Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ο Βαρουχας άσχετος? Μα καλα πως γίνεται στις αμφησβιτουμενες φάσεις του Ολυμπιακού να ειναι ειδικοί και τώρα άσχετοι?

Επισης ειναι ιδια φάση με το χερι που δεν δόθηκε παλι υπερ του Παοκ στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Οφη.. Αλλά εκει ηταν σχετικοι...

Μα καμια σχεση ομως. Χερι το ενα-χερι το αλλο-ιδια φαση, θα ελεγε καποιος με IQ κοντα στο 1. Δεν ξερω αν λες αυτο και ελπιζω να μην το λες....

Το χερι με τον ΟΦΗ φανηκε καθαρα να εχει προθεση. Εδω δεν υπηρχε προθεση.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φιλε τι σχεση εχει αυτό? Η μπάλα ειχε πορεία προς το τερμα και ανακοπτει την πορεία της μπάλας αρα ειναι πέναλτι... το ειπαν ολοι οσοι ασχολήθηκαν με την φαση. Και ο Τσικινης και ο Βαρουχας και ο αλλος που είπες εσυ.. Δηλαδη ολοι άσχετοι είναι και εχουν ολοι αδικο?

Δημοσ.

Ρε φιλε τι σχεση εχει αυτό? Η μπάλα ειχε πορεία προς το τερμα και ανακοπτει την πορεία της μπάλας αρα ειναι πέναλτι... το ειπαν ολοι οσοι ασχολήθηκαν με την φαση. Και ο Τσικινης και ο Βαρουχας και ο αλλος που είπες εσυ.. Δηλαδη ολοι άσχετοι είναι και εχουν ολοι αδικο?

Εγω ειδα οτι ο παικτης δνε ειχε κανενα περιθωριο να αντιδρασει, αρα δεν υπηρχε προθεση, αρα οχι παραβαση, αρα οχι πεναλτυ. Το οτι η μπαλα ειχε πορεια προς το τερμα δεν λεει τιποτα....

Δημοσ.

Εγω ειδα οτι ο παικτης δνε ειχε κανενα περιθωριο να αντιδρασει, αρα δεν υπηρχε προθεση, αρα οχι παραβαση, αρα οχι πεναλτυ. Το οτι η μπαλα ειχε πορεια προς το τερμα δεν λεει τιποτα....

Μετά το 2.54

http://www.youtube.com/watch?v=3I16qVr6jjM

Περιμένω εναγωνίως την άποψή σου

Δημοσ.

Γιατι με τον ΟΦΗ ειχε περιθωριο ο παικτης να αντιδρασει? Και δεν φαινεται καθολου να εχει προθεση,πηδαει για κεφαλια.Τα χερια δεν μπορει να τα εχει στις τσεπες...

Και ο Χολεμπας με την ΑΕΚ χερι εκανε αλλα ουτε εκει ακουσα να πεις κατι,αλλα λεγανε οτι επρεπε να δοθει χερι..

Δεν βγαινει ακρη,οταν προκειται για τον Ολυμπιακο ολα ειναι μεμπτα,οτι κανουν οι αλλες ομαδες ολα ειναι καλα και παντα θα υπαρχει μια δικαιολογια..

Ειχα δει και καποια σχολια περυσι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικο που επαιζε ενα παιχνιδι και επρεπε να δοθει πεναλτυ σε μια φαση που κανει κεφαλια ο παικτης και βρισκει στο χερι του αμυντικου της αντιπαλης ομαδας του ΠΑΟ και λεγανε οτι επρεπε να δοθει πεναλτυ..Αλλα τοτε βεβαιως και επρεπε να δοθει (δεν δοθηκε) γιατι η μπαλα πηγαινε προς το τερμα...Ενω τωρα δεν λεει κατι οτι ειχε την ιδια πορεια..Αληθεια το πεναλτυ που πηρε ο ΠΑΟ περυσι με την Κερκυρα που ειχε προηγηθει φαουλ του Σο στον αμυντικο της Κερκυρας,το χερι που εκανε ο αμυντικος της ειχε προθεση και δοθηκε?

Δημοσ.

Μετά το 2.54

http://www.youtube.com/watch?v=3I16qVr6jjM

Περιμένω εναγωνίως την άποψή σου

Για το πεναλτι που εδωσε λες? Προφανως και δεν ειναι αφου δεν φαινεται ουτε καν η παραμικρη προθεση του παικτη του Ολυμπιακου να παιξει με το χερι τη μπαλα.

Γιατι με τον ΟΦΗ ειχε περιθωριο ο παικτης να αντιδρασει? Και δεν φαινεται καθολου να εχει προθεση,πηδαει για κεφαλια.Τα χερια δεν μπορει να τα εχει στις τσεπες...

Εγω διακρινω μη φυσικη θεση του χεριου του παικτη του ΟΦΗ και μια πονηρη προθεση να σταματησει τη μπαλα.

Και ο Χολεμπας με την ΑΕΚ χερι εκανε αλλα ουτε εκει ακουσα να πεις κατι,αλλα λεγανε οτι επρεπε να δοθει χερι..

Δεν βγαινει ακρη,οταν προκειται για τον Ολυμπιακο ολα ειναι μεμπτα,οτι κανουν οι αλλες ομαδες ολα ειναι καλα και παντα θα υπαρχει μια δικαιολογια..

Ειχα δει και καποια σχολια περυσι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικο που επαιζε ενα παιχνιδι και επρεπε να δοθει πεναλτυ σε μια φαση που κανει κεφαλια ο παικτης και βρισκει στο χερι του αμυντικου της αντιπαλης ομαδας του ΠΑΟ και λεγανε οτι επρεπε να δοθει πεναλτυ..Αλλα τοτε βεβαιως και επρεπε να δοθει (δεν δοθηκε) γιατι η μπαλα πηγαινε προς το τερμα...Ενω τωρα δεν λεει κατι οτι ειχε την ιδια πορεια..Αληθεια το πεναλτυ που πηρε ο ΠΑΟ περυσι με την Κερκυρα που ειχε προηγηθει φαουλ του Σο στον αμυντικο της Κερκυρας,το χερι που εκανε ο αμυντικος της ειχε προθεση και δοθηκε?

Και τι σχεση εχουν ολα αυτα????? Σε καθε φαση που αναλυουμε θα πρεπει να ανατρεχουμε στο παρελθον να αναλυουμε και διάφορες αλλες ασχετες φασεις?????

Εισαι εκτός πραγματικοτητας και λογικης!!

Δημοσ.

Για το πεναλτι που εδωσε λες? Προφανως και δεν ειναι αφου δεν φαινεται ουτε καν η παραμικρη προθεση του παικτη του Ολυμπιακου να παιξει με το χερι τη μπαλα.

Εγω διακρινω μη φυσικη θεση του χεριου του παικτη του ΟΦΗ και μια πονηρη προθεση να σταματησει τη μπαλα.

Και τι σχεση εχουν ολα αυτα????? Σε καθε φαση που αναλυουμε θα πρεπει να ανατρεχουμε στο παρελθον να αναλυουμε και διάφορες αλλες ασχετες φασεις?????

Εισαι εκτός πραγματικοτητας και λογικης!!

Οταν θα λες κατι θα το λες ΓΕΝΙΚΑ για ολες τις ομαδες συμπεριλαμβανομενης και του Ολυμπιακου.Δεν θα λετε μονο τα περι εκτος Ολυμπιακου και ολα τα αλλα καλα..Δεν θα λετε για πεναλτυ που επρεπε να δοθει υπερ της ΑΕΚ περυσι και οτι καλως δοθηκε το πεναλτυ στον ΠΑΟ τοτε στο Καραισκακη οταν αυτα γινονται,και μετα σε καινουριες φασεις να λετε αλλα..

Ο παικτης του Οφη πηδαει για κεφαλια και τα χερια δεν μπορει να τα εχει στις τσεπες..

Και κατι τελευταιο.Εχουν περασει 3 μερες απο το παιχνιδι και πανω απο 8 σχολια δεν εχουν γινει.Φαντασου τι θα γινοταν αν δινοταν πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου οπως αυτο του Σαλπι (θα εβγαιναν στην φορα δυναμομετρα δυναμης,φορά ανεμου,δραση-αντιδραση για το αν ηταν ή οχι πεναλτυ) αν δεν δινοταν πεναλτυ υπερ του ΠΑΟ απεναντι στον Ολυμπιακο στην φαση του Ρισβανη και αν δινοταν πεναλτυ υπερ του Ολυμπιακου στο 83' με την φαση του Τζιολη (δεν θυμαμαι ακριβως ποιος παικτης ηταν)

Κανε μια προβλεψη ποσα σχολια θα γινονταν οταν τωρα γινονται τα υπερδιπλασια σχολια για τα φαουλ/καρτες και κορνερ του Ολυμπιακου...

Δημοσ.

Οταν θα λες κατι θα το λες ΓΕΝΙΚΑ για ολες τις ομαδες συμπεριλαμβανομενης και του Ολυμπιακου.Δεν θα λετε μονο τα περι εκτος Ολυμπιακου και ολα τα αλλα καλα..

Δεν θα μου λες εσυ τι θα σχολιαζω.

Απο τη στιγμη που η μεγαλη ευνοια, η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΥΧΑΙΑ ευνοια, γινεται υπερ του Ολυμπιακου λογικο να αψηφω και να μην δινω σημασια στα τυχαια γεγονοτα που γινονται εκατερωθεν ευνοωντας και αδικωντας καποια αλλη ομαδα. Λογικο?

Ο παικτης του Οφη πηδαει για κεφαλια και τα χερια δεν μπορει να τα εχει στις τσεπες..

Εγω βλεπω οτι εχει προθεση και δεν ειναι η φυσικη θεση των χεριων αυτη οποτε ναι εγω θα εδινα πεναλτι.

Δημοσ.

Δεν θα μου λες εσυ τι θα σχολιαζω.

Απο τη στιγμη που η μεγαλη ευνοια, η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΥΧΑΙΑ ευνοια, γινεται υπερ του Ολυμπιακου λογικο να αψηφω και να μην δινω σημασια στα τυχαια γεγονοτα που γινονται εκατερωθεν ευνοωντας και αδικωντας καποια αλλη ομαδα. Λογικο?

Εγω βλεπω οτι εχει προθεση και δεν ειναι η φυσικη θεση των χεριων αυτη οποτε ναι εγω θα εδινα πεναλτι.

Ε Ωραια,και ο διαιτητης λοιπον ειδε οτι δεν υπαρχει προθεση και δεν εδωσε πεναλτυ.

Οποτε με λιγα λογια λες αυτο εδω.. Σε παιχνιδι του Ολυμπιακου να βρουμε το οτιδηποτε μεμπτο και τα αλλα ειναι απλα ιστορια..

Αρα για παραδειγμα ο Κουτσιανικουλης ειναι στην ιδια ευθεια με τον αμυντικο του ΠΑΟ ειναι οφσαιντ η φαση.

Ο Μπερκ ειναι στην ιδια ευθεια με τον αμυντικο δεν υπαρχει οφσαιντ.

Ο Μητρογλου ειναι στην ιδια ευθεια,βαζει γκολ το ακυρωνει,σωστα ακυρωθηκε γιατι ειναι οφσαιντ

Ολες ΙΔΙΕΣ φασεις ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΙΔΙΑ ευθεια αλλα,αλλου ειναι οφσαιντ αλλου οχι αναλογα την περιπτωση..

Δηλαδη ολες οι αλλες ευνοιες ειναι τυχαιες ετσι? και ΜΟΝΟ του Ολυμπιακου ειναι στοχευμενη..

Σου ειπα και σε αλλο θεμα..

Αποφασισε τι θελεις..Ειτε ο Ολυμπιακος παιζει απεναντι σε παραρτηματα που ανοιγουν τα ποδια και που εχει δωσει δανεικους ειτε ευνοειται απο την διαιτησια λογω οτι δεν εχει ομαδα και πρεπει με εναν τροπο να κερδισει.Και τα δυο μαζι σου ειπα,δεν γινεται να ισχυουν!

Δημοσ.

Ε Ωραια,και ο διαιτητης λοιπον ειδε οτι δεν υπαρχει προθεση και δεν εδωσε πεναλτυ.

Οποτε με λιγα λογια λες αυτο εδω.. Σε παιχνιδι του Ολυμπιακου να βρουμε το οτιδηποτε μεμπτο και τα αλλα ειναι απλα ιστορια..

Αρα για παραδειγμα ο Κουτσιανικουλης ειναι στην ιδια ευθεια με τον αμυντικο του ΠΑΟ ειναι οφσαιντ η φαση.

Ο Μπερκ ειναι στην ιδια ευθεια με τον αμυντικο δεν υπαρχει οφσαιντ.

Ο Μητρογλου ειναι στην ιδια ευθεια,βαζει γκολ το ακυρωνει,σωστα ακυρωθηκε γιατι ειναι οφσαιντ

Ολες ΙΔΙΕΣ φασεις ΑΚΡΙΒΩΣ στην ΙΔΙΑ ευθεια αλλα,αλλου ειναι οφσαιντ αλλου οχι αναλογα την περιπτωση..

Δηλαδη ολες οι αλλες ευνοιες ειναι τυχαιες ετσι? και ΜΟΝΟ του Ολυμπιακου ειναι στοχευμενη..

Οχι.

Απλως υπαρχει μια στοχευμενη/οργανωμενη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου, ενω δεν υπαρχει για αλλη ομαδα.

Αυτο δεν σημαινει οτι σε καθε φαση που ο Ολυμπιακος ευνοειται ειναι λογω αυτου.

Ουτε σημαινει οτι δεν υπαρχουν φασεις που ο Ολυμπιακος δεν αδικειται.

Ουτε σημαινει οτι δεν υπαρχουν φασεις που αλλες ομαδες δεν ευνοουνται.

Αποφασισε τι θελεις..Ειτε ο Ολυμπιακος παιζει απεναντι σε παραρτηματα που ανοιγουν τα ποδια και που εχει δωσει δανεικους ειτε ευνοειται απο την διαιτησια λογω οτι δεν εχει ομαδα και πρεπει με εναν τροπο να κερδισει.Και τα δυο μαζι σου ειπα,δεν γινεται να ισχυουν!

Γινεται. Γιατι δεν γινεται?

Μια χαρα και ευνοειται απο την διαιτησια και μια χαρα και υπαρχουν καποιες λιγες ομαδες που παιζουν πιο χαλαρα με τον Ολυμπιακο.

Δεν υπαρχει καμια αντιφαση.

Δημοσ.

Οχι.

Απλως υπαρχει μια στοχευμενη/οργανωμενη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου, ενω δεν υπαρχει για αλλη ομαδα.

Αυτο δεν σημαινει οτι σε καθε φαση που ο Ολυμπιακος ευνοειται ειναι λογω αυτου.

Ουτε σημαινει οτι δεν υπαρχουν φασεις που ο Ολυμπιακος δεν αδικειται.

Ουτε σημαινει οτι δεν υπαρχουν φασεις που αλλες ομαδες δεν ευνοουνται.

Γινεται. Γιατι δεν γινεται?

Μια χαρα και ευνοειται απο την διαιτησια και μια χαρα και υπαρχουν καποιες λιγες ομαδες που παιζουν πιο χαλαρα με τον Ολυμπιακο.

Δεν υπαρχει καμια αντιφαση.

Ρε φιλε,τα στατιστικα με τα φαουλ και τις καρτες δεν ειναι για τα 7 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα? Ωραια,εκτος απο το παιχνιδι στο Αγρινιο που εχασα βαθμους και που τυχαιως δεν το ειπατε παραρτημα για τον λογο αυτο ακριβως,ολα τα αλλα παιχνιδια τα εχω παρει επειδη με πηγε η διαιτησια και επειδη ειναι παραρτηματα λογω καλων σχεσεων με τους προεδρους τους και λογω δανεικων..

Αφου λοιπον απο τα 7 αυτα παιχνιδια τα 6 ειναι παραρτηματα και επειδη εχω δωσει δανεικους παικτες,και παιζουν πιο χαλαρα απεναντι μου και 3 ομαδες που εβαλα τα περισσοτερα γκολ (Βεροια,Ξανθη,Λεβαδειακος) μου ανοιξαν τα ποδια..Για ποιο λογο λοιπον να εχω και την ευνοια της διαιτησιας? αφου θα το παρω το ματσακι λογω ανοιγμα ποδιων και παραρτηματος..Και συν τοις αλλοις,γιατι να φορτωσω με κιτρινες καρτες τα παραρτηματα μου αποδυναμωνοντας τες απεναντι σε αντιπαλους οπως ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που θα ηθελα να τους κοψουν βαθμους?

Δημοσ.

Ρε φιλε,τα στατιστικα με τα φαουλ και τις καρτες δεν ειναι για τα 7 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι τωρα?

Oχι.

Ισχυουν παρομοια στατιστικα και για τα προηγουμενα 8 τουλαχιστον πρωταθληματα.

Συμπτωση?

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αφου λοιπον απο τα 7 αυτα παιχνιδια τα 6 ειναι παραρτηματα και επειδη εχω δωσει δανεικους παικτες,και παιζουν πιο χαλαρα απεναντι μου και 3 ομαδες που εβαλα τα περισσοτερα γκολ (Βεροια,Ξανθη,Λεβαδειακος) μου ανοιξαν τα ποδια..Για ποιο λογο λοιπον να εχω και την ευνοια της διαιτησιας?

Δεν ειναι ολες οι ομαδες παραρτηματα. Πολυ λιγες. Οχι 0 ομως.

Επισης ο βασικος λογος ευνοιας του Ολυμπιακου δεν ειναι τα παραρτηματα του. Που ειναι πολυ λιγα οπως ειπα. Και βεβαια δεν ανοιγουν τα ποδια οπως λες αλλά απλως παιζουν πιο χαλαρα.

Ο βασικος λογος ευνοιας ειναι η διαιτησια.

Δημοσ.

Oχι.

Ισχυουν παρομοια στατιστικα και για τα προηγουμενα 8 τουλαχιστον πρωταθληματα.

Συμπτωση?

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν ειναι ολες οι ομαδες παραρτηματα. Πολυ λιγες. Οχι 0 ομως.

Επισης ο βασικος λογος ευνοιας του Ολυμπιακου δεν ειναι τα παραρτηματα του. Που ειναι πολυ λιγα οπως ειπα. Και βεβαια δεν ανοιγουν τα ποδια οπως λες αλλά απλως παιζουν πιο χαλαρα.

Ο βασικος λογος ευνοιας ειναι η διαιτησια.

Ωραια,σου λεω,αφου υπαρχουν τα παραρτηματα για ποιο λογο λοιπον στα παιχνιδια αυτα να χρειαζομαι την διαιτησια να κερδισω? Τοσο χαλια ομαδα εχω δλδ που χρειαζομαι ακομα και σε ενα παραρτημα που παιζει πιο χαλαρα την διαιτησια για να κερδισω? Sorry αλλα ειναι για γελια αυτα που λες

Δημοσ.

Ωραια,σου λεω,αφου υπαρχουν τα παραρτηματα για ποιο λογο λοιπον στα παιχνιδια αυτα να χρειαζομαι την διαιτησια να κερδισω? Τοσο χαλια ομαδα εχω δλδ που χρειαζομαι ακομα και σε ενα παραρτημα που παιζει πιο χαλαρα την διαιτησια για να κερδισω?

Σου ξαναλεω οτι δεν ειναι ολες οι ομαδες παραρτηματα. Πολυ λιγες. Οχι 0 ομως.

Και οτι ο βασικος λογος ευνοιας του Ολυμπιακου δεν ειναι τα παραρτηματα του. Που ειναι πολυ λιγα οπως ειπα. Και βεβαια δεν ανοιγουν τα ποδια οπως λες αλλά απλως παιζουν πιο χαλαρα.

Ο βασικος λογος ευνοιας ειναι η διαιτησια!!

Το πως θα ηταν και τι θα εκανε ο Ολυμπιακος σε ενα πρωταθλημα του 50-50 δεν το εχουμε δει ακομα οποτε δεν μπορω να απαντησω....

Sorry αλλα ειναι για γελια αυτα που λες

Τωρα που στερευουν τα επιχειρηματα το πας στους χαρακτηρισμους?

Σου ξαναλεω: Εσεις οι Ολυμπιακοι(η μειοψηφια δηλαδη) στραβα αρμενιζετε. Οι υπολοιποι μια χαρα βλεπουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...