we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αν είχα ήδη 30 πρωταθλήματα, είχα ήδη ένα σκασμό λεφτά, είχα τέλος πάντων ό,τι είχε ο ολυμπιακός κάθε χρόνο, τότε έτσι για να το παίξω και λίγο ηθηκός και να βουλώσω στόματα θα το έκανα γαργάρα και θα το "άφηνα"! χαχα καλο ε?????? μετάφραση : ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ , ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ετσι για το καλό της μανας μου ενα πραγμα.. πωπωω Αν ήμουν η επαγγελματική εταιρία/ομάδα που κερδίζει πρωτάθλημα όποτε γουστάρει θα επένδυα τα έσοδα ενός τίτλου στο να φτιάξω λιγάκι το image μου, καταφέρνοντας έτσι να με σιχαινόνται λιγότερο οι έλληνες φίλαθλοι και να κάνω περήφανους τους οπαδούς της ομάδας μου...Sent from my iPhone using Insomnia
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αν ήμουν η επαγγελματική εταιρία/ομάδα που κερδίζει πρωτάθλημα όποτε γουστάρει θα επένδυα τα έσοδα ενός τίτλου στο να φτιάξω λιγάκι το image μου, καταφέρνοντας έτσι να με σιχαινόνται λιγότερο οι έλληνες φίλαθλοι και να κάνω περήφανους τους οπαδούς της ομάδας μου...Sent from my iPhone using Insomnia Σε αυτό κάνεις λάθος, γιατι δεν ξέρεις τι εστί γάβροι....η πλειοψηφία ήθελε την έφεση.
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Σε αυτό κάνεις λάθος, γιατι δεν ξέρεις τι εστί γάβροι....η πλειοψηφία ήθελε την έφεση. Καλα ρε φιλε εσυ δεν παιζεσαι.. Σου ειπα απο νομικης πλευρας ηταν καλυμενος ο ΟΣΦΠ,απο την αλλη ηθικα οι φιλαθλοι του οπως το εχουν πει οτι δεν επρεπε να το κανει.Απο εκει και περα αποφαση ο Κοκκαλης πηρε και το εκανε γιατι τα λεφτα του CL ειναι πολλα.Εχουμε πει και εγω προσωπικα οτι κακως εκανε την ενσταση και οτι δεν επρεπε να το κανει.Ποσο μαλλον απο την στιγμη που πριν λιγες μερες ειχε βγει και ειχε πει οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται μεσα στα γηπεδα.Αυτο μονο το κανει 10 φορες πιο ανιθηκο οτι εκανε,χωρις αυτο να σημαινει οτι νομικα δεν ηταν σωστο..Για τον Γκαγκατση που λες προφανως και προσπερασες χωρις να το δεις αυτο που εγραψε και σου παρεθεσε σε Link ο συμφουριτης πιο πανω ετσι? Και που καταληγουμε τελικα αν παρουμε την δικια σου πλευρα για τον Γκαγκατση και οτι εκτελουσε συμφεροντα για την θεση του? Οτι οποιος εχει το καλυτερο βισμα...την συνεχεια την ξερεις και σε αλλο θεμα που εχουμε αναφερθει..Αλλα αν ηταν ετσι γιατι λοιπον πηγε και εγινε μετοχος στον ΠΑΟΚ? ας εμενε μεχρι σημερα στον Ολυμπιακο... Και στο κατω κατω ρε φιλε,και ο ΠΑΟ αν ηταν στην θεση του Ολυμπιακου τοτε το ιδιο θα εκανε..Αν απο νομικης πλευρας ηταν σωστο δεν θα εκανε την ενσταση νομιζεις και θα αφηνε να χασει 25εκ απο το CL και το πρωταθλημα ετσι?Αυτο πιστευεις εσυ..
we_will_rise Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Όλοι θα το έκαναν galaxys4, απλά όταν το κάνει ο ολυμπιακός χτυπάει άσχημα γιατι είναι αυτός που είναι! Ή αν προτιμάς, ήταν τότε αυτός που ήταν! Ο Γκαγκάτσης πάει όπου του δίνουν λεφτά, μην τον χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα. Sent from my iPhone using Insomnia
f1vettel Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Mην ασχολειστε με γαυρους,φορανε παρωπιδες οσο δεν παει. Η Μεταλιστ εχει πιαστει ΕΝΟΧΗ για το στημενο,με οτι αυτο συνεπαγεται.Αναμενεται η τιμωρια σιγουρα.Θα παιξουμε πλει-οφ CL και σκαστε οσο θελετε.
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Όλοι θα το έκαναν galaxys4, απλά όταν το κάνει ο ολυμπιακός χτυπάει άσχημα γιατι είναι αυτός που είναι! Ή αν προτιμάς, ήταν τότε αυτός που ήταν! Ο Γκαγκάτσης πάει όπου του δίνουν λεφτά, μην τον χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα. Sent from my iPhone using Insomnia Βρε ναι δεν αντιλεγω.Τον χρησιμοποιησα γιατι μου τον χρησιμοποιησαν σαν παραδειγμα.Και δεν ειναι μονο ο Γκαγκατσης που παει οπου υπαρχει χρημα.Ειναι οι περισσοτεροι να μην πω ολοι.. Mην ασχολειστε με γαυρους,φορανε παρωπιδες οσο δεν παει. Η Μεταλιστ εχει πιαστει ΕΝΟΧΗ για το στημενο,με οτι αυτο συνεπαγεται.Αναμενεται η τιμωρια σιγουρα.Θα παιξουμε πλει-οφ CL και σκαστε οσο θελετε. Καταρχην μακαρι να παει στα Πλει-οφ του CL,να παρει και κανεναν βαθμο η Ελλαδα..Αλλα αν ηταν να τιμωρηθει ή θα ειχε γινει ηδη ή ακομα και στην περιπτωση που τιμωρηθει δεν θα παει ο Παοκ στην θεση της..Αν υπηρχε αυτο το ενδεχομενο το μπαλακι σημερα θα εγγραφε ΠΑΟΚ ή Μεταλιστ (για τον λογο αυτο εκανε ενσταση ο ΠΑΟΚ κιολας),κατι που δεν εγινε αρα δεν πιστευω οτι θα παει ο ΠΑΟΚ στην θεση της αν αποκλειστει τελικα.Μην ξεχνας οτι σε αυτο το ενδεχομενο υπαρχει και προβλημα για το ζευγαρι του ΠΑΟΚ στο EL..
we_will_rise Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Είναι χαζό το να τρωγόμαστε μεταξύ μας, οι γάβροι είναι έτσι, οι βάζελοι είναι αλλιώς και εντωμεταξύ η Ελβετία με μια καλή φετινή σεζόν μας πήρε τη θέση στο τσ λ! Να εύχεστε όλοι να περνάνε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι ελληνικές ομάδες και να πηγαίνουν καλά! Την τελευταία 4ετία ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κρατάνε την Ελλάδα στην 12η θέση και να παρακαλάμε να συνεχίσει αυτό... Όσο για τον ΠΑΟΚ, το μπαλάκι της Μέταλιστ, όπως και της Φενερ, είχε αστεράκι (δείτε τελευταία παράγραφο εδώ) και η συμμετοχή της θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Τρίτη. Για μένα είναι 50-50 να πάρει τη θέση της ο ΠΑΟΚ και αν ρωτάτε εμένα, πείτε με τρελό, αλλά προτιμώ να μη γίνει. Θα παίξουμε με την Σάλκε χωρίς κόσμο. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και περνάμε, θα παίξουμε το 1 απ'τα 3 εντός χωρίς κόσμο και θα κάνουμε 4-5 ήττες στους ομίλους. Αμαρτία είναι... Αποκλείουμε και χωρίς κόσμο την μακαμπι και ας παιξουμε και αλλο ενα παιχνιδι χωρις κοσμο στους ομιλους, θα περασουμε στους 16 του Europa League... Για το champions league δε σκάω τόσο, έχω μεγάλη πίστη στο ότι φέτος το πρωτάθλημα θα ανηφορίσει. Όπως και το κύπελλο
LRoi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Φίλε μου rise, δεν με χαλάει να πάρεις μια χρονιά και εσύ το πρωτάθλημα, αλλά οι προσδοκίες που σας έχει δημιουργήσει ο ΡΠ δεν αντικατοπτρίζουν τις αγωνιστικές σας δυνατότητες και θα έχουμε ιστορίες στην Τούμπα στην πρώτη στραβή
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Παιδια αν παρει ο ΠΑΟΚ την θεση της Μεταλιστ θα υπαρξει προβλημα με τον αντιπαλο της Μακαμπι στο EL, αφου δεν θα υπαρχει ομαδα ως ζευγαρι.Απο την αλλη συμφερει τον ΠΑΟΚ να παει στο CL,οχι απο την εννοια οτι θα περασει την Σαλκε και θα μπει στους Ομιλους του CL αλλα απο την μερια οτι και θα παλεψει μηπως καταφερει και μπει στους ομιλους του CL αλλα πολυ περισσοτερο οτι,οτι και αν κανει με την Σαλκε θα ειναι σιγουρα στους ομιλους του EL ενω τωρα θα πρεπει οπωσδηποτε να περασει την Μακαμπι για να μπει.. Αλλα πιστευω πως δεν θα τιμωρηθει η Μεταλιστ γιατι οπως το βλεπω εγω,αν ηταν θα ειχε ηδη τιμωρηθει και κατα δευτερον σας ειπα οτι θα υπαρξει προβλημα με την ομαδα σε EL αν αποκλειστει η Μεταλιστ
Porg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αν παίξει ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε και δεν περάσει παίζει πάλι europa league? Ξέρει κανείς τι παίζει με τα λεφτά;Πόσα παίρνουν στο cl και πόσα στο el; Άκουσα κάτι τρελά νμ μα δεν τα συγκράτησα, το μόνο που κράτησα είναι πως αν ο παοκ δεν παίξει στους ομίλους του cl ο ολυμπιακός θα πάρει 12 εκατομμύρια
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 20εκ ευρώ θα πάρει. 20εκ ευρώ παίρνει κάθε χρόνο που παίζει CL. Γιαυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω οτι όποια ομάδα βγαίνει CL διαλύει οικονομικά όλες τις υπόλοιπες. Και αν θεωρήσουμε το πρωτάθλημα το παίρνει η παράγκα, παράγκα =20εκ ευρώ εγγυμένα κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι το πολύ να παίρνουν κανα 3εκ απο το europa league και μόνο αν προχωρήσουν. Για σένα φίλε we will rise που ελπίζεις πρωτάθλημα, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτώς. Ποιος νομίζεις οτι θα πληρώσει τα 20εκ ευρώ που θέλει ο γάβρος για να συντηρηθεί; Μια χρονιά δεν βγήκαν CL και αλλάξαν διοίκηση, και εμείς 2 ή 3 χρονιές δεν βγήκαμε και διαλυθήκαμε οικονομικά. Γιαυτό λοιπόν εγώ δεν θέλω να νικάει καμία ομάδα σε καμία Ευρωπαική διοργάνωση(εκτος του Παναθηναϊκού) για τον οικονομικό και καθαρά λόγο που σας εξήγησα. Ας δίνει προκριματικά και ο ψευτοπρωταθλητής ολυμπιακός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από την Εθνική Ελλάδος που έχει μόνο Έλληνες (χωρίς να είμαι ρατσιστής)
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οι ομαδες που θα αποκλειστους απο την φαση των Playoffs του CL μπαινουν κατευθειαν στους ομιλους του EL. Τωρα η εισοδος καθε ομαδας στους ομιλους του CL ειναι περιπου 8,5εκ ευρω + το market pool που αντιστοιχει σε καθε χωρα και μοιραζεται σε καθε ομαδα που την εκπροσωπει..Το ποσο του Market pool ειναι περιπου 12 εκ ευρω το οποιο αν περασει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους του CL θα μοιραστει.Δλδ θα παρει ο ΟΣΦΠ περιπου 7εκ ευρω (περισσοτερα λογω θεσης στο πρωταθλημα) και 5εκ ο ΠΑΟΚ.Αρα ο Παοκ θα εχει εσοδα 13,5εκ ευρω μονο στην συμμετοχη του στους ομιλους αν συνυπολογισουμε και τα 8,5 που θα παρει ως μπονους απο την συμμετοχη στους ομιλους.Αν τωρα ο Παοκ δεν μπει στους Ομιλους του CL το ποσο του market pool το παιρνει ο Ολυμπιακος εξολοκληρου,δηλαδη θα παρει +12εκ περιπου. Δες εδω http://olapaok.gr/podosfairo/Champions_League/yparxei_megalh_diafora_sta_lefta.2364872.html 20εκ ευρώ θα πάρει. 20εκ ευρώ παίρνει κάθε χρόνο που παίζει CL. Γιαυτό έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω οτι όποια ομάδα βγαίνει CL διαλύει οικονομικά όλες τις υπόλοιπες. Και αν θεωρήσουμε το πρωτάθλημα το παίρνει η παράγκα, παράγκα =20εκ ευρώ εγγυμένα κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι το πολύ να παίρνουν κανα 3εκ απο το europa league και μόνο αν προχωρήσουν. Για σένα φίλε we will rise που ελπίζεις πρωτάθλημα, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτώς. Ποιος νομίζεις οτι θα πληρώσει τα 20εκ ευρώ που θέλει ο γάβρος για να συντηρηθεί; Μια χρονιά δεν βγήκαν CL και αλλάξαν διοίκηση, και εμείς 2 ή 3 χρονιές δεν βγήκαμε και διαλυθήκαμε οικονομικά. Γιαυτό λοιπόν εγώ δεν θέλω να νικάει καμία ομάδα σε καμία Ευρωπαική διοργάνωση(εκτος του Παναθηναϊκού) για τον οικονομικό και καθαρά λόγο που σας εξήγησα. Ας δίνει προκριματικά και ο ψευτοπρωταθλητής ολυμπιακός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από την Εθνική Ελλάδος που έχει μόνο Έλληνες (χωρίς να είμαι ρατσιστής) Δεν διαλυθηκες φιλε επειδη 2-3 χρονιες δεν βγηκες cl.Διαλυθηκες γιατι οι προεδραρες σου εβαλαν 100εκ ευρω +25εκ που πηρες απο το CL το 2010 και εξαφανιστηκαν.Με 125εκ ευρω σου ξαναπα θα επρεπε να εχεις ομαδα ανταγωνιστικη για τουλαχιστον 3 χρονια και δεν το καταλαβανεις αυτο.Καταλαβαινεις το μεγεθος των 125εκ ευρω που εδωσες? Και αφου διαλυω οικονομικα ολες τις υπολοιπες ομαδες,ο κυριος ΠΑΟΚ,ο κυριος ΑΣΤΕΡΑΣ ο κυριος ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, γιατι δεν διαλυθηκαν και τερματιζουν καθε χρονο πανω απο σενα? Και επισης,και να δινω προκριματικα εχεις δει με τι ομαδες θα δινω προκριματικα? Της πλακας.. Αρα και παλι θα μπαινω στους ομιλους,και παλι θα τσεπωνω τα 25εκ ευρω.Και παλι θα βγαινεις τοτε να μιλας για παραγκες που φτιαχτηκαν και στο εξωτερικο με αυτες τις ομαδες που θα δινω προκριματικα για να λες οτι ετσι περναω και εκει.Και ξαναλεω,το 2010 εβαλες 125εκ ευρω στην ομαδα και καταφερες μεσα σε 1,5 χρονο να μην εχεις να πληρωσεις κανεναν.Ο ολυμπιακος φτιαει? 125Εκ εβαλες,επρεπε να εχεις ομαδα σου ειπα για 3 χρονια τουλαχιστον. Και κατι ακομα demon,και τοτε που και οι δυο βγαιναμε CL παλι φαπες σου εριχνα..Μην πιπιλας λοιπον την καραμελα του CL.Σαφως παιζει και ρολο η οικονομικη ενισχυση της ομαδας απο τα χρηματα του CL και μαλιστα πολυ μεγαλο,αλλα δεν ειναι ο λογος οτι σε καταστρεφω εσενα προσωπικα οικονομικα απο την στιγμη που βαζεις 125εκ στην ομαδα σου και καταφερνεις με αυτα τα χρηματα να εισαι ανταγωνιστικος μονο αυτη την περιοδο και οχι τουλαχιστον μια 3ετια.. Δικο σου προβλημα αυτο οχι δικο μου επειδη καταστρεψες μια ομαδα 125εκ μεσα σε εναν χρονο..
Porg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αυτά τα νμ άκουσα και εγώ σήμερα! Οπότε αν βγει η απόφαση και ο ΠΑΟΚ πάρει τη θέση της Μέταλιστ θα πάρει 2 εκατομύρια και μια σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του europa league Άντε να δούμε αν ο Θεός είναι ΠΑΟΚ
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ναι ,θα παρει 2εκ για την συμμετοχη στα playoffs του CL και αν αποκλειστει απο την Σαλκε,μπαινει στους Ομιλους του EL αρα θα παρει αλλα 1,3εκ ευρω απο την συμμετοχη του στους ομιλους του EL και θα παρει και το market pool που στην περιπτωση που αποκλειστει ο Ατρομητος,θα το παρει ολοκληρο εκεινος και θα ειναι περιπου στα 5εκ ευρω..Δηλαδη αν αποκλειστει ο Ατρομητος και ο ΠΑΟΚ παει στους ομιλους του EL τοτε θα παρει συνολο μονο απο την συμμετοχη του περιπου 8,3εκ ευρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις