Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευεις οτι δεν εχει ομαδα δηλαδη ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ εχει καλυτερη.Αυτο μας λες? Εγω πιστευω οτι και οι δυο ομαδες ειναι ανταγωνιστικες μεταξυ τους και δεν ειναι ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ 2 και 3 σκαλια πιο πανω ας πουμε..

Σαν ρόστερ ο ολυμπιακός είναι λίγο καλύτερος, καμία σχέση με τις παλιές χαόδεις διαφορές όμως... Υπό ιδανικές συνθήκες θα έχουμε μάχη για την κορυφή... Αν σε κάτι είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ, είναι ο προπονητής! Έχουμε έναν αντίστοιχο Βαλβέρδε...

Δημοσ.

Ακριβως αυτο ειπα και εγω και το εχω ξαναπει.Οτι ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο ροστερ και ο ΠΑΟΚ καλυτερο προπονητη.Τωρα σε αυτο θα δειξει το χορταρι οπου ειναι καθρεπτης για πολλα πραγματα.Και για προπονητες και για τους παικτες.Γιατι ξερουμε οτι τα ροστερ μονα τους δεν παιζουν μπαλα και εχουμε απειρα παραδειγματα.Οποτε ο χρονος θα δειξει..Πιστευω οτι το πρωταθλημα θα κριθει μεχρι το τελος φετος..

Δημοσ.

Χάρμα η ΑΕΛΚ!

Πέλκας, Κατσικάς, Γιάννου είναι για τον ΠΑΟΚ του 2006 που είχαμε Ίντιο, Πια, Τόργκελε και τέτοια. Εγώ θα τους έδινα σκότωμα με ηψυλό ποσοστό μεταπώλησης μπας και θυμηθούν να παίξουν μπάλα.

Ο Lopez δεν είναι ο παίκτης που είδαμε χτες, θα στρώσει και θα γίνει 11αδάτος

Ο στοχ είναι ο στοχ

Δημοσ.
ρε μάγκες, μην τρώτε τον παπα τόσο εύκολα... πρωτάθλημα φέτος, πολύ δύσκολα...

ο ivan είναι γάτα, πολιτικά μιλάει.... τι θες να σου πει? πάμε για δεύτερη θέση? εννοείτε ότι ανεβάζει τον πήχη ψηλά για ευνόητους λόγους. δε γίνεται να φέρει οποιον παίχτη θέλει. δε γίνεται να χτίσει ομάδα σε 1-2 μήνες...του χρόνου τέτοιο καιρό τα ξαναλέμε για πρωτάθλημα...ας φτιάξει ο στέφενς μια ομαδούλα καλή να μην πονάνε τα ματια μας και τα υπόλοιπα έρχονται...

λεφτα υπαρχουν, θεληση υπαρχει, ο χοντρος θα βρει το ταιρι του ...αργα η γρηγορα.

Δημοσ.

παντως με σπυροπουλο και τζιολη φιλοι παοκτσιδες δουλεια δεν γινεται τους εφαγα χρονια στην μαπα στην ομαδα μου ακομα πονανε τα ματια μου

Δημοσ.

ο τζιολης παιζει μια χαρα παντως μεχρι τωρα....κανεις δεν το περιμενε, μακαρι να συνεχισει ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που αποκλείστηκε η Μεταλιεστ περνάτε εσείς στην θέση της σίγουρα? 

Όχι, έχει ψωμί ακόμα...

Στις 17:00 θα αποφασίσουν για το ποιος θα πάρει τη θέση της, πιθανότητα θα είμαστε εμείς, ΑΛΛΑ η Μεταλιστ θα κάνει εφεση στο κας και λογικά θα καταφέρει να παγώσει η ποινή ή καμιά αναστολή ξερω γω...

Γενικά το θεωρώ αρκετά χλωμό να παίξουμε με την Σάλκε...

Δημοσ.

Και ο Βόλος είχε πάει και δεν είχε αλλάξει κάτι.

Το θετικό είναι ότι περνάει απευθείας στου ομίλους του Europa πλέον ο ΠΑΟΚ και πάει για το θαύμα με τη Σάλκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...