απο τον τιμιοτατο μακαρο να κανει την ομαδα τους Καβακλη και να αγορασει απο τον μπατιρη ΠΑΟΚ τον Κοντρερας! οταν τον ακουγαν τον μακαρο να λεει οτι εχει αποφασισει με τον αχιλλεα (που τον ειχαν και προεδρο οι περηφανοι Ποντιακληδεις) να ριξουν τον γερακλη,φυσικα τον αποθεωναν και εβριζαν τον κομπλεξικο θοδωρο που δεν επαναστατησε εναντιον μακαρου και αχιλλεα αλλα ειπε "ας πεσουν" να υποθεσω οτι ο περηφανος οπαδος του Ηρακλιδη ( mirlogria ) παραθετει τη σιωπη του προς απαντηση μου?
Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) να υποθεσω οτι ο περηφανος οπαδος του Ηρακλιδη ( mirlogria ) παραθετει τη σιωπη του ως απαντηση μου? Όχι,απλώς δεν απαντώ και δε λαμβάνω σοβαρά υπόψη ανορθόγραφα και ασυνάρτητα σχόλια (π.χ. οι έννοεις "Ηρακλής,Μάκαρος,Μπέος,Contreras" στην ίδια παράγραφο,ότι να'ναι)... Θα μπορούσα να πέσω στο επίπεδο σου και ν'αρχίσω να σου κάνω ερωτήσεις του τύπου "εσύ τι ομάδα είσαι;Πόσα χρωστάς;" κ.λπ. αλλά πες μου ειλικρινά,υπάρχει λόγος; Δεν τσιμπάω από τέτοιες σαχλαμάρες,βρες άλλο τρόπο να μου "την πεις"... Φάσκεις και αντιφάσκεις, τη μια δε συμμετέχεις, την άλλη δικαίωμα σου η συμμετοχή Δεν έχει η ομάδα σου ενδιαφέρον και αλωνίζεις sites και φόρα κράζοντας τις υπόλοιπες Μια χαρά κόσμιος είμαι, υπάρχει και το κουμπί της αναφοράς για όποιον θίγεται Εδώ είναι το θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. δε θα ασχολούμαστε συνέχεια με μια μιρλόγρια Αν θεωρείς "κόσμια" αυτά σου τα σχόλια (με τις αντίστοιχες επισυναπτώμενες φωτογραφίες και video) τότε μάλλον έχεις κάποιο θέμα με την κοινωνική σου συμπεριφορά και παιδεία,θεωρώντας την ειρωνία και τη στραβοστομιά μέρος της "κόσμιας συμεριφοράς"... Επίσης,φαίνεται πως δυσκολεύεσαι και στην κατανόηση της Ελληνικής γλώσσας,μπερδεύοντας τη "συμμετοχή" (σαν ενδεχόμενο,για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν θα με ικανοποιούσε υπό αυτάς τας συνθήκας διεξαγωγής του πρωταθλήματος) της ομάδας μου στις αντίστοιχες διοργανώσεις της δικής σου με τη "συμμετοχή" τη δική μου στο εν λόγω thread (κι έβγαλες και το πόρισμα ότι "φάσκω και αντιφάσκω")... Δεν πειράζει καλέ άνθρωπε,να'σαι καλά κι αυτό που κάνεις αυτή τη στιγμή να είσαι σίγουρος ότι θα το βρεις μπροστά σου! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2014 από Mirlogria
tomato9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 ετσι οπως τα λες ειναι mirlogria, μην ανεβεις ποτε στο επιπεδο μου και μη λαβεις την αληθεια ποτε υποψη
Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Milogria εγώ είμαι Παοκτσής αλλά ποτέ φανατικός. Φαίνεσαι λογικός άνθρωπος,γιατί να είσαι; "Φανατικοί" είναι συνήθως αυτοί που έχουν αποτύχει σε όλα στη ζωή τους και βρίσκουν "διέξοδο" στο ποδόσφαιρο (και κατ'επέκταση,στα οπαδικά "κινήματα") για να δουν λίγη χαρά μέσω της νίκης της ομάδος τους (γι'αυτό συνήθως επιλέγουν τις εκάστοτε "μεγάλες",καθ'ότι κερδίζουν πιο συχνά από τις υπόλοιπες) λες και η νίκη αυτή θα τους επιφέρει κάποιο προσωπικό όφελος!
tomato9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Φαίνεσαι λογικός άνθρωπος,γιατί να είσαι; "Φανατικοί" είναι συνήθως αυτοί που έχουν αποτύχει σε όλα στη ζωή τους και βρίσκουν "διέξοδο" στο ποδόσφαιρο (και κατ'επέκταση,στα οπαδικά "κινήματα") για να δουν λίγη χαρά μέσω της νίκης της ομάδος τους (γι'αυτό συνήθως επιλέγουν τις εκάστοτε "μεγάλες",καθ'ότι κερδίζουν πιο συχνά από τις υπόλοιπες) λες και η νίκη αυτή θα τους επιφέρει κάποιο προσωπικό όφελος! φανατικοι επισης mirlogria ειναι οσοι ασχολουνται και κατηγορουν συνεχως τις αλλες ομαδες επειδη τη δικη τους ομαδα την καταντησαν οι ιδιοι σκουπιδι ( βρηκα και αλλο τροπο να "σου την πω" )
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Κανένας από αυτούς (Σαββίδης,Μυτιληναίος κ.λπ.) δεν έρχεται με σκοπό "να επενδύσει στο ποδόσφαιρο" (ποιο ποδόσφαιρο,έλεος) και να ξέρεις ότι όλα αυτά τα λεφτά που δίνει σήμερα (μόνο ο Natkho και ο Stoch για φέτος θα πάρουν 2 μύρια χωρίς να λογαριάζω εφορίες κ.λπ. κρατήσεις και έξοδα) κατά πάσα πιθανότητα φεύγοντας θα τα πάρει πίσω και με τόκο (με κάποιο "τέχνασμα")... Κι ο δικός μας πριν φύγει πούλησε τον Κωνσταντίνου 15 εκατομμύρια (σημερινά) ευρώ,τα έβαλε στην τσέπη του (καλύπτοντας και με το παραπάνω τις όποιες "ταμειακές ευκολύνσεις" έκανε) και μη τον είδατε τον Παναή! Από εκεί και κάτω τα λες εξίσου σωστά,δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να αρχίσει να ελπίζει κάποια άλλη ομάδα να πάρει τίτλο στην Ελλάδα (και ειδικά το Πρωτάθλημα) είναι κάποια στιγμή είτε να χαθούν πλήρως ΟΛΕΣ οι θέσεις του Champions League (πρακτικά ανέφικτο) είτε να φτάσουμε σε σημείο ο πρωταθλητής να ξεκινάει απ'τον Α' ή Β' προκριματικό γύρο κι άλλες 2-3 να παίζουν σε κάποιο προκριματικό του Europa (πιο εφικτό)!Έτσι δε θα παίρνει κανείς τα "χοντρά πακέτα" των χρυσοφόρων ομίλων,ο Ολυμπιακός δε θα μπορεί να συντηρεί αυτό το ρόστερ κι έτσι κάποια στιγμή όλες οι ομάδες (ελλείψει σοβαρών εσόδων) θα έχουν λίγο πολύ το ίδιο (χαμηλό προφανώς) budget! Δυστυχώς για την ομάδα σου,η πλατινένια (καλύτερη από "χρυσή") ευκαιρία για να αλλάξει τον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη χάθηκε φέτος όπου απέκλεισες στα χαρτιά τους Ουκρανούς και βρήκες απίστευτα ντεφορμέ τη Schalke (αποφεύγοντας πολύ χειρότερους αντιπάλους)...είναι προφανές ότι οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα,σε διπλούς αγώνες και σε δύο προκριματικούς γύρους (=4 παιχνίδια) ΔΕΝ μπορεί να περάσει! Δηλαδη το point σου ειναι,να αποδυναμωθει ο Ολυμπιακος (επειδη αυτος ειναι που παιρνει το πρωταθλημα και τα λεφτα του CL) για να μπορεσει να ελπιζει μια αλλη ομαδα να παρει το πρωταθλημα και οχι αυτη η "αλλη" ομαδα να δυναμωσει ριχνοντας λεφτα για να χτυπησει το πρωταθλημα.Σκεφτεσαι και τα λες αυτα φιλε μου? Κοιτα να δεις,ο ΠΑΟΚ τον Γεναρη εφερε καποιους παικτες ριχνοντας καποια χρηματα ετσι δεν ειναι? Και το εκανε για να χτυπησει σιγουρα τα playoffs και την εξοδο στο CL..Βεβαια χωρις αυτο να ειναι σιγουρο οτι θα το πετυχει διοτι εχει να δωσει 6 παιχνιδια για την πρωτη θεση.Το καλοκαιρι που μας περασε,ειχε την ευκαιρια οπως ηρθαν τα πραγματα με την τιμωρια της Μεταλιστ να χτυπησει τους ομιλους του CL μιας και της εισοδο στο EL την ειχε εξασφαλισει..Γιατι λοιπον αυτα τα χρηματα που εριξε τωρα τον Γεναρη να παρει παικτες για να χτυπησει ενα κυπελλο δεν το εκανε το καλοκαιρι μιας και του δοθηκε η ευκαιρια να μπει στο CL και να παρει και τα χρηματα αυτου?Πετυχαινοντας μαλιστα μια ομαδα την Σαλκε που αποκλειστηκε στις λεπτομεριες? Και ετσι θα επαιρνε και τα λεφτα του CL και θα στερουσε και στον Ολυμπιακο τα μισα σχεδον απο αυτα που πηρε τελικως.Και μαλιστα μιλαμε για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ παιχνιδι διπλων αγωνων και οχι για 4 παιχνιδια αφου του δοθηκε η ευκαιρια μεσω της τιμωριας της Μεταλιστ.Ειναι δυσκολο να περασει απο 4 παιχνιδια οπως λες Ελληνικη ομαδα οκ? Ελα ομως που το δοθηκε η ευκαιρια αυτη να περασει με 2 παιχνιδια και την αφησε ανεκμεταλευτη.Καταλαβαινεις λοιπον οτι το προβλημα δεν ειναι αυτο αλλα εγινε λαθος ο προγραμματισμος και η προσεγγιση... Επισης να σου αναφερω και κατι ακομα.Ο Ολυμπιακος οπως λες και ο Μαρινακης,οταν πηρε τον Ολυμπιακο ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ για να ξεκινησει και ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CL..Τα εδωσε μια φορα οταν τον αγορασε και μετα προσπαθησε να χτισει μια ομαδα..Ο ΠΑΟΚ γιατι δεν εκανε το ιδιο ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να παρει και εκεινος τα λεφτα του CL δινοντας καποια χρηματα (που στο κατω κατω τα εδωσε τωρα τον Γεναρη χωρις αντικτυπο) το καλοκαιρι και αντι αυτου πηγε με Τζιολη κτλ? Και οπως ειδες,παραλιγο να περασει και με αυτους τους τραγικους παικτες.Ποσο μαλλον αν ειχε δωσει λεφτα για 2-3 παικτες..Και οπως λες και εσυ,θα τα επαιρνε πισω και σιγα σιγα θα εφτιαχνε ομαδα. Τελος να σου φερω και το παραδειγμα του Παναθηναικου.Εβαλαν 100εκ ευρω επι πολυμετοχικοτητας σε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,πηραν νταμπλ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CL...Τι εκαναν? ενα χρονο μετα διαλυθηκαν και φερονται να χρωστανε μεχρι και στο φουρνο της Παιανιας.Ποιος τους φταιει λοιπον μπορεις να μας πεις? Ο Ολυμπιακος φταιει που ριχνοντας 100εκ+25εκ απο το CL φαγωθηκαν μεταξυ τους και διαλυθηκαν? Δεν θα μπορουσαν με αυτα τα λεφτα να φτιαξουν ΟΜΑΔΑΡΑ? Και μαλιστα με εναν Ολυμπιακο ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ,5ο στην βαθμολογια και χωρις CL και χωρις τιποτα? (οπως αυτο που ζητας,να κοπουν τα λεφτα του CL.Κοπηκαν λοιπον,ο Ολυμπιακος ηταν χρεωμενος και διαλυμενος,χωρις CL και με 0 εσοδα απο την Ευρωπη,ουτε καν στο EL) Εγινε αυτο που λες,και τι εκανε ρε φιλε ο ΠΑΟ? Ειχε ευκαιρια να φτιαξει ομαδαρα και δυναστεια,αλλα αντι αυτου φαγωθηκαν μεταξυ τους και τον καταντησαν το μεγαλυτερο συμβολαιο του να ειναι 200χιλ ευρω ταβανι.. Ειναι ετσι ή οχι? Και μια σημειωση ακομα γιατι μαλλον δεν τα ξερεις καλα,και η καραμελα με τα λεφτα του CL εχει λιωσει... Απο το 1997 και μετα,μια περιοδος που λενε οι Παναθηναικοι οτι ηταν Panathinaikos Ευρωπαιος κτλ με πορειες κτλ στην Ευρωπη ενω ο Ολυμπιακος η χαρα της καθε αντιπαλης ομαδας στην Ευρωπη αλλα παρολαυτα με την παραγκα επαιρνε πρωταθληματα απο τον ΠΑΟ πετσινα,και αυτο φαινεται απο το οτι ο ΠΑΟ στην Ευρωπη πηγαινε πολυ καλα..Και λεω εγω τωρα...Σωστα ολα αυτα οκ? Και λεγεται για τα χρηματα που τσεπωνε ο Ολυμπιακος τις περιοδους αυτες...Ο Παναθηναικος λογω οντως της καλης πορειας που ειχε στην Ευρωπη και των βαθμων που εφερνε στην Ελλαδα καταφερε να βγαζει στο CL Δ Υ Ο ομαδες..Αυτο τι σημαινει φιλε μου γνωριζεις? Οτι τα λεφτα του CL ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ και στον Ολυμπιακο και στον Παναθηναικο,τα ΙΔΙΑ λεφτα επαιρναν εκτος απο 3 χρονιες που την μια βγηκε μονο ο Ολυμπιακος CL και τα πηρε ΜΟΝΟ αυτος,αλλη μια φορα τα πηρε ΜΟΝΟ ο Παναθηναικος και αλλη μια φορα τα πηρε ο Ολυμπιακος μισα μισα με την ΑΕΚ..Και μαλιστα,ο Παναθηναικος αφου εκανε καλες πορειες οπως υπερηφανευονται (και καλα κανουν) οι Παναθηναικοι εβαζε στα ταμεια του ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηματα απο τις προκρισεις που ειχε εναντι του Ολυμπιακου που πηγαινε σπιτι του απο Δεκεμβρη..Οποτε σταματηστε σας παρακαλω πολυ με την καραμελα των χρηματων του CL...
Mirlogria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη το point σου ειναι,να αποδυναμωθει ο Ολυμπιακος (επειδη αυτος ειναι που παιρνει το πρωταθλημα και τα λεφτα του CL) για να μπορεσει να ελπιζει μια αλλη ομαδα να παρει το πρωταθλημα και οχι αυτη η "αλλη" ομαδα να δυναμωσει ριχνοντας λεφτα για να χτυπησει το πρωταθλημα.Σκεφτεσαι και τα λες αυτα φιλε μου? Όχι,να "απαξιωθεί" η κατάκτηση της 1ης θέσης (γιατί ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα είναι απαξιωμένο)... Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι αν απαξιωθεί (λόγω μη σίγουρης πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους) ο Ολυμπιακός θα φτάσει την αμέσως επόμενη χρονιά το ρόστερ του π.χ. σε επίπεδα Ατρομήτου!Αυτό είτε θα γίνει σιγά-σιγά (σε βάθος 10ετίας,τα συνεχόμενα εκατομμύρια είναι πολλά άλλωστε και μπορούν να σε διατηρήσουν "δυνάστη" για αρκετά χρόνια ακόμα) είτε και καθόλου (αν συνεχίσει να πουλάει ακριβά παίκτες και διατηρήσει ακέραια τα υπόλοιπα έσοδα του)...η ουσία είναι πως αν συνεχίσει να έχει αυτό το τεράστιο οικονομικό αβαντάζ (και άρα κλάσεις ανώτερο ρόστερ),τη διαιτησία με το μέρος του (όπου χρειαστεί) και τις άλλες ομάδες να παίζουν αδιάφορα εναντίον του (θεωρώντας τα μεταξύ τους παιχνίδια "χαμένους βαθμούς") ΔΕΝ μπορεί να τον χτυπήσει κανείς κι όσα εκατομμύρια και αν βάλει κάνας παλαβός (γιατί παλαβός θα είναι,τη στιγμή που υπάρχουν πιο σίγουρες και κερδοφόρες επενδύσεις) το πιθανότερο θα είναι να τα κλαίει! Ο Σαββίδης εξαρχής ΔΕΝ στόχευε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και άρα ούτε και το Champions League (όπως π.χ. αντίστοιχα και ο Μαρινάκης δεν στοχεύει να χτυπήσει την πρόκριση στους "8",για να τα λέμε όλα)...από που προκύπτει το αντίθετο;Επειδή έτσι λένε μερικοί της Θ4; Όπως επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και ο Μαρινάκης έκανε καλά τη "δουλειά" του όταν ανέλαβε την ομάδα,εκμεταλλευόμενος εκτός απ'τα διάφορα "ατού" του και τις διάφορες συγκυρίες και αδυναμίες των άλλων... Όσο για το τελευταίο,μη σιγκρίνεις διαφορετικές χρονολογικά (και οικονομικά) εποχές...π.χ. το 2002 μπορεί τα "μισά" λεφτά του Champions League να μην έκαναν ΤΗΝ διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα (τότε π.χ. ομάδες σαν την Καλαμάτα έπαιρναν 5 μύρια μόνο απ'τα τηλεοπτικά),το 2014 όμως που οι ομάδες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,πίστεψε με παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο! 1
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Όχι,να "απαξιωθεί" η κατάκτηση της 1ης θέσης (γιατί ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα είναι απαξιωμένο)... Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι αν απαξιωθεί (λόγω μη σίγουρης πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους) ο Ολυμπιακός θα φτάσει την αμέσως επόμενη χρονιά το ρόστερ του π.χ. σε επίπεδα Ατρομήτου!Αυτό είτε θα γίνει σιγά-σιγά (σε βάθος 10ετίας,τα συνεχόμενα εκατομμύρια είναι πολλά άλλωστε και μπορούν να σε διατηρήσουν "δυνάστη" για αρκετά χρόνια ακόμα) είτε και καθόλου (αν συνεχίσει να πουλάει ακριβά παίκτες και διατηρήσει ακέραια τα υπόλοιπα έσοδα του)...η ουσία είναι πως αν συνεχίσει να έχει αυτό το τεράστιο οικονομικό αβαντάζ (και άρα κλάσεις ανώτερο ρόστερ),τη διαιτησία με το μέρος του (όπου χρειαστεί) και τις άλλες ομάδες να παίζουν αδιάφορα εναντίον του (θεωρώντας τα μεταξύ τους παιχνίδια "χαμένους βαθμούς") ΔΕΝ μπορεί να τον χτυπήσει κανείς κι όσα εκατομμύρια και αν βάλει κάνας παλαβός (γιατί παλαβός θα είναι,τη στιγμή που υπάρχουν πιο σίγουρες και κερδοφόρες επενδύσεις) το πιθανότερο θα είναι να τα κλαίει! Για ποιο λογο να γινει αυτο ρε φιλε? Για να χαρειτε εσεις? Μια χαρα γινεται να τον χτυπησεις,οπως εκανε ο ΠΑΟ το 2010.Τοτε πως εγινε λοιπον?Και θα μπορουσε να συνεχιστει αν δεν φαγωνονταν μεταξυ τους. Ο Σαββίδης εξαρχής ΔΕΝ στόχευε να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και άρα ούτε και το Champions League...από που προκύπτει το αντίθετο;Επειδή έτσι λένε μερικοί της Θ4; Όπως επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και ο Μαρινάκης έκανε καλά τη "δουλειά" του... Οταν λοιπον δεν θελετε να χτυπησετε το CL ειτε τον Ολυμπιακο για ποιο λογο φωναζετε να απαξιωθει η 1η θεση? Αφου οπως μας λες δεν στοχευετε εκει.. Όσο για το τελευταίο,μη σιγκρίνεις διαφορετικές χρονολογικά (και οικονομικά) εποχές...π.χ. το 2002 μπορεί τα "μισά" λεφτά του Champions League να μην έκαναν ΤΗΝ διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα,το 2014 όμως που οι ομάδες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,πίστεψε με παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο! Δεν γινεται ολες οι ομαδες να ειναι το ιδιο οικονομικα.Και δεν λεω,μπορει οπως λες να μην εκαναν την διαφορα τοτε,αλλα η καραμελα οτι 15 χρονια τωρα ο Ολυμπιακος τσεπωνει 25εκ καθε χρονο αρα δυναμωνει εναντια στους αλλους δεν στεκει αφου τα λεφτα ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ.Τελος! Και τι σχεση εχει μου λες οτι δεν επαιζαν ρολο στην Ελλαδα? Δεν γινεται απο την μια να φωναζετε επειδη 15 χρονια τωρα ειμαι διορισμενος για να παιρνω τα λεφτα του CL και ετσι να ειμαι οικονομικα κομπλε εναντια στον ΠΑΟ ας πουμε για παραδειγμα και να ονομαζετε αβανταζ τα 25εκ καθε χρονο και απο την αλλη να μου λες οτι δεν εκαναν την διαφορα τα λεφτα του CL..Και να μου λες και απο πανω οτι "βγαζε καθε χρονο στο CL και τον Πλατανια και την Βεροια και θα δεις για ποτε πανε για πρωταθλημα και αυτες" Ειναι λιγο αντιφαντικα αυτα που λες... (τότε π.χ. ομάδες σαν την Καλαμάτα έπαιρναν 5 μύρια μόνο απ'τα τηλεοπτικά),το 2014 όμως που οι ομάδες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,πίστεψε με παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο! Και κατι ακομα πανω σε αυτο.Ποιος ευθυνεται λοιπον που το 2014 οι ομαδες ΠΑΟ,ΠΑΟΚ κτλ δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν?Ο Ολυμπιακος επειδη τσεπωνε ολα αυτα τα χρονια 25εκ ευρω απο το CL..Ελα ντε που ομως αυτο δεν ισχυει οπως ειπα παραπανω..Ας επενδυαν τα ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ λεφτα του CL τοτε (απο τοτε που τα επαιρνε μισα μισα με τον Ολυμπιακο) για να ειχαν μαντηλι να κλαψουν το 2014... (Αν εγω και εσυ κερδισουμε το Τζοκερ και παρουμε απο 2εκ ευρω ο καθενας μας,και εγω αυτα τα 2 εκ ευρω να επενδυσω και ανοιξω 2-3 επιχειρησεις και εσυ τα φας στις γκομενες και στα αμαξια και στα σπιτια,μην ερθεις μετα απο 10 χρονια που θα δουλευεις για 500ευρω το μηνα και εχεις να ζησεις μια οικογενεια να μου πεις οτι με εκλεψες ή να φωναζεις γιατι εγω καθομαι και χεζομαι στο χρημα ενω εσυ δουλευεις 12ωρα καθε μερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις