kanesaxo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Συμπαόκια, ο τζαβέλλας δε μας κάνει; Ευκαιρία τώρα που δε χωρα στη μονακό των μυρίων, να τον τσιμπήσουμε...απ'το σπυρόπουλο καλύτερος είναι.
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 lol θα ειχε κανα γκομενακι απο κει και ηθελε να παει αλλα μετα θυμηθηκε οτι πρεπει να μαρκαρει τον αντιπαλο .. 1
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κλασική ελληνική νοοτροπία, όταν έχεις χάσει τον αντίπαλό σου να κοιτάς μήπως και σε σώσει ο επόπτης, αντί να κυνηγήσεις τη φάση μέχρι τέλους κι ας πάει στράφι η προσπάθειά σου 1
MaXmaD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε καταλαβαινουμε τι λες? Τι σχεση εχει οι ομαδες που μου αναφερεις? Ρε καταλαβαινετε οτι ο Πρωταθλητης παιζει με ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ που στην βαθμολογια της uefa ειναι πολυ χαμηλοτερα απο εμας? Καταλαβαινετε οτι θα παιζουμε ομαδες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Αζερμπαιτσαν,της Ιρλανδιας κ.τ.λ? Καμια σχεση με αυτες τις ομαδες που αναφερεις οι οποιες ειναι ανωτερες απο ομαδες του Αζερμπαιτσαν της Ισλανδιας,Ιρλανδιας κτλ αν και αμφιβαλλω οτι εισαι σε θεση να περασεις ακομα και αυτες τις ομαδες, θα πρεπει να ξερεις οτι αυτες οι χωρες αποκλειονται συνηθως στον δευτερο προκριματικο με κατι 6αρες 7αρες... στον τριτο προκριματικο που θα μπεις εσυ θα ειναι μαζι σου και πρωταθλητριες : Ελβετιας, Ισραηλ, Πολωνιας, Σερβιας, Ρουμανιας, Κυπρου, Σκωτιας, Αυστριας, Τσεχιας, Κροατιας.... Τωρα θα μου πεις αυτες θα ειναι στους ισχυρους μαζι σου, εγω θα σου πω 1ον μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εισαι ισχυρος και 2ον μετα εχει και τον γυρο των playoff που εκει δεν γλιτωνεις καποιον δυνατο αντιπαλο εκτος αν νομιζεις οτι καθε φορα θα σου καθετε ο πρωταθλητης Ρουμανιας οπως εγινε το 2009. Δες τις 10 ομαδες στον φετινο γυρο των Playoff των πρωταθλητων... τα μονα λιμα ειναι η Λουντογκορετς της Βουλγαριας και η Καραγκαντι του Καζακσταν που φανταζομαι ξερεις τι την εκανε την Σελτικ...αντε σου βαζω και την Μαριμπορ μεσα... Γενικα σφιχτος θα εισαι... Να μην σας πιανουν κοτσο και σας λενε οτι θα παιζετε με Ιρλανδια,Ισλανδια, Λιθουανια, Αζερμπαιτζαν και Λετονια στα playoff του CL γιατι γελανε που γελανε μαζι σας τουλαχιστον να εχετε γνωση της καταστασης....
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ο Ολυμπιακός μπαίνει απ'ευθείας στους ομίλους, καθότι είναι η μόνη ομάδα που φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα με τέτοια συχνότητα. Κοινώς, ο Ολυμπιακός είναι εκεί που είναι με το σπαθί του, τα υπόλοιπα είναι για καζούρα και λαϊκή κατανάλωση. Θυμήθηκε Μακάμπι ο άλλος πριν 5 χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ έχει επίσης αποκλειστεί το 2004 από την ίδια ομάδα και το χωριό τη Μέταλιστ που του άλλαξε τα φώτα φέτος και την πέρασε στα χαρτιά... (η οποία Μέταλιστ έχει budget όσο όλη η Superleague μαζί, αλλά ΠΑΟΚ, ξέρω γω, ξέρω γω εντάξει) Στην τελική, αν ο ΠΑΟΚ νοιαζόταν για τους βαθμούς τόσο, ας έμενε πίσω χθες ταμπούρι, να κρατήσει το Χ που έδινε βαθμούς στην Ελλάδα.
MaXmaD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 αλλοι περναν ομαδες στα χαρτια και αλλοι παιρνουν πρωταθληματα στα χαρτια για να πανε απευθειας ομιλους CL και να μπορεσουν να φερουν βαθμους να σωθει η Ελλαδα... Ετσι ειναι η ζωη... Εμενα τα φωτα μου τα αλλαξε η Μεταλλιστ... εσυ φωτα σε καμια ομαδα εχεις αλλαξει ποτε?
MaXmaD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 αχα... εγω θυμηθηκα την Μακαμπι πριν 5 χρονια και εσυ μου θυμηθηκες την Λεβερκουζεν πριν 11? Επειδη ξερουν και οι πετρες πιο βιντεο κολαει σαν απαντηση σ αυτο που εβαλες, θα κανω ελιγμο και θα σου παραθεσω τη εγραψε η Ευρωπαικη ιστορια τη χρονια που πεταξες τα ματια της Λεβερκουζεν εξω: Team Pld W D L GF GA GD Pts Manchester United 6 5 0 1 16 8 +8 15 Bayer Leverkusen 6 3 0 3 9 11 −2 9 Maccabi Haifa 6 2 1 3 12 12 0 7 Olympiacos 6 1 1 4 11 17 −6 4 ναι βγηκες τελευταιος...
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Θα περιμένω να μου βρεις έναν ευρωπαϊκό αγώνα Champions League που να έχεις πετάξει σε ομάδα τα μάτια έξω κι ας αποκλείστηκες από την επόμενη φάση.
funbreaker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Είμαι πολύ κοντά στο να πατήσω ακύρωση συνδρομής με το επίπεδο και τις μπούρδες που βλέπω και απ τις δύο πλευρές. Είναι προφανές πως ο ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα και μεγαλύτερη παρουσία στην ευρώπη και επιτυχίες (όχι και τόσο ανάλογες της παρουσίας του ίσως αλλά δεν είναι αυτό το θέμα) επειδή τον έχουν μεγαλοεπιχειρηματίες για χρόνια ολόκληρα και επίσης λόγω αυτού για χρόνια ολόκληρα παίρνει και τα λεφτά απ το CL. Θέμα χρημάτων είναι, όχι η μαγική ενέργεια του θρύλου και δεν καταλαβαίνω προς τι η τόση υπερηφάνεια ή αν τους αρέσει να μην έχουν ουσιαστικό αντίπαλο και το πρωτάθλημα να έχει τα χάλια που έχει αρκεί να το παίρνουν. Απ την άλλη απορώ και με αυτούς που δεν παραδέχονται την δεδομένη αγωνιστική ανωτερότητα μιας ομάδας και τα ρίχνουν όλα σε στησίματα και παρεμβάσεις της μοίρας. Απορώ επίσης και με αυτούς που προτιμούν να χάσει η ομάδα τους σε ευρωπαικά παιχνίδια για να δυσκολέψουν τον "μέγα εχθρό". Καλή φάση ρε παιδιά να ασχολείται κανείς με τα αθλητικά αλλά μετά από ενα σημείο ο φανατισμός που αποκλείει κάθε λογική εγκεφαλική διεργασία δεν υποφέρεται. 2
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγω λεω να μου βρει εστω εναν αγωνα CL που απλα να ειχε συμμετασχει... Επισης σου ξαναλεω λοιπον,οτι και να δινω προκριματικα θα δινω ενα παιχνιδι μονο,θα ειμαι στους Ισχυρους (δεν γινεται να παιζω με τους πρωταθλητες με χωρες μικροτερης βαθμολογιας απο μενα και να ειμαι στους ανισχυρους) και οτι οι ομαδες που θα παιζω θα μπορω να τις περασω.Τωρα καποιο παιχνιδι θα στραβωσει οπως φετος με την Σελτικ αλλα οσα παιχνιδια και να βαλεις την Σελτικ να παιξει με αυτη θα τα κερδισει ολα,μια φορα κοιμαται ο Θεος,παραδειγμα φετος στην Ευρωπη για τον ΠΑΟΚ... Αλλα 9 στις 10 φορες θα περασω. Με τα λεγομενα σου θα επρεπε φιλε εγω να ειμαι μεταξυ 6ης και 8ης θεσης και εσυ να εισαι ηδη στην Β'Εθνικη Εδω ο Ατρομητος και ο Αστερας κοντραραν σχετικα στα ισια και την Αλκμααρ και την Στανταρ,χαλαρωσε..Αν εγω δεν μπορω να περασω την πρωταθλητρια Αζερμπαιτζαν εσυ θα πρεπει να πας Β' Εθνικη και ηδη τωρα με τις εμφανισεις σου με την Σαλκε να εισαι ο ηθικος φιναλιστ του τελικου CL...
MaXmaD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 funbreaker πατησε ακυρωση συνδρομης, ξεγραψου και απο το forum ειναι δικο σου προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε και εγω να διαβαζω αερολογιες του καθενος οτι θα παιζει με την Ανω Τραχανοπλαγια σε αγωνα CL και να μου το παιζει οτι ειναι ανετος και δεν τον ενδιαφερει το τι κανουν οι αλλοι. Και στην τελικη δικαιωμα μου να απαντησω με επιχειρηματα οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Οι ομαδες που θα αντιμετωπισει ο πρωταθλητης σε τετοια περιπτωση θα ειναι ισοδυναμες του τουλαχιστον στην φαση των Playoff. Πιθανοτητες 50-50. Μονος σου δεν παιζεις... Και αν κοιταξουν λιγο την καταταξη των ομαδων θα δουν οτι εχουν σοβαρο προβλημα να ειναι στους ισχυρους σε διπλα ματς τα επομενα χρονια. Ειδικα αν δεν κανουν καλη πορεια φετος ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα ο καθενας υποστηριζει την ομαδα του και δεν προκειται να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου με τις υπαρχουσες συνθηκες που επικρατουν στο ελληνικο πρωταθλημα. Για μενα απο την αρχη ως το τελος εισαι τελειως λαθος αλλα εννοειται οτι κατι τετοιο δεν θα αναλυθει εδω. Παμε σε οπαδικο forum να το αναλυσουμε... Οσο για τον αγωνα του CL που θελετε, να απαντησω με ερωτηση: Προτιμας τελευταιος με μια νικη 6-2 η προκριση στην επομενη φαση με 6 Χ? ... Η απαντηση δειχνει το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος. Ο καθενας με οτι εχει χαιρεται... 1
kanesaxo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Συμπαόκια, ο τζαβέλλας δε μας κάνει; Ευκαιρία τώρα που δε χωρα στη μονακό των μυρίων, να τον τσιμπήσουμε...απ'το σπυρόπουλο καλύτερος είναι. ούτε μάντης να ήμουν... http://www.gazzetta.gr/football/article/536949/pairnei-tzavella-o-paok
Superpie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 funbreaker πατησε ακυρωση συνδρομης, ξεγραψου και απο το forum ειναι δικο σου προβλημα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε και εγω να διαβαζω αερολογιες του καθενος οτι θα παιζει με την Ανω Τραχανοπλαγια σε αγωνα CL και να μου το παιζει οτι ειναι ανετος και δεν τον ενδιαφερει το τι κανουν οι αλλοι. Και στην τελικη δικαιωμα μου να απαντησω με επιχειρηματα οτι κατι τετοιο δεν ισχυει. Οι ομαδες που θα αντιμετωπισει ο πρωταθλητης σε τετοια περιπτωση θα ειναι ισοδυναμες του τουλαχιστον στην φαση των Playoff. Πιθανοτητες 50-50. Μονος σου δεν παιζεις... Και αν κοιταξουν λιγο την καταταξη των ομαδων θα δουν οτι εχουν σοβαρο προβλημα να ειναι στους ισχυρους σε διπλα ματς τα επομενα χρονια. Ειδικα αν δεν κανουν καλη πορεια φετος ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα ο καθενας υποστηριζει την ομαδα του και δεν προκειται να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου με τις υπαρχουσες συνθηκες που επικρατουν στο ελληνικο πρωταθλημα. Για μενα απο την αρχη ως το τελος εισαι τελειως λαθος αλλα εννοειται οτι κατι τετοιο δεν θα αναλυθει εδω. Παμε σε οπαδικο forum να το αναλυσουμε... Οσο για τον αγωνα του CL που θελετε, να απαντησω με ερωτηση: Προτιμας τελευταιος με μια νικη 6-2 η προκριση στην επομενη φαση με 6 Χ? ... Η απαντηση δειχνει το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος. Ο καθενας με οτι εχει χαιρεται... Πως να στο πουμε οτι στη περιπτωση προκριματικων ο Ολυμπιακος θα παιζει ενα και μονο παιχνιδι με κατωτερες ομαδες? Εκτος αν πιστευεις οτι η πρωταθλητρια του Αζερμπαιτζαν ειναι ισοδυναμη με τον Ολυμπιακο.Δεν ειπα οτι θα παω και θα της ριξω 5 γκολ μεσα εξω,απλα σαφως δεν θα αντιμετωπισω και τρομερο προβλημα.Αυτο προσπαθουμε να σου πουμε και δεν θελεις να καταλαβεις.Δικο σου προβλημα λοιπον.. Δεν προκειται να παιξω ουτε με Βαλενθια ουτε με ομαδες τετοιας δυναμικοτητας Οι ομαδες που μπορει να αντιμετωπισει ο Ολυμπιακος σε αυτη την περιπτωση θα ειναι Οι πρωταθλητριες των Λουξεμβούργο, Νησιά Φαρόε, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Ανδόρρα και Σαν Μαρίνο. Μποέμιανς (Ιρλανδία), Λεβάντια (Εσθονία), Ακτόμπε (Καζακστάν), Πιουνίκ (Αρμενία), καθώς και οι πρωταθλήτριες από Βοσνία, Ουγγαρία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Ουαλία και Β. Ιρλανδία. Οι Χάφναρφτζορντούρ (Ισλανδία), Ίντερ (Φινλανδία), Εκράνας (Λιθουανία) και οι πρωταθλήτριες Σλοβενίας, Γεωργίας και Σκοπίων. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%A6%CE%91_%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BA_2013-14#.CE.A0.CF.81.CF.8E.CF.84.CE.BF.CF.82_.CF.80.CF.81.CE.BF.CE.BA.CF.81.CE.B9.CE.BC.CE.B1.CF.84.CE.B9.CE.BA.CF.8C.CF.82_.CE.B3.CF.8D.CF.81.CE.BF.CF.82 Δες και εδω τι ομαδες θα εχουμε να αντιμετωπισουμε,μην κοιταξεις Σελτικ κτλ γιατι αυτες ειναι στα γκρουπ των δυνατων και τις αποφευγουμε εμεις.. Και σου λεω οτι αν νομιζεις οτι οι ομαδες απο τα νησια Φεροε,Ανδουρα κτλ ειναι ισαξιες με τον Ολυμπιακο τοτε εισαι βαθια νυχτομενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις