Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Σαλκε ειναι επιπεδου τσαμπιονς λιγκ. θα το δειτε στην συνεχεια του θεσμου. ενα κακο ξεκινημα εκανε κ την βγαλατε κακη. με οποια ελληνικη ομαδα κ να επαιζε θα περνουσε για πλακα. πλακα κανει τον παοκ. περπατητα θα παρει την προκριση απλα κρατανε δυναμεις κ για το γερμανικο πρωταθλημα που εχει ξεκινησει στραβα γιαυτο το σκορ δεν ειναι μεγαλυτερο. δεν φορτσαρουν. εχουν βεβαια κακη αμυνα κ ο παοκ θα μπορουσε να το εκμεταλλευτει αλλα δεν το εκανε κ τωρα θα το πληρωσει.

Ρε ξάδερφε του Μητσοτάκη, δεν έχω ξαναδει πιο άμπαλο άνθρωπο από εσένα σε μπάλα - μπάσκετ

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έμαθα ότι θα παίξει τον επαναληπτικό σε άδειο γήπεδο. Τιμή και δόξα στον υπέροχο λαό του Παοκ...

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

πολυ πιθανο να τον εβγαλε νοκ αουτ για κανα 8μηνο το φαρφαν ο κατσε

Το οποίο ήταν ο ορισμός του φάουλ και σίγουρα κίτρινη, ίσως και κόκκινη

Δημοσ.

Παιξατε ενα κακο ταμπουρι σημερα και βρηκατε χωρο στο δευτερο ημιχρονο οταν η Σαλκε ανεβηκε πιο ψηλα για να κανει το 2-0 ...

Δεν ειχατε μπροστα καποιο πλανο και σας ειχαν συνεχεια στο τερμα ..

Μια αλλη ομαδα ( ή και η Σαλκε με το Χουντελαρ ισως ) δε θα σας συγχωρουσε ...

Ο Σαλπι δε βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ ...

Ουτε κρατησε μπαλα , ουτε επαιξε με πλατη , ουτε τροφοδοτησε τους συμπαικτες ουτε τπτ ...

Ο Στοχ ανεβηκε ΠΟΛΥ στο δευτερο ημιχρονο .. Στο πρωτο κι αυτος χαμενος ηταν ...

Λαζαρ καλος .. Εκανε χιλιομετρα ..

Ο Λινο κι αυτος μου αρεσε .. 

Καταληγω ( παλι ) στο συμπερασμα οτι εχετε ποιοτητα φετος μπροστα ....

Η αμυνα για Ελλαδα ενταξει τα καταφερνει πιστευω ...

Και το κεντρο θελετε δεκαρι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ...Δεν εχετε κανεναν..

Ειδικα για να ανοιγετε αμυνες στα ελληνικα ματς ειναι SOS ...

Για αμυντικα χαφ ειναι μια χαρα και ο Λαζαρ και ο Κατσε ...

Ο Τζιολης ειναι λιγο soft αλλα εχει μια τεχνικη που βοηθαει για να μοιραζει και να ηρεμει το παιχνιδι ...

Πιστευω οτι θα εχουμε ( Ολυμπιακος ) ανταγωνισμο φετος ..

Αυτααα απο μενα ... 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ξάδερφε του Μητσοτάκη, δεν έχω ξαναδει πιο άμπαλο άνθρωπο από εσένα σε μπάλα - μπάσκετ

ναι καλα. απλα ο παοκ ηταν τυχερος κ επιασε το σουτ της ζωης του ο Στοχ που ναι μεν εχει πολυ καλο σουτ τον ξερουμε, αλλα 100 φορες να το κανει ξανα, τις 99 αουτ θα παει η μπαλα. παντως μπραβο στον Παοκ μεγαλο αποτελεσμα αλλα κ παλι η Σαλκε ελεγχει τα πραγματα κ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι.

Δημοσ.

Ο τζιολης ητσν πολυ καλός. Καλα αν μείνει εξω και ο φαρφανις σημαίνει ότι το λαγοποδαρο του σαντος εκανε δουλειά.

Δημοσ.

Δε ξερω, αυτό το νικ δε μπορεί να είναι τυχαίο. Σίγουρα, πάντως, βοηθάει το φόρουμ να κινείται.

Δημοσ.

Δεν μ αρεσε ο ΠΑΟΚ.
Καλος μεσοαμυντικα στο δευτερο ημιχρονο αλλα επιθετικα οτι εκανε το ταλεντο ενος παικτη.
Βιτορ-Κατσουρανης σπουδαια δουλεια.

Ο Στοχ ολη η επιθεση του ΠΑΟΚ στο δευτερο.Ο Λουκας εκτος ματς.Ο Κιτσιου καλος αμυντικα,ο Λινο κακος.

Επρεπε να παιξει απο την αρχη ο Κατσε.

Δημοσ.

Δε ξερω, αυτό το νικ δε μπορεί να είναι τυχαίο. Σίγουρα, πάντως, βοηθάει το φόρουμ να κινείται.

χαχα λες να με προσελαβαν απτο ινσομνια να ποσταρω? οχι ρε κανονικες αποψεις δικες μου ειναι αυτα που λεω υστερα απο πολλα χρονια υψηλης διανοησης κ παρατηρησης του κοσμου. ισως κινουνται στα ακρα καμια φορα αλλα νομιζω οτι ειμαι σωστος τις περισσοτερες φορες. οπως κ συ βλεπω τις γνωμες σου κ συμφωνω συχνα πυκνα μαζι σου.

Δημοσ.

1-1 εκτός και 2-1 στην Τούμπα. :-D

Πρόβλεψη Νο1 ΟΚ.

Πάμε για την 2η.

Μόλις έμαθα ότι θα παίξει τον επαναληπτικό σε άδειο γήπεδο. Τιμή και δόξα στον υπέροχο λαό του Παοκ...

Δεν ξέρώ προς τι το σχόλιο, λες και στην Ελλάδα γενικά διακρινόμαστε για τον μη οπαδισμό των φιλάλθων και λες και δεν έχουν γίνει αίσχη σε κάθε σύλλογο αλλά μαρέσουν τέτοια σχόλια μετά από επιτυχίες μας.

Πράγματι δεν ήμασταν καλοί αν και στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αρκετά. Πάντως όχι και ότι η Σάλκε ήταν καλη και οι δικαιολογίες του τύπου κρατάει δυνάμεις για το πρωτάθλημα είναι του νηπιαγωγείου.

Μακάρι να περάσουμε στην Τούμπα ώστε τα πικρόχολα σχόλια εδώ μέσα να πολλαπλασιαστούν, από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να προβληματίζονται που σε λίγο και ο πρωταθλητής δεν θα μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους αλλά θα παίζει προκριματικά.

Δημοσ.

Καλη τύχη. 

Πάρτε τους τα χρήματα.

Ρε παρτο χαμπαρι,και ολα τα χρηματα του CL να χασει,αν το γουσταρει ο Μαρινακης παλι θα σε γλεντησει...

ναι καλα. απλα ο παοκ ηταν τυχερος κ επιασε το σουτ της ζωης του ο Στοχ που ναι μεν εχει πολυ καλο σουτ τον ξερουμε, αλλα 100 φορες να το κανει ξανα, τις 99 αουτ θα παει η μπαλα. παντως μπραβο στον Παοκ μεγαλο αποτελεσμα αλλα κ παλι η Σαλκε ελεγχει τα πραγματα κ ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι.

Φιλε βλεπω ξερεις πολυ καλη μπαλα,μπραβο σου.Δες βιντεακια του στοχ και θα δεις το 95% των γκολ που εχει βαλει οτι ειναι γκολαρες και θα δεις οτι δεν ευθυνεται στην τυχη..Να σου πω,μιας και εισαι κολλητος του Μουρινιο,η Αγαπουλα του δεν του στελνεις μια επιστολη να σε παρει για βοηθο? Να του μαθεις και κανα δυο πραγματα...Μηπως οπως η Ρεαλ και στο ποδοσφαιρο και στο Μπασκετ? Που δεν ειχαμε και εμεις καμια ελπιδα?Παντως πρεπει να εχεις βγαλει πολλα λεφτα απο το στοιχημα,ειδικα σε πονταρισματα ακριβες σκορ..Παντα μεσα πεφτεις...Δεν μας λες και σε μας τιποτα?

χαχα λες να με προσελαβαν απτο ινσομνια να ποσταρω? οχι ρε κανονικες αποψεις δικες μου ειναι αυτα που λεω υστερα απο πολλα χρονια υψηλης διανοησης κ παρατηρησης του κοσμου. ισως κινουνται στα ακρα καμια φορα αλλα νομιζω οτι ειμαι σωστος τις περισσοτερες φορες. οπως κ συ βλεπω τις γνωμες σου κ συμφωνω συχνα πυκνα μαζι σου.

Ναι,δες λιγο τα ποστ σου να καταλαβεις... Η Υπερηχητικη Ρεαλ που θα σκορπιζε στους 5 ανεμους την Ντορτμουντ οπως και η Υπερδυναμωβασιλισσα του Μπασκετ Ρεαλ που θα μας καληνυχτιζε και θα μας σκορπουσε στους 200 ανεμους αυτη την φορα..Μεσα επεσες..

Και τελευταιο στανταρ οτι ο Παοκ θα εχανε 3-1 4-1.. οχι τιποτα αλλο,εσυ τα ελεγες αλλα εμεις δεν τα παιξαμε,θα θυσαυριζαμε... ""Το βλεπες,το παιξες?"" οπως λεει και η διαφημιση...

Βρε μεντιουμ εισαι??? Παντως φαση θα εχει ο επαναληπτικος,που αν περασει ο ΠΑΟΚ θα αρχισεις να μας λες για κωλοφαρδια,για τυχη και οτι καποιος απο την Σαλκε ειναι προδοτης..Οχι τιποτα αλλο,δεν παιζει και ο Παπαδοπουλος για να του τα φορτωσεις οτι αυτος φταιει,αφου ειναι ΠΑΟΚ...Χαχα,εισαι ΘΕΟΣ.

Και τωρα για τους σοβαρους,πρεπει ο Ιβαν να πληρωσει την οψιον αγορας του παικτη απο σημερα,οχι αυριο ή το καλοκαιρι,απο ΣΗΜΕΡΑ..

Μπραβο στον Παοκ παντως,επαιξε πολυ εξυπνα.Σημερα εδειξε πως μια ομαδα ΕΧΕΙ προπονητη στον παγκο...

• Like 2
Δημοσ.

είδα σχεδόν μόνο το 2ο ημίχρονο, πολύ το χάρηκα που πήρε ισοπαλία ο ΠΑΟΚ... η διαφορά πάντως στην κλάση, την οργάνωση, τη φυσική κατάσταση και την τεχνική ήταν εμφανής...

κεφαλιά από βολέ πήρατε σε όλο το παιχνίδι? δεν είδα ούτε μία, εκτός από μερικές φάσεις μπροστά από την εστία σας...

Δημοσ.

Δεν ξέρώ προς τι το σχόλιο, λες και στην Ελλάδα γενικά διακρινόμαστε για τον μη οπαδισμό των φιλάλθων και λες και δεν έχουν γίνει αίσχη σε κάθε σύλλογο αλλά μαρέσουν τέτοια σχόλια μετά από επιτυχίες μας.

Μακάρι να περάσουμε στην Τούμπα ώστε τα πικρόχολα σχόλια εδώ μέσα να πολλαπλασιαστούν, από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να προβληματίζονται που σε λίγο και ο πρωταθλητής δεν θα μπαίνει κατευθείαν στους ομίλους αλλά θα παίζει προκριματικά.

Ποιά πικρόχολα σχόλια και ποιούς "μας"; Τιμούμε τον ΠΑΟΚ, όχι τους οπαδούς του που θα του στερήσουν κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Είναι γιατί και οι δικές μου απόψεις έχουν προκύψει από πολλά χρόνια υψηλής διανόησης και παρατήρησης του κόσμου. :devil:

Δημοσ.

Ποιά πικρόχολα σχόλια και ποιούς "μας"; Τιμούμε τον ΠΑΟΚ, όχι τους οπαδούς του που θα του στερήσουν κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Το ζήτημα είναι τι δεν καταλαβαίνεις εσύ στο σαφέστατο πόστ μου.

μας=παοκ

πικρόχολα σχόλια=σαν αυτό που έκανες και που ανέλυσα στο ποστ μου γιατί το έκρινα έτσι αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες με μια ανάγνωση.

Ποιοι τιμάτε? Είστε πολλοί πίσω απ τον λογαριασμό σου? Τιμήστε ότι μπορείτε καλό κάνει. Ψάξε να τιμήσεις γενικά οπαδούς στην Ελλάδα κι αμα βρεις γράψε με.

Γενικά το να μπαίνει κανείς σε διαδικασίες σύγκρισης ΟΠΑΔΩΝ σε μια χώρα σαν την δική μας με έκτροπα να έχει στο ιστορικό του κάθε σύλλογος μέχρι και η αναγέννηση τραχανοπλαγιάς και να λένε "α όμως του παόκ όμως τα σπάνε λίγο παραπάνω και είναι λίγο παραπάνω ζώα απ τα απλά ζώα" μου φαίνεται λογική προεφηβικού σταδίου.

Προφανώς και είναι ζώα μια μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και παραδέχομαι κι εγώ πως ίσως να είναι απ τους χειρότερους αλλά τι καθόμαστε και συγκρίνουμε τώρα? Τα σκατά με τα σκατά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...