Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιοι τα ξεραμε αυτα. Με δανεικους και παπουδες δε κανεις ομαδα. Τα περι χτισηματος της ομαδας φετος ειναι να χαμε να λεγαμε. Ο ταβερνιαρης στον παγκο ειναι 8 μηνες στην ομαδα.

Θες να πεις ότι δεν κάνεις ομάδα με γέρους τύπου Ibagasa,Saviola,Chori Dominguez και δανεικούς τύπου Roberto και Campbell;

Μια χαρά κάνεις,απλά πρέπει να προσέχεις ποιους κι από που παίρνεις!

Όσο για τον προπονητή,από τη στιγμή που τον πήρες μετά από σχεδόν 8μηνη πλήρη αποχή από τους πάγκους,δεν θα έπρεπε να σε εκπλήσσει το ενδεχόμενο να βγει πατάτα!

Εγώ προσωπικά οποιοδήποτε "μεγάλο όνομα" κανονικής ηλικίας βλέπω να έρχεται σε ομάδα σαν τον Π.Α.Ο.Κ. και σε χώρα σαν την Ελλάδα περιμένω να έχει κουσούρι,δεν υπάρχει περίπτωση (κι αυτός ο Natkho όλο και κάτι θα παρουσιάσει,εδώ θα είμαστε)...

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορεί (και δε θέλει) να κάνει τίποτα!
Το παν σε μια ομάδα είναι το κίνητρο...στον Π.Α.Ο.Κ. τα πράγματα είναι απλά: "πρωτάθλημα ΔΕΝ διεκδικούμε ακόμη και τον Messi να πάρουμε,η 2η θέση είναι εξασφαλισμένη ελλείψει ανταγωνιστή οπότε παίζουμε όσο χρειάζεται και σκυλιάζουμε ΜΟΝΟ στους αγώνες κυπέλλου (μπας και πάρουμε κάνα τίτλο εκεί) και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες με τους "δυνατούς" αντίπαλους (μπας και μας δει κανείς και πάρουμε καμιά μεταγραφή)"!

Φταίει ο Όγιος που ξανοίχτηκε να βάλει κι άλλο και δεν κλείστηκε πίσω να φας και τα υπόλοιπα νύχια σου!;)

Κατά τ'άλλα από λαό που βρίζει και θεωρεί "λίγο" για την ομάδα του έναν αθλητή σαν το Δημήτρη Σαλπιγγίδη δε περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο...

Δημοσ.

Το παν σε μια ομάδα είναι το κίνητρο...στον Π.Α.Ο.Κ. τα πράγματα είναι απλά: "πρωτάθλημα ΔΕΝ διεκδικούμε ακόμη και τον Messi να πάρουμε,η 2η θέση είναι εξασφαλισμένη ελλείψει ανταγωνιστή οπότε παίζουμε όσο χρειάζεται και σκυλιάζουμε ΜΟΝΟ στους αγώνες κυπέλλου (μπας και πάρουμε κάνα τίτλο εκεί) και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες με τους "δυνατούς" αντίπαλους (μπας και μας δει κανείς και πάρουμε καμιά μεταγραφή)"!

Φταίει ο Όγιος που ξανοίχτηκε να βάλει κι άλλο και δεν κλείστηκε πίσω να φας και τα υπόλοιπα νύχια σου! ;)

Κατά τ'άλλα από λαό που βρίζει και θεωρεί "λίγο" για την ομάδα του έναν αθλητή σαν το Δημήτρη Σαλπιγγίδη δε περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο...

Τι ειναι η 2η θεση? Εξασφαλισμενη? :P

Δημοσ.

Ο Χουμπ φέρει μεγάλη ευθύνη για το σημερινό χάλι

Φταίει ο Όγιος που ξανοίχτηκε να βάλει κι άλλο και δεν κλείστηκε πίσω να φας και τα υπόλοιπα νύχια σου! ;)

Ποιά νύχια μου να φάω πλάκα κάνεις?

Πέντε (5) έφαγες

Ο Σαλπιγγίδης καλός χρυσός φιλότιμος αλλά άμπαλος

Δεν έχει κοντρολ δεν έχει σουτ δεν έχει τρίπλα δεν έχει τεχνική

Ταχύτητα και εκρηκτικότητα ήταν τα ατού του τα οποία έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό λόγω ηλικίας

Αυτοί που τον βρίζουν είναι μειοψηφία

Δημοσ.

Φιλε κακα τα ψέματα. Δεν υπάρχει σύγκριση δυναμικότητας μεταξυ ΠΑΟΚ και Ηρακλη. Μην τρελαθούμε. Με αλλαγες ο ΠΑΟΚ και το 110% των δυνατοτήτων του Ηρακλη... 5-0 σκορ. Το σκορ τα λεει ολα..

Δημοσ.

Τι ειναι η 2η θεση? Εξασφαλισμενη? :P

Με συγχωρείς,ΗΤΑΝ εξασφαλισμένη...τον έπαιξαν περισσότερο απ'όσο έπρεπε και τώρα οι από κάτω ξεθάρρεψαν!

Ο Χουμπ φέρει μεγάλη ευθύνη για το σημερινό χάλι

Ποιά νύχια μου να φάω πλάκα κάνεις?

Πέντε (5) έφαγες

Ταχύτητα και εκρηκτικότητα ήταν τα ατού του τα οποία έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό λόγω ηλικίας

Εγώ ξέρω ότι ακούγοντας το παιχνίδι στο ραδιόφωνο και όσο ήταν στο 0-1,από τα μπινελίκια και τις βρισιές κατά της ομάδας σας δε μπορούσα να ακούσω τι έλεγε ο speaker!

Μετά μπήκαν τα 2 (το ένα φυσικά αντικανονικό) το παράτησαν τα παιδιά κι είπες να βάλεις κι άλλα goal να έχεις να θυμάσαι! ;)

Πέρα απ'το γεγονός ότι ο Όγιος του δικού σου του πήρε την ταυτότητα (ειδικά στον 1ο αγώνα) δε θα κάτσω να αναλύσω αγωνιστικά ένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα των 20 εκατομμυρίων και σε ομάδα των 500 χιλιάδων...αν ξόδεψες τόσα εκατομμύρια για να μπορείς να κοροϊδεύεις το φουκαρά τον Ηρακλή (για την κατάσταση του οποίου φέρεις κι εσύ ευθύνη) τότε τι να πω,συγχαρητήρια! :P

Εγώ πάντως σου προτείνω να βάλεις μια φορά στην τηλεόραση κάποιο εντός του Ηρακλή,να δεις πως παίζεται ποδόσφαιρο (γιατί μ'αυτόν που έχετε στον πάγκο μάλλον κοντεύετε να το ξεχάσετε)...

Όσο για το Σαλπιγγίδη,το μόνο που έχω να πω είναι πως είναι μεγάλη σας τιμή που φόρεσε τόσα χρόνια τη φανέλα αυτής της ομάδας και αδίκησε τον εαυτό του που δεν έφυγε στο εξωτερικό,όπου θα μπορούσε εγκαίρως να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του και να κάνει καλύτερη καριέρα...

Respect στους βάζελους που τον χειροκροτούν σε κάθε ευκαιρία!

Φιλε κακα τα ψέματα. Δεν υπάρχει σύγκριση δυναμικότητας μεταξυ ΠΑΟΚ και Ηρακλη. Μην τρελαθούμε. Με αλλαγες ο ΠΑΟΚ και το 110% των δυνατοτήτων του Ηρακλη... 5-0 σκορ. Το σκορ τα λεει ολα..

Με αλλαγές ήταν και ο Ηρακλής (ειδικά πίσω ο τερματοφύλακας ήταν σαπάκι και οι 3 στους 4 της άμυνας ήταν "βαφτίσια") αλλά παρ'ότι προηγήθηκε δεν κλείστηκε πίσω και βγήκε να παίξει ποδόσφαιρο...μακάρι αυτό που βλέπουμε φέτος (έστω κι εκεί που μας ρίξατε) να το βλέπατε κι εσείς στις ομάδες σας!

Κι όσο για τα περί "δυναμικότητας",μη βιάζεσαι να βγάλεις πόρισμα!Είχαμε κι εμείς "χοσάδα" κάποτε (ΜΕΤΚΑς) κι αυτό το "έργο" που παίζεται τώρα στον Π.Α.Ο.Κ. εμείς το είδαμε 10 χρόνια πριν! ;)

Κάτσε να περάσουν 3-4 χρόνια και να δούμε αν θα τους παρατήσει και σε τι κατάσταση...

Δημοσ.

Ο καλύτερος που έχετε είναι. 

Τον ξαναθέλω πίσω εγώ. Αν δεν σας κάνει εμείς εδώ είμαστε.

Δεν το πιστεύω οτι γέρασε και δεν μπορεί.  1 ημίχρονο μπάλα δεν μπορεί να παίξει; Ηταν καλός για 1 ημίχρονο; Οχι , άρα κάτι άλλο είναι. Αγύμναστος είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο Σαλπι.Επρεπε να μεινει κ αλλο στη παναθα αλλα ηθελε να παει πισω να τον κραζουν.

Λες και μονο ο Σαλπι δεν παιζει μπαλα στον παοκ.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με συγχωρείς,ΗΤΑΝ εξασφαλισμένη...τον έπαιξαν περισσότερο απ'όσο έπρεπε και τώρα οι από κάτω ξεθάρρεψαν!

Εγραψες ΕΙΝΑΙ και οχι ΗΤΑΝ.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο..Τον Αυγουστο για παραδειγμα εξασφαλισμενο ηταν οτι χτυπουσε πρωταθλημα,μετα εγινε εξασφαλιση η 2η θεση και τωρα θα γινει εξασφαλιση της 3ης θεσης..Για τα playoffs δεν μιλαω ακομα,γιατι εκει ισως ο στοχος γινει απλα η συμμετοχη στην Ευρωπη.

Και κανεις δεν επαιξε τιποτα φιλε μου,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟΚ,παει και τελειωσε..Μαλλον οι αντιπαλοι του τον επαιξαν οσο δεν επρεπε γι'αυτο και εκανε 7-8 ανατροπες απο το 85 και μετα.

Οταν μια ομαδα που εχει σε ολη την ιστορια της 2 πρωταθληματα ολα κι'ολα,και μας λεει οτι πανε να χτυπησουν πρωταθλημα (απο Ολυμπιακο και ΠΑΟ που ηταν ανεκαθεν απο τους διεκδικητες του τιτλου-δεν αναφερω την ΑΕΚ λογω οτι δεν ειναι στην κατηγορια),ΠΡΕΠΕΙ σε 2-3 παιχνιδια ολης της χρονιας απεναντι σε αυτους τους αντιπαλους να δειξει οτι οντως προσπαθει να χτυπησει το πρωταθλημα και οτι αλλαζει επιπεδο,το μονο που καταφερε ειναι στα 2 απο αυτα τα κανει συνολικα μονο 3-4 τελικες προσπαθειες και να χασει το ενα παιχνιδι 4-0 αντι για 6/7-0 και το αλλο 2-1 αντι για 5-1

Δεν το πιστεύω οτι γέρασε και δεν μπορεί.  1 ημίχρονο μπάλα δεν μπορεί να παίξει; Ηταν καλός για 1 ημίχρονο; Οχι , άρα κάτι άλλο είναι. Αγύμναστος είναι.

Καλα,καλυτερο δεν το λες,μην ξεχνας οτι ο παικτης μεγαλωνει κι'ολας,λογικο να χασει καποια απο τα προταιρηματα του με το περας των χρονων.

Με βαση το συμβολαιο του,οχι δεν θα επρεπε να τον θελεις πισω.Πιστευω οτι ο Καρελης και ο Κλωναριδης εχουν πολλα περισσοτερα να δωσουν απο τον Σαλπιγγιδη στον Παναθηναικο..

Δημοσ.

Mirlogria έχεις καταντήσει γυρολόγος, άνοιξε ένα τόπικ και γράφε για τον φουκαρά τον Ηρακλή που παίζει ποδόσφαιρο και μαγεύει αλλά εξακολουθεί να είναι τριτοδεύτερος στα αλώνια της Β

Μια χαρα ειναι ο Σαλπι.Επρεπε να μεινει κ αλλο στη παναθα αλλα ηθελε να παει πισω να τον κραζουν.
Λες και μονο ο Σαλπι δεν παιζει μπαλα στον παοκ.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ούτε καν ο 2ος καλύτερος, όπως δεν είναι και ο χειρότερος

Και εγώ είμαι από αυτούς(τη συντριπτική πλειοψηφία δλδ) που τον θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά μην κοροϊδευόμαστε κιόλας

Δημοσ.

Ξεκολλήστε ρε με τις ομάδες. Σε λίγο δεν θα έχουμε λεφτά ούτε φραπέ να πιούμε.  :)

Milogria εγώ είμαι Παοκτσής αλλά ποτέ φανατικός. Εμένα ο Ηρακλής μου άρεσε στα μεταξύ μας και θεωρώ τον Ογιος πολύ καλο προπονητή. Το πρώτο match έπρεπε να λήξει 3-1.
 Δεν πάω ποτέ γήπεδο και παρακολουθώ όποτε μπορώ όλα τα παιχνίδια της Supaleague. Μετά Χριστόν προφήτες δεν γίναμε μετά την ηττα με τον ΠΑΟ αλλά τον Σαββίδη απο την αρχή δεν τον πήρα με καλό μάτι , ασχετα αν δεν εξέφρασα την άποψη μου απο την αρχή. Η δουλέια μου δεν ειναι να μπαίνω στα οπαδικά thread σε όλα τα site και να ποστάρω τις ιδέες μου. Απλά εδώ στο insomnia έχεις πιο λογικούς και μπορείς να πεις κάτι.  Ο ρωσσος λοιπόν ήρθε για άλλα πράγματα στη Θεσσαλονίκη , απλά πήρε και μία ομάδα. Πιθανών έχει ρίξει λεφτά αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης η δικαιολογία ότι χτίζει ομάδα ειναι κουραφέξαλα , με δανεικούς και μπεκρίδες δεν χτίζεις τίποτα.
Από την άλλη πρωτάθλημα δεν θα δεις ποτέ γιατί η διαστημική ομάδα που λέγεται ΟΣΦΠ δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε να δεχτεί κόκκινη ούτε κίτρινη ούτε τίποτα. Τα λεφτά ειναι πολλά στο CL. Στην χειρότερη της μέρα ειναι ανεπίτρεπτο να χάσει η ομάδα του ΟΣΦΠ. Βλέπεις σε άλλες χώρες Ρεαλ , Barca χάνουν μια χαρά τρώνε και τις κάρτες τους , όταν στην ελληνική παρωδία τσεκούρια σαν τον Σάμαρη έχουν ασυλία , επόπτε και διαιτητές χεσμένοι να υποδείξουν το οτιδήποτε στον ΟΣΦΠ καθώς μετά καρατομούνται. Οποιος έχει αντίθετη άποψη ας βγάλει τα οπαδικά γυαλιά του. Σε πιο ποδόσφαιρο να επενδύσεις και σε πιο γήπεδο να πας να δεις αγώνα σε αυτή τη Χώρα. Και για τα του οίκου μας τα ίδια. Και ο ΠΑΟΚ ευνοείτε σε κάποια παιχνίδια αλλά όχι έτσι.
Αν ήθελε λοιπόν ο Σαββίδης , να δείξει ότι προσφέρει στον ΠΑΟΚ έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα από την αρχή για να μεγαλώσει τις πιθανότητες προκρίσεως στους ομίλους του CL , οπού εκεί αλλάζεις επίπεδο με την προοπτική ότι τα χρήματα θα αξιοποιηθούν στο αγωνιστικό κομμάτι.  Εφερε τώρα δανεικό τον Νατχο , πολύ καλός ξέρει μπάλα , παίζει με την μία αλλά θέλει δίπλα του ισάξιους ποδοσφαιριστές. Δε μπορεί με τα λιμά μπροστά να συνεργαστεί. Τι  να τον κάνω δηλαδή δανεικό για έξι μήνες ? Για να πάρω το κύπελλο ? 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...