Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν διαλυθηκες φιλε επειδη 2-3 χρονιες δεν βγηκες cl.Διαλυθηκες γιατι οι προεδραρες σου εβαλαν 100εκ ευρω +25εκ που πηρες απο το CL το 2010 και εξαφανιστηκαν.Με 125εκ ευρω σου ξαναπα θα επρεπε να εχεις ομαδα ανταγωνιστικη για τουλαχιστον 3 χρονια και δεν το καταλαβανεις αυτο.Καταλαβαινεις το μεγεθος των 125εκ ευρω που εδωσες? Και αφου διαλυω οικονομικα ολες τις υπολοιπες ομαδες,ο κυριος ΠΑΟΚ,ο κυριος ΑΣΤΕΡΑΣ ο κυριος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, γιατι δεν διαλυθηκαν και τερματιζουν καθε χρονο πανω απο σενα? Και κατι ακομα demon,και τοτε που και οι δυο βγαιναμε CL παλι φαπες σου εριχνα..Μην πιπιλας λοιπον την καραμελα του CL.Σαφως παιζει και ρολο η οικονομικη ενισχυση της ομαδας απο τα χρηματα του CL και μαλιστα πολυ μεγαλο,αλλα δεν ειναι ο λογος οτι σε καταστρεφω εσενα προσωπικα οικονομικα Mια φορά έγινε αυτό να τερματίσουν ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάνω απο μένα. Φέτος. Και η ομάδα μου χτυπήθηκε σαν χταπόδι απο την διατησία. Αν νομίζεις οτι αυτές οι ομάδες παίζαν καλύτερο ποδόσφαιρο απο τον Παναθηναϊκό (πλην του ΠΑΟΚ) και άξια είναι εκεί που είναι, σταμάτα να ασχολήσαι. Φάπες αν ενοείς χαμένα πρωταθλήματα ναι, κυκλοφορούν και κάτι βιντεοκασέτες(του Τριανταφυλλόπουλου) για το πως πάρθηκαν αυτά τα πρωταθλήματα, για τότε που βγαίναμε και οι 2 Ευρώπη. Φάπες στην Ευρώπη έτρωγες κάθε χρόνο και εδω μέσα καθάριζε η παράγκα. Μην με κάνεις να ανεβάσω βιντεάκια απο το youtube πάλι τα έχουμε δει όλοι 200 φορές. Και άλλο χάνω το πρωτάθλημα για 2-3-5 πόντους και άλλο το χάνω με 20. Αυτό έκανε η έλειψη εξόδου ενός δεύτερου στο CL. Το CL δεν είναι καραμέλα, είναι 20εκ ευρώ μετρητά. Και αν τα παίρνει μια ομάδα ισοπεδώνει τις άλλες. Ενοείται οτι μια Ελληνική ομάδα έχει ένα 15% το πολύ να περάσει τα προκρηματικά του 2ου και τα 12 όπως λες γίνονται 20-25 όσα είπες (ξέχασες να κάνεις την πρόσθεση)
we_will_rise Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Φίλε μου rise, δεν με χαλάει να πάρεις μια χρονιά και εσύ το πρωτάθλημα, αλλά οι προσδοκίες που σας έχει δημιουργήσει ο ΡΠ δεν αντικατοπτρίζουν τις αγωνιστικές σας δυνατότητες και θα έχουμε ιστορίες στην Τούμπα στην πρώτη στραβή Ειλικρινά και συνειδητοποιημένα στο λέω, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Έχει όλα τα εφόδια για να πάρει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το πάρει. Όπως και το κύπελλο! Και δεν το πιστεύω ακούγοντας τα λόγια του Σαββίδη, το πιστεύω βλέποντας τις κινήσεις του, αν σε ενδιαφέρει μπορώ να εμβαθύνω. 20εκ ευρώ θα πάρει. 20εκ ευρώ παίρνει κάθε χρόνο που παίζει CL. Γιαυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω οτι όποια ομάδα βγαίνει CL διαλύει οικονομικά όλες τις υπόλοιπες. Και αν θεωρήσουμε το πρωτάθλημα το παίρνει η παράγκα, παράγκα =20εκ ευρώ εγγυμένα κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι το πολύ να παίρνουν κανα 3εκ απο το europa league και μόνο αν προχωρήσουν. Για σένα φίλε we will rise που ελπίζεις πρωτάθλημα, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτώς. Ποιος νομίζεις οτι θα πληρώσει τα 20εκ ευρώ που θέλει ο γάβρος για να συντηρηθεί; Μια χρονιά δεν βγήκαν CL και αλλάξαν διοίκηση, και εμείς 2 ή 3 χρονιές δεν βγήκαμε και διαλυθήκαμε οικονομικά. Γιαυτό λοιπόν εγώ δεν θέλω να νικάει καμία ομάδα σε καμία Ευρωπαική διοργάνωση(εκτος του Παναθηναϊκού) για τον οικονομικό και καθαρά λόγο που σας εξήγησα. Ας δίνει προκριματικά και ο ψευτοπρωταθλητής ολυμπιακός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από την Εθνική Ελλάδος που έχει μόνο Έλληνες (χωρίς να είμαι ρατσιστής) Νομίζω ότι θα πάρει 12εκ. Όσο για την οικονομική καταστροφή έχεις δίκιο. Το champions league είναι μια καταπληκτική διοργάνωση αλλά λειτουργεί για χώρες στις οποίες το πρωτάθλημα είναι έστω σχετικά, αμφίρροπο (Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία). Το πρωτάθλημα δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα το πάρουμε.. Και όσο για το τελευταίο που είπες, πες ότι παίρνει ο παναθηναϊκός το πρωτάθλημα του χρόνου (από του παράχρονου θα παίζει προκριματικά ο πρωταθλητής Ελλάδος) και σου τυχαίνει μια ωραία Manchester City στα προκριματικά. Πως σου φαίνεται σαν σενάριο; Εγώ πάντως στην θέση σου, Τετάρτη - Πέμπτη, πίτσα, μπύρα, καναπέ και παρακάλα να κερδίζουμε
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Στην Ελλάδα εμείς γονατίζαμε την Μπαρτσελόνα σε 2 ματς και χάναμε για 1 γκολ με εμας να κάνουμε ευκαιρίες στις καθυστηρήσεις. Και εδώ καθάριζε ο Ευθυμιάδης. Οι άλλοι είχαν αποκλειστεί από τον Νόεμβρη. Περίμενε εσύ να πάρεις πρωτάθλημα. Θες ομάδα που τουλάχιστον θα αποκλύει την Μέταλιστ, για να αρχίσουμε να συζητάμε.
Porg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ο παοκ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα, δεύτερος θα είναι πάλι.Αν είναι έξυπνος θα χτίσει ομάδα να χτυπήσει το επόμενο πρωτάθλημα @demon δεν μιλάμε για playstasion εδώ
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Mα αφου με τα λεγομενα τα δικα σου ομαδες για να παρουν το πρωταθλημα υπαρχουν,και στην προκειμενη περιπτωση ο ΠΑΟΚ αλλα δεν τον αφηνει ο Ολυμπιακος να το παρει και τωρα μου λες οτι ο ΠΑΟΚ αν θελει πρωταθλημα πρεπει να μπορει πρωτα να αποκλεισει την Μεταλιστ..Αντιφατικα πραγματα λες.. Kαι το 1999 κοντραρα στα ισια την Ρεαλ και εσυ μου εριξες 2..Τι εχει να πει αυτο?Φιλε τι σχεση εχει η Ευρωπη με την Ελλαδα? Πλακα κανεις?Σου εστειλα και pm και στα ειπα και αλλου.Σου ειπα οτι εβαλες 125εκ και καταστραφηκες μεσα σε εναν χρονο.Το καταλαβαινεις αυτο? Με 125εκ επρεπε να κανεις ομαδα για 3 χρονια τουλαχιστον ρε φιλε,αυτο μπορεις να το καταλαβεις ή θα συνεχισεις να λες τα δικα σου προσπερνοντας αυτα που σου λεω και δεν σε συμφερουν.. Ακομα και πρωταθλημα να μην επαιρνες και να μην ειχες καθολου εσοδα για 2 χρονια με 125 εκ θα επρεπε να εχεις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ομαδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..Πιστευω συμφωνουν και οι υπολοιποι για το συγκεκριμενο πραγμα.Μην προσπαθεις λοιπον να βγαλεις οτι απο τα 40 πρωταθληματα εχω παρει δικαια μονο τα 10 και τα υπολοιπα 30 ειναι πετσινα,γελανε και οι πετρες με αυτα που λες..Μπορει να μην εχω παρει καποια με την αξια μου αλλα οχι να μου λες οτι εχω παρει πετσινα τα 30 ενω ΕΣΥ ΟΛΑ τα ειναι δικαια,μα ολα? Οσο και για την αναφορα μου οτι μια χρονια αυτοκτονησες μονος σου και απο 8 βαθμους που ησουν μπροστα το εχασες με 10 και με 5 γκελες συνεχομενες ε δεν σου φταιει καμια διαιτησια λοιπον.Αλλα και για αυτο μουγκα,το προσπερνας ετσι...Αλλα ειπαμε,οτι δεν μας συμφερει αναστροφη... Ο παοκ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα, δεύτερος θα είναι πάλι.Αν είναι έξυπνος θα χτίσει ομάδα να χτυπήσει το επόμενο πρωτάθλημα @demon δεν μιλάμε για playstasion εδώ Εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ φετος θα κοντραρει στα ισια τον Ολυμπιακο,δεν ξερω αν θα το παρει ή οχι παντως θα παιχτει μεχρι το τελος το φετινο πρωταθλημα.Ο ΠΑΟΚ εχει εναν σοβαρο προπονητη που μπορει να φτιαξει μια παρα πολυ καλη ομαδα οχι μονο για την Ελλαδα αλλα και για την Ευρωπη..
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Mα αφου με τα λεγομενα τα δικα σου ομαδες για να παρουν το πρωταθλημα υπαρχουν,και στην προκειμενη περιπτωση ο ΠΑΟΚ αλλα δεν τον αφηνει ο Ολυμπιακος να το παρει και τωρα μου λες οτι ο ΠΑΟΚ αν θελει πρωταθλημα πρεπει να μπορει πρωτα να αποκλεισει την Μεταλιστ..Αντιφατικα πραγματα λες.. Μα είστε χειρότερη ομάδα από την Μέταλιστ. Και είπα να αρχίσουμε να συζητάμε, δεν είπα οτι θα το πάρουν. Διάβαζε τι γραφω πριν τρολάρεις. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να φτιάξει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα εμφανώς καλύτερη απο τον γαβρο, όχι ισάξια ή λίγο καλύτερη. 2 σκαλια παραπάνω. Ε και κάτι τέτοιο με το 20αρικο του CL και τις παράγκες σας είναι αδύνατο. end of story.
Porg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ο Ολυμπιακός το πήρε σβηστός πέρυσι και όταν χρειάστηκε στο τελικό γελούσαν και οι πέτρες Τι πιστεύεις πως άλλαξε;
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μα είστε χειρότερη ομάδα από την Μέταλιστ. Και είπα να αρχίσουμε να συζητάμε, δεν είπα οτι θα το πάρουν. Διάβαζε τι γραφω πριν τρολάρεις. Ναι ρε φιλε,αρα φτανεις στα λογια μου..Οτι αφου η Μεταλιστ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο και αφου ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να φτιαξει ομαδα για να κερδισει την Μεταλιστ η οποια ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο λες εμμεσα οτι πρωτα να φτιαξει ομαδα να κερδισει την Μεταλιστ και οταν το κανει θα μπορει να κερδισει και τον Ολυμπιακο,οποτε στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορει να τον κερδισει ακομα.. Υ.Γ. Για αλλη μια φορα,,το quote περιοριστηκε σε συγκεκριμενο... κειμενο,τα υπολοιπα του quote αβαβα... Ο Ολυμπιακός το πήρε σβηστός πέρυσι και όταν χρειάστηκε στο τελικό γελούσαν και οι πέτρες Τι πιστεύεις πως άλλαξε; Φιλε μου αν στο πρωταθλημα δεν υπαρχει ανταγωνισμος αυτα γινονται.Αν οι παικτες δεν εχουν κινητρο να ειναι σε εγρηγορση σε ολη την διαρκεια της σεζον τοτε γινεται αυτο που εγινε και περυσι..Για παραδειγμα,γιατι νομιζεις οτι ο Μαρινακης περυσι δεν εκανε μεταγραφες και εριξε την σποντα για Ελληνοποιηση του ροστερ κ.τ.λ? Γιατι ολες οι ομαδες περυσι δεν ηταν τιποτα..Φετος που ειδε οτι ο ΠΑΟΚ δυναμωνει και θα εχει εναν ανταγωνιστη ο οποιος μπορει να χτυπησει το πρωταθλημα εκανε μεταγραφες..Πιστευεις οτι αν δεν δυναμωνε ο ΠΑΟΚ οτι θα εκανε αυτες τις μεταγραφες ο ΟΣΦΠ? Ειναι ενα παραδειγμα ο Χολεμπας,δεν ειχε κανεναν ανταγωνιστη για την θεση του και ειχε παρει την φανελα σπιτι,ηξερε οτι θα παιξει οποια και αν ειναι η αποδοση του,ειχε υπογραψει και το συμβολαιο το καινουριο και αραξε.Γι'αυτο ειπα οτι αν αυριο στο φιλικο δουμε εναν αλλο Χολεμπα δεν θα μου φανει παραξενο.Ετσι και στο πρωταθλημα,οταν δεν υπαρχει ενδιαφερον,ανταγωνιστες επαναπαυονται οι παντες..
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Καλή η καζούρα, καλό το μουχαμπέτι αλλά ο οι φίλτατοι Ολυμπιακοί, Παοτζήδες, και Αεκτσήδες (κυρίως οι γαύροι όμως) δεν έχουν καταλάβει κάτι. Πως εχοντας το πρωτάθλημα ΠΑΝΤΟΤΕ σχεδόν στο τσεπάκι τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, βάζουν στο τριπάκι τις υπόλοιπες ομάδες να μην επενδύουν, διότι γνωρίζουν πως η εκθρόνιση είναι δύσκολο πράγμα. Και ποιά η κατάληξη; η κατάληξη φίλτατοι γαύροι, είναι πως σε μια δυο τρεις σαιζόν, θα παίζει ΚΑΙ ο πρωταθλητής πλέι οφ για τους ομίλους του τσουλού και μετά κλάφτα χαράλαμπε. Αντί τόσα χρόνια που ο κυριος "φευγωταπαραταωεχωκαταστραφειαπτονολυμπιακο" να ΧΩΣΕΙ χρήμα στην ομάδα (τα...20-30 που τσεπώνει απ'την ουέφα) για να φέρνει βαθμούς στη χώρα (οχι πως δεν εχει φέρει, προς θεού, είχε και καλές πορείες) κάθεται και κάνει γαργάρες. Εξαιτίας λοιπόν αυτού του μη ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, πάλι σήμερα έχει ΗΔΗ μείον 2 ομάδες στο ουέφα. Και πιθανόν να έχεις και εκτός τον ατρόμητο και τον παοκ. Και πάει λέγοντας. Κάποτε ήμασταν 8οι στην βαθμολογία της ουέφα και τώρα παει να μας περάσει ποιά...η ΕΛΒΕΤΙΑ! Ε Λ Ε Ο Σ. Κατα τ'αλλα, σα παοκτσής ελπίζω για το γαμώτο να κερδίσω τη προκριση στα χαρτιά. Διότι εφόσον προβλέπεται, άντε γεια μεταλιστ. Αν και χλωμό το κόβω...
Galaxys4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω ειπα οτι μακαρι να περασει ο ΠΑΟΚ γιατι θα ειναι σιγουρο οτι θα μπει στους ομιλους του EL και θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κανει κατι καλο εκει και συγχρωνως να φερει και βαθμους για την Ελλαδα αφου τα παιχνιδια θα ειναι τουλαχιστον 6.. Επισης συμφωνω με αυτα που ειπες φιλε,ομως το ιδιο συμβαινει και αν το Πρωταθλημα το παρει ο ΠΑΟ ή ο ΠΑΟΚ..Θελω να πω πως γενικα σαν χωρα ανταγωνιστικο πρωταθλημα δεν εχουμε,και ουτε θα εχουμε,δλδ 1-2 ομαδες θα ειναι αυτες που θα χρυπανε πρωταθλημα.Ακομα και αν δινουμε προκριματικα ο πρωταθλητης θα δινει παιχνιδια με ομαδες της πλακας..Γενικα αυτο με το CL ειναι καλο στα πρωταθληματα που ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος,Αγγλια,Ισπανια,Γερμανια,Γαλλια.Εδω στην Ελλαδα πανω απο 2 ομαδες δεν θα ειναι σε θεση να χτυπησουν πρωταθλημα..Και πλακα πλακα δεν γινεται καποιοι να λενε οτι ο Μαρινακης δεν δινει καθολου λεφτα και τα τσεπωνει και απο την αλλη οτι επειδη παιρνει τα λεφτα του CL φτιαχνει ομαδα,Πως γινεται απο την μια να τα τσεπωνει και απο την αλλη να φτιαχνει ομαδα με αυτα.Και επισης δεν βλεπω που δεν εγιναν επενδυσεις,και στον ΠΑΟ επενδυσαν 120εκ ευρω και τον κατεστραψαν μεσα σε ενα χρονο,και τωρα ο ΠΑΟΚ μια χαρα επενδυει.Αν ειναι ετσι οπως τα λες στο θεμα των επενδυσεων δεν θα εβαζε λεφτα ουτε ο ΠΑΟΚ..Και μην νομιζεις οτι ο Αστερας ας πουμε θα επενδυσει πολλα λεφτα ωστε να χτυπησει πρωταθλημα..Εδω στην Ελλαδα οι μεγαλες ομαδες ειναι ο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Αυτες θα επενδυουν και αυτες θα πρωταγωνιστουν.. Οπως και θα κανουν.Ο ΟΣΦΠ το κανει οπως και ο ΠΑΟΚ,για τον ΠΑΟ τα ειπαμε,επενδυσε και καταστραφηκαν μονοι τους ενω με τετοια χρηματα δεν θα επρεπε να ειναι στην θεση που βρισκεται τωρα.Και η ΑΕΚ με την σειρα της επενδυει και θα επενδυσει..Και περα απο αυτο,για την θεση της Ελλαδας που λες,παιζει ρολο και τι κανουν και οι αλλες ομαδες.Δυναμωσαν και οι αλλες ομαδες και εκαναν καλυτερες πορειες..Παραδειγμα ειναι ο ΠΑΟΚ που περασε τον ΠΑΟ στην βαθμολογια της Ουεφα με την ισοπαλια που πηρε απο την Μεταλιστ..Επισης μην ξεχνας οτι μεγαλο ρολο στην βαθμολογια της ουεφα παιζει και η πορεια της Εθνικης Ελλαδος.Που ειχαμε και ενα euro στην πλατη μας και που τωρα εχουμε κακια πορεια με εξαιρεση το euro το τελευταιο..
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Στην Ελλάδα εμείς γονατίζαμε την Μπαρτσελόνα σε 2 ματς και χάναμε για 1 γκολ με εμας να κάνουμε ευκαιρίες στις καθυστηρήσεις. Και εδώ καθάριζε ο Ευθυμιάδης. Οι άλλοι είχαν αποκλειστεί από τον Νόεμβρη. Περίμενε εσύ να πάρεις πρωτάθλημα. Θες ομάδα που τουλάχιστον θα αποκλύει την Μέταλιστ, για να αρχίσουμε να συζητάμε. Σε παλιότερο μήνυμά μου, στο νήμα του Ολυμπιακού, αναφέρω ότι η μπάλα που έπαιζε ο Παναθηναϊκός του Μαρκαριάν ήταν η πιο όμορφη που έχω δει ως τώρα στα 24 μου! Όλη η Ελλάδα ήταν Παναθηναϊκός, μόνο το 2004 με το Euro ξανάγινε τέτοιος συνασπισμός όλων των Ελλήνων. Κυριολεκτικά ο Παναθηναϊκός τότε ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αλλά εντός των τοιχών υπήρχε ο Κόκκαλης, λυπάμαι... Έχω την πίστη, και το λέω ειλικρινά, ότι ο Μαρινάκης δεν είναι Κόκκαλης και όταν μια ομάδα αξίζει το πρωτάθλημα θα το πάρει, όμορφα κι ωραία... Δεν συμφερει τον Μαρινάκη να παίρνει ο Ολυμπιακός συνέχεια το πρωτάθλημα, νομίζω το καταλαβαίνουν όλοι αυτό, σωστά; Όσο για την Μέταλιστ, είδες τα παιχνίδια; Αν ναι, θα είδες ότι ήμασταν καλύτεροι και στα 2 παιχνίδια, αποκλειστήκαμε λόγω ατυχίας και λόγω αγωνιστικής αδράνειας (σε σχέση με την αντίπαλο) @Galaxys4, όταν κάνεις παράθεση ένα μήνυμα, κάν'το πατώντας το κουμπί παράθεση, γιατί στα βγάζει όλα σε ένα ενιαίο κείμενο αν απλώς αντιγράφεις το κείμενο του άλλου
f1vettel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ο παοκ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα, δεύτερος θα είναι πάλι.Αν είναι έξυπνος θα χτίσει ομάδα να χτυπήσει το επόμενο πρωτάθλημα @demon δεν μιλάμε για playstasion εδώ Nαι και εχει ομαδα ο ολυμπιακος.Ασε μας παιδι μου
kanesaxo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δε νομίζω να αρνείται κανείς, πως ο Παο ήταν η ομάδα που εχτισε το ευρωπαϊκό όνειρο για τους εγχώριους συλλόγους... Μη ξεχνάμε οι μεγαλύτεροι τις πορείες του, τη "φανέλα" αν θέλετε, στην Ευρώπη. Κάτι που άργησε πολύ να χτίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επί μια δεκαετία παρά έκανε τα κλαρίνα του αιώνα. Φυσικά τα κόζια αλλάζουν, και ο ολυμπιακός έκανε και πορείες, έφερε βαθμούς. Οπως και ο παοκ στο ουεφάκι. Αυτο που λεω ειναι πως ΟΛΕΣ οι ομάδες πρεπει να βάζουν το λιθαράκι τους στην Ευρώπη. Καλή η καζούρα, αλλά όταν σφίξουν οι κώλοι, θα καταλάβουμε...Θα γίνουμε οπως 15-20χρόνια πριν, που οποιος πηγιανε ουέφα ήταν σαν να έκανε κάτι σημαντικό. Σήμερα το ουεφάκι το έχουμε στο τσεπάκι μας (με το μυαλό μας) και δεν ασχολείται κανείς. Και εμμένω, πως ο μηδαμινός εσωτερικός ανταγωνισμός, χαμηλώνει το ευρωπαικό επίπεδο μιας χώρας. Οκ, δεν εχω την απαίτηση να γίνουμε πρεμιερ λιγκ, να παίζει η Καλλονή στο καραϊσκάκης και να ερχεται διπλό...αλλά να δούμε μια χρονιά υπερπεντακάθαρο πρωτάθλημα. Απο θέμα διαιτησίας, απο θέμα μετακινήσηςη οπαδών, απο θεμα ισονομίας σε ΟΛΑ. Σε τιμωρίες σε σε σε... Υ.Γ. ο παοκ θεωρώ, μετά την έλευση του Στοχ (που το 50% να παίξει φτάνει για το πρωτάθλημα μας) πως με ενα δεκάρι και ένα σεντερ μπακ είναι μια πλήρης ομάδα. Αν και με τα αμυντικά χαφ μας δε ξέρω τι γίνεται, μιας και το γκαρσία δε το θεωρώ καν ρεζέρβα...
Galaxys4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Nαι και εχει ομαδα ο ολυμπιακος.Ασε μας παιδι μου Πιστευεις οτι δεν εχει ομαδα δηλαδη ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ εχει καλυτερη.Αυτο μας λες? Εγω πιστευω οτι και οι δυο ομαδες ειναι ανταγωνιστικες μεταξυ τους και δεν ειναι ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ 2 και 3 σκαλια πιο πανω ας πουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις