Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά αν αρχίσω να γράφω ο,τι περνάει απτο μυαλό μου θα βαρεθείτε να διαβάζετε.

Αρχικά: Ειδα έναν παοκ βγαλμένο απο ελληνικό πρωτάθλημα.Με λίγα λόγια πόνεσαν τα μάτια μου.

2ον, χαλκιας: θα φιλήσω το χέρι όποιου παοκτσή, τον βρεί στο δρόμο και του χαρίσει μια ρήξη χιαστων. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ρε χαλκιά να αποχωρείς τραυματίας, με ντεμεκ θλάση,απο το ματς πρωταθληματος 4 μερες πριν και εντελώς ξαφνικά να γίνεσαι καλά και να θες να παιξεις στο ευρωπαικο ματς.

Οπως αποδείχθηκε δεν εγινε καλά και χάσαμε μια αλλαγή.

Δε σχολιάζω το γκολ,μόνο αυτό.

Βιτόλο: νομίζω μας βγήκε ξινή η εκπληξη του χάβου.ΘΑ μου πεις,νταξει μετά χριστον προφήτης γινεσαι? ναι γίνομαι.Δε μπορεί ένας παικτης που 2 μήνες ηταν στα νοσοκομεία και κλώτσησε μπαλα σε 6 προπονήσεις να παρει φανελα βασικου! και μάλιστα με σύστημα που αναγκάζει το τσουκαλα σε...δεξί ΕΞΤΡΕΜ? όχι ρε παιδιά.

Και το τελευταίο που το κρατώ για το τέλος.Εχει μαλλιάσει προσωπικά η γλώσσα μου να λέω πως σαλπιγγίδης σε θεση σεντερ-φορ μόνος του,απλά δεν υπάρχει.

Ειναι δυνατόν σ'αυτά τα σεντερμπακ να μου βάζεις το κοντό και να τον παίζεις...με σέντρες?

Αυτά απο μένα.Και να κερδίζαμε σήμερα, πάλι θα τα λεγα.Διότι αυτη η τσσκα ΔΕΝ υπήρχε.Στο 1ο 20λεπτο μας φοβηθηκε οσο δε πάει.Μετά κατάλαβαν με τί έχουν να κάνουν.

Ας πάνε στη Ρωσία τώρα,αλλα να μην ξεφτιλιστούν.Ας πάρουν κάποιο βαθμό τουλάχιστο για τη χώρα και για τη θέση της ομάδος.

Αυτά απο μένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

A kai ξέχασα...Παικτης ελ ζαρ στο παοκ,απλώς δεν υπάρχει...

Πραγματικά έχω ξενερώσει πολύ.Τέτοια τσσκα πτώμα,δε θα ξαναβρείς μπροστά σου.

Για το λινο ειπα? δεν είπα ε? ας γράψει τπτ και κανείς αλλος.

Ευτυχώς είμαι αρρωστος και δεν πήγα γήπεδο γιατι μα τη παναγία θα ειχα τρελαθεί.

Μάλλον ευχαριστημένοι θα πρέπει να είμαστε σήμερα με το 0-1.

Και με ένα 3-0 στη Ρωσία ευχαριστημένοι να είμαστε. ΠΑΟΚ πρωταθλήματος ο σημερινός.

Ανανέωση του χρόνου κι ας πέσουμε κι ένα επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν να έχεις πέντε 35άρηδες στη βασική 11άδα. Ζηλεύει η Μίλαν.

Επειδή όλα αυτά τα πειράγματα είναι ωραία αλλά θεωρούνται τρόλινγκ (την έφαγα και γω πριν λίγες μέρες), γιατί δε μας φτιάχνουν έναν troll-free χώρο να πειραζόμαστε (χωρίς χαρακτηρισμούς) και να ποστάρουμε και τέτοιες φωτο;

Στο θέμα του Άρη, μετά το 0-0 με την Σίτυ, αυτοί που ποστάρανε ήταν οι παοκτζήδες που δίναν συγχαρητήρια στον Άρη για την εμφάνιση.

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει ποτέ το αντίστροφο.

Στο θέμα του Άρη, μετά το 0-0 με την Σίτυ, αυτοί που ποστάρανε ήταν οι παοκτζήδες που δίναν συγχαρητήρια στον Άρη για την εμφάνιση.

Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να γίνει ποτέ το αντίστροφο.

Εγω αναρωτιεμαι αν ποτε οι μπαογκζηδες θα εβγαζαν ανακοινωση για τα θυματα της Θυρας 7

Α και για να γινει το αντιστροφο θα επρεπε να φερεις χ μεσα στο καστρακι σου.Οποτε ατοπο

Καλά που είναι και αυτοί και γελάμε και λίγο.

Εμεις να δεις γελιο

http://www.youtube.com/watch?v=159UQn-cgbg

Τελείως άσχετο. Για ποιο λόγο να βγάλουν ανακοίνωση; Υπάρχει περίπτωση να χαίρεται κανείς για ανθρώπινα θύματα; Ούτε αυτοί που φωνάζουν ηλίθια συνθήματα τα εννοούν.

Αυτό που εννοώ εγώ όμως, ισχύει

Εσύ το επιβεβαιώνεις με τον καλύτερο τρόπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...