Crash_Batic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειπε κανεις το αντιθετο ρε φιλε.Αλλα μην μπλεκουμε παντου τον Ολυμπιακο.Ημαρτον.Ενταξει,μπορει στο 99% να ειναι μεσα αλλα αφηστε και το 1% στις αλλες 14 ΠΑΕ.. Τεσπα,μεγαλη μαλακια σε μια βασικη αλλα καθαρη φαση. Για τον Γκαρσια που γραφω μηπως το προσπερνας ή νομιζω?
PostHelper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειπε κανεις το αντιθετο ρε φιλε.Αλλα μην μπλεκουμε παντου τον Ολυμπιακο.Ημαρτον.Ενταξει,μπορει στο 99% να ειναι μεσα αλλα αφηστε και το 1% στις αλλες 14 ΠΑΕ.. Μα δεν εχω κατι με τον Ολυμπιακο γενικα. Εχω κατι με τον Ολυμπιακο ΤΩΡΑ. Παλιοτερα τα ειχα με τον Παναθηναικο. Δεν ξεχναω οτι και αυτος εκανε οργια σχεδον τα ιδια με αυτα που εχει κανει ο Ολυμπιακος την τελευταια 17ετια, μπορει και μεγαλυτερα. Εχει κανει μαλιστα και χειροτερα, πχ ποιος ξεχναει την ηττα του ΠΑΟΚ απο τον Παναθηναικο με γκολ του Παναθηναικου 1 μετρο αουτ που το εδωσαν γκολ και γκολ οφσαιντ και με το σκορ στο 0-2 και επειδη ο κοσμος θα εμπαινε μεσα και θα ξεσκιζε τον διαιτητη να δινει τελειως για γελια πεναλτι υπερ του ΠΑΟΚ στο 90' για να ριξει σταχτη στα ματια(το οποιο το εστειλε 5 μετρα αουτ ο παικτης οτυ ΠΑΟΚ επιτηδες) ή ποιος ξεχναει την ανεπαναληπτη κλωτσια παικτη του Παναθηναικου στο στομαχι παικτη του ΠΑΟΚ με τον διαιτητη στα 4 μετρα και να δινει παιζεται. Δεν τα ξεχναμε! Απλως δεν τα λεμε επειδη τωρα γινονται άλλα. Πολυ πιο ηπια βεβαια. Αλλά τα εχουμε βαρεθει ειτε απο τους πρασινους ειτε απο τους κοκκινους.... Για τον Γκαρσια που γραφω μηπως το προσπερνας ή νομιζω? Τελικα ισως ειχες δικιο αλλά ισως και οχι και απλως δεν τον υπολογιζει αγωνιστικα ο Στεφενς γιατι τον θεωρει ανετοιμο/κατωτερο απο τους αλλους και δεν τρεχει κατι αλλο. Οι επιλογες του ως τωρα αυτο δειχνουν οτι παιζουν αυτοι που θεωρει καλυτερους και δεν ειναι αδικος.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Απλα εφτασε το τελος του Γκαρσια στον Παοκ ρε Posthelper,ειναι απλα τα πραγματα.Οπως και ο Ιμπαγασα για τον Ολυμπιακο.Απλα επειδη εχει "διαφορετικη" σχεση με τους οπαδους του Παοκ και την 4 (γιατι αλλιως δεν θα εμενε και φετος) και λογω χαρακτηρα πιστευω οτι θα στραβωσει αν δεν παρει χρονο.Η γνωμη μου που "κρατιεται" σε ηπιους τονους ειναι επειδη ο ΠΑΟΚ ειναι ακομα 6 βαθμους πισω απο τον Ολυμπιακο,δηλαδη μικρη αποσταση μεταξυ τους και ακομα ειναι ζωντανος στο κυνηγι του πρωταθληματος. Επιπλεον,γνωριζει οτι δεν μπορει πλεον να βοηθησει τον ΠΑΟΚ και ο ιδιος σε σχεση με τους παικτες που παιζουν τωρα. Πιστευω οτι αν η ψαλιδα,βαθμολογικα αναμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ ανοιξει και συνεχισει ο Γκαρσια να μην παιζει εστω και λιγο σε κανενα παιχνιδι τοτε πιστευω οτι θα τσινισει..
Demon13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αλλά τα εχουμε βαρεθει ειτε απο τους πρασινους ειτε απο τους κοκκινους.... Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πρώτα απ όλα εγώ δεν ξέρω τι γινόταν τοτε, γιατί γύρισες το ρολόι 20-25 χρόνια πίσω. Αυτό που ξέρω είναι οτι το πρωτάθλημα άλλαζε χέρια. Πήγε σε όλες τις ομάδες μέχρι και σε μικρές, και δεν έμεινε πάνω απο 2 χρόνια στα χέρια του Παναθηναϊκου. Πόσα πρωταθλήματα πήρε ο Παναθηναϊκός ξέρεις; Σε σχέση με τον γάβρο π.χ. ή με την ΑΕΚ; Ρίξε μια ματιά. Κάνε ένα zoom out μέσα στα χρόνια. Δες.... η έναρξη της παράγκας χτυπάει στο μάτι
PostHelper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 0Kάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πρώτα απ όλα εγώ δεν ξέρω τι γινόταν τοτε, γιατί γύρισες το ρολόι 20-25 χρόνια πίσω. Αυτό που ξέρω είναι οτι το πρωτάθλημα άλλαζε χέρια. Πήγε σε όλες τις ομάδες μέχρι και σε μικρές, και δεν έμεινε πάνω απο 2 χρόνια στα χέρια του Παναθηναϊκου. Πόσα πρωταθλήματα πήρε ο Παναθηναϊκός ξέρεις; Σε σχέση με τον γάβρο π.χ. ή με την ΑΕΚ; Ρίξε μια ματιά. Κάνε ένα zoom out μέσα στα χρόνια. Δες.... η έναρξη της παράγκας χτυπάει στο μάτι Κανενα λαθος δεν κανω και καμια ματια δεν πρεπει να ριξω. Τα ξερω και τα εχω ζησει. Και μην μου κανεις την αθωα περιστερα. Τα ιδια χάλια ηταν και ο Παναθηναικος, την ιδια σκανδαλωδη ευνοια ειχε. Με μια διαφορά βεβαια. Ο Ολυμπιακος τα τελευταια 17 χρονια το ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ. Εχει ξεσκισει τα παντα. Θελει να παιρνει τα παντα με οποιο κοστος, ειδικα το πρωταθλημα φυσικα.
Crash_Batic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Κανενα λαθος δεν κανω και καμια ματια δεν πρεπει να ριξω. Τα ξερω και τα εχω ζησει. Και μην μου κανεις την αθωα περιστερα. Τα ιδια χάλια ηταν και ο Παναθηναικος, την ιδια σκανδαλωδη ευνοια ειχε. Με μια διαφορά βεβαια. Ο Ολυμπιακος τα τελευταια 17 χρονια το ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ. Εχει ξεσκισει τα παντα. Θελει να παιρνει τα παντα με οποιο κοστος, ειδικα το πρωταθλημα φυσικα. Φιλε μου συμφωνω και εγω αυτο που εχω να πω οτι ολοι ειναι βουτιγμενοι μεσα στα σκ@τα.Αλλος φοραει γαλωτσες,αλλος αδιαβροχο και αλλος κολυμπαει μεσα σε αυτα με ανεπνευστηρα..Και αυτο θα συνεχισει να γινεται απο αυτον που εχει την μεγαλυτερη δυναμη στην Ελλαδα,στο χωρο του ποδοσφαιρου..Τα τελευταια χρονια την εχει ο Ολυμπιακος (και ο Τζιγκερ οταν ηθελε την ειχε ή θα μπορουσε να την εχει),σε καποια χρονια- μην πω σε 2- θα την εχει καποιος αλλος..Ετσι πανε αυτα.Γιατι πολυ απλα μιλαμε για επιχειρηματιες που κοιτουν την τσεπη τους και το ξεπλυμα τους.Μην μου πεις οτι ο Μαρινακης και ο καθε προεδρος ειναι ο πατερας του Ολυμπιακου ή της x,y ομαδας και τον αγαπαει σαν παιδι του.Απλα παιζονται πολλα συμφεροντα,κυριως οικονομικα απο πισω και οι ομαδες ειναι ενα μεσο για να αναπτυξουν αυτα τα συμφεροντα.Οπως κανει ο Σαββιδης τωρα με τον ΠΑΟΚ για παραδειγμα..
agrio.imeros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Όχι ρε παλικάρι μου ... μη λες τέτοια.Και θέλουμε να βγάλεις τη χρονιά
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΟΚ για πρωταθλημα,δεν μπορεσε να νικησει ουτε τον Απολλωνα των 10 παικτων απο το 39..
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 οχι σαν τον θρυλο που εκαμψε την αντισταση του αστερα με το σπαθι του.
funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 οχι σαν τον θρυλο που εκαμψε την αντισταση του αστερα με το σπαθι του. Ενώ εμείς όταν είχαμε την ευκαιρία να κάμψουμε τον θρύλο φάγαμε 4 με το σπαθί μας.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 οχι σαν τον θρυλο που εκαμψε την αντισταση του αστερα με το σπαθι του. Καμψε εσυ σημερα την αντισταση της Καλλονης με το σπαθι σου και τα ξαναλεμε..Αληθεια,για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,ασε τον Ολυμπιακο στην ακρη.Εφιαλτης σου εχει γινει.Και στο κατω κατω,το ειπαμε ολοι οτι πεναλτι δεν υπαρχει χθες..Εσυ να δουμε ποτε θα βγεις να παραδεχτεις σε μια φαση οτι ευνοηθηκες.. Ενώ εμείς όταν είχαμε την ευκαιρία να κάμψουμε τον θρύλο φάγαμε 4 με το σπαθί μας. Στα σοβαρα τωρα.Φαινοταν αρκετες αγωνιστικες οτι σε καποια θα στραβωσει.Δεν γινεται παντα να κερδιζεις απο το 87 και μετα.Καπου θα καθοταν η στραβη οπως σημερα.Λιγο η αστοχια των επιθετικων του ΠΑΟΚ (Μ'αρεσει καποιοι που ελεγαν τον Κλαους καλυτερο Ελληνα επιθετικο) λιγο ο Τζορβας που εγινε οτι Ρομπερτο αλλα Ρομπερτο x 5 εμεινε το 0-0 Αληθεια,υπαρχει παιχνιδι που μια ομαδα κανει 31 τελικες και να ληξει 0-0?
kostakisss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν παιξαμε τιποτα σημερα!!! με τοσες τελικες κι ουτε ενα γκολ,παει να πει πως κατι δεν παει καλα!!!
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καμψε εσυ σημερα την αντισταση της Καλλονης με το σπαθι σου και τα ξαναλεμε..Αληθεια,για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,ασε τον Ολυμπιακο στην ακρη.Εφιαλτης σου εχει γινει.Και στο κατω κατω,το ειπαμε ολοι οτι πεναλτι δεν υπαρχει χθες..Εσυ να δουμε ποτε θα βγεις να παραδεχτεις σε μια φαση οτι ευνοηθηκες.. πώς να ευνοηθώ εγω; στο πρωταθλημα με τον διορισμενο πρωταθλητη; καλο! μετα απο τετοια μουσαντενια νικη ΑΝ ειχες λιγο τσιπα δεν θα εγραφες τετοιο σχολιο για τον Παοκ 1
Crash_Batic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καμψε εσυ σημερα την αντισταση της Καλλονης με το σπαθι σου και τα ξαναλεμε..Αληθεια,για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,ασε τον Ολυμπιακο στην ακρη.Εφιαλτης σου εχει γινει.Και στο κατω κατω,το ειπαμε ολοι οτι πεναλτι δεν υπαρχει χθες..Εσυ να δουμε ποτε θα βγεις να παραδεχτεις σε μια φαση οτι ευνοηθηκες.. πώς να ευνοηθώ εγω; στο πρωταθλημα με τον διορισμενο πρωταθλητη; καλο! μετα απο τετοια μουσαντενια νικη ΑΝ ειχες λιγο τσιπα δεν θα εγραφες τετοιο σχολιο για τον Παοκ Έκανα εγώ σχόλιο για τον Παοκ? Ουτε τι λεω δν καταλαβαίνεις. Ειπα οτι μιλαμε για τον Παοκ στο θέμα αυτο και εσυ πετάγεσαι και λες για τον Ολυμπιακό ενω δεν εισαι καμια απο τις 2 ομάδες. Δεν μιλησα για εύνοια του Παοκ. Μιλησα για το αγωνιστικό κομμάτι του Παοκ σήμερα και οτι δν μπορεσε με 31 τελικες να βάλει γκολ στον Απόλλωνα των 10 παικτων απο το 39. Για ποιο σχόλιο μιλας που δεν έπρεπε να κάνω για τον Παοκ λογω του τροπου νικης της ομαδας μου χθες?
Demon13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αληθεια,υπαρχει παιχνιδι που μια ομαδα κανει 31 τελικες και να ληξει 0-0? Ακόμα χειρότερα. Υπάρχουν παιχνίδια που ομάδες κάνουν 30 τελικές και χάνουν 1-0 0-3 Αντερλεχτ-οσφπ οσφπ-Βενφίκα Και οι 2 αυτές ομάδες μαζί κάναν τόσες τελικές και δεν βάλαν 1 γκολ! Εσείς με 6-7 βάλατε 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις