Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως είναι κρίμα. Το σημαντικοτερο match πολλων δεκαετιών να μην μπορούνε να παμε να το δούμε εξαιτίας 100 ρετσινιαριδων. Μεγαλο έγκλημα

• Like 1
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι τι δεν καταλαβαίνεις εσύ στο σαφέστατο πόστ μου.

μας=παοκ

πικρόχολα σχόλια=σαν αυτό που έκανες και που ανέλυσα στο ποστ μου γιατί το έκρινα έτσι αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες με μια ανάγνωση.

Ποιοι τιμάτε? Είστε πολλοί πίσω απ τον λογαριασμό σου? Τιμήστε ότι μπορείτε καλό κάνει. Ψάξε να τιμήσεις γενικά οπαδούς στην Ελλάδα κι αμα βρεις γράψε με.

Σοβαρά; Εσείς είστε ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και έτσι; Τί λες!!! Λογικό όταν τα ταυτίζεις αυτά τα δυο να μπερδεύεσαι. Αν και τώρα δεν καταλαβαίνεις, ε δε θα σκάσω κιόλας.

edit: Με αφορμή το edit που έκανες, περιμένω να μου πεις πού ακριβώς έκανα σύγκριση οπαδών... Περιμένω...

Πάντως είναι κρίμα. Το σημαντικοτερο match πολλων δεκαετιών να μην μπορούνε να παμε να το δούμε εξαιτίας 100 ρετσινιαριδων. Μεγαλο έγκλημα

Τς τς, γιατί τέτοια... πικρόχολα σχόλια;

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι τι δεν καταλαβαίνεις εσύ στο σαφέστατο πόστ μου.

μας=παοκ

πικρόχολα σχόλια=σαν αυτό που έκανες και που ανέλυσα στο ποστ μου γιατί το έκρινα έτσι αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες με μια ανάγνωση.

Ποιοι τιμάτε? Είστε πολλοί πίσω απ τον λογαριασμό σου? Τιμήστε ότι μπορείτε καλό κάνει. Ψάξε να τιμήσεις γενικά οπαδούς στην Ελλάδα κι αμα βρεις γράψε με.

Γενικά το να μπαίνει κανείς σε διαδικασίες σύγκρισης ΟΠΑΔΩΝ σε μια χώρα σαν την δική μας με έκτροπα να έχει στο ιστορικό του κάθε σύλλογος μέχρι και η αναγέννηση τραχανοπλαγιάς και να λένε "α όμως του παόκ όμως τα σπάνε λίγο παραπάνω και είναι λίγο παραπάνω ζώα απ τα απλά ζώα" μου φαίνεται λογική προεφηβικού σταδίου.

Προφανώς και είναι ζώα μια μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και παραδέχομαι κι εγώ πως ίσως να είναι απ τους χειρότερους αλλά τι καθόμαστε και συγκρίνουμε τώρα? Τα σκατά με τα σκατά?

Φιλε λεμε οτι ειναι κριμα απο ενα αποτελεσμα 1-1 στην Γερμανια και για 100 Μ@@κες να ειναι τιμωρημενος ο ΠΑΟΚ,και μαλιστα οτι με την παραμικρη βλακεια θα φαει τιμωρια αποκλεισμο απο την Ευρωπη.Φαντασου να φτιαξει μια ομαδα οπως φαινεται οτι φτιαχνει,να κανουν καμια λαλακια παλι αυτοι οι 100 σε κανενα παιχνιδι του EL και να φας αποκλεισμο του χρονου,κριμα δεν ειναι?Ποσο μαλλον αν παρεις και κανενα πρωταθλημα και να χασεις την εισοδο σου κατευθειαν στους ομιλους απο 100 λαλακες..Ασε και ποσα εσοδα εχασε ο Παοκ φετος μονο απο εισητηρια σε 3 Ευρωπαικους αγωνες,και αυτη ειναι αρκετα μεγαλη χασουρα οικονομικα. Αυτο εννοουμε και εχουμε δειξει οτι σε Ευρωπαικα παιχνιδια,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκει μπορουμε να ειμαστε Παναγιτσες..

Υ.Γ Φαντασου με αυτο το αποτελεσμα σημερα,πως θα ηταν η Τουμπα την αλλη βδομαδα αν δεν ηταν τιμωρημενος ο ΠΑΟΚ.Μονο αυτο σκεψου...

δεν λεει αυτο. 100 ρετσινιαρηδες ειναι οι οπαδοι του Παοκ?

Ναι φιλε,οπως και 100 αντιστοιχοι ρετσινιαριδες που υπαρχουν στο Καραισκακη,αλλοι 100 ιδιοι που υπαρχουν στην Λεωφορο κ.ο.κ.

Ειναι κριμα να εισαι χωρις κοσμο σε Ευρωπαικο παιχνιδι,ποσο μαλλον μετα το 1-1 με την Σαλκε που θα σου εδινε τρομερη ωθηση για την προκριση..

Παντως και εσυ βλεπω καποια ποστ μου σχετικα με "προβλεψεις" τα προσπερνας..Εχουμε πει,ποιον μου θυμιζεις,ποιον μου θυμιζεις...Για πες κανενα σιγουρακι για αυριο,πες μου για Ατρομητο.. :P

Δημοσ.

δεν λεει αυτο. 100 ρετσινιαρηδες ειναι οι οπαδοι του Παοκ?

Α! Και φιλε,ο υπερηχητικος Μουρινιο ξεκινησε τα οργανα και στην Πρεμιερ λιγκ... Ωραια νικη απο την υπερηχητικη Τσελσι σημερα...

Δημοσ.

Στο μεταξύ, οι... 100 (10 ομάδες των 10 ατόμων είναι 100 άτομα) παίζει να ήταν και 500 1000!

Αυτό δεν είναι το ματς για το οποίο την έφαγε;

Δημοσ.

Το ζήτημα δεν ειναι οι 100 - 200 κάφροι. Τζάμπα συζητάμε. Ετσι και αλλιως οπως σε όλες τις ομάδες ετσι και εμείς ξέρουμε οτι αυτοι οι 100 - 200 που τους επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο ναι μεν είναι παοκ αλλα συνήθως δε ξέρουν τους παίχτες της ομάδος και σπανίως παρακολοθουν των αγώνα γιατι δε τους το επιτρέπει η διανοητική/σωματικη τους κατάσταση εκεινη τη στιγμή , αλλα δε βλέπουμε να γίνεται και κατι γιαυτό. <br><br>

Ειδικα σήμερα δε βλεπω λόγο σε αυτο το thread να ανοίξουμε συζήτηση για το οπαδιλικι στην Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα δεν ειναι οι 100 - 200 κάφροι. Τζάμπα συζητάμε. Ετσι και αλλιως οπως σε όλες τις ομάδες ετσι και εμείς ξέρουμε οτι αυτοι οι 100 - 200 που τους επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο ναι μεν είναι παοκ αλλα συνήθως δε ξέρουν τους παίχτες της ομάδος και σπανίως παρακολοθουν των αγώνα γιατι δε τους το επιτρέπει η διανοητική/σωματικη τους κατάσταση εκεινη τη στιγμή , αλλα δε βλέπουμε να γίνεται και κατι γιαυτό.

Ειδικα σήμερα ωφε βλεπω λόγο δε αυτο το thread να ανοίξουμε συζήτηση για το οπαδιλικι στην Ελλάδα

Δεν ειναι λογος να ανοιξουμε τετοιο θεμα.Απλα μπορουμε ΕΣΤΩ στην Ευρωπη να δειχνουμε το ΦΙΛΑΘΛΟ προσωπο μας και οχι τον ΟΠΑΔΙΚΟ..Οχι μονο οταν προκειται να βγουμε απο τα συνορα να ειμαστε προσοχη,γιατι ξερουμε εκ των προτερων οτι εκει αν κουνηθουμε θα γυρισουμε πισω (αν γυρισουμε) με κομμενο τον κ@λο μας..

Παντως αν χαθει η προκριση του Παοκ (δεν μιλαω αν χασει με κανενα 3/4-0) κατα το 70-75% θα ειναι λογω της αδειας Τουμπας.Σε αυτο το παιχνιδι ισως να ειναι η μοναδικη στιγμη που θα χρειαζοταν μια Τουμπα γεματη...

Δημοσ.

κοιταξτε η αληθεια ειναι οτι οι χειροτεροι οπαδοι στην Ελλαδα ειναι οι Θεσσαλονικεις. παοκτσηδες αρειανοι κ ηρακληδεις με την πρωτη στραβη μπαινουν στο γηπεδο, ξυλοφορτωνουν οποιον βρουν πετουν οτι αντικειμενο βρουν κ ειναι οι πιο καφροι γενικα. οι οπαδοι του παναθηναικου ειναι ανυπαρκτοι κυριλεδες. παντα ηταν. οι οπαδοι του ολυμπιακου παλια ειχαν καποια ζωντανια αν κ με την πρωτη στραβη γινοντουσαν λουηδες, αλλα γινανε πλεον κ αυτοι ανυπαρκτοι με κερκιδα με ηχεια, ενω της αεκ που ηταν καπως ψευτοσκληροι εγιναν κ αυτοι φλωροι κ αποστασιοποιηθηκαν. οι καλυτεροι οπαδοι ειναι της λαρισας με φωνη δυνατη κ οχι καφροι.

οι παοκτσηδες τι να πουνε? τι να δικαιολογησουν? αφου παιχνιδι χωρις να πεσει μπουκαλι πρεπει να παμε πριν τον πολεμο για να βρουμε. εχουν αυτους τους μεθυσμενους κ ζαλισμενους κ αντι να τους κανουν περα τους κρατανε για να δινουν παλμο στην κερκιδα.

Δημοσ.

Σοβαρά; Εσείς είστε ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και έτσι; Τί λες!!! Λογικό όταν τα ταυτίζεις αυτά τα δυο να μπερδεύεσαι. Αν και τώρα δεν καταλαβαίνεις, ε δε θα σκάσω κιόλας.

Δεν καταλαβαίνω πράγματι τι πρόβλημα έχεις με την λέξη "μας" που χρησιμοποίησα αναφερόμενος στην ομάδα που υποστηρίζω. Εσύ δεν το κάνεις για την ομάδα σου? Αν υπάρχει κάτι μεμπτο σε αυτό εξήγησέ το μου.

Αν τώρα εννοείς πως αφου είπα "μας" σημαίνει πως εννοούσα ο ΠΑΟΚ είναι οι οπαδοί του, και οι οπαδοί είναι όμως ΓΤΠ κτλ τότε έχω να σου πω πως το να χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο πληθυσμό και μια ομάδα επειδή βρέθηκαν μερικοί χούλιγκανς που τα έσπασαν δεν το θεωρώ σοβαρό.

edit: Με αφορμή το edit που έκανες, περιμένω να μου πεις πού ακριβώς έκανα σύγκριση οπαδών... Περιμένω...

Αν λοιπόν με αυτή την εξήγηση που δίνεις πως δεν κάνεις καμία σύγκριση και σε παρερμήνευσα (επειδή συνήθισα τέτοιους είδους συγκρίσεις από διάφορους) τότε χαίρομαι που παραδέχεσαι έμμεσα πως στο ελληνικό ποδόσφαιρό υπάρχουν χούλιγκανς σε όλες τις ομάδες που συχνα προκαλούν έκτροπα.

Επομένως θέλω να μου πεις αν είναι ή όχι λογική νηπιαγωγείου το να χαρακτηρίζεις έναν ολόκληρο πληθυσμό και το σύνολο των φιλάθλων μιας ομάδας με τον ειρωνικό χαρακτηρισμό σου.

Είπες τιμή και δόξα στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ειρωνικά επειδή 100 μαλάκες τα έσπασαν. Σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ λες και τους ξέρεις έναν έναν προσωπικά.

Με την λογική της μη σύγκρισης που επικαλείσαι όμως παραδέχεσαι πως σε όποιαδήποτε ομάδα φιλάθλων υπάρχουν και εστίες χουλιγκανς τότε χαρακτηρίζεις όλους τους φιλάθλους με βάση την συμπεριφορά των χούλιγκανς.

Άρα τελικά μάλλον υπάρχει εμπάθεια στο σχόλιο σου ε?

Αλλά επρεπε να κάνουμε τόση μεγάλη ανάλυση για το προφανές...

Τς τς, γιατί τέτοια... πικρόχολα σχόλια;

Στο σχόλιο που έκανες quote έχω κάνει like και εξήγησα πως αυτοί οι τραγικοί που το προκάλεσαν αυτό καταστρέφουν και τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και οι αντιστοιχοι οπαδοί κάθε ομάδας.

Αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις.

Φιλε λεμε οτι ειναι κριμα απο ενα αποτελεσμα 1-1 στην Γερμανια και για 100 Μ@@κες να ειναι τιμωρημενος ο ΠΑΟΚ,

Όχι φίλε δεν λέτε για τους 100 μαλακες αλλά για τον λαό του ΠΑΟΚ βγάζοντας μια κρυμμένη εμπάθεια λόγω της επιτυχίας.

Τουλάχιστον το ποστ του kirileman που σχολίασα αυτό έκανε.

Δημοσ.

οι καλυτεροι οπαδοι ειναι της λαρισας με φωνη δυνατη κ οχι καφροι.

Νταξει οχι οτι εχει κανα νοημα το ποστ σου ή μια απαντηση σε αυτο (για το ποιοι οπαδοι την εχουν μεγαλυτερη), αλλα ειδικα με αυτη τη γραμμη περι ΑΕΛ γελασα πολυ, ομολογω.

Μιλας για οπαδους που οταν η ομαδα τους βρισκοταν Δ, Γ εθνικη τους ρωταγες τι ομαδα ειναι και σου λεγανε "Ολυμπιακος απο Αθηνα και ΠΑΟΚ απο Θεσσαλονικη" ή στην καλυτερη σου λεγανε μονο μια Αθηναικη/Θεσσαλονικιωτικη. Για την τοπικη ομαδα δε σου λεγανε τιποτα παντως, γιατι περα απτο πρωταθλημα που τους δωσανε το 89, δεν ξερανε τιποτα πιο προσφατο για την ομαδα, ουτε καν τους παιχτες που αγωνιζονται στη Δ εθνικη.

Και μολις η ΑΕΛ επιασε Β εθνικη και πανω γινανε "AΕΛ or dead" "μαμω την ΑΘηνα, μαμω και την Θεσσαλονικη" "καμπος ΟΛΕ" "παμε για επαναληψη του 89" "στοχος οι ημιτελικοι ΟΥΕΦΑ και του χρονου 8 Τσου Λου" και αλλα τετοια γραφικα.

Αστο. Εμπρος-παρταλοειδώς-μαρς ειναι οι τυποι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...