Crash_Batic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 απορώ με τους ολυμπιακούς πραγματικά, φάση "μα που πας με αυτή την ομάδα" όταν η υπεργαματη ομαδα τους χρειάζεται τα κοράκια για να παίρνει πρωταθλήματα.. το να ειναι κατω απο τα αχαμνα του μαρινακη το βρισκω λογικο γιατι ποτε κανεις δεν εκανε δουλεια μονο με λογια. να αφησει λοιπον τα μεγαλα παχια λογια ο Σαβιδης και να αρχισει να κανει δουλεια στην ομαδα. γιατι με πιτσιρικαρια, δανεικους κια 37χρονους δεν πας να κανεις ομαδα ανταγωνιστικη. αλλα την μυριστηκα την δουλεια οταν πρωεμφανιστηκε ο τυπος.. να αγορασει ηθελε απο το δημοσιο και κατι ιδιωτες. αρπαξε τα ξενοδοχεια του και κατι επιχειρηματικες συμβολαιαρες που ηθελε.. και τωρα αραζει παιζει manager με κανονικη ομαδα.. με δουλεύεις ρε μεγάλε? ήμασταν με το ένα πόδι στο τάφο και ήρθε ο τύπος και έσταξε 20m έτσι για πλακα και μου λες ότι δεν έκανε τίποτα? βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους!Βρε που τα εσταξε τα 20εκ? Σε χρεη? Χαιρω πολυ.. απο παίκτες τι πηρε? Σπυροπουλο κ Τζιολη?
thomasG4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βρε που τα εσταξε τα 20εκ? Σε χρεη? Χαιρω πολυ.. απο παίκτες τι πηρε? Σπυροπουλο κ Τζιολη? Σιγα σιγα θα γίνουν και οι μεταγραφές. Δεν γίνεται απο τη μια μερα στην άλλη να στάξει 40-50 εκατομμύρια ντουκου χωρις να κάνει μια μικρή απόσβεση πρώτα. Επενδυτής είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
spacefart Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 α μαλιστα , αυτο που λεω καιρο.. επενδυτης ειναι.. οπως ολοι οι προεδροι.. πρωτα ειναι επενδυτες και μετα φιλοι της ομαδας. εταιρειες οι ομαδες δλδ.. και ετσι ειναι. βαζω φραγκα για να βγαλω περισσοτερα φραγκα. επιχειρηση βεβαια ο μαρινακης τα σταζει κανονικα.. αλλα θα μου πεις βγαζει κιολας.. εχει εσοδα.. ο παοκ τι εσοδα εχει. αλλα οχι να μου λες για μεταγραφαρες στον κοσμο και μετα να βλεπει ο φιλαθλος κατι Βουκιτς στα 35 του, Γκαρσια στα 36, κατσουρανη στα 34 και κατι τζιοληδες και σπυροπουλους δλδ ελεος. και αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι να παραμυθιαζει τον κοσμο το καλοκαιρι λες και περιμενε ο κοσμος να δει ξαφνικα τον παοκ να τα σηκωνει ολα.. χωρις νοημα απλα
Sugizo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 για το παραμύθιασμα συμφωνώ, αλλα ο κόσμος δεν τα έχαψε, δεν τρώμε κουτόχορτο όσο και να το θέλουν κάποιοι, παρόλα αυτά έφτιαξε μια ομαδούλα που στέκεται άνετα στη 2η θέση (την οποια πήρε δύσκολα πέρσι αν θυμάσαι) και δεν φεύγει πια με σκυμμένο το κεφάλι από το κάθε κωλοχώρι, 10 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες, δεν είναι καθόλου άσχημα για τα ελάχιστα χρήματα που επενδύθηκαν στις μεταγραφές.
Crash_Batic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σιγα σιγα θα γίνουν και οι μεταγραφές. Δεν γίνεται απο τη μια μερα στην άλλη να στάξει 40-50 εκατομμύρια ντουκου χωρις να κάνει μια μικρή απόσβεση πρώτα. Επενδυτής είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αυτο λεμε φιλε μου.Οτι πρωτα,ας φτιαξει την ομαδα που θελει,ας κανει μεταγραφες εστω σιγα σιγα και μετα να μιλησουμε για πρωταθληματα και CL.Γιατι με αυτους τους παικτες δεν πας πουθενα. Οποτε μην μου λενε οτι εσκασε 20εκ.Αν εσκασε 20 εκ για χρεη δεν με ενδιαφερει καθολου.Και 100εκ να εσκασε,απο την στιγμη που τα εδωσε για χρεη και οχι σε παικτες δεν μου λεει κατι οταν μιλαει για πρωταθλημα και CL..Ας δωσει τα λεφτα του που θελει για τα χρεη,να μην υπαρχουν υποχρεωσεις χρεων και σιγα σιγα φτιαχνει ομαδα.Δεν μιλησα εγω για πρωταθλημα φιλε μου και για CL,εκεινος μιλησε και πουλησε παραμυθι οτι οτι οτι.. Να σου πω επισης,οτι στην δευτερη θεση που λες μην παιρνεις ορκο οτι την κρατας ανετα.Μεχρι τωρα την κρατας.Με αποτελεσματα στο 86+ δεν το λες και τοσο ανετα ομως.Μην ξεχνας οτι ο ανεβαινει αγωνιστικα και ο Παναθηναικος.Να ξερεις οτι με εκεινον θα παλεψεις για την δευτερη θεση.Ειδικα αν καλυψει την διαφορα ο Παναθηναικος στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος,που θα σημαινει οτι θα πλασαριστει καλυτερα στο θεμα βαθμολογιας των playoffs,μην εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν μπορει να παρει εκεινος την πρωτη θεση.Μην ξεχνας οτι δεν τον κερδισες και πολυ ευκολα στην Τουμπα. Βεβαια ειναι πολυ νωρις για να βγαζουμε συμπερασματα,απλα συζητηση κανουμε με τα τωρινα δεδομενα. Sugizo εσυ μπορει να μην το εχαψες,αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι το εχουν χαψει.Και βλεπουν στην πορεια οτι οντως ηταν φουσκα και απλα λογια του αερα.Και αυτο φαινεται οτι δεν υπαρχει καμια αντιδραση απο μερους σας τουλαχιστον.. Υ.Γ Βεβαια συμφωνω με τον Θωμα οτι πρεπει να κανει εστω μια αποσβεση απο αυτα που εβαλε για αρχη.Αλλα τι το ηθελε το παραμυθι με το CL και το πρωταθλημα απο την πρωτη χρονια κιολας οπως λες και εσυ..Αυτο ειπα φιλε μου.Οποτε σε γενικες γραμμες συμφωνουμε
Sugizo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι Sugizo εσυ μπορει να μην το εχαψες,αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι το εχουν χαψει.Και βλεπουν στην πορεια οτι οντως ηταν φουσκα και απλα λογια του αερα.Και αυτο φαινεται οτι δεν υπαρχει καμια αντιδραση απο μερους σας τουλαχιστον.. πωωω, αυτό, τους χαζούς να μην παριστάνατε και θα κάναμε μια χαρά κουβέντα, ναι ξύπνησαν ένα πρωί η ΠΑΟΚτσήδες και είπαν, πάμε για CL με Κατσουράνη και Stoch.. δεν υπάρχει αντίδραση γιατί δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο! ε δηλαδή ΉΜΑΡΤΟΝ!
Crash_Batic Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι Sugizo εσυ μπορει να μην το εχαψες,αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι το εχουν χαψει.Και βλεπουν στην πορεια οτι οντως ηταν φουσκα και απλα λογια του αερα.Και αυτο φαινεται οτι δεν υπαρχει καμια αντιδραση απο μερους σας τουλαχιστον.. πωωω, αυτό, τους χαζούς να μην παριστάνατε και θα κάναμε μια χαρά κουβέντα, ναι ξύπνησαν ένα πρωί η ΠΑΟΚτσήδες και είπαν, πάμε για CL με Κατσουράνη και Stoch..δεν υπάρχει αντίδραση γιατί δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο! ε δηλαδή ΉΜΑΡΤΟΝ! Δεν μιλαω για το οτι πατε για CL. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει καποιος που να πιστεψε έστω στο ελάχιστο κατι τέτοιο. Μιλησα για το οτι οταν λες για CL (οχι να το πάρεις αλλα να μπεις έστω ομίλους) και πρωτάθλημα και μεταγραφές και μου παίρνεις Τζιολη και Σπυροπουλο.. ε..
Sugizo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι Sugizo εσυ μπορει να μην το εχαψες,αλλα να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι το εχουν χαψει. Δεν μιλαω για το οτι πατε για CL. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει καποιος που να πιστεψε έστω στο ελάχιστο κατι τέτοιο. έλα πες μου, trollaris έτσι?
Crash_Batic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 έλα πες μου, trollaris έτσι? Οταν δεν καταλαβαινεις τι λεμε λογικο να σου φαινονται τρολαρισματα.Ρε φιλε,απο την στιγμη που μιλας για CL σημαινει οτι θα φερεις παικτες για να περασεις στους Ομιλους και παραλληλα φερνοντας αυτους τους παικτες (που υποτιθεται θα εφερνες για το CL) να χτυπησεις το πρωταθλημα. Οταν ειπα οτι καποιοι το εχαψαν δεν εννοουσα οτι εχαψαν οτι πατε να παρετε το CL αλλα οτι καποιοι εχαψαν οτι θα φερει παικτες για να μπορεσει να μπει στους ομιλους του CL και να χτυπησει το πρωταθλημα. Και για να στο κανω λιανα.. "Παμε να παρουμε το CL" -> Δεν το εχαψε κανεις "Θα κανουμε μεταγραφαρες ωστε να παμε στο CL και να παρουμε πρωταθλημα" -> Καποιοι το εχαψαν..
SlimData Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Σουπερπει, αδικείσαι στο ινσόμνια ρε, να πας για καθηγητής πανεπιστημίου
Sugizo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή ο δικός μας έπρεπε να κάνει τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα σε 6 μήνες, ενώ οι δικοί σας οι κασμάδες 20 χρονια πρωταθλητές και έχετε budget 2 φορες το δικό μας. αλλα ναι ξέχασα, τόσους υπαλληλους εκτος ομάδας, κάπως πρέπει να τους συντηρήσεις.
Crash_Batic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή ο δικός μας έπρεπε να κάνει τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα σε 6 μήνες, ενώ οι δικοί σας οι κασμάδες 20 χρονια πρωταθλητές και έχετε budget 2 φορες το δικό μας. αλλα ναι ξέχασα, τόσους υπαλληλους εκτος ομάδας, κάπως πρέπει να τους συντηρήσεις. Αστο,δεν καταλαβαινεις τι λεμε ρε φιλε.Αλλα σου λεω και αλλο μου λες
~mxls~ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τα γνωστά, δοξα & τιμή & θέση βασικού στον Πάμπλο. Τι να πει κανείς ρε φούστη μου. 1
lak10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 τωρα ειλικρινα πιστευει ο Ιβαν οτι ανεβει επιπεδο με maduro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις