Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω εβριζαν τον Νινη οταν επαιζε στον Παναθηναικο "δεν θα γινεις Ελληνας ποτε,Αλβανε Αλβανε" και τωρα τον εκαναν παικταρα και αλλα τετοια συμπαθητικα,εκει θα κολλησουν?

Μην σου πω οτι θα τον κανουν ακομα μεγαλυτερο μαγκα με αυτο...Ποιοι θα ειναι αυτοι ξερουμε,οι της θυρα 4...

ολοι εσεις που σας ειχε πιασει ο πονος με παπαχρηστου και κατιδη τι εχετε να πειτε? μουγκα στη στρουγκα ε?

ο αλβανικος παραστρατιωτικος εθνικισμος δεν βλαπτει την δημοκρατια σας ε?

δε πειραζει ο κοσμος βλεπει

τα ληγμένα από τα super δεν κάνουν καλο, ασυναρτησίες και ανοησίες..το τι θα κάνει η ΠΑΕ είναι θέμα του Ivan.
Για τον κόσμο δεν υπάρχει πλέον αυτός ο παίχτης και θα το ακούσεις στο επόμενο mats.
Καλο θα είναι πρώτα να σκέφτεσαι για ποίους μιλάς

Δημοσ.

Δεν μιλησα για σενα προσωπικα,βλεπω τα σχολια και σε αλλα site σχετικα με τον Νινη και οι περισσοτεροι λενε αυτο ακριβως που σου λεω,οτι ειναι πολυ καλος παικτης,οτι θα βοηθησει,και μακαρι να βοηθησει και γενικα συμπαθεια προς το μερος του.Με λιγα λογια δεν εχουν και καποιο προβλημα μαζι του αυτοι οι οποιοι τον σκυλοβριζαν πριν καποιους μηνες...Αυτα για τον Νινη.

Για τον Κατσε και εκει βλεπω σχολια απο τους περισσοτερους οτι ολα ειναι καλα,και πανε στο θεμα των Ελληνων,για πολιτικα θεματα που και καλα δεν μας πειραζουν χειροτερα πραγματα και θα μας πειραξει ο Κατσε και αλλα τετοια.Αλλοι λενε οτι δεν εκανε και τιποτα απλα αδειξε την σημαια της χωρας του και δεν ειναι κακο αυτο και αλλα τετοια..

Και μην ξεχνας οτι οι οργανωμενοι παιζουν και αυτοι τον ρολο τους σε καποιες μεταγραφες..Που στην προκειμενη περιπτωση δεν ειχαν και προβλημα με τον Νινη και την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ,οι περισσοτεροι τον ηθελαν και ας τον εβριζαν οπως ειπα πριν καποιο καιρο...

Δημοσ.
Είναι δυο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις, μη τα συγχέεις.
Για τον Νινη, μπερδεύεσαι, οι γαύροι το έλεγαν αυτό...
Για τον Κάτσε, κανεις δεν είπε τίποτα καλο και κανεις δεν τον υποστήριξε. Όταν παιζόταν το σίριαλ για την εθνική που θα παίξει, 9 στους 10 έλεγαν να παίξει αλβανία....αφού αλβανός είναι...Ο Νίνης αν δε κάνω λάθος είναι βορειοηπειρώτης, αλλα και να μην είναι δεν έχει σημασία, σημασία έχει τι νιώθει..
και οι δυο ελλάδα μεγάλωσαν, τώρα τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του και κρίνονται από τις πράξεις τους.

Για μένα προσωπικά, όπως είχα πει και για τον κατίδη, δε πρέπει να ξαναπαίξει μπάλα φέτος.Όχι για πάντα....φέτος...

Όσο για τα σχόλια του Κάτσε για μεγάλη αλβανία, είμαι σίγουρος ότι έφαγε "τρολλαρισμα" και δεν είναι δικά του...
η φωτό όμως είναι δυστυχώς you foul
Δημοσ.

Οχι δεν τα συγχεω φιλε μου.

Για τον Νινη λεω πως γινεται οταν επαιζε στον ΠΑΟ και παιζατε στην Τουμπα,η Τουμπα να τον βριζει λογω οτι δεν ειναι Ελληνας..Και το συνθημα στο ειπα,το τι του ελεγαν και τωρα που τον πηρε ο ΠΑΟΚ να τα ξεχασαν οτι τον εβριζαν και να βγαζουν μια συμπαθεια για εκεινον? Για να σου δωσω παραδειγμα το τι εννοω,οτι οταν ειχε ακουστει και για τον Ολυμπιακο οι Γαυροι δεν τον γουσταραν καν να υπαρχει εστω μια περιπτωση να ερθει στον Ολυμπιακο,για τον λογο οτι οταν ειχε ερθει στο Καραισκακη ειχε πει "καλα" λογια για τον κοσμο του Οσφπ (υπαρχει και βιντεακι). Τωρα αυτοι που τον εβριζαν στην Τουμπα πως αλλαξαν και τον γουσταρουν σαν τρελοι? Αυτο εννοουσα..

Τωρα για τον Κατσε,αν κανεις μια βολτα και σε αλλα site θα δεις Παοκτζιδες που οι περισσοτεροι λενε αυτο που σου ειπα,οτι δεν εκανε και τπτ τρομερο,απλα υποστηριξε την σημαια της πατριδας του κτλ.. Δεν τα λεω εγω,σου ειπα τι γραφονται απο οπαδους του ΠΑΟΚ..

Δημοσ.

Αντίπαλος ήταν λογικό να τον βρίζουμε....άσε που αυτό ήταν το λιγότερο

Και ο Κατσούρ και ο Τζιόληq πριν έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. κράξιμο έτρωγαν

Τι είχε πει για τον γάβρο?

Δημοσ.

Αυτο λεω,απλα με την διαφορα οτι ο Κατσουρ και ο Τζιωλης ετρωγαν το κραξιμο που τρωνε ολοι οι παικτες αντιπαλης ομαδας..

Απλα αλλο να τρωνε κραξιμο και να τον λενε Αλβανο και οτι δεν θα γινει Ελληνας ποτε και αλλο οταν πηγε στην ομαδα τους να τον βγαζουν Ελληναρα και μπραβο στον Ιβαν που εφερε διεθνη Ελληνα στην ομαδα και τον παικταρα και αλλα τετοια..Αυτο ειπα..

Δημοσ.

όπως και με κάθε παίχτη, πχ τον Μητρόγλου τον λέμε , λοκώγυφτο, κάγκουρα και "κοίτα που πάρκαρε το GLX" κάθε φορα που βλέπουμε παπί κάπου... αλλα πιστεύεις ότι χαλάει κανέναν μας εαν αύριο τον δούμε στην ομάδα?

αυτός ο αντί-παοκισμος χάρμα οφθαλμων, σιγά σιγά καταλαβαίνω τι τραβούσαν οι γαύροι τόσα χρονια, με κάθε ψύλλου πήδημα ΚΡΑΑ ΚΡΑΑ

• Like 1
Δημοσ.

Η αποψη μου πάντως εντέλει, είναι να τεθεί εκτός ομάδος για ένα σημαντικό διάστημα. Πρέπει να τιμωρηθεί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος τέτοιων απόψεων,κινήσεων,χειρονομιών, και πάει λέγοντας.

Πληρωνεσαι για να παίζεις μπάλα. Τέλος. Τα υπόλοιπα με τη παρέα σου...

Οπως ακριβώς ζητούσα τη τιμωρία του Κατίδη, έτσι ζητώ και του Κάτσε, ασχέτως αν κάνει κακό στην ομάδα μου αγωνιστικά...Διότι δεν είναι παίκτης για να τον διώξει.

Ομως ο πρόεδρος που χώνει το χρήμα, μπορεί να δεί το πράγμα καθαρά επιχειρηματικά...και να τον κρατήσει σα να μή συνέβη τίποτε.

Θελω να πιστεύω πως με το ντόρο που έγινε, δε θα το κάνει. Οπως άλλαξε γνώμη για την Ελληνικός Χρυσός (αν αληθεύει φυσικά).

Υ.Γ. πες οτι τον διώχνουμε και γίνεται αύριο μεθαύριο η τοπ παικτάρα (λέμε τώρα). Σα παοκτσής όμως θα νιώθω υπερήφανος πως τον θέσαμε εκτός ομάδος. Ισως και σαν απλός φίλαθλος το ίδιο να ένιωθα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα περί αλβανού Νίνη είχαν να κάνουν με την καζούρα που κάνουν όλοι οι οπαδοί σε όλους τους αντίπαλους.

Έχεις ένα καλό παίκτη, ψάχνω να βρω το μείον του, το κοροϊδεύω έντονα... Θα περιμένατε δηλαδή κάτι σε: "άντε ρε παλιοχαρακτήρα!" ή κάτι σε "ουουουουου ανάγωγε νέε" ;;;

• Like 1
Δημοσ.

Το συμβόλαιό του είναι κάτω από 100.000€ και θεωρείται ελαφρύ. Για την θέση του έχεις:

Τζιώλη,

Λάζαρ,

Λόρενς (υπό προϋποθέσεις),

Κατσουράνη (αν πρώτα ο θεός πάρεις σεντερ μπακ),

Γκαρσία

δε θα λείψει σε κανέναν...

Λαθος φιλε μου.Κατσε ειναι κεντρικο χαφ και για την θεση του εχεις μονο Λαζαρ-Λωρενς-Τζανδαρη

Δημοσ.

Η αποψη μου πάντως εντέλει, είναι να τεθεί εκτός ομάδος για ένα σημαντικό διάστημα. Πρέπει να τιμωρηθεί. Το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος τέτοιων απόψεων,κινήσεων,χειρονομιών, και πάει λέγοντας.

Πληρωνεσαι για να παίζεις μπάλα. Τέλος. Τα υπόλοιπα με τη παρέα σου...

Μα δεν το εκανε εντος χωρου ποδοσφαιρου(εντος γηπεδου ή σε συνεντευξη τυπου).

Οποτε ακυρο αυτο που λες. Εκτος αν υπονοεις οτι ο καθε ποδοσφαιριστης πρεπει να μην εκφραζει τις πολιτικες του πεποιθησεις δημοσια. Αν ναι γιατι??

Ή ισως υπονοεις οτι ο καθε ποδοσφαιριστης δεν πρεπει να εκφραζει τις πολιτικες του πεποιθησεις δημοσια εκτος και αν η ομαδα του συμβαδιζει με αυτες. Πραγμα το οποιο θα ηταν γελοιο.

Εγω δεν καταλαβαινω την ολη αντιδημοκρατικοτητα σας. Η δημοκρατια ειναι ακριβως αυτο. Να εκφραζεις ΟΠΟΙΑ αποψη θελεις!! Το να ζητας απο καποιον να μην πει κατι, επειδη εσυ δεν συμφωνεις ή επειδη μιλαει θετικα για καποιον εχθρο σου πχ, ειναι τελειως αντιδημοκρατικο.

Οποτε δεν κατανοω την ολη αντιδημοκρατικοτητα σας....

Οπως ακριβώς ζητούσα τη τιμωρία του Κατίδη, έτσι ζητώ και του Κάτσε, ασχέτως αν κάνει κακό στην ομάδα μου αγωνιστικά...Διότι δεν είναι παίκτης για να τον διώξει.

Εκεινος το εκανε μεσα στο γηπεδο εν ωρα αγωνα(οχι οτι εγω προσωπικα συμφωνω οτι πρεπει να τιμωρουνταν. Ειπαμε δημοκρατια πανω απο ολα!! Και βεβαια να πω(για να μην παρεξηγηθω) οτι ο φασισμος ειναι απτα τραγικοτερα πραγματα και πρεπει να εκλειψει αλλα οχι με αυτον τον αντιδημοκρατικο τροπο.). Καμια σχεση με το περιστατικο του Κατσε.

Δημοσ.

Ε καί;

Πρέπει να καταλάβεις πως άλλη βαρύτητα έχουν τα λεγόμενα ενός δημοσίου προσώπου και άλλη τα δικά μας. Οχι πως σαν προσωπικότητες οι αθληταί είναι ανώτεροι απο τους Χ εμάς.

Αλλά επειδή είναι δημόσια πρόσωπα, επειδή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάποια παιδιά και πάει λέγοντας οφείλουν να προσέχουν τα λεγόμενα/πράξεις τους.

Ετσι είναι, τι να κάνουμε...Αλλο να βγώ εγώ στη καφετέρια και να πω σε 5 αγνωστους ζήτω ο χίτλερ που έκανε σαπούνια τους εβραίους και άλλο να βγεί να το πεί ας πούμε ο μέσι.

Το περίεργο που το βλέπεις ;

Δημοσ.

Ε καί;

Πρέπει να καταλάβεις πως άλλη βαρύτητα έχουν τα λεγόμενα ενός δημοσίου προσώπου και άλλη τα δικά μας. Οχι πως σαν προσωπικότητες οι αθληταί είναι ανώτεροι απο τους Χ εμάς.

Αλλά επειδή είναι δημόσια πρόσωπα, επειδή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάποια παιδιά και πάει λέγοντας οφείλουν να προσέχουν τα λεγόμενα/πράξεις τους.

Ετσι είναι, τι να κάνουμε...Αλλο να βγώ εγώ στη καφετέρια και να πω σε 5 αγνωστους ζήτω ο χίτλερ που έκανε σαπούνια τους εβραίους και άλλο να βγεί να το πεί ας πούμε ο μέσι.

Το περίεργο που το βλέπεις ;

Το περιεργο το βλεπω γιατι δεν θα επρεπε να ειναι ετσι. Αν ο Μεσι ηθελε να γινουν σαπουνια οι Εβραιοι το να βγει και να το πει δεν υπαρχει κανενα θεμα κατα την γνωμη μου. Δικαιωμα του να πιστευει και να λεει δημοσια ο,τι θελει! Τα προβληματα αρχιζουν και δεν θα επρεπε να του επιτραπει, εαν προσπαθουσε να κανει κομμα υπερ της σαπουνοποιησης των Εβραιων ή εαν προσπαθουσε να σαπουνοποιησει καποιον. Αλλα το να λεει την αποψη του ελευθερα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του στα πλαισια της πληρους δημοκρατιας.

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ειναι ετσι.. Πως να το κανουμε τωρα..

Για φαντασου το παιδι σου που αυριο μεθαυριο θα παιξει μπαλα στο σχολειο του,το οποιο παιδι σου ειχε ειδαλμα τον Μεσι ο οποιος να τον ειχε ακουσει να ελεγε Χιτλερ και τετοια..Θα σου αρεσε αυτα να τα μεταφερει στο σχολειο του ας πουμε? Δεν νομιζω..

Δημοκρατια εχουμε,αλλα καποια πραγματα εχουν και ενα οριο..Δεν γινεται εσυ να κυκλοφορεις στο Μοναστηρακι γυμνος επειδη ετσι γουσταρεις εσυ,επειδη εχουμε δημοκρατια και να εχεις απαιτηση να μην σε μαζεψουν η αστυνομια..

Καποια πραγματα στον Αθλητισμο (οπως ο Κατιδης) και οπως καποιο δημοσιο προσωπο το οποιο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα στο τι λεει και κανει (Κατσε) δεν πρεπει να γινονται..

Εσυ μπορεις να εχεις την γνωμη σου και ειναι αποδεκτη απο ολους μας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...