Crash_Batic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κάποιοι μετα μιλουν για φαρδος... χαχα.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ! 1
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Κάποιοι μετα μιλουν για φαρδος... χαχα.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Tι? Σε πειραξε το γκολ? ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Το καρφωσε. Ναι, ναι ο Δελλας, ο Δελλας, ο Δελλας, ο κολοσσος....
Crash_Batic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οσο σας πειραξε το 3μπαλο χθες... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ο ΠΑΟΚ συνεχιζει το φοβερο σερι του με 18(αν δεν κανω λαθος το νουμερο) συνεχομενους αγωνες αηττητος εκτός εδρας σε Ευρωπαικους αγωνες!! Δεν ξερω αν ειναι και ρεκορ Ελληνικης ομαδας αυτο. Πιθανοτατα ειναι. Οσο σας πειραξε το 3μπαλο χθες...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Καθε αλλο. Σκασιλα μου. Εγω δεν πιστευω στις βραχυπροθεσμες τασεις. Ο Ολυμπιακος δεχοταν 500 επιθεσεις το λεπτο χθες. Τραγικη αμυντικη λειτουργια. Νικησε λογω ανεπαναληπτης επιθετικης δυστοκιας/αχρηστιας των παικτων της Αντερλεχτ και εκπληκτικης εμφανισης 2 παικτων του. Του νουμερο 1(τερμα) και του επιθετικου του. Βραχυπροθεσμη ταση ειναι αυτο. Με απλα λογια για τους αδαεις, δεν γινεται να φερνεις συνεχεια 66αρες. Δεν γινεται αν δεν κανεις αμυνα δηλαδη να συνεχισεις να γλιτωνεις. Ετυχε. Ισως ξανατυχει αλλά οι πιθανοτητες για αυτο ειναι ελαχιστες. Εσυ απο την αλλη πρεπει να πιεις λιγο ξυδακι γιατι σε βλεπω να χτυπιεσαι απο την πικρα σημερα. Υπαρχει λυση. Ξυδι Λινο! Αντε πιες λιγο....
Crash_Batic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν τα ξέρεις καλά μαλλον... ψαξου ξανά... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Ναι ενω σημερα ο Παοκ περασε ωραίο βραδυ χωρις να απειληθεί... Και ο Παοκ σημερα καλύτεροι παίκτες Κιτσιου και Χακομπο... Α και μην ξεχνας... Έπαιζε με την ομαδα που ο Ατρόμητος την επαιζε μονότερμα και ηταν για 5 γκολ... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Και δες και τις επιθέσεις που ετρωγε ο Παοκ στο δεύτερο ημίχρονο τελικα και ποσες ευκαιρίες έχασε η Αλκμααρ για τον ιδιο λόγο που τα εχαναν οθ Βελγοι χθες... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι ενω σημερα ο Παοκ περασε ωραίο βραδυ χωρις να απειληθεί... Και ο Παοκ σημερα καλύτεροι παίκτες Κιτσιου και Χακομπο... 2 δοκαρια ειχε και 2 φοβερες ευκαιριες με Κιτισου και Αθανασιαδη. 2 δοκαρια επαναλαμβανω. Οποτε μην τα αποκρυπτεις αυτα. Ή εστω γιατι δεν τα αναφερεις ενω αναφερεις μονοπλευρα τις ευκαιριες της Αλκμααρ? Να σου πω γιατι ? Γιατι εισαι εμπαθης με τον ΠΑΟΚ και κακοπροαιρετος και θελεις συνεχως να φερνεις εναν αρνητισμο στο τοπικ. Φυσικα ομως κανείς δεν σου δινει πλεον σημασια, ιδιως μετα και τα προηγουμενα ρεζιλικια σου για το θεμα με τον Στοχ και την επισημη δηλωση φαντασμα της Φενερ που θα μας κραταει ολους για χρονια να κραταμε την κοιλια μας μην μας πονεσει απο τα γελια! Α και μην ξεχνας... Έπαιζε με την ομαδα που ο Ατρόμητος την επαιζε μονότερμα και ηταν για 5 γκολ... Καμια σχεση. Τοτε ηταν αρχη της χρονιας, τωρα εχει πιασει αγωνιστικο ρυθμο και νικησε και την αηττητη εως τοτε Αιντοβεν! 2ον το ματς εκεινο με τον Ατρομητο, ηταν μετα απο 1-3 στο 1ο ματς, οποτε προφανως πιαστηκαν απροετοιμαστοι και προ εκπληξεως οι Ολλανδοι στο 2ο οπου δεν περιμεναν τετοια εξελιξη.
saks80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ο παοκ σημερα επαιζε με μια τραγικη ομαδα την αλκμααρ που ο ατρομητος θα την ειχε πεταξει εκτος ομιλων αν δεν επαιρνε φωτια το γηπεδο.παρολα αυτα τον εβαλε στα δυχτια και ο παοκ το μονο που εκανε ηταν να διωχνει στα τυφλα. τροπος επιθεσης του παοκ ηταν οι γιομες και τα αραουτ σεντρα. 2
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ο παοκ σημερα επαιζε με μια τραγικη ομαδα την αλκμααρ που ο ατρομητος θα την ειχε πεταξει εκτος ομιλων αν δεν επαιρνε φωτια το γηπεδο. Ποσα χρονια για να μην πω ποσους μηνες βλεπετε ποδοσφαιρο και τα λετε αυτα? Προφανως δεν ξερετε οτι αν η ομαδα Α νικησει την ομαδα Β και η ομαδα Β την ομαδα Γ τοτε η ομαδα Α δεν ειναι απαραιτητο οτι θα νικησει την Γ. Επισης δεν ξερετε τις λεξεις φορμαρισμα και ντεφορμαρισμα. Δεν ξερετε την διαφορα των παιχνιδιων στην αρχη της χρονιας και μετα απο αρκετα παιχνιδια. Δεν ξερετε οτι καθε παιχνιδι ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο και αν πχ επαιζε τωρα ο Ατρομητος με την Αλκμααρ εκτός εδρας ισως εχανε και 4-0. Δεν ξερετε απο ποδοσφαιρο με λιγα λογια για να κανετε τετοιες υποθεσεις ελαφρα την καρδια, και να τις παρουσιαζετε ως αληθη γεγονοτα.
saks80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποσα χρονια για να μην πω ποσους μηνες βλεπετε ποδοσφαιρο και τα λετε αυτα? Προφανως δεν ξερετε οτι αν η ομαδα Α νικησει την ομαδα Β και η ομαδα Β την ομαδα Γ τοτε η ομαδα Α δεν ειναι απαραιτητο οτι θα νικησει την Γ. Επισης δεν ξερετε τις λεξεις φορμαρισμα και ντεφορμαρισμα. Δεν ξερετε την διαφορα των παιχνιδιων στην αρχη της χρονιας και μετα απο αρκετα παιχνιδια. Δεν ξερετε οτι καθε παιχνιδι ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο και αν πχ επαιζε τωρα ο Ατρομητος με την Αλκμααρ εκτός εδρας ισως εχανε και 4-0. Δεν ξερετε απο ποδοσφαιρο με λιγα λογια για να κανετε τετοιες υποθεσεις ελαφρα την καρδια, και να τις παρουσιαζετε ως αληθη γεγονοτα. και ο ατρομητος ντεφορμε ηταν τοτε.ιδιες μερες προετοιμασιας ειχαν.στην ιδια βαση ηταν οι 2 ομαδες.η αλκμααρ δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο και απορω πως σας επαιξε μονοτερμα.
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 και ο ατρομητος ντεφορμε ηταν τοτε.ιδιες μερες προετοιμασιας ειχαν.στην ιδια βαση ηταν οι 2 ομαδες. Και παλι ανουσιες πυοθεσεις οταν μιλαμε για ποδοσφαιρο. Δες πιο πανω για πιο αναλυτικα.... η αλκμααρ δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο και απορω πως σας επαιξε μονοτερμα. Εγω παντως δεν ειδα κανενα μονοτερμα. Πριν βαλει το γκολ ειχε 5-6 λεπτα τεραστιας πιεσης/μονοτερμα δηλαδη, αλλά 5-6 λεπτα.
Crash_Batic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 2 δοκαρια ειχε και 2 φοβερες ευκαιριες με Κιτισου και Αθανασιαδη. 2 δοκαρια επαναλαμβανω. Οποτε μην τα αποκρυπτεις αυτα. Ή εστω γιατι δεν τα αναφερεις ενω αναφερεις μονοπλευρα τις ευκαιριες της Αλκμααρ? Να σου πω γιατι ? Γιατι εισαι εμπαθης με τον ΠΑΟΚ και κακοπροαιρετος και θελεις συνεχως να φερνεις εναν αρνητισμο στο τοπικ. Φυσικα ομως κανείς δεν σου δινει πλεον σημασια, ιδιως μετα και τα προηγουμενα ρεζιλικια σου για το θεμα με τον Στοχ και την επισημη δηλωση φαντασμα της Φενερ που θα μας κραταει ολους για χρονια να κραταμε την κοιλια μας μην μας πονεσει απο τα γελια! Καμια σχεση. Τοτε ηταν αρχη της χρονιας, τωρα εχει πιασει αγωνιστικο ρυθμο και νικησε και την αηττητη εως τοτε Αιντοβεν! 2ον το ματς εκεινο με τον Ατρομητο, ηταν μετα απο 1-3 στο 1ο ματς, οποτε προφανως πιαστηκαν απροετοιμαστοι και προ εκπληξεως οι Ολλανδοι στο 2ο οπου δεν περιμεναν τετοια εξελιξη. Οπως τα 2 δοκαρια που ειχα εγω με την Παρι ενα πραγμα?Καπως ετσι ε? Αλλα τοτε βεβαια τουμπεκι..Κοιτα να δεις που η Αλκμααρ εγινε καλυτερη απο την Παρι ρε φιλε..Κοιτα να δεις... Μιλαω μονοπλευρα οπως μιλουσατε και εσεις στον αγωνα με την Παρι..Την πατησα την Παρι για ενα ημιχρονο και το σκορ επρεπε να ηταν 3-1 στο ημιχρονο..Μετα εφαγα 3 γκολ απο ΚΟΡΝΕΡ και 1 καθαρη φαση για γκολ στο δευτερο ημιχρονο.Ελα ντε ομως που καμια αναφορα στο πρωτο ημιχρονο,στην καλη εικονα και στην ατυχια μου να κερδιζω 3-1 στο ημιχρονο..Ξερεις,βεβαια τοτε εφταιγε οι αμπαλοσυνη των παικτων μου και που δεν ειμαι πουθενα.Τωρα,το παιχνιδι με την Αντερλεχτ (που επαιξε καλυτερα αλλα εγω ημουν πιο ουσιαστικος) δεν φταιει η αμπαλοσυνη των παικτων της αλλα η κωλοφαρδια μου..Αυτη ειναι η βασικη σας διαφορα..Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κακοπροαιρετος ενω εσεις οι αντιολυμπιακοι... Ποσα χρονια για να μην πω ποσους μηνες βλεπετε ποδοσφαιρο και τα λετε αυτα? Προφανως δεν ξερετε οτι αν η ομαδα Α νικησει την ομαδα Β και η ομαδα Β την ομαδα Γ τοτε η ομαδα Α δεν ειναι απαραιτητο οτι θα νικησει την Γ. Επισης δεν ξερετε τις λεξεις φορμαρισμα και ντεφορμαρισμα. Δεν ξερετε την διαφορα των παιχνιδιων στην αρχη της χρονιας και μετα απο αρκετα παιχνιδια. Δεν ξερετε οτι καθε παιχνιδι ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο και αν πχ επαιζε τωρα ο Ατρομητος με την Αλκμααρ εκτός εδρας ισως εχανε και 4-0. Δεν ξερετε απο ποδοσφαιρο με λιγα λογια για να κανετε τετοιες υποθεσεις ελαφρα την καρδια, και να τις παρουσιαζετε ως αληθη γεγονοτα. Γιατι η Αντερλεχτ δεν ηταν σε φορμα? Μεγαλυτερη φορμα και καλυτερη ομαδα εχει η Αλκμααρ? Δλδ θελεις να μου πεις οτι τωρα ηταν σε καλυτερη κατασταση η Αλκμααρ παρα στο παιχνιδι με τον Ατρομητο..Και μην ξεχνας,και η Αντερλεχτ απο 2 συνεχομενες νικες προερχοταν και μαλιστα η μια απο αυτη με 7μπαλο.. Εγω παντως δεν ειδα κανενα μονοτερμα. Πριν βαλει το γκολ ειχε 5 λεπτα τεραστιας πιεσης/μονοτερμα δηλαδη αλλά 5 λεπτα. Μαλλον κατι δεν εβλεπες σωστα..Οπως οτι εχει 18 παιχνιδια εντος εδρας αηττητος...
PostHelper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μιλαω μονοπλευρα οπως μιλουσατε και εσεις στον αγωνα με την Παρι.. Κοιταξε να δεις, αυτο το ΕΣΕΙΣ μην το ξαναπεις γιατι θα σε ξανακανω ριπορτ και θα ξανακλαις με μαυρο δακρυ. Εδω μιλας με εμενα! Αφου απαντας σε εμενα. Οποτε μην λες πραγματα γενικα, μιλωντας γενικα για ενα υποθετικο πληθος ανθρωπων που λεει καποια υποθετικα πραγματα που απλως εσυ τα οριζεις οτι λεει, ωστε να στηριξεις(ανεπιτυχως προφανως αφου το να εφευρισκεις ενα αορατο και ασαφες πληθος ανθρωπων που οριζεις οτι λενε κατι συγκεκριμενο, ειναι αστειο) το επιχειρημα σου. Ειναι ανοητο εως γελοιο.... Αν θες να μιλας εδω θα μιλας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Και αν θες να μου απαντας θα απαντας σε εμενα και οχι στο υποθετικο πληθος. Την πατησα την Παρι για ενα ημιχρονο και το σκορ επρεπε να ηταν 3-1 στο ημιχρονο..Μετα εφαγα 3 γκολ απο ΚΟΡΝΕΡ και 1 καθαρη φαση για γκολ στο δευτερο ημιχρονο. Και ενα πεναλτυ χαμενο απο την Παρι ξεχασες να αναφερεις. Οποτε συμφωνα με την λογικη σου το δικαιοτερο σκορ ηταν το 3-5 που επρεπε να χασει ο Ολυμπιακος. Ε τι 1-4 τι 3-5? Ελα ντε ομως που καμια αναφορα στο πρωτο ημιχρονο,στην καλη εικονα και στην ατυχια μου να κερδιζω 3-1 στο ημιχρονο..Ξερεις,βεβαια τοτε εφταιγε οι αμπαλοσυνη των παικτων μου και που δεν ειμαι πουθενα.Τωρα,το παιχνιδι με την Αντερλεχτ (που επαιξε καλυτερα αλλα εγω ημουν πιο ουσιαστικος) δεν φταιει η αμπαλοσυνη των παικτων της αλλα η κωλοφαρδια μου.. Εγω αλλο ειπα. Ειπα οτι σε αυτα τα 2 ματς η αμυντικη σας λειτουργια ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ! Διοτι στο μεν 2ο ημιχρονο με την Παρι, η Παρι εκανε ο,τι ηθελε και επιτιθονταν οπως και οταν ηθελε, κατα κυματα. Το ιδιο και χειροτερα γινονταν και χθες σε ολο τον αγωνα ομως, με την Αντερλεχτ να κανει 5 επικινδυνες επιθεσεις το 5λεπτο. Μιλαω για την αμυντικη λειτουργια του Ολυμπιακου δηλαδη! Που ειναι ΚΑΚΙΣΤΗ! Και ετσι ειπα, το οτι γλιτωσε χθες με μηδεν παθητικο ηταν απλως μια βραχυπροθεσμη ταση και οι πιθανοτητες να ξαναγινει(εαν δεν βελτιωθει δραματικα η αμυνα) ειναι ελαχιστες. Γιατι η Αντερλεχτ δεν ηταν σε φορμα? Μεγαλυτερη φορμα και καλυτερη ομαδα εχει η Αλκμααρ? Δλδ θελεις να μου πεις οτι τωρα ηταν σε καλυτερη κατασταση η Αλκμααρ παρα στο παιχνιδι με τον Ατρομητο..Και μην ξεχνας,και η Αντερλεχτ απο 2 συνεχομενες νικες προερχοταν και μαλιστα η μια απο αυτη με 7μπαλο.. Και που κολλανε ολα αυτα? ΑΣΧΕΤΑ ειναι με αυτα που λεω.... Μαλλον κατι δεν εβλεπες σωστα..Οπως οτι εχει 18 παιχνιδια εντος εδρας αηττητος... Εγω μια χαρα εβλεπα. Δεν υπηρχε κανενα μονοτερμα. Αν λες οτι υπηρχε τοτε εισαι τυφλος. Ή εμπαθης με τον ΠΑΟΚ, πραγμα που εισαι οποτε αυτο ειναι στανταρντ. Μονοτερμα υπηρχε για 5 λεπτα.
Crash_Batic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μιλαω μονοπλευρα οπως μιλουσες και εσυ με την Παρι.Οκ τωρα? Οχι χαμενο,πιασμενο απο τον Ρομπερτο..Οχι δεν θα ηταν το σκορ 3-5 αν στο πρωτο ημιχρονο και στο 10λεπτο που εκανε τα 2 δοκαρια μαζι με τον γκολ που εβαλε το σκορ ηταν 3-1.Γιατι τοτε δεν θα κυνηγουσε το παιχνιδι μεχρι το 46' με ολες τις δυναμεις του,αρα θα ειχε δυναμεις να ανταπεξελθει στο δευτερο ημιχρονο.Και ισως να μην επαιζε φουλ επιθεση μετα απο ενα σκορ 3-1.. Σαφως και η αμυντικη λειτουργια του Ολυμπιακου ειναι κακιστη,κανεις δεν φερνει αντιρριση σε αυτο και πρεπει αμεσα να διορθωθει αυτο γιατι οπως πολυ σωστα ειπες,αυτη η αμυντικη λειτουργια σε καποιο παιχνιδι θα στοιχησει.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει οπωσδηποτε να φαω 5 γκολ για τον λογο αυτο..Και ειπα,οσο αφορα το παιχνιδι με την ΠΑΡΙ εφαγα 3 γκολ απο κορνερ και μονο 1 απο αντεπιθεση/επιθετικη προσπαθεια/συνδιασμο οποτε θα μπορουσα να πω οτι περισσοτερο θα χρειαζομουν δουλεια στα στημενα παρα στην αμυντικη λειτουργια (παραδειγμα φερνω για να το καταλαβεις,δεν λεω οτι δεν χρειαζεται δουλεια στην αμυνα.Χρειαζεται και μαλιστα παρα πολυ). Για την φορμα των ομαδων που ειπες,το ειπα επειδη αναφερθηκες στα συνεχομενα παιχνιδια σε σχεση με το παιχνιδι με τον Ατρομητο και στο φορμαρισμα/ντεφορμαρισμα των ομαδων.Και ειπα οτι στα 2 τελευταια παιχνιδια φορμαρισμενη ηταν και η Αντερλεχτ και η Αλκμααρ.. Δεν μιλησα για μονοτερμα (το οποιο υπηρχε ανα 10λεπτα και ειδικα στο 45-55 και απο το 70-85,ηταν αυτα τα διαστηματα που εκανε 3 αποκρουσεις ο Χακομπο,ειχαν νομιζω 5-6 κορνερ,ενα δοκαρι) Η αναφορα μου ηταν για το οτι κανεις λαθος οτι ο Παοκ ειναι για 18 παιχνιδια συνεχομενα αηττητος...Δεν ειναι!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ο παοκ σημερα επαιζε με μια τραγικη ομαδα την αλκμααρ που ο ατρομητος θα την ειχε πεταξει εκτος ομιλων αν δεν επαιρνε φωτια το γηπεδο.παρολα αυτα τον εβαλε στα δυχτια και ο παοκ το μονο που εκανε ηταν να διωχνει στα τυφλα. τροπος επιθεσης του παοκ ηταν οι γιομες και τα αραουτ σεντρα. χαχαχαχαχ θεούλης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις