Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

15 εκ πάνω κάτω. +εισητήρια+τηλεοπτικα τοπικά+διαφημίσεις

7παρά τα έσοδα απο γιουρόπα, με τα + πάνω.

Πρακτικά, 8εκ.

Δημοσ.

Να ευχαριστάς το Θεό που αποκλειστήκατε και μπορείτε να αφοσιωθείτε στο πρωτάθλημα.

Και το Γιουρόπα καλό είναι για το υλικό που έχετε, που όπως φάνηκε σήμερα δεν είναι για παραπάνω ακόμα

Δεν διαφωνώ αλλά αν δεν κάνουμε κάποτε το άλμα να πάρουμε τα λεφτά μήπως και χτίσουμε ομάδα πρωτάθλημα δεν θα δούμε ούτε με το κυάλι. 2η θέση κλασσικά.

Μην μου το χαλας ,οχι ο γαυρος ,ο κωλογαυρος .Ειπαμε Παοκ εισαι  :P

Tελος παντων ,εχει καλο προπονητη ο Παοκ ειναι επικινδυνος μπροστα με τον Στοχ ,εχετε Κατσουρανη που για εμενα μου αρεσει πολυ σαν παιχτης ξερει μπαλα το παιδι και το δειχνει και παιζει σε ολες τις θεσεις ,θα παρετε και ακομα 1-2 οποτε μια χαρα ειστε μην κανετε σαν κακιες πεθερες .Με την Σαλκε παιζατε και οι συνθηκες σας επετρεψαν να διεκδικησετε προκριση γιατι πανω στην Γερμανια ηταν για πολλα γκολ ο Παοκ,μην ακους τωρα που πεταγονται καποιοι ασχετοι με μπαλα και λενε για τσιρκο .  Εδω τωρα εμειναν και με 10 οι αλλοι ...Ενταξει θα μπορουσε να προκριθει παντως σιγουρα ...Συμφωνω με τον Lroi παντως οτι σας κανει καλο αυτο για το πρωταθλημα .

Δεν είμαι ΠΑΟΚ είμαι ΜΠΑΟΓΚ.

Το θέμα όπως προείπα είναι να γίνει το άλμα κάποτε.

15 εκ πάνω κάτω. +εισητήρια+τηλεοπτικα τοπικά+διαφημίσεις

7παρά τα έσοδα απο γιουρόπα, με τα + πάνω.

Πρακτικά, 8εκ.

Είναι πολλά τα λεφτά γαμώ, με 8 εκατομύρια κάνεις πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ο χοντρός θα ελπίζει ούτως ή άλλως σε καλη πορεία του παοκ στο el. Σε αντίθετη περίπτωση θα παίζει προκριματικά cl και θα κάνει ηρωική έξοδο σίγουρα τα επόμενα χρόνια καθώς το σπρώξιμο και η ασυλία στις κάρτες θα του δίνουν απλά το πρωτάθλημα

Δημοσ.

Οκ ήρθε ο αποκλεισμός από το CL. Τώρα το μόνο που θέλω από τον ΠΑΟΚ είναι να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να βάζει τα δεύτερα στο Europa Cup και ας χάσει όλα τα ματς με 5άρες. Μόνο αν χάσει βαθμούς η Ελλάδα και δίνει πλέον ο πρωταθλητής προκριματικά για το CL θα καθαρίσει το Ελλληνικό ποδόσφαιρο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τόσα λέγανε αυτές τις ημέρες στα ραδιόφωνα...

2.1 παίρνουμε ούτως ή αλλως απ'τη συμμετοχή στα πλέι οφ του τσουλου. + 5 απ'το γιουρόπα. Σημείωση, ξέχασα να πω σε περίπτωση που ΔΕΝ περάσει ο ατρόμητος.

Δημοσ.

Οκ ήρθε ο αποκλεισμός από το CL. Τώρα το μόνο που θέλω από τον ΠΑΟΚ είναι να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να βάζει τα δεύτερα στο Europa Cup και ας χάσει όλα τα ματς με 5άρες. Μόνο αν χάσει βαθμούς η Ελλάδα και δίνει πλέον ο πρωταθλητής προκριματικά για το CL θα καθαρίσει το Ελλληνικό ποδόσφαιρο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Που ο πρωταθλητης πλεον θα πεφτει πανω σε ομαδες τυπου βαλενθια, γιατι οι εποχες με ισραηλινους κ ανορθωση εχουνε περασει!!! Θα ναι οποτε καλο να μη περνα καμια ομαδα, ή να κανουμε ο,τι μπορουμε μπας και μπορεσουμε να μεινουμε σε καλη θεση, λεω εγω.

Αντι να δεις πως θα βελτιωθει η ομαδα σου, σκεφτεσαι πως θα χασει λεφτα ο "γαυρος".

Δημοσ.

@funbreaker, οπως το ειπες...με 8εκ κάνεις πολλά.

Εγώ σου λέω το άλλο.

κ. Ιβαν, δεν ήξερες πως το γιουρόπα είναι σιγουρο; δεν ήξερες πως θα επαιρνες περίπου 7 μύρια; ΓΙΑΤΙ στο πέος του καντηλανάφτη δεν εφερνες παίκτες για αυτά τα λεφτα.

Και ΑΝ σου καθόταν η προκριση στο τσουλού όλα ομορφα κι ωραία και περισσεύουν και τα υπόλοιπα.

Και κανείς δε θα έλεγε αν προσπάθησες ή οχι.

Κι αυτό το εχω πεί μήνες πρίν...

• Like 1
Δημοσ.

Που ο πρωταθλητης πλεον θα πεφτει πανω σε ομαδες τυπου βαλενθια, γιατι οι εποχες με ισραηλινους κ ανορθωση εχουνε περασει!!! Θα ναι οποτε καλο να μη περνα καμια ομαδα, ή να κανουμε ο,τι μπορουμε μπας και μπορεσουμε να μεινουμε σε καλη θεση, λεω εγω.

Αντι να δεις πως θα βελτιωθει η ομαδα σου, σκεφτεσαι πως θα χασει λεφτα ο "γαυρος".

Μα αν χάσει λεφτά ο γαύρος και τα πάρει ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί, και ο γαύρος θα πέσει και το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Προφανώς και θα θέλουμε να χάσει τα λεφτά ο γαύρος που βλέπεις το παράξενο?

Δημοσ.

Μα ειπε να χασει τα παντα στο γιουροπα ο παοκ, ωστε να χασει βαθμους η ελλαδα και να παιζουμε προκριματικα ολοι. Και λεω οτι τα προκριματικα σε λιγα χρονια θα ναι πολυ δυσκολα να τα περασεις, οποτε κι ο παοκ(ή οποιοσδηποτε βγαινει πρωταθλητης) θα βγαινει εκτος, και λεφτα γιοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πρωταθλητής θα παίζει στα προκριματικά των πρωταθλητών.

Χέστηκε λοιπόν ο Μαρινακης για την πορεία του ΠΑΟΚ και κάθε άλλης ελληνικής ομάδας. Ίσα ίσα που θα τσεπώνει και παραπάνω φράγκα από έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα (όχι ότι δεν μπορει να αποκλειστεί, έχει τιμήσει και έχει τιμήσει ψαροχώρια στην ιστορία του αλλά η λογική λέει ότι θα περάσει 9 στις 10)

Το πρόβλημα με την βαθμολογία είναι ότι οι πόντοι διαιρουνται δια των ομάδων που βγαίνουν έξω.

Και θα πω για πολλοστή φορά κάτι καφενεία-γειτονιές της Αθήνας και κάτι βλαχομπατζανακιδες επαρχιωτες με μισή ντουζίνα φιλάθλους κάνουν την ζημια. Διαίρει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ τους βαθμούς που θα πάρουν για κάτι δορυφόρους που ποιος χεστηκε τύπου Ατρόμητος, Ξάνθη, Τρίπολη...

Όταν θα φτιάξουμε πρωτάθλημα με 8 ομάδες και 4 γύρους θα έχω μια ελπίδα ότι θα μπορω να δω εγχώρια μπαλιτσα. Τώρα τι να δω; Πανθρακικός - παναιτωλικος; Ούτε οι συγγενείς των παικτών πρώτου βαθμού δεν θα το δουν....

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι τα προκριματικα πλεον ΔΕ θα παιζονται με ψαροχωρια!εκει κολλαω και γι αυτο εγραψα οτι οι εποχες ανορθωσης, ισραηλινων λπ, εχουν περασει.

Δημοσ.

Ο πρωταθλητής θα παίζει στα προκριματικά των πρωταθλητών.

Χέστηκε λοιπόν ο Μαρινακης για την πορεία του ΠΑΟΚ και κάθε άλλης ελληνικής ομάδας. Ίσα ίσα που θα τσεπώνει και παραπάνω φράγκα από έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα (όχι ότι δεν μπορει να αποκλειστεί, έχει τιμήσει και έχει τιμήσει ψαροχώρια στην ιστορία του αλλά η λογική λέει ότι θα περάσει 9 στις 10)

Πάντως η Σέλτικ όντως ...χέστηκε στο πρώτο απο ενα λιμνοχώρι απο το Καζακστάν.Δράματα αν δεν περάσει αυριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...