Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας ποσα ειναι τα παραρτηματα ρε φιλε?

Και επισης δες λιγο τα στατιστικα που λες για τα 8 χρονια..

Γιατι θα δεις οτι ο Ολυμπιακος εκτος απο 2 χρονιες,το 2011-2012 και το 2009-2010 εχει τα λιγοτερα κερδισμενα φαουλ απο τον Παναθηναικο..Τις περιοδους απο το 2006-2011 εχει τις περισσοτερες κιτρινες καρτες απο τον ΠΑΟ και τις περισσοτερες αποβολες...

Αυτα ειναι τα στατιστικα καθε χρονο τα τελευταια 8?

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες μας ποσα ειναι τα παραρτηματα ρε φιλε?

Και επισης δες λιγο τα στατιστικα που λες για τα 8 χρονια..

Γιατι θα δεις οτι ο Ολυμπιακος εκτος απο 2 χρονιες,το 2011-2012 και το 2009-2010 εχει τα λιγοτερα κερδισμενα φαουλ απο τον Παναθηναικο..Τις περιοδους απο το 2006-2011 εχει τις περισσοτερες κιτρινες καρτες απο τον ΠΑΟ και τις περισσοτερες αποβολες...

Αυτα ειναι τα στατιστικα καθε χρονο τα τελευταια 8?

Δεν βαζεις τα στατιστικα που λεω εγω. Βαζεις ασχετα πραγματα.

Βαλε την αναλογια που ειπα εγω και οχι ασχετα με αυτην πραγματα.

Και βαλε την για τα τελευταια 10 χρόνια, χρονιά ανα χρονιά για ολες τις ομαδες.

Δημοσ.

Φιλε στα στατιστικα της superleague πηγα..

Στην κατηγορια ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ...

Σε αυτη την κατηγορια λοιπον στο τελος της Σεζον μονο στις 2 σεζον αυτες που σου ειπα εχω περισσοτερα κερδισμενα φαουλ..

Ποια αναλογια μου λες? Στο τελος καθε περιοδου λοιπον συνολικα εχω λιγοτερα κερδισμενα φαουλ απο οτι ο Παναθηναικος εκτος απο τις 2 χρονιες που ανεφερα

Δημοσ.

Φιλε στα στατιστικα της superleague πηγα..

Στην κατηγορια ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ...

Σε αυτη την κατηγορια λοιπον στο τελος της Σεζον μονο στις 2 σεζον αυτες που σου ειπα εχω περισσοτερα κερδισμενα φαουλ..

Ποια αναλογια μου λες? Στο τελος καθε περιοδου λοιπον συνολικα εχω λιγοτερα κερδισμενα φαουλ απο οτι ο Παναθηναικος εκτος απο τις 2 χρονιες που ανεφερα

Δεν μιλησα για αυτη την αναλογια. Πανε πιο πριν και δες για ποια αναλογια μιλησα.

Δημοσ.

<p>Άυριο (η σήμερα μάλλον) όλοι στο Παλατάκι! </p>

Τζάμπα πήγαν όσοι πήγαν...

Sent from my MT11i using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακοπα σήμερα

Και τι χαιρεστε? Για αυτο που θελετε(να παρετε πρωταθλημα) δεν υπαρχει περιπτωση. Παλι 2οι θα βγειτε. Και καλυτεροι απο τον Ολυμπιακο ως ομαδα να εισασταν, με τετοιες διαιτησιες εναντιον σας δεν θα παρετε πρωταθλημα ποτέ! Για να το παρετε θελετε και να κανετε ισαξια ή καλυτερη ομαδα με τον Ολυμπιακο, αλλά ΚΑΙ να εχετε ιδια διαιτησια με τον Ολυμπιακο.

Ο Ολυμπιακος ποτέ μα ποτέ δεν θα ειχε τετοια διαιτησια οπως ειχατε εσεις σημερα και 1 ισως και 2 απο τα 3 αμφισβητουμενα πεναλτι που δεν σας δωθηκαν θα τα επαιρνε. Οποτε μην κανετε τζαμπα ονειρα....

Δημοσ.

Παοκτζής χρησιμοποιεί δεύτερο πληθυντικό. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.

Ναι απλως εγω δεν εχω αυτη τη νοοτροπια να περιμενω πρωταθλημα και ετσι αποστασιοποιουμαι απο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ. Για αυτο ο μαλλον ατυχης 2ος πληθυντικος....

Δημοσ.

Και τι χαιρεστε? Για αυτο που θελετε(να παρετε πρωταθλημα) δεν υπαρχει περιπτωση. Παλι 2οι θα βγειτε. Και καλυτεροι απο τον Ολυμπιακο ως ομαδα να εισασταν, με τετοιες διαιτησιες εναντιον σας δεν θα παρετε πρωταθλημα ποτέ! Για να το παρετε θελετε και να κανετε ισαξια ή καλυτερη ομαδα με τον Ολυμπιακο, αλλά ΚΑΙ να εχετε ιδια διαιτησια με τον Ολυμπιακο.

Ο Ολυμπιακος ποτέ μα ποτέ δεν θα ειχε τετοια διαιτησια οπως ειχατε εσεις σημερα και 1 ισως και 2 απο τα 3 αμφισβητουμενα πεναλτι που δεν σας δωθηκαν θα τα επαιρνε. Οποτε μην κανετε τζαμπα ονειρα....

ε καλά πρωτάθλημα όντως δεν θα πάρουμε αλλά γιατί να μην ελπίζουμε ώστε να γουστάρουμε λίγο? Εξάλλου αυτό είναι το ωράιο με το ποδόσφαιρο, ελπίζεις, χάνεις, απογοητεύεσαι ή άμα μια στις 1000 γίνει το θαύμα χαίρεσαι όσο δεν πάει.

Εγώ απορώ με τους γαύρους πως δεν βαριούνται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...