Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση ηταν γιατι η Αμερικη ασχολειται με το θεμα να υπαρξει η μεγαλη Αλβανια.

Δωσε λοιπον εναν ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ (μορφωμενου ατομου οπως αυτοπροσδιοριστηκες) για το οτι η Αμερικη ασχολειται με το θεμα και θελει να δει το οραμα της μεγαλης Αλβανιας να πραγματοποιειται.

Εαν αποτυχεις για 2η φορα και δεν δωσεις σοβαρο λογο, θα ειναι και η καταδικη σου στα ματια ολων μας, οτι ΔΕΝ εισαι μορφωμενος, δεν εισαι εξυπνος, δεν εχεις γνωσεις, πιθανον κοιμασαι ορθιος και το χειροτερο για εσενα, οτι η Αμερικη ΔΕΝ δινει δεκαρα για την μεγαλη Αλβανια!

Πιτσιρικάς είναι,Χεσ'τον.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι και τα δυο βασικα,εκτος απο κακο troll

πεταχτηκε και συ τωρα ως ασχετη ασχετος δεν ξερω καν τι εισαι 

Πιτσιρικάς είναι,Χεσ'τον.

Ναι 15 χρονων! αιντεεε

Τρομερής στρατηγικής σημασίας μέρος η Αλβανία.

Φίλε, κόψε το defencenet, σε χαλάει

Το defencenet ειναι ακροδεξιο και λεει βλακιες

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.paokweb.gr/nea-syndesmon/item/6330-h-agaph-gia.html#.UisuFE-mEfo.facebook">"Η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ είναι πιο ακραία από τις αντιλήψεις σας"

Γιατί οι οργανωμένοι πάντα νομίζουν ότι αγαπάνε την ομάδα τους περισσότερο απ'όλους?  ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο θύρα 4 λέω εγώ.Δεν είμαι οργανωμένος,ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ,και πιστέψτε με,αγαπάω την ομάδα μου όσο την αγαπάτε και εσείς.Πέρα από αποκλεισμούς έδρας και χρηματικά προστήματα δεν θυμάμαι να έχετε προσφέρει κάτι.Και αν έχετε προσφέρει,δεν δικαιολογεί αυτά που ανέφερα.

Δημοσ.

@xristoforos μην πας από το ένα άκρο στο άλλο, εγώ απλά συμφωνώ με το σκεπτικό ότι δεν χωράνε φασίστες στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, αυτό και τίποτα παραπάνω.

επίσης το ίδιο μπορείς να πεις και για τους αιωνιους προπονητές/φιλάθλους του καναπέ, τι έχουν προσφέρει αυτοί πχ?

Δημοσ.

@xristoforos μην πας από το ένα άκρο στο άλλο, εγώ απλά συμφωνώ με το σκεπτικό ότι δεν χωράνε φασίστες στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, αυτό και τίποτα παραπάνω.

επίσης το ίδιο μπορείς να πεις και για τους αιωνιους προπονητές/φιλάθλους του καναπέ, τι έχουν προσφέρει αυτοί πχ?

Σχετικά με φασίστες,συμφωνώ,με οργανωμένους,όχι.Δεν πάω από ένα άκρο στο άλλο,απλώς είναι δυο διαφορετικά θέματα.

Στην Τούμπα,απ'ότι θυμάμαι δεν πηγαίνουν μόνο οργανωμένοι,τουλάχιστον έτσι ήταν πριν μεταναστεύσω.Αλλά ακόμα και αν αυτοί όπως τους είπες "του καναπέ",δεν κάνουν τίποτε,τότε απλός θα πω ότι το "τίποτε" είναι σίγουρα καλύτερο από χρηματικά προστίματα και αποκλεισμούς έδρας,που πρόσφατα μας στοίχισε μάλιστα. ,.Μπορεί να κάνουν προπονητές του καναπέ,δικαίωμά τους,το κάνω και εγώ καμιά φορά,χαβαλές είναι,.Αλλά από οργανωμένους,να με συγχωρείς,βλέπω μόνο τα χειρότερα.

Δημοσ.

Στο διαολο. Ας προπονείται με τη Κ20 και το Γενάρη ας φέρει κάνα μυριο και ας πάει οπου θέλει.

Δημοσ.

Πέσατε να το φάτε το παιδί!

Το ότι απλά θέλει να υποστηρίξει τη δωρεά οργάνων το σκέφτηκε κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

τωρα θα ειναι μεγαλη τιμωρια για τον κατσε να πουληθει? αν θελει να τον τιμωρησει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του κρεμασει το δελτιο. Η πωληση δεν ειναι τιμωρια ποιον κοροιδευουνε? Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι κοτα λυρατη αν πουλησει τον κατσε ετσι απλα

Δημοσ.

τωρα θα ειναι μεγαλη τιμωρια για τον κατσε να πουληθει? αν θελει να τον τιμωρησει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του κρεμασει το δελτιο. Η πωληση δεν ειναι τιμωρια ποιον κοροιδευουνε? Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι κοτα λυρατη αν πουλησει τον κατσε ετσι απλα

Σιγά μη τον πληρώνουμε κιόλας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...