kanesaxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Mα τι μαλάκες ειναι ρε αυτοι ωρες ωρες... Αι σιχτιρ δηλαδη, εχω βαρεθει. Πληρωνει τοσος κοσμακης να παει να δει τον αγωνα,εισητηρια,βενζινες κτλ και ειναι 200 τενεκέδες τζαμπατζηδες που θελουν σωνει και καλα να μπουνε με τζαμπα και κανουν ντου και παρασερνουν και το κοσμακη. Αι σιχτιρ πια. Μετα πεφτει το 1ο δακρυγονο και επειτα γινεται σύρραξη. Εχω παει ενα καρο εκδρομές και εχω μπει απειρες φορές χωρις εισητηριο,εχοντας μαλιστα αγοράσει εισητηριο.Καποια στιγμή πρεπει να κοπουνε αυτα. Πλακα θα χει τωρα να τιμωρηθουμε...βολευει και για το ματς με το ολυμπιακο... Οσο για το παιχνιδι? επρεπε να ειμαστε 2-0 στο 30'. Μετά να μας εβλεπα. Στο 2ο ημιχρονο ισορροπησαμε και ειμασταν πολυ καλύτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ό,τι έγινε έγινε φίλε.. Τώρα ας προσευχηθούμε να μην μας φάνε την Τούμπα, αν το κάνουν πάει το κύπελλο.. Anyway, αντί να είμαστε χαρούμενοι για το διπλό λέμε άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το ξύλο της αρκούδας.. http://www.youtube.com/watch?v=SRKGlU0urk8 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2011 από we_will_rise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πλακα θα χει τωρα να τιμωρηθουμε...βολευει και για το ματς με το ολυμπιακο... Sorry που σε παραπέμπω σε blog του Ολυμπιακού όμως ειλικρινά δεν μπορούσα να βρω κάπου αλλού το αντίστοιχο video... Ρίξε μία ματιά αν θέλεις για το πόσο άδικη θα είναι ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας σου εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ακουω με προσοχή τα νέα απο διάφορες πηγές, απο ραδιοφωνα,απο πηγές μη προσκείμενες στον παοκ,απο φιλους που πηγαν εκει. Η αλλη πλευρά αναφέρει ειδικά πως η αστυνομια χωρίς λόγο ξεκινησε την χρηση χημικων. Ετσι καπως αρχισαν τα επεισόδια. Δεν το ρίχνω στην αστυνομία,μιας και αν συνέβησαν αυτά που αναφέρει το δημοσιευμα σου, ληστειών κτλ, φταινει οι 100-200 οσοι μαλάκες ήταν ανάμεσα στο κόσμο. Δυστυχώς στις εκδρομες και δη,στις κοντινές πολλοι προσπαθουν να μπουν χωρίς εισητήριο,με ντου. Εκει καιγονται τα χλωρα μαζι με τα ξερα. Αλλα παρατηρώ πως η αστυνομία το τελευταιο καιρό πολύ εύκολα αρχίζει τη κοντρα με τους οπαδους. Μαλιστα απο προσωπικής άποψης, τοσο σε σέρρες που πηγα περσυ για το κυπελλο,όσο και για πανθρακικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εκτορ ραουλ κουπερ τελος απο Αρη. Ωρα να μετακομισει μια γειτονια παραπέρα. :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Θα ειναι εγκλημα αμα δεν τον κλεισουνε...Ευτυχως κανενας απο το ΠΟΚ δεν χρειαζετε προπονητη και δεν θα εχουμε αντιπαλο στην προσπαθεια να τον αποκτησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Θα ειναι εγκλημα αμα δεν τον κλεισουνε...Ευτυχως κανενας απο το ΠΟΚ δεν χρειαζετε προπονητη και δεν θα εχουμε αντιπαλο στην προσπαθεια να τον αποκτησουμε. Hector Cuper στον ΠΑΟΚ και τέζα τα αριανά... Θα γράψω όλες τις ραδιοεκπομπές σε κασέτα να τις έχω να γελάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικα ετσι και γινει κανα τετοιο... Εχω γραψει οπως λες απτο e-radio τις εκπομπες των αρειανων απτο λυγμος ΦΜ και θα τις παιζω στα πανηγυρια! Παιδες επειδη δεν ειμαι μεσα απο θεσ/νικη, αν ειστε εσεις,γνωριζετε καποιο μεγαλο σπορ καφε που να χει κονεξ για να ερθω να δω το ματς? Ειτε εδω ειτε με πμ. Αλλα ναναι ευμεγεθες για να βρω ευκολα να κατσω,μη χρειαστει να κατεβω θεσνικη 3 ωρες πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικα ετσι και γινει κανα τετοιο... Εχω γραψει οπως λες απτο e-radio τις εκπομπες των αρειανων απτο λυγμος ΦΜ και θα τις παιζω στα πανηγυρια! Παιδες επειδη δεν ειμαι μεσα απο θεσ/νικη, αν ειστε εσεις,γνωριζετε καποιο μεγαλο σπορ καφε που να χει κονεξ για να ερθω να δω το ματς? Ειτε εδω ειτε με πμ. Αλλα ναναι ευμεγεθες για να βρω ευκολα να κατσω,μη χρειαστει να κατεβω θεσνικη 3 ωρες πριν! Φίλε σε τέτοιο ματς όλα θα'ναι τίνγκα από 2 ώρες πριν... Από που είσαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 38χλμ εξω απο θεσνικη.Απο κουφάλια. Καταλαβα,με βλεπω να το ακουω παλι. Δεν εχουμε εδω κονεξ γαμω το μπελά μου.Και δεν ειμαι 18 χρονων να παω 3 ωρες νωριτερα σε καφετερια για το ματς. Ρε συ,οταν ημουν φοιτητης,θυμαμαι ενα τεραστιο μαγαζι,αλλα τεραστιο στην αγιου δημητριου (δε θυμαμαι υψος) και ενα στη τριανδρια. Περασαν χρονια κι ουτε καν θυμαμαι ακριβώς που ηταν. Μιλαμε για μαγαζια που χωρουσαν 300 ατομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα, υπάρχει μια λίστα εδώ -> http://www.fcpaok.gr/content/view/2870/108/ αλλά θα σου συνιστούσα να πας σε σύνδεσμο να το δεις, ειδικά αν είσαι με κανα φίλο σου, θα γουστάρετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δεν θέλω να το παίξω Αναστασιάδης, αλλά ήταν θέλημα Θεού να πάρουμε Χ σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να παιξουμε σε γεμάτη Τουμπα και να παρουμε τη προκριση. Περασε και η αεκ σημερα αεροπορια...παει ο βαζελακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορειτε μπαοκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις