we_will_rise Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ε ισως κανω λαθος ετσι κ αλλιως δεν με αφορουν αυτα αφου ο Μουρινιο κ η Τσελσι συμμετεχουν στους ομιλους χωρις ανοησιες πλειοφ κ αλλα τετοια. παντως ο φοβος στον μαρινακη κ σε πολλους οπαδος του ολυμπιακου μην τυχον κ γινει η στραβη κ χασουν τα 5.8 εκατομμυρια υπαρχει κ αρχισε να διαφαινεται. Δεν έχω σπουδάσει οικονομικά, αλλά ξέρω ότι όλες οι εταιρίες όταν ετοιμάζουν το οικονομικό τους πλάνο, ως έσοδα υπολογίζουν ΜΟΝΟ τα σίγουρα έσοδα. Απ'την στιγμή που υπήρχε έστω και θεωρητικά το ενδεχόμενο να πάρει 12 αντί για 20 μύρια ο Βαγγέλης, θα υπολόγισε τα 12 μόνο ως έσοδα τσ. λ. της σεζόν. Τα υπόλοιπα καλώς να ορίσουν... Κι εγώ θέλω να τον δω χεσμένο τον βαγγέλη, αλλά αυτά τα έχει προϋπολογήσει. Αν φάει μια τιμωρία αλλά μέταλιστ, εκεί είναι που είναι θα πάει το σκατό στην κάλτσα
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ο οπαδός του Ολυμπιακού χέστηκε για τα 5 μύρια που θα χάσει ο Μαρινάκης πάντως
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Νόμιζα ότι το μάρκετ πουλ ήταν μεγαλύτερο για την Ελλάδα αλλά και πάλι ο ολυμπιακός τα λεφτά που δικαιούταν να πάρει θα τα.πάρει μπει δεν μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους. Απλά αν δεν μπει ο ΠΑΟΚ βγάνει κερδισμένος κάποια εκατομμύρια παραπάνω Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν έχω σπουδάσει οικονομικά, αλλά ξέρω ότι όλες οι εταιρίες όταν ετοιμάζουν το οικονομικό τους πλάνο, ως έσοδα υπολογίζουν ΜΟΝΟ τα σίγουρα έσοδα. Απ'την στιγμή που υπήρχε έστω και θεωρητικά το ενδεχόμενο να πάρει 12 αντί για 20 μύρια ο Βαγγέλης, θα υπολόγισε τα 12 μόνο ως έσοδα τσ. λ. της σεζόν. Τα υπόλοιπα καλώς να ορίσουν... Κι εγώ θέλω να τον δω χεσμένο τον βαγγέλη, αλλά αυτά τα έχει προϋπολογήσει. Αν φάει μια τιμωρία αλλά μέταλιστ, εκεί είναι που είναι θα πάει το σκατό στην κάλτσα μετα το 0-2 της μεταλιστ κ με σαλκε, αρσεναλ κλπ να περιμενουν τον παοκ αν καταφερνε να το ανατρεψει σιγουρα εσοδα ηταν κ θυμησου ποτε εκανε την μεταγραφη του τορες κ τις μετεπειτα. ασε που απο την αρχη οταν ο παοκ εχει να περασει ανυπερβλητους για αυτον σκοπελους σαν Μιλαν, Αρσεναλ, Σαλκε, Ζενιτ, Λυον πες μου εσυ οτι δεν υπολογιζαν ολο το μαρκετ πουλ σαν 99% σιγουρο. Ο οπαδός του Ολυμπιακού χέστηκε για τα 5 μύρια που θα χάσει ο Μαρινάκης πάντως 100% (αν κ μιλαμε για 5.75 κοντα στα 6 δηλαδη) αλλα ο μαρινακης να εισαι σιγουρος οτι ιδρωνει στην σκεψη να τα χασει-οσον αφορα τις δραστηριοτητες του με τον ολυμπιακο. Νόμιζα ότι το μάρκετ πουλ ήταν μεγαλύτερο για την Ελλάδα αλλά και πάλι ο ολυμπιακός τα λεφτά που δικαιούταν να πάρει θα τα.πάρει μπει δεν μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους. Απλά αν δεν μπει ο ΠΑΟΚ βγάνει κερδισμένος κάποια εκατομμύρια παραπάνω Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App συνεχιζεις να το βλεπεις λαθος ή να θελεις να το κανεις ευπαρουσιαστο ευχολοχωνευτο κ ουτε γατα ουτε ζημια για τον Ολυμπιακο. αν ο παοκ περασει ο ολυμπιακος ΘΑ ΧΑΣΕΙ 5.75 εκατομμυρια επειδη αν ο παοκ δεν περασει θα παρει 11.5 ο ολυμπιακος. αν παλεψω με τον Μαικ Ταισον κ χασω θα παρεις 12 εκατομμυρια ευρω ενω αν νικησω θα παρεις μονο 6. πες μου μετα εσυ αν νικησω οτι νιωθεις μια χαρα που θα παρεις τα 6 εκατομμυρια. η ουσια ειναι οτι θα κλαις με μαυρο δακρυ ασχετα να προσπαθεις να ωραιοποιησεις τα πραγματα κ να χρυσωσεις το χαπι.
Demon13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ο οπαδός του Ολυμπιακού χέστηκε για τα 5 μύρια που θα χάσει ο Μαρινάκης πάντως Καμία σχέση. Ο Μαρινάκης δεν έχει συνδέσει το βιβλιάριο τραπέζης του με τον οσφπ. Χρήματα της ομάδας σας είναι, απο το ταμείο σας. Δεν βγαίνει ο Μαρινάκης CL.
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τα οποία όπως κάθε έλληνας επιχειρηματίας, όταν περισσεύουν τα τσεπώνει. Συνεπώς επαναλαμβάνω, χέστηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού για τα 5 μύρια. Τα έχει πάρει από τα διαρκείας ήδη αυτά τα λεφτά.
we_will_rise Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εννοείται πως χέστηκε ο γαύρος για τα λεφτά... Με ένοιαζε εμένα που βρήκε τα λεφτά ο Ζαγόρ και έφερε Contreras, Garcia, Muslimovic, Vieirinha σε ένα καλοκαίρι;;; Τον νοιάζει τον LRoi αν ο μαρινάκης ξοδεύει το 1% ή το 101% των εσόδων της offshore, της θυγατρικής, της ΟΕ, της ΠΑΕ Ολυμπιακός;; Κλάιν μάιν 1
kanesaxo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πραγματικά με εκπλήσσει η βλακεία ορισμένων, και δή γαύρων...Τι περίεργο θα μου πείτε. ΡΕ, είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τη βολική απόφαση της ΟΥΕΦΑ για ΣΤΗΜΕΝΟ παιχνίδι μιας ομάδας υπέρ του ΠΑΟΚ, με τα διάφορα ματσάκια που πήρε ο γαυρουά στα χαρτιά; Η ίδια η ουέφα τους τιμώρησε, δε βάλαμε κάνα χεράκι εμείς, πέρα απ'τα προβλεπόμενα. Σιγά μη κλάψω... Κατα τ'αλλα, ελπίζω το Cas να μη μαλακιστεί και να συνεχίσουμε στο γιουροπα λιγκ, τσιμπώντας τα φραγκοδίφραγκα, αλλά κανοντας μια αξιοπρεπή πορεία πρώτα για την ειδική βαθμολογία του συλλόγου, αλλά και της χώρας. 2
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πάντως kanesaxo, ένσταση κατέθεσες, η οποία και απορρίφθηκε. Δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές της μίας υπόθεσης από την άλλη. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει το νομικό κομμάτι και εγώ προσωπικά δεν κράζω τον ΠΑΟΚ, κάθε εταιρεία για 2 μυριάκια και ίσως και άλλα 5 το ίδιο θα είχε κάνει.
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πάντως kanesaxo, ένσταση κατέθεσες, η οποία και απορρίφθηκε. Δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές της μίας υπόθεσης από την άλλη. απο ποια αλλη υποθεση? επισης η ενσταση που κατεθεσε ο παοκ ηταν για αλλο λογο. δεν ηλπιζε φυσικα να ακυρωθουν οι αγωνες. απλα ηθελε να δειξει στην ουεφα ετσι οτι εφοσον αποβληθει η μεταλιστ τοτε κοιταξτε ειμαι εδω κ κανονιστε την πορεια σας εμενα θα βαλετε στην θεση της. ετσι το βλεπω εγω απο μακρυα. ετσι κ αλλιως εφοσον υπηρξε καταδικη της μεταλιστ με αποφαση οτι εστησε παιχνιδι τι πιο λογικο να κανεις ενσταση οτι δεν επρεπε καν να παιξεις μαζι της?
Demon13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Κατα τ'αλλα, ελπίζω το Cas να μη μαλακιστεί και να συνεχίσουμε στο γιουροπα λιγκ, τσιμπώντας τα φραγκοδίφραγκα, αλλά κανοντας μια αξιοπρεπή πορεία πρώτα για την ειδική βαθμολογία του συλλόγου, αλλά και της χώρας. Tης χώρας για ποιο λόγο; Σου έχει εξασφαλίσει η "χώρα" ένα δίκαιο πρωτάθλημα ή μια φαρσοκομωδία παράγκας που το παίρνει η ίδια ομάδα; Η "χώρα" όταν έπιασε τον χοντρό τόλμησε να τον τιμωρήσει ή ακόμα εκρεμεί η απόφαση;;; 2 + χρόνια περάσαν. Ο μόνος που θα εξηπηρετηθεί απο μια καλύτερη βαθμολογία είναι ο γάβρος. Υπάρχει περίπτωση να μην δίνει προκριματικά ο δεύτερος; ΟΧΙ Υπάρχει περίπτωση να δίνει πιο εύκολα προκριματικά ο δεύτερος; ΟΧΙ Υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άλλη μια ομάδα στο Εuropa League ε και; Ούτε τον πρώτο γύρο δεν παιρνάμε. Ας πέσουμε και άλλο στην βαθμολογία να δίνει προκριματικά έστω και με αδύνατους και ο πρωταθλητής.
funbreaker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 περιμενω να βγουν οι ηθικοι παοκτζηδες να απαρνηθουν το δωρακι της UEFA Μιας καΙ ΣΤΟ γηπεδο εχασαν την προκριση... πανω απολα ειπαμε.. η ΗΘΙΚΗ ..εχει ο καιρος γυρισματα παντως ε? 1. Τί σχέση έχει η ηθική με το να είσαι τυχερός και να σου κάτσει μια πρόκριση ενώ δεν θα έπρεπε να προκριθείς χωρίς όμως να αδικήσεις κάποιον? Νόμιζα πως η ηθική έχει να κάνει με στήσιμο αγώνων (τακτικές γαύρου π.χ.). Για τα γυρίσματα που λες επειδή δεν είναι καταλαβαίνω αν θέλεις εξήγησε. 2. Ποιός σου είπε ότι γουστάρουμε ή νιώθουμε περήφανοι που αν και αποκλειστήκαμε προκρινόμαστε τελικά λόγω τύχης? Προφανώς και θα προτιμούσαμε να προκρινόμασταν κανονικά, προφανώς και δεν γουστάρουμε να προκρινόμαστε από τύχη αλλά και η τύχη και η ατυχία στην ζωή είναι. 3. Πόσο παιδαριώδες και επιπέδου νηπιαγωγείου είναι να κλαίγεται κανείς όχι επειδή κάποιος προκρίθηκε αδικόντας κάποιον αλλά καθαρά λόγω τύχης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις