Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ δεν ξερω ποτε θα φας ακυρο με αυτα τ'ακυρα που πετας.......IGNORE

Ερωτηση εκανα γιατι αναφερθηκε αυτη η αποψη σε διαφορα σχολια σε αλλα site,δεν το ειπα ειρωνικα πραγματικα

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακαρι να γινει πραγματικοτητα το γηπεδο του παοκ και τελικα ολα οσα λεει ο Σαββιδης. Ενας καλος ολυμπιακος εχει αναγκη εναν καλο παοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Καθυστερησεις μεχρι αηδιας απο τους παικτες του ΠΑΟΚ..

Με την Τοτεναμ στο Λονδινο και με 10 παικτες δεν κανατε ετσι..

Μετα λετε "Παοκ εισαι" :P

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειδα και πρεπει να σας ανησυχησει ειναι οτι ο διαιτητης μεσα στην τουμπα σας επαιζε 99-1 στα αμφισβητουμενα. Καμια 20αρια φαουλ, απο μικροσπρωξιματα, απο βουτιες, κλπ που ηταν αμφισβητουμενα, τα 19 τα εδωσε στον Πλατανια!! Ετσι δεν πατε μπροστα στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Το αλλο που πρεπει να σας ανησυχησει ειναι οτι ακομα τακτικα ως ομαδα ειστε ενα μηδεν. Δεν εχετε αυτοματισμους, και κινηση χωρις τη μπαλα μικρη ως ελαχιστη. Και χιλιαδες λαθη. Ειδικα αυτος ο Λαζαρ ηταν για ξυλο.

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειδα και πρεπει να σας ανησυχησει ειναι οτι ο διαιτητης μεσα στην τουμπα σας επαιζε 99-1 στα αμφισβητουμενα. Καμια 20αρια φαουλ, απο μικροσπρωξιματα, απο βουτιες, κλπ που ηταν αμφισβητουμενα, τα 19 τα εδωσε στον Πλατανια!! Ετσι δεν πατε μπροστα στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Το αλλο που πρεπει να σας ανησυχησει ειναι οτι ακομα τακτικα ως ομαδα ειστε ενα μηδεν. Δεν εχετε αυτοματισμους, και κινηση χωρις τη μπαλα μικρη ως ελαχιστη. Και χιλιαδες λαθη. Ειδικα αυτος ο Λαζαρ ηταν για ξυλο.

Κανεις πουθενα δεν αναφερει για τα φαουλ που λες.Μηπως εβλεπες κανενα αλλο παιχνιδι? Η Διαιτησια μια χαρα ηταν,δικαια κερδισε ο Παοκ,δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Απλα δεν αρμοζει στην ομαδα να κανει καθυστερησεις απο το 79 για να ληξει το παιχνιδι..

Δημοσ.

Κανεις πουθενα δεν αναφερει για τα φαουλ που λες.Μηπως εβλεπες κανενα αλλο παιχνιδι? Η Διαιτησια μια χαρα ηταν,δικαια κερδισε ο Παοκ,δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Απλα δεν αρμοζει στην ομαδα να κανει καθυστερησεις απο το 79 για να ληξει το παιχνιδι..

Τι με νοιαζει που δεν αναφερει κανεις για τα φαουλ?? Εγω ο,τι ειδα λεω! Και αλλο παιχνιδι δεν ειναι αναγκη να μου λες οτι εβλεπα, ισως εσυ εβλεπες αλλο παιχνιδι.

Ο διαιτητης στα αμφισβητουμενα σφυριγματα φαουλ, εδινε σε ιδιες φασεις αλλες αποφασεις, με 19-1 αναλογια ομως υπερ του Πλατανια!

Αν εσυ δεν το ειδες δεν σε φταιω εγω. Ισως εσυ βεβαια δεν ειδες το παιχνιδι που συζηταμε....

Τις καθυστερησεις των παικτων του ΠΑΟΚ που τις ειδες ακριβως? Εννοω γιατι το λες αυτο? Πες κατι συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Πες και εσυ συγκεκριμενα για τα φαουλ δλδ..Αμφισβητουμενες φασεις δλδ...

Ο Χακομπο χτυπιεται που εχει βγει στο κορνερ επειδη του πηρε την μπαλα ο Ναζλιδης και την εστησε για να κανει το αουτ,στα πλαγια χαλαρα εντελως μεχρι αηδιας..Κορνερ πανε να το χτυπησουν με πασα και να πατησουν την γωνια οπως κανουν στο τελικο του CL οταν υπαρχει 1 γκολ διαφορα..Καθυστερησεις λεγονται αυτες..Και παιζεις με τον Πλατανια,στην Τουμπα,οχι με την Τοτεναμ στο Λονδινο που σωστα εκανες και θα εκανε οποιαδηποτε ομαδα

Δημοσ.

Εγω γιατι βλεπω τον παοκ δυνατο για πρωταθλημα ακομα και φετος.Θεωρω οτι θα δουμε φεβερα ντερμπυ στο καραισκακης και στην τουμπα.Ο γαυρος δεν με πειθει,η μαλλον ο μιτσελ δεν κανει.

Δημοσ.

Πες και εσυ συγκεκριμενα για τα φαουλ δλδ..Αμφισβητουμενες φασεις δλδ...

Σιγα μην καθησω να αποδεικνυω οτι ο ελεφαντας ειναι ελεφαντας. Οποιος ειδε το παιχνιδι τα ειδε αυτα που ειπα.

Εγω γιατι βλεπω τον παοκ δυνατο για πρωταθλημα ακομα και φετος.Θεωρω οτι θα δουμε φεβερα ντερμπυ στο καραισκακης και στην τουμπα.Ο γαυρος δεν με πειθει,η μαλλον ο μιτσελ δεν κανει.

Γιατι ο ΠΑΟΚ σε πειθει εκτος εδρας? Ο ΠΑΟΚ εκτος εδρας ειναι πολυ αδυναμος. Συν το οτι οι διαιτησιες στα σπορια, ειναι συντριπτικα υπερ του Ολυμπιακου, οποτε ευκολα και παλι πρωταθλητης ο Ολυμπιακος.

Δημοσ.

Σιγα μην καθησω να αποδεικνυω οτι ο ελεφαντας ειναι ελεφαντας. Οποιος ειδε το παιχνιδι τα ειδε αυτα που ειπα.

Γιατι ο ΠΑΟΚ σε πειθει εκτος εδρας? Ο ΠΑΟΚ εκτος εδρας ειναι πολυ αδυναμος. Συν το οτι οι διαιτησιες στα σπορια, ειναι συντριπτικα υπερ του Ολυμπιακου, οποτε ευκολα και παλι πρωταθλητης ο Ολυμπιακος.

Ε βεβαια,να μην μπει και η διαιτησια στην μεση..Καθε αλλο...

Δημοσ.

Είναι πολύ ενοχλητικό που τα τελευταία παιχνίδια, είτε εύκολα είτε δύσκολα βρωμάνε γκέλα... Φοβάμαι πως θα έρθει και θα πονέσει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ε βεβαια,να μην μπει και η διαιτησια στην μεση..Καθε αλλο...

Πως να μην μπει η διαιτησια στη μεση οταν μιλαμε για τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο? :blink:  Πώς?? :unsure:

Δημοσ.

Πως να μην μπει η διαιτησια στη μεση οταν μιλαμε για τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο? :blink:  Πώς?? :unsure:

Ελα ντε.. Δεν γινεται.. Οταν βγαινει η καρτελα με τα φαουλ της καθε ομαδας καλο θα ειναι εκει στην Νοβα να φτιαξουν και μια καρτα που θα κατανεμει τα φαουλ ανα 15 μετρα του γηπεδου για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης...

Αντε και του χρονου εχουν σειρα τα πλαγια αραουτ οπως και να μπει ενα οριο για το ποσες φορες θα μπορει να φτυσει ενας παικτης το γηπεδο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...