blackdeagle Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλα πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιοι. συμφωνα με τους κανονισμους πρεπει να τιμωρηθει απο την ουεφα η ξερω γω ποια αλλη αυτος ο αλβανος κοσσοβαρος που συνεχιζει να αναδημοσιευει την φωτο επικροτωντας την. καλα ο κατσε πρεπει να παρει ποδι νυχτα. η παπαχρηστου ειπε ενα ανεκδοτο και την βγαλαν εκτος ολυμπιαδας! ο κατιδης εφυγε εκτος Ελλαδας.. ο κατσε ποτε θα παρει τον πουλο? αμα δε σεβεται την χωρα που τον ταιζει να παει στο μεγκαλο αλμπανια που τοσο του αρεσει μαζι με τους δολοφονους παραστρατιωτικους που τους γουσταρει κιολας και πες οτι εισαι ηλιθιος ρε Κατσε και δεν ηξερες τι φορας οπως δηλωσες και καλα..Αυτα που εγραφες τοτε ρε στοκε περι "μεγαλης αλβανιας" και "μακεδονιας" τι ηταν? τα εγραψε κανα φαντασμα ε? ε ρε #@#$ που σου χρειαζεται Καμία σχέση ο νεοναζι κατιδης και η γκομενα του κασιδιαρη νεοναζι επισης με τον Κατσε! Η UCK δεν ηταν ΚΑΝ εθνικιστική αλλά παραστρατιωτική! Δεν υπάρχει καν η UCK εδώ και πολλα χρονια! Και εγω προτεινω να φυγεις εσυ οχι αυτος! Ο κατσε δεν προκειται να παει πουθενα! Οπως δεχεστε τους νεοναζι της 4 ετσι θα δεχτηκε και τον κατσε Οπως λετε εσεις μακεδονια αυτοι λενε μεγαλη αλβανια!
LRoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως λετε εσεις μακεδονια αυτοι λενε μεγαλη αλβανια! Ή Αλβανός είσαι ή ανόητος. Make your choice 1
xristoforos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καμία σχέση ο νεοναζι κατιδης και η γκομενα του κασιδιαρη νεοναζι επισης με τον Κατσε! Η UCK δεν ηταν ΚΑΝ εθνικιστική αλλά παραστρατιωτική! Δεν υπάρχει καν η UCK εδώ και πολλα χρονια! Και εγω προτεινω να φυγεις εσυ οχι αυτος! Ο κατσε δεν προκειται να παει πουθενα! Οπως δεχεστε τους νεοναζι της 4 ετσι θα δεχτηκε και τον κατσε Οπως λετε εσεις μακεδονια αυτοι λενε μεγαλη αλβανια! Η UCK είναι ακριβώς εθνικιστική παραστρατιωτική ομάδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Liberation_Army Η λογική σου λέει περίπου "Επειδή είσαστε φασίστες και δεν σας γουστάρω θα δεχτώ άλλους φασίστες,απλός διαφορετικής εθνικότητας.Σου φαίνεται οκ η στάση σου? Αν διαβάσεις τι έγραφα πριν,θα καταλάβεις ότι είμαι κατά της "εκτέλεσης" του παίχτη,αλλά τιμωρία σίγουρα θέλει γιατί πολύ απλά μαλακίστηκε. Για Παπαχρήστου δεν έχω να πω,αν και είμαι κατά της τιμωρίας της,η τύπισσα είναι μάλλον φασιστάκι,αλλά ο Κατίδης-αμφιβάλλω.Απλά ένας πιτσιρικάς βλάκας,τέτοιους έχουμε μπόλικους,δεν μου κάνει εντύπωση ότι και ο Κατίδης είναι ένας απ'αυτούς.
blackdeagle Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ή Αλβανός είσαι ή ανόητος. Make your choice Ή μορφωμένος είμαι ή εσείς αμόρφωτοι! Η UCK είναι ακριβώς εθνικιστική παραστρατιωτική ομάδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Liberation_Army Η λογική σου λέει περίπου "Επειδή είσαστε φασίστες και δεν σας γουστάρω θα δεχτώ άλλους φασίστες,απλός διαφορετικής εθνικότητας.Σου φαίνεται οκ η στάση σου? Αν διαβάσεις τι έγραφα πριν,θα καταλάβεις ότι είμαι κατά της "εκτέλεσης" του παίχτη,αλλά τιμωρία σίγουρα θέλει γιατί πολύ απλά μαλακίστηκε. Για Παπαχρήστου δεν έχω να πω,αν και είμαι κατά της τιμωρίας της,η τύπισσα είναι μάλλον φασιστάκι,αλλά ο Κατίδης-αμφιβάλλω.Απλά ένας πιτσιρικάς βλάκας,τέτοιους έχουμε μπόλικους,δεν μου κάνει εντύπωση ότι και ο Κατίδης είναι ένας απ'αυτούς. Δεν σου είπα εγώ να μην τιμωρηθεί αλλά φτάνει το τόσο έγινε άλλο τόσο. Ο κατίδης εκανε ναζιστικό χαιρετισμό... H UCK δεν εχει σχέση με νεοναζι - ναζι! (είχε γιατι έχει διαλυθεί εδώ και πολλά χρόνια) Έγινε χαμός για μια οργάνωση που δεν υπάρχει καν! Η UCK φτιάχτηκε όχι για να σφάξει αλλά για να παρουν πισω τα χωματα τους! Και εσυ αμα σου έπερναν τα οικόπεδα σου θα εφτιαχνες μια ομαδα για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς!
xristoforos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ή μορφωμένος είμαι ή εσείς αμόρφωτοι! Εγώ χωρίς να σε ξέρω σε βλέπω το ίδιο φανατικό.Τι προτείνεις δηλαδή?Να του πούμε "Μπράβο" του Κάτσε? Να δώσουμε και κανά βραβείο? Εγώ δεν πιστεύω ότι ο παίχτης είναι Αλβανός εθνικιστής,αλλά σίγουρα έκανε τη μλκία του,να μην τιμωρηθεί λοιπόν?Δεν σου λέω για κρεμάλες,η για διώξιμο από τη Χώρα μας,αλλά μια τιμωρία να μην υπάρξει?Να μην του δείξει η Ομάδα του πιτσιρικά ότι έκανε τη μλκία?
blackdeagle Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ χωρίς να σε ξέρω σε βλέπω το ίδιο φανατικό.Τι προτείνεις δηλαδή?Να του πούμε "Μπράβο" του Κάτσε? Να δώσουμε και κανά βραβείο? Εγώ δεν πιστεύω ότι ο παίχτης είναι Αλβανός εθνικιστής,αλλά σίγουρα έκανε τη μλκία του,να μην τιμωρηθεί λοιπόν?Δεν σου λέω για κρεμάλες,η για διώξιμο από τη Χώρα μας,αλλά μια τιμωρία να μην υπάρξει?Να μην του δείξει η Ομάδα του πιτσιρικά ότι έκανε τη μλκία? Σαφώς και να υπάρξει τιμωρία αλλά όχι να τον διώξει! Και δεν πρέπει να τον κράξουν στην Τουμπα γιατι μετα με τι ψυχολογια θα παιξει;; Καλά και να θέλεις από την χώρα δεν μπορεις να τον διώξεις!
xristoforos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Σαφώς και να υπάρξει τιμωρία αλλά όχι να τον διώξει! Και δεν πρέπει να τον κράξουν στην Τουμπα γιατι μετα με τι ψυχολογια θα παιξει;; Καλά και να θέλεις από την χώρα δεν μπορεις να τον διώξεις! Βρέ συ,γιατί τα βλέπεις όλα μαύρο-άσπρο?Είπα εγώ ότι θέλω να τον διώξω? Για κάθε πράξη μας είμαστε υπεύθυνοι,όλοι μας,και ο Κάτσε δεν είναι εξαίρεση.Το ξέρω ότι μάλλον δεν τα εννοούσε,ξέρω ότι μάλλον απλός μαλακίστηκε,αλλά έκανε μια πράξη,παίζοντας σε ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα.Οπότε έχω κάθε δικαίωμα να του δείξω τη δυσαρέσκειά μου.Τι περίμενε δηλαδή?Να μην του δώσουμε σημασία?Δεν γίνετε.Έχω κάνει και εγώ μλκίες στη ζωή μου,και έχω ακούσει κράξιμο για αυτές. Όπως όλοι μας, Θα το υποστεί και ο παίχτης μας λοιπόν.Έτσι είναι η ζωή,κάνεις μαλάκια=τα ακούς. Παντού,σχο σχολείο,στο στρατό, ενδοοικογενειακά,στην ομάδα,κλπ. όποιος θέλει λοιπόν τον κράζει,ας πρόσεχε.Ας έπαιζε τη μπαλίτσα του,ας ασχολούνταν με τη καριέρα του,και δεν θα υπήρχε θέμα,αλλά από τη στιγμή που αποφάσισε να φορέσει εκείνη τη φανέλα,και να τη βγάλει δημόσια,ακόμα και αν είναι καθαρά εφηβική μαλάκυνση,έβαλε τον εαυτό του σε αυτήν τη θέση.Δεν φταίει κανένας,παρά μόνο ο ίδιος. Απορω πως ακομα δεν εχει παρει ποδι. Γιατί ευτυχώς την ομάδα διοικούν ποιο ψύχραιμοι άνθρωποι από σένα.Υπάρχει μια διαδικασία. Πρώτα ακούμε τον άνθρωπο σε απολογία,βλέπουμε την συμπεριφορά του,μετά αποφασίζουμε σαν οργανισμός τι θέλουμε να του κάνουμε.Αν τον διώχνουμε η αν τον τιμωρούμε. Βασικά λάθος,όχι τι θέλουμε,αλλά τι αξίζει.
blackdeagle Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Απορω πως ακομα δεν εχει παρει ποδι. Εγώ λεω να διώξουμε εσένα!
LRoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ή μορφωμένος είμαι ή εσείς αμόρφωτοι! Ψιτ, μορφωμένε, οι μορφωμένοι δεν κάνουν επίδειξη της ηλιθιότητας τους στα fora, την κρατάνε για τον εαυτό τους. Η Μακεδονία είναι περιοχή της Ελλάδας, η μεγάλη Αλβανία είναι ένας χάρτης της νοσηρής φαντασίας κάποιων.
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Aμετανόητος δείχνει ο Κάτσε Ο Κάτσε μπορεί να διέγραψε τον ελληνικό λογαριασμό του στο Facebook, αλλά διατηρεί ακόμα τον αλβανικό όπου δεσπόζει η φωτογραφία με μπλουζάκι του UCK. Διάβασε περισσότερα στο: Aμετανόητος δείχνει ο Κάτσε | gazzetta.grFollow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Εγώ λεω να διώξουμε εσένα! Πατριωτακι, πατριωτακι?? edit: δε νομιζω να υπαρχει κι αλλος που να συνεχιζει να θελει τον παιχτη στην ομαδα! 1
tsakonas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Η UCK φτιάχτηκε όχι για να σφάξει αλλά για να παρουν πισω τα χωματα τους! Και εσυ αμα σου έπερναν τα οικόπεδα σου θα εφτιαχνες μια ομαδα για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς! Ότι νάναϊ.... και οι nazi και οι ταλιμπάν και οι χεζμπολάχ και και ...όλοι χώματα θέλουν... τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... από τη στιγμή που ο λαός του παοκ τον θεωρεί ανεπιθύμητο, τελειωσε....καραντίνα μέχρι τα χριστούγεννα και πώληση.
blackdeagle Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ψιτ, μορφωμένε, οι μορφωμένοι δεν κάνουν επίδειξη της ηλιθιότητας τους στα fora, την κρατάνε για τον εαυτό τους. Η Μακεδονία είναι περιοχή της Ελλάδας, η μεγάλη Αλβανία είναι ένας χάρτης της νοσηρής φαντασίας κάποιων. Θες δεν θες...ειναι η Αμερική στη μέση οποτε σε μερικά χρονια θα υπαρχει Μεγαλη Αλβανια Aμετανόητος δείχνει ο Κάτσε Ο Κάτσε μπορεί να διέγραψε τον ελληνικό λογαριασμό του στο Facebook, αλλά διατηρεί ακόμα τον αλβανικό όπου δεσπόζει η φωτογραφία με μπλουζάκι του UCK. Διάβασε περισσότερα στο: Aμετανόητος δείχνει ο Κάτσε | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Πατριωτακι, πατριωτακι?? edit: δε νομιζω να υπαρχει κι αλλος που να συνεχιζει να θελει τον παιχτη στην ομαδα! Δηλαδη ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ εκτός απο νεαπολη , επταλοφο και κωλοπετινιτσα ειναι Αλβανοι;; Αποστομοτική οι ανακοινωση ολων οσων θελουν τον Κατσε εκτος ΠΑΟΚ! Ότι νάναϊ.... και οι nazi και οι ταλιμπάν και οι χεζμπολάχ και και ...όλοι χώματα θέλουν... τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... από τη στιγμή που ο λαός του παοκ τον θεωρεί ανεπιθύμητο, τελειωσε....καραντίνα μέχρι τα χριστούγεννα και πώληση. Εσείς τα πρεζακια δεν τον θελετε.... Αμα το πανε ετσι καλυτερα να σπασει το συμβολαιο και να φυγει και να μην παρει ουτε δραχμη ο ΠΑΟΚ
LRoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θες δεν θες...ειναι η Αμερική στη μέση οποτε σε μερικά χρονια θα υπαρχει Μεγαλη Αλβανια Μεγάλη Βλακεία σίγουρα, μεγάλη Αλβανία στον ύπνο σας μόνο. 1
PostHelper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θες δεν θες...ειναι η Αμερική στη μέση οποτε σε μερικά χρονια θα υπαρχει Μεγαλη Αλβανια Το ακουσαμε και αυτο. Η Αμερικη θελει να πραγματοποιηθει το οραμα της φαντασιας καποιων ανοητων, για ποιον ακριβως λογο? Για τον ανυπαρκτο λογο Χ12? Ή για τον ανυπαρκτο λογο Χ435? Φυσικα και λες ανοησιες και τρεφεις φρουδες ελπιδες καθως επισης και φυσικα μεγαλωσες με το ψευδες και ανυποστατο ονειρο της Μεγαλης Αλβανιας, οποτε τωρα σαν ενας σωστος παπαγαλος, ή σαν μια σωστη μάινα αν θες, παπαγαλιζεις ο,τι ακουσες και ο,τι διδαχτηκες απο παιδι. Φυσικα ομως αν ησουν πραγματικα μορφωμενος και ειχες διαβασει πραγματικα ιστορια θα ηξερες οτι πιο πιθανο ειναι να ιδρυθει κρατος Μεγαλο Λουξεμβουργο παιρνοντας την θεση της Μεγαλης Βρετανιας και εκδιωκοντας τους Βρετανους απο εκει, απο το να υπαρξει το ονειρο θερινης νυχτος της μεγαλης Αλβανιας. Το εχετε μεσα στην καρδια σας αυτο το ονειρο, το τρεφετε, το ποτιζετε μπας και ανθισει αλλα δυστυχως για εσας ειναι μια ψευδαισθηση και μόνο, με την οποια θα πεθανετε, με την οποια θα πεθανουν τα παιδια σας και ισως και τα εγγονια σας εαν καταφερουν τα παιδια σας και εσεις να διατηρησουν αυτη τη ψευδαισθηση ζωντανη μεσα στις καρδιες και στο μυαλο τους. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2013 από PostHelper 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις