PostHelper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν το πας στην τυχη και στην αναμπουμπουλα που λες οι πιθανοτητες ειναι 50-50.Γιατι αναμπουμπουλα μπορει να γινει για τον Παοκ και να κερδισει αυτος.. Δεν ειπα οτι η πιθανοτητα να κερδισουν τα Γιαννενα ειναι 80%. Ειπα οτι με αυτες τις αθλιες αγωνιστικες συνθηκες το αποτελεσμα κρινεται κατα 80% στην τυχη.
thomasG4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Στα γήπεδο του ΠΑΣ δεν θα έπρεπε να γίνονται καν αγώνες τέτοια περίοδο. Όποτε βρέχει είναι σε άθλια κατάσταση.
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειπες ότι ο Παοκ δεν κερδίζει. Αυτό σε συνδυασμό με το 80% της τύχης που λες σημαίνει ότι κατα 80% ο Παοκ θα χάσει ή θα πάρει 1 βαθμό Και μας λες και οτι εκεί οφείλεται το οτι τα Γιάννενα έχουν 5 νίκες στο γήπεδο τους λογω γηπεδου επειδή έχουν προσαρμοστεί. Δλδ ολα τα εντος εδρας παιχνίδια που κέρδισαν τα έκαναν έχοντας το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση?
PostHelper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειπες ότι ο Παοκ δεν κερδίζει. Αυτό σε συνδυασμό με το 80% της τύχης που λες σημαίνει ότι κατα 80% ο Παοκ θα χάσει ή θα πάρει 1 βαθμό Οχι δεν σημαινει αυτο. Ειπα οτι με αυτες τις αθλιες αγωνιστικες συνθηκες το αποτελεσμα κρινεται κατα 80% στην τυχη. Εχει τελειως διαφορετικη σημασια αυτο που λεω εγω. Επισης ειπα οτι θα ερθει Χ πιθανοτατα. Και μας λες και οτι εκεί οφείλεται το οτι τα Γιάννενα έχουν 5 νίκες στο γήπεδο τους λογω γηπεδου επειδή έχουν προσαρμοστεί. Δλδ ολα τα εντος εδρας παιχνίδια που κέρδισαν τα έκαναν έχοντας το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση? Ναι. Επισης δεν ειπα οτι εκει οφειλεται οτι τα Γιαννενα εχουν 5 νικες/1 ηττα στους 6 αγωνες εντος εδρας και 2 ισοπαλιες/4 ηττες στους 6 αγωνες εκτός εδρας. Μην διαστρεβλωνεις αυτα που λεω!
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειπες οτι γιαυτό μάλλον εχει 5 νίκες κ 1 ισοπαλία στο γήπεδο του. Επειδή έχουν μάθει το χαλια γήπεδο οι παίκτες του. Και σου λεω, οτι δηλαδή σε αυτα τα 6 παιχνίδια που κέρδισε τα 5 κ εχει 1 ισοπαλία ευθύνεται το γήπεδο, και μου λες ναι. Πως γίνεται το γήπεδο σε αυτούς τους 6 αγώνες να είναι χάλια κ σημερα να ειναι κομπλε δεν μπορώ να το καταλάβω
PostHelper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειπες οτι γιαυτό μάλλον εχει 5 νίκες κ 1 ισοπαλία στο γήπεδο του. Επειδή έχουν μάθει το χαλια γήπεδο οι παίκτες του. Και σου λεω, οτι δηλαδή σε αυτα τα 6 παιχνίδια που κέρδισε τα 5 κ εχει 1 ισοπαλία ευθύνεται το γήπεδο, και μου λες ναι. Ωχ. Αρχισες παλι τις ανοησιες! Δεν ειπα ποτέ ναι σε αυτο που λες. Αν εννοεις το παρακατω "ναι" μου, μαθε Ελληνικα! Στην ερωτηση απανταω και οχι στην 1η προταση(μη ερωτηση) σου, την οποια την σχολιαζω μετα το "ναι" και λεω οτι δεν ειπα αυτο. Και μας λες και οτι εκεί οφείλεται το οτι τα Γιάννενα έχουν 5 νίκες στο γήπεδο τους λογω γηπεδου επειδή έχουν προσαρμοστεί. Δλδ ολα τα εντος εδρας παιχνίδια που κέρδισαν τα έκαναν έχοντας το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση? Ναι. Επισης δεν ειπα οτι εκει οφειλεται οτι τα Γιαννενα εχουν 5 νικες/1 ηττα στους 6 αγωνες εντος εδρας και 2 ισοπαλιες/4 ηττες στους 6 αγωνες εκτός εδρας. Τελικα σημερα η συνεχομενη και αρκετη βροχη που αναμενοταν δεν ηρθε ποτέ(μόνο ενα ψιλοβροχο) και ο αγωνιστικος χωρος αν και κακος δεν ειναι αθλιος και βουρκος. Δικαιοτατη η νικη του ΠΑΟΚ μιας και ηταν πολυ καλυτερος και φυσιολογικα νικησε.... Πως γίνεται το γήπεδο σε αυτούς τους 6 αγώνες να είναι χάλια κ σημερα να ειναι κομπλε δεν μπορώ να το καταλάβω Δεν ηταν κομπλε σημερα. Κακο ηταν και σημερα. Οχι ομως αθλιο ή βουρκος που θα γινοταν αν εβρεχε....
funbreaker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 [...]που λες[...] Δεν ειπα [...] Ειπες [...] [...]Ειπα[...] Ειπες[...] [...]Δεν ειπα[...] Είπες!!
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ειπες οτι γιαυτό μάλλον εχει 5 νίκες κ 1 ισοπαλία στο γήπεδο του. Επειδή έχουν μάθει το χαλια γήπεδο οι παίκτες του. Και σου λεω, οτι δηλαδή σε αυτα τα 6 παιχνίδια που κέρδισε τα 5 κ εχει 1 ισοπαλία ευθύνεται το γήπεδο, και μου λες ναι. Ωχ. Αρχισες παλι τις ανοησιες! Δεν ειπα ποτέ ναι σε αυτο που λες. Αν εννοεις το παρακατω "ναι" μου, μαθε Ελληνικα! Στην ερωτηση απανταω και οχι στην 1η προταση(μη ερωτηση) σου, την οποια την σχολιαζω μετα το "ναι" και λεω οτι δεν ειπα αυτο. Και μας λες και οτι εκεί οφείλεται το οτι τα Γιάννενα έχουν 5 νίκες στο γήπεδο τους λογω γηπεδου επειδή έχουν προσαρμοστεί. Δλδ ολα τα εντος εδρας παιχνίδια που κέρδισαν τα έκαναν έχοντας το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση?Ναι.Επισης δεν ειπα οτι εκει οφειλεται οτι τα Γιαννενα εχουν 5 νικες/1 ηττα στους 6 αγωνες εντος εδρας και 2 ισοπαλιες/4 ηττες στους 6 αγωνες εκτός εδρας. Τελικα σημερα η συνεχομενη και αρκετη βροχη που αναμενοταν δεν ηρθε ποτέ(μόνο ενα ψιλοβροχο) και ο αγωνιστικος χωρος αν και κακος δεν ειναι αθλιος και βουρκος. Δικαιοτατη η νικη του ΠΑΟΚ μιας και ηταν πολυ καλυτερος και φυσιολογικα νικησε.... Πως γίνεται το γήπεδο σε αυτούς τους 6 αγώνες να είναι χάλια κ σημερα να ειναι κομπλε δεν μπορώ να το καταλάβω Δεν ηταν κομπλε σημερα. Κακο ηταν και σημερα. Οχι ομως αθλιο ή βουρκος που θα γινοταν αν εβρεχε.... Αγορι μου, που ειδες το γηπεδο στα Γιάννενα να ειναι χαλια σε αυτα τα 6 παιχνίδια που κερδισαν τα Γιάννενα και στην οποία ερώτηση μου απαντας ναι? Σου λεω σε αυτα τα 5 παιχνίδια που κερδισαν στα Γιάννενα το γήπεδο ηταν χάλια? Και μου λες ναι. Που ήταν χαλια το γήπεδο λοιπόν? (Δεν λεω για σήμερα, αν και σήμερα μια χαρα μου φάνηκε το γήπεδο)
PostHelper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αγορι μου, που ειδες το γηπεδο στα Γιάννενα να ειναι χαλια σε αυτα τα 6 παιχνίδια που κερδισαν τα Γιάννενα και στην οποία ερώτηση μου απαντας ναι? Σου λεω σε αυτα τα 5 παιχνίδια που κερδισαν στα Γιάννενα το γήπεδο ηταν χάλια? Και μου λες ναι. Που ήταν χαλια το γήπεδο λοιπόν? (Δεν λεω για σήμερα, αν και σήμερα μια χαρα μου φάνηκε το γήπεδο) Που ηταν χαλια το γηπεδο? Στα Γιαννενα. Στα προηγουμενα παιχνιδια και σημερα. Το γηπεδο γενικα ειναι κακο, γεματο λακουβες και κακιστο χορτο. Οταν δε(οχι δεν), βρεχει, γινεται ενας βουρκος και ενα χάλι και μισο. Επισης να σχολιασω την απιστευτη ανοησια και τον υπερεθνικισμο των Αλβανων, οπου ηρθε ενας Αλβανος δημοσιογραφος απο την Αλβανια μόνο και μόνο να κανει μια προπαγανδιστικη ερωτηση για να προκαλεσει μεσω του Ολλανδου και μεγαλου ονοματος Στεφενς, υποτιμηση της Ελλαδας!! Ρωτωντας τον αν υπαρχουν ρατσιστικα φαινομενα κατα του Κατσε και αν στην Ολλανδια συμβαινουν αυτα(υποθετωντας σιωπηλα και με πονηρο τροπο οτι εδω γινονται αυτα)!! Ο Στεφενς απαντησε οτι τιποτα ρατσιστικο δεν υπαρχει κατά του Κατσε εδω.
Crash_Batic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Οκ,αν εσυ ειδες χαλια το γηπεδο στα προηγουμενα παιχνιδια που καν ΔΕΝ εβρεξε οκ..Οτι πεις..
Crash_Batic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παντως ωραιο ηταν το ματσ σημερα,και με αρκετες φασεις.Κατι που δειχνει οτι το γηπεδο ηταν μια χαρα και καμια ομαδα δεν αντιμετωπισε προβλημα που να οφειλοταν στην κατασταση του γηπεδου.Οποτε τα αποτελεσματα που πηρε ο ΠΑΣ στο γηπεδο του ηταν επειδη απλα ηταν καλυτερος και τα πηρε και οχι χαρη στην κατασταση του γηπεδου.Το αντιθετο με σημερα λοιπον,οτι καλυτερος ηταν ο ΠΑΟΚ και εχασε ο ΠΑΣ.. Παντως στην πλακα τωρα,βρε ανθρωπε posthelper,τι ειναι αυτο με σενα? Παντα μεσα πεφτεις σε ολα τα προγνωστικα σου.Αντιγκουρου εισαι? Χαχα,χιουμορ
PostHelper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παντως ωραιο ηταν το ματσ σημερα,και με αρκετες φασεις.Κατι που δειχνει οτι το γηπεδο ηταν μια χαρα και καμια ομαδα δεν αντιμετωπισε προβλημα που να οφειλοταν στην κατασταση του γηπεδου.Οποτε τα αποτελεσματα που πηρε ο ΠΑΣ στο γηπεδο του ηταν επειδη απλα ηταν καλυτερος και τα πηρε και οχι χαρη στην κατασταση του γηπεδου.Το αντιθετο με σημερα λοιπον,οτι καλυτερος ηταν ο ΠΑΟΚ και εχασε ο ΠΑΣ.. Οχι. Το γηπεδο ειναι χάλια μαυρα. Ειτε βρεξει, ειτε δεν βρεξει. Απλως αμα βρεξει γινεται τελειως απαραδεκτο και αθλιο. Παντως στην πλακα τωρα,βρε ανθρωπε posthelper,τι ειναι αυτο με σενα? Παντα μεσα πεφτεις σε ολα τα προγνωστικα σου.Αντιγκουρου εισαι? Χαχα,χιουμορ Βεβαια πρεπει να σημειωθει οτι ειμαι ο πιο απαισιοδοξος ανθρωπος που υπαρχει σχετικα με τον αθλητισμο. Οποτε 99999 στις 100000 φορες θα εχω απαισιοδοξη προβλεψη για μια ομαδα ή προσωπο που υποστηριζω.
PostHelper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλα αυτοι εκει στον Ολυμπιακο δεν εχουν τον θεο τους!! http://www.gazzetta.gr/football/article/565684/sto-perithorio-o-spathas Παει να παραπεμφθει λεει ο Σπαθας γιατι? Επειδη σφυριξε υπερ του ΠΑΟΚ δινοντας ενα κανονικοτατο πεναλτι!!!! Επιδειξη δυναμης ειναι αυτο. Και ηλιθιοτητας ταυτοχρονα. Εν τω μεταξυ ενα καθαροτατο πεναλτυ πανε να το βγαλουν αμφισβητουμενο και σιγα σιγα και ανυπαρκτο. Η ανοησια και η ασχετοσυνη ειναι τεραστια!
Crash_Batic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οχι. Το γηπεδο ειναι χάλια μαυρα. Ειτε βρεξει, ειτε δεν βρεξει. Απλως αμα βρεξει γινεται τελειως απαραδεκτο και αθλιο. Βεβαια πρεπει να σημειωθει οτι ειμαι ο πιο απαισιοδοξος ανθρωπος που υπαρχει σχετικα με τον αθλητισμο. Οποτε 99999 στις 100000 φορες θα εχω απαισιοδοξη προβλεψη για μια ομαδα ή προσωπο που υποστηριζω. Το γηπεδο χθες ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Τωρα αν εσυ ησουν εκει και το ειδες απο κοντα τοτε οκ.Αλλα απο την τηλεοραση,την κινηση και την κυλιση της μπαλας δεν υπηρχε κανενα προβλημα..Εχουν γινει ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ επιδιορθωσης οπως στην Βεροια. Παντως μια που τα λεμε στο νημα του Παοκ,ειδες που ειχα πει πριν μηνες για τον Γκαρσια κατι? Και μου ελεγες οτι γραφω επειδη θελω να αμαυρωσω τον Παοκ και να δημιουργησω αρνητικο κλιμα? Οτι ειχα πει ισχυει.2 συμμετοχες εχει απο τοτε σε ολες τις διοργανωσεις.Και τις 2 στο κυπελλο με την Αν. Καρδιτσας. Καλα αυτοι εκει στον Ολυμπιακο δεν εχουν τον θεο τους!! http://www.gazzetta.gr/football/article/565684/sto-perithorio-o-spathas Παει να παραπεμφθει λεει ο Σπαθας γιατι? Επειδη σφυριξε υπερ του ΠΑΟΚ δινοντας ενα κανονικοτατο πεναλτι!!!! Επιδειξη δυναμης ειναι αυτο. Και ηλιθιοτητας ταυτοχρονα. Εν τω μεταξυ ενα καθαροτατο πεναλτυ πανε να το βγαλουν αμφισβητουμενο και σιγα σιγα και ανυπαρκτο. Η ανοησια και η ασχετοσυνη ειναι τεραστια! Παλι στον Ολυμπιακο? Στην ΚΕΔ ρε φιλε να τα πεις.Αν εχεις καποια αποδειξη που εμπλεκει τον Ολυμπιακο στον εισαγγελεα και στην uefa.Δηλαδη ελεος,σε καθε τι που γινεται ,Ολυμπιακος Ολυμπιακος και Ολυμπιακος. Παντως οτι ειναι τραγικοι στην ΚΕΔ ναι ειναι,μια χαρα ηταν η διαιτησια χθες στα Γιαννενα και καθαρο πεναλτι.Για την κοκκινη και να μην την εδινε δεν θα του ελεγε κανεις τιποτα,και τωρα που την εδωσε παλι δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα. Στο πειθαρχικο ηταν λιγο σχετικα με τα φαουλ κακος αλλα οκ,δεν παιζει ρολο στο αποτελεσμα αυτο.
PostHelper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παλι στον Ολυμπιακο? Στην ΚΕΔ ρε φιλε να τα πεις.Αν εχεις καποια αποδειξη που εμπλεκει τον Ολυμπιακο στον εισαγγελεα και στην uefa. Καλα που μου τα ειπες ολα αυτα να ξερω να μην σε παιρνω πλεον καθολου στα σοβαρα αφου μιλας σαν να απευθυνεσαι σε παιδια δημοτικου. Αν ειναι να κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου και να μου λες οτι δεν ξερεις τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια τοτε καληνυχτα! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο Ολυμπιακος ελεγχει ΕΠΟ , ΚΕΔ και τα παντα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο! Οποιος λεει το αντιθετο κοιμαται ορθιος..... Παντως οτι ειναι τραγικοι στην ΚΕΔ ναι ειναι,μια χαρα ηταν η διαιτησια χθες στα Γιαννενα και καθαρο πεναλτι.Για την κοκκινη και να μην την εδινε δεν θα του ελεγε κανεις τιποτα,και τωρα που την εδωσε παλι δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα. Στο πειθαρχικο ηταν λιγο σχετικα με τα φαουλ κακος αλλα οκ,δεν παιζει ρολο στο αποτελεσμα αυτο. Τωρα μιλας λογικα αλλά τι να το κανω οταν παραπανω μου λες να αποδειξω οτι ο ελεφαντας ειναι ελεφαντας? Ειπαμε η ομαδα σου ειναι ο Ολυμπιακος αλλά πρεπει να αντικρυσεις και να παραδεχτεις την αληθεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις