Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αληθεια,υπαρχει παιχνιδι που μια ομαδα κανει 31 τελικες και να ληξει 0-0? Ακόμα χειρότερα. Υπάρχουν παιχνίδια που ομάδες κάνουν 30 τελικές και χάνουν 1-0 0-3 Αντερλεχτ-οσφπ οσφπ-Βενφίκα Και οι 2 αυτές ομάδες μαζί κάναν τόσες τελικές και δεν βάλαν 1 γκολ! Εσείς με 6-7 βάλατε 4. 30 τελικες δεν εγιναν σαν συνολο και απο τις 3 ομαδες και στα 2 παιχνίδια μαζί. Μιλαμε οτι ο Παοκ που παει για πρωτάθλημα επαιζε με τον Απόλλωνα, τελευταιος στην SL που δεν εχει ουτε εναν βαθμό εκτος εδρας κερδισμένο και που επαιζε και με 10 παίκτες απι το 39. Άσχετο εντελώς το παράδειγμα σου λοιπόν.
~mxls~ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Συμβαίνει, αν και σπάνια, να'ναι ο εκάστοτε κίπερ σεληνιασμένος και ό,τι να γίνει να μην το τρώει με καμια δύναμη. Το ματς μιας και το παρακολούθησα ήταν για 3-0 τουλάχιστον, αλλά το αποτέλεσμα μένει.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 <p>Συμβαίνει, αν και σπάνια, να'ναι ο εκάστοτε κίπερ σεληνιασμένος και ό,τι να γίνει να μην το τρώει με καμια δύναμη.</p> <p> </p> <p>Το ματς μιας και το παρακολούθησα ήταν για 3-0 τουλάχιστον, αλλά το αποτέλεσμα μένει.</p> Ο Τζορβας εγινε Ρομπέρτο x5..
kosmasgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Απορω μερικά οπαδικα μας site ποσο κουτοχορτο τρώνε η τσιμπανε τίποτα για να λένε οτι το goal του βουκιτς έπρεπε να μετρήσει.το παλτό ο Κλάους κανει πεντακάθαρα φάουλ στον αμυντικό που παει να μαρκάρει τον βουκιτσ. Υ.Γ. φτανει αηδιασαμε με τον κοντό.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ χαιδεμα πέφτει πάντως. Δεν μιλάω απο ΑΡΔ. Πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό μετα κ το παιχνίδι με την Αλκμααρ που θα επικεντρωθεί μονο στο πρωτάθλημα. Αν φυσικά συνεχίσει αυτή την εικόνα ο Παοκ. Εξαιρω το σημερινό παιχνίδι
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΟΚ για πρωταθλημα,δεν μπορεσε να νικησει ουτε τον Απολλωνα των 10 παικτων απο το 39.. Έκανα εγώ σχόλιο για τον Παοκ? Ουτε τι λεω δν καταλαβαίνεις. παραληρημα 2
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δες ποιο μηνυμα μου quotαρες οταν εκανες το σχολιο σου και τα ξαναλεμε.Καζουρα εκανα στο μηνυμα αυτο που λεω οτι δεν μπορεσε να κερδισει τον Απολλωνα. Οπως ειπα και μετα,πεναλτι με τον Αστερα ΔΕΝ υπαρχει οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μου την λες ειρωνικα.Το παραδεχτηκα οτι ΔΕΝ υπηρχε κανενα πεναλτι..Και λεω,εγω τουλαχιστον το παραδεχομαι,εσυ ποτε θα παραδεχτεις εστω ΜΙΑ φορα για την ομαδα σου οτι πηρες κατι που δεν επρεπε.Μια φορα μονο.. Επιπλεον,αναφερομαι στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ και λεω,οτι καποια στιγμη θα στραβωνε το πραγμα οταν κερδιζε ολα τα παιχνιδια απο το 80 και μετα ενω θα μπορουσε να τα καθαρισει πολυ πιο νωρις.Να που στραβωσε πετυχαινοντας τον Τζορβα σε εκπληκτικη μερα,ισως την καλυτερη ολης της καριερας του και την αστοχια των επιθετικων του απο τα 2 μετρα. Μιλαω για την αγωνιστικη εικονα του ΠΑΟΚ και μου αναφερεις τον Ολυμπιακο.Αυτο και αν ειναι παραληρημα δηλαδη.
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τι σημασια εχει τι quotαρα; σου ξαναλεω, μετα απο τετοια αηθη νικη με τι μουτρα τολμας να κρινεις τον Παοκ. δεν μπορεις να καταλαβεις φυσικα γιατι υποστηριζεις την ομαδα του δημοσιου απο παιδι οποτε ετσι εχει μαθει.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τι σημασια εχει τι quotαρα; σου ξαναλεω, μετα απο τετοια αηθη νικη με τι μουτρα τολμας να κρινεις τον Παοκ. δεν μπορεις να καταλαβεις φυσικα γιατι υποστηριζεις την ομαδα του δημοσιου απο παιδι οποτε ετσι εχει μαθει. Δηλαδη αν μου quotαρεις εσυ αλλο μνμ και μου γραφεις ενα σχολιο που να ξερω εγω για ποιο ποστ μου μιλας και κανεις το συγκεκριμενο σχολιο?Να μυρισω τα νυχια μου? Κατσε ρε φιλε,επειδη πηρα πεναλτι που δεν ηταν δεν μπορω να μιλησω για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κομματι του ΠΑΟΚ? Με δουλευεις? Ειπα απλα οτι καποια στιγμη θα πληρωνε οτι δεν καθαριζει τα παιχνιδια απο πιο πριν ενω ΜΠΟΡΕΙ και ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το κανει.Λογικο καποια στιγμη να κατσει η στραβη.Και αυτο συνεβη σημερα.Τι σχεση εχει το πεναλτι με αυτο που λεω για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ του ΠΑΟΚ? Και το αρχικο μου ποστ ηταν ΚΑΖΟΥΡΑ και οχι κριτικη..Μαθε την διαφορα Υ.Γ Αληθεια,εσυ ποτε παραδεχτηκες ενα υπερ σου σφυριγμα σαν Παναθηναικος? ΕΝΑ μονο. Υ.Γ2 Θα ηθελα πολυ,αυτο το μενος που βγαζεις για μας και μας την λες σε ενα σημειο οπου μιλαω για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΑ εικονα του ΠΑΟΚ,για τα μεταξυ παιχνιδια της ομαδας σου και του ΠΑΟΚ.Οπως φετος ας πουμε..Αλλα εκει δεν ειπες το παραμικρο για ΚΑΝΕΝΑ σφαλμα,για κανενα φαουλ,για τιποτα.Ενω για παιχνιδι του ΟΣΦΠ κανεις αναλυσεις μεχρι και για τα ποσα βηματα κανουν οι παικτες των ομαδων...
Sugizo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 καζούρα κανεις όταν σε παίρνει, όταν ξεκινάς τα παλιά γνωστά πέτσινα, δεν σε παίρνει. υ.γ και ναι οι ομάδες που δεν διορίζονται πρωταθλητές, στραβοπατούν όπως όλες οι normal ομάδες. 1
spacefart Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 υπομονη στους φιλους του παοκ. τωρα γεναρη θα ερθουν αστερια μεταγραφες απο τον φραγκατο τον σαββιδη που δεν αντεχει να βλεπει την ομαδα που χρηματιζει να βρισκεται κατω απο τα αχαμνα τοθ μαρινακη. δλδ δε ξερει ο μαρινακης οτι ο σαβιδης αμα θελει φερνει και ροναλντινιο?
Sugizo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 και ο Αμπράμοβιτς να πάρει τον ΠΑΟΚ, πάλι κάτω από τα αχαμνά του παιδοβούβαλου θα είναι
spacefart Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το να ειναι κατω απο τα αχαμνα του μαρινακη το βρισκω λογικο γιατι ποτε κανεις δεν εκανε δουλεια μονο με λογια. να αφησει λοιπον τα μεγαλα παχια λογια ο Σαβιδης και να αρχισει να κανει δουλεια στην ομαδα. γιατι με πιτσιρικαρια, δανεικους κια 37χρονους δεν πας να κανεις ομαδα ανταγωνιστικη. αλλα την μυριστηκα την δουλεια οταν πρωεμφανιστηκε ο τυπος.. να αγορασει ηθελε απο το δημοσιο και κατι ιδιωτες. αρπαξε τα ξενοδοχεια του και κατι επιχειρηματικες συμβολαιαρες που ηθελε.. και τωρα αραζει παιζει manager με κανονικη ομαδα.. κατι σαν τον mr mig πριν μερικα χρονια
Demon13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ή σαν τον θείο. το τρανταχτότερο παράδειγμα. Όλες οι δουλειές δημόσιο και μόνο. & αεροδουλειές πάντα. Οσο για τον mr mig: Είναι εγγονός του παλαιού παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΣΑ τη δεκαετία του 1950. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στο ξίφος ασκήσεων το 1972 και το 1973 και στο ξίφος μονομαχίας το 1972, 1973, 1974, 1975, 1977,1980 και 1981, ενώ κατέκτησε περισσότερα από 45 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες στο φλερέ και στο επέ. Συμμετείχε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972. Διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα πρώτα χρόνια του επαγγελματισμού και τιμήθηκε για την αθλητική προσφορά του στον σύλλογο με το Χρυσό Τριφύλλι.
Sugizo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 απορώ με τους ολυμπιακούς πραγματικά, φάση "μα που πας με αυτή την ομάδα" όταν η υπεργαματη ομαδα τους χρειάζεται τα κοράκια για να παίρνει πρωταθλήματα.. το να ειναι κατω απο τα αχαμνα του μαρινακη το βρισκω λογικο γιατι ποτε κανεις δεν εκανε δουλεια μονο με λογια. να αφησει λοιπον τα μεγαλα παχια λογια ο Σαβιδης και να αρχισει να κανει δουλεια στην ομαδα. γιατι με πιτσιρικαρια, δανεικους κια 37χρονους δεν πας να κανεις ομαδα ανταγωνιστικη. αλλα την μυριστηκα την δουλεια οταν πρωεμφανιστηκε ο τυπος.. να αγορασει ηθελε απο το δημοσιο και κατι ιδιωτες. αρπαξε τα ξενοδοχεια του και κατι επιχειρηματικες συμβολαιαρες που ηθελε.. και τωρα αραζει παιζει manager με κανονικη ομαδα.. με δουλεύεις ρε μεγάλε? ήμασταν με το ένα πόδι στο τάφο και ήρθε ο τύπος και έσταξε 20m έτσι για πλακα και μου λες ότι δεν έκανε τίποτα? βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις