Porg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ξέρεις κανείς πόσα έταξαν στον Τζαβέλλα και πόσα του είπαν μετά;
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Από όσα έχω διαβάσει αρχικά η συμφωνία ήταν για 3 χρόνια και χ λεφτά ενώ όταν ήρθαν εδω του πρότειναν τα ίδια λεφτά αλλά για 4 χρόνια Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
we_will_rise Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Είχε συμφωνήσει με τον Βρύζα ενα ποσό για τρία χρόνια, πριν τις υπογραφές έρχεται ο μάνατζερ και ζητάει τρελό ποσοστό (10% αντί για 4% που είναι συνήθως), του κάνουν αντιπρόταση, 4ετές στα ίδια λεφτά αλλά χαμηλή προμήθεια για τον μάνατζερ και σηκώθηκε κι έφυγε! Κοινώς πουστιά του μάνατζερ (Κουτσολιάκος) και αφέλεια του Βρύζα που δεν το είχε ξεκαθαρίσει από πριν... Sent from my iPhone using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ. Ηρθαμε σε μια συμφωνία τηλεφωνικώς και κατεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσουμε, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις χθες. Σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να κάνει αυτή την συνεργασία, ήθελε να δώσει λιγότερα χρήματα. Είχαμε συμφωνήσει για τρία χρόνια αλλά σήμερα το πρωί προτείναν λιγότερα χρήματα και εγώ δεν δέχτηκα. Εγώ χάρισα λεφτά στην Μονακό για να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά οι άνθρωποι της ομάδας από την στιγμή που σήμερα μου είπαν κάτι άλλο, εγώ πήρα το αεροπλάνο και έφυγα. Έχω τώρα ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Μονακό. Συμφωνήθηκε ένα ποσοστό μεταπώλησης με τον ΠΑΟΚ χθες αλλά αφού άλλαξαν σήμερα τα πράγματα, έφυγα. Αν δεν βρεθεί κάτι θα γυρίσω στην Μονακό". Για τον Ολυμπιακό: "Δεν υπήρχε κάτι και δεν θα γινόταν κάτι από την στιγμή που εγώ συμφώνησα προφορικά με τον ΠΑΟΚ". http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/tzavellas_den_dexthka_thn_meiwmenh_protash_toy_paok.2390154.html
funbreaker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τον γύφτο τον Σαββίδη, χωρίς λεφτά θα μας κάνει μεγάλη ομάδα?
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αρα με λιγα λογια συμφωνουν στα 350χιλ για παραδειγμα,τον φερνουν απο την Γαλλια στην Θεσ/νικη, περναει εξετασεις και οταν παει να υπογραψει του λενε οτι αντι για 350χιλ σου δινουμε 300χιλ παραδειγμα και σηκωνεται και φευγει..Και καλα εκανε,ξεφτιλικια ειναι αυτα...
we_will_rise Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Επαναλαμβάνω, την πουστιά την έχει κάνει ο μάνατζερ! Είπαμε, είναι χωριό εκεί στη διοίκηση αλλά όχι κι έτσι
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πουστια εκανε ο μανατζερ? Ο παιχτης ηταν ξεκαθατος στη δηλωση του. Συμφωνησαν στα χ λεφτα, περασε ιατρικα και την αλλη μερα του λενε χ/2. Ε δεν ειναι μαλακια? Και μαλιστα η ανακοινωση που βγαλε η παε ουσιαστικα εδειξε οτι ειχε δικιο, αλλιως δε θα χε το ιδιο περιεχομενο. και σε φορουμ οπαδων λενε οτι τον εκοψε η οικονομικη διευθυντρια.
we_will_rise Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πουστια εκανε ο μανατζερ? Ο παιχτης ηταν ξεκαθατος στη δηλωση του. Συμφωνησαν στα χ λεφτα, περασε ιατρικα και την αλλη μερα του λενε χ/2. Ε δεν ειναι μαλακια? Και μαλιστα η ανακοινωση που βγαλε η παε ουσιαστικα εδειξε οτι ειχε δικιο, αλλιως δε θα χε το ιδιο περιεχομενο. και σε φορουμ οπαδων λενε οτι τον εκοψε η οικονομικη διευθυντρια. Η πουστιά του μάνατζερ, ή αφέλεια του Βρύζα που δε το είχε συμφωνημένο, είναι οτι αντί για 4%, ζήτησε 10%, το χρόνο! Ο ίδιος είναι και ο μάνατζερ του Τζιώλη και παίρνει 10.000€ το χρόνο προμήθεια, για τον Τζαβέλα ήθελε 100.000€ το χρόνο προμήθεια. Δεν ήθελε να ρίξει τις απαιτήσεις του Τζαβέλα η ΠΑΕ, ήθελε να ρίξει την προμήθεια του μάνατζερ και για να το κάνει αυτό, πρότεινε τα ίδια λεφτά αλλά σε 4 χρόνια (do the math για να δεις τι κερδίζει η ΠΑΕ και τι (αν) χάνει ο Τζαβέλας)
agrio.imeros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Για ένα παίχτη που υποτίθεται ότι ήταν ελεύθερος ενώ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τη Μονακό, 2.5 εκατομύρια για τρία χρόνια πολλά δεν είναι ... για αριστερό αμυντικό;Πάμε για Λούκοβιτς. Δύο σε ένα. Και αριστερός και στόπερ. Άντε να δούμε.
kanesaxo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και ξεφτιλικι, ελπίζω να κλείσουν και οι δυο αυτοί αμυντικοί. Κι ενα δεκάρι το καλοκαίρι αν είμαστε τυχεροί και βρούμε καλό παίκτη...
margaritagr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλη κινηση για τον παοκ, ελληνας διεθνης σε πολυ καλη ηλικια και τσαμπα, σε θεση που ποναγε.
kosmasgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι καλη επιλογή. Ο barbalino δε μπορεί φέτος
we_will_rise Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το σταυρό μας τώρα, μη πάθουν τίποτα Βίτορ Κατσούρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις